Halloween dekorasjon gjort i 47 skremmende ideer – anews24.info

Halloween dekorasjon gjort i 47 skremmende ideer

Halloween dekorasjon å gjøre opprinnelige enkel idé pute godteri

Halloween - det er partiet zombier og hekser! Hvis du har barn som elsker denne festivalen, eller du bare ønsker å dekorere hjemmet i ånden av Halloween, så denne artikkelen er for deg.


Oppdag vårt utvalg av over 47 originale ideer Halloween dekorasjoner å gjøre og finne ut hvordan å forskjønne din leilighet og hus i ånden av fest gresskar, godteri og monstre!

Halloween Dekor making: en morsom gresskar selskaper

Dekorative gresskar ideen morsom lue bart solbriller

Halloween fest er innfødt til de britiske øyer feiret (som du sikkert vet, fordi du leser denne artikkelen!) Om kvelden den 31. oktober. Navnet kommer fra All Hallows Eve, oversatt til fransk våkenatt of All Saints. Det er en feiring av hedensk opprinnelse. Mange anser det som kommer fra USA, men i virkeligheten var det etter at masseutvandringen av irsk og skotsk i Nord-Amerika på 1920-tallet, ser det der.

Halloween Dekor produksjon: gresskar laget av greiner

gresskar greiner ideen lampe pute

I dag er det Halloween festivalen hovedsakelig feiret i Australia, Canada, Storbritannia, Irland, USA, Frankrike og New Zealand. Ifølge moderne tradisjoner, barn (unge og gamle) kle seg i kostymer som er skremmende: kostymer zombier, spøkelser, hekser, vampyrer og andre