Deco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd – anews24.info

Deco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd

Deco interiør kjøkken retro kjøkken dekorere idé plass

Lyst på en retro kjøkken innredning? Her er noen forslag og ideer i bilder hvordan å invitere vintage ånd i hennes kjøkken med en original og personlig innredning.


Deco retro kjøkken: originale ideer for interiør på toppen
Kjøkkenet deco retro opprinnelige ideen diy tre

For flere år, gjenspeiler den tilbake til motetrender og design av fortiden, i 60, 70 og 80. Denne trenden også inviterer i utformingen av utsmykningen av moderne kjøkken. I dag presenterer vi deg 34 kjøkken interiør med Vintage Deco innslag.

kjøkken innredning ideer med retro belysning og kjøkkenutstyr
Kjøkkenet deco retro idé flislagt gulv kjøkken suspensjon lampe tremøbler

Kobber kjøkkenutstyr er ikke bare veldig sterk, men også veldig flott å dekorere kjøkkenet og bringe ønsket retro touch. Du husker sikkert amerikanske filmer av 60-tallet? For å invitere denne ånden på kjøkkenet, under, perfekt illustrasjon av et kjøkken, inspirert av den tiden, utformet i lys blå og gulv belagt i svarte og hvite fliser. se:

Deco idé om veggplater og kjøkken med flislagt svart og hvit retro stil

Deco kjøkkenstol retro gul svart hvit flis panel

Dekorere sine innvendige vegger med bilder av hans familie, hans slektninger og hans venner, det virker, om ikke en gammel tradisjon, som er nært knyttet til fødselen av fotografering. Dette veggmaleriet vil utvilsomt bringe retro preg på kjøkkenet søkt. Et annet alternativ, som kan kategoriseres ganske elegant stil kampanje henger platene på veggen. Denne tradisjonen har lenge vært sett på som bevis på dårlig smak, og ennå en tid det viser at han kom tilbake, spesielt når det kommer til interiør retro kjøkken.

Deco idé veggrammer og kjøkken med flislagt splash marokkanske

deco vintage kjøkken idé trepanel stol gjennomsiktig deco blomsterbukett

Ideen kjøkken med retro-inspirert interiør: pastell gul er tilbakeinteriør kjøkken retro deco sentrale ideen øya avføring

Den røde fargen er levende, energigivende og imponerende. Å myke, det er gift med hvitt og lyseblått. For å varme enda mer, installering av treelementer. Kjøkkenet, fotografert på bildet nedenfor, viser at denne formelen gir svært gode resultater. Den retro preg ble gitt av de opphengte armaturer, credenza hvit murstein, kjøkkenutstyr og vintage-tilbehør. Valget av fargenyanser spiller også en stor rolle for transformasjon av dette området av retro moderne.

Kjøkken i hvit og rød med treelementer og deco retro-inspirertrød tre kjøkkenbordet idé tre bord deco blomster røde stoler

Dette er også tilfelle av kjøkken interiør vist på bildet nedenfor. Det blander lys blå for vegger, hvitt og rødt møbler og tilbehør for å skape en atmosfære inspirert retro 60s fliser sorte fliser og hvite er til stede. Her finner vi nye inspirasjon vintage elementer som små gardiner i vinduet og veggen bak ovnen sølv.

Ideen innredning og møbler inspirert kjøkken 60s
kjøkken innredning idé svart hvit flis vegg blå kjøkken idé hvite møbler maleri

Når vi sier "retro", snakker vi om alt og ingenting. Dette begrepet kan definere et interiør av kjøkken 60s og et kjøkken interiør inspirert av de gamle italienske og franske kjøkken. Hvordan definere og hvilken du skal velge avhenger av din egen visjon og din personlige smak. Alt er mulig, bare la fantasien hans tale!

Kjøkken med tremøbler i rustikk stil og autentisk lysekroneDeco tre kjøkken møbler ideen lysestake metall tre bord stoler

Et moderne kjøkken med noen retro Deco berører, er det fint! Beviset, denne indre lyse, moderne kjøkken med åpne rust tre skuffer, lysestaker og industriell inspirert belysning årgang:

Ideen kjøkken rustikk og vintage tre åpne hyller
deco kjøkken åpne hyller ideen tre spisebord stol ligaen

rustikke tre hyller er faktisk ikke bare en fin måte å organisere plass, mens du åpner den, men de er også estetisk sett og alltid få en varm retro side og kjøkken.

Installer rustisk tre åpne hyller for varme og vintage på en gang
tre åpne hyller ideen indre vegg flis plante deco

Når du tenker på retro kjøkken, vi ofte forestille interiør designet i hvitt, himmel blå, pastell gul med innslag av lyse farger: rød eller oransje. Dette kjøkkenet er ikke retro, men takket være valget av fargepaletten, vi tror på et interiør i Los Angeles.

toner som gul, rød og lyseblå er ofte forbundet med retro-stil
Deco kjøkken møbler kjøkken dekorere idé retro plass vintage

Den italienske kjøkken har en ekte sjarm med sine store ovner, deres rust trehyller, alderen metall ligaen og lukten av fersk pasta alt ... Uimotståelig!

hvitt kjøkken med tremøbler og vintage SMEG kjøleskap
Deco kjøkkenmøbler kjøkkenbordet idé retro tre deco flislagt vegg

Ideen retro utseende vintage kjøkken med kjøleskap og mønstrede fliser
vintage kjøkken innredning idé tremøbler ligaen kjøleskap suspensjon

Den gule fargen er en livlig og pulserende fargetone, forbundet med sol og glede. Vanligvis sier vi at denne skyggen er ideell for rom dedikert til fysiske aktiviteter: matlaging, spillerom, barnerom. Denne sesongen er å foretrekke i lyse farger for en stilfull og diskret side eller pastellfarger for en retro chic side.

lyse moderne kjøkken med tre og gule tastene retro innredningKjøkkenet deco gul vintage møbler idé DIY blomst deco plass

Dekorere med plater, det er praktisk! Heng dem på veggen eller plassere dem på de åpne kjøkkenhyllene, avhengig av størrelsen på rommet og dine behov i form av innredning. For små kjøkken, henge plater på veggen er en ganske praktisk og gjør det mulig å få plass. Av cons, må vi være forsiktige fordi tilstedeværelsen av for mange rammer eller dekorative elementer på veggen kan visuelt gjøre liten plass det egentlig er.

Deco idé kjøkken med tallerkener, persienner og retro tremøbler

deco vintage tre kjøkken møbler idé retro trend

lys grønn Kjøkken og retro stil
Deco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd

Wood blir den rustikke og land chickjøkken tre hyller Deco idé Deco marmor arbeidsplanet plass på kjøkkenet

Marmor er en tidløs eleganse materiale som inviterer mer og mer i interiøret på våre kjøkken og moderne bad. Prisen er høy, men det finnes løsninger ganske rimelige, selv for små budsjetter. Kombinert med tre og ledsaget av noen elementer kobber, er marmor avslørt enda mer fantastisk.

kjøkken idé og chic retro stil kampanje med rustikke tre hyllermoderne kjøkken interiør tre hyller tre vegg flis idé

For de som ønsker å skape en stil kjøkken country chic, er rustikke tremøbler foretrukket. Kombinert med kobber og grønne potteplanter kjøkkenutstyr, vil det vises mer varm og ekte. Se på denne elegante land kjøkken nydelig:

Vakker elegant landlig stil kjøkken og industriell inspirasjon

Kjøkkenet retro chic idé hylle lagring trebord

kjøkken med hvitevarer og detaljhandel idé vintage bakken Ideen hvit tre kjøkken bar suspensjon armatur Deco gulv trend

De tre undertak er ofte forbundet med country chic stil kjøkken. Faktisk, på den tiden var det bare en dekorativ detalj på taket, det servert til ytterligere isolere bedre rommet fordi veggene i sistnevnte ikke kunne sikre ønsket romtemperatur.

Ideen taket for å gi kjøkkenet et stilig landet
Deco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd

Marokkanske fliser å kle veggen eller gulvet i retro kjøkkenet
Deco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd

Marokkanske fliser er vakker, retro design. Her er tre gode grunner til å vedta det på kjøkkenet som gulv, credenza eller bare pynt. Det finnes et bredt utvalg av mønstre, farger og størrelse. For ytterligere å fremheve sin estetiske, prøv å la resten av uniform inne. Se på denne vakre kjøkken med credenza marokkanske fliser, blått og hvitt, som alle er i perfekt harmoni:

Marokkanske fliser å kle veggene og gir en autentisk side til kjøkkenetDeco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd

SMEG kjøleskap tilbys i et bredt spekter av farger: oransje, lys blå, blågrønn, rød, lys lilla. Det er to modeller: en telefon, den andre er mindre. SMEG produserer en rekke hvitevarer og kjøkken tilbehør inspirert av former og farger av 50-tallet og 60-tallet.

Ideen kjøleskap oransje vintage stil SMEG * og vintage pendelarmaturDeco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd

Det er ikke nødvendig å investere 1.000 eller 2.000 euro i en SMEG kjøleskapet for å bringe et snev retro chic til kjøkkenet. Noen ganger er det de små tilbehør og små fargerike knapper som endrer alt.

Ideen deco og vintage møbler for en original kjøkkenDeco kjøkken retro og chic land: 33 ideer til brodd

I en tidligere artikkel, vi snakket om den grønne fargen grå, hva det egentlig er og hvordan hun begynner å finne sin plass i våre moderne interiør og eksteriør. Soft, delikat og dyp, er irrgrønne en fabelaktig farge for kjøkken møbler og selv veggene. Beviset, dette interiøret kjøkken retro utstyrt med tremøbler og malt grått til grønt:

Originalt design kjøkken med møbler, belysning og øya retro stilkjøkkener tre suspendert armaturdesign arbeid øya idé

Ideen kjøkken med originale retro-inspirert anheng lyskjøkken armatur suspensjon idé plan trearbeid

Interiøret varmt kjøkken, retro og moderne på en gangkjøkken tre hyller ideen plan tre arbeider anlegget deco ligaen

Interiøret av kjøkken, presenteres på bildet nedenfor, er sett svært elegant med sin arbeidsplanen i sort granitt, små gardiner og tre åpne hyller:

Gardiner, belysning, rustikke tre hyller, alt er der for å definere interiøret som retrovintage retro kjøkken hyller ideen tre åpne konstruksjoner

En autentisk ovnen i en elegant og landlig stilcountry chic idé interiør kjøkken ovn retro stil

Deco idé for objekter med en vintage-inspirert matDeco kjøkken idé vintage inspirert moderne kjøkken

* SMEG










Like this post? Please share to your friends: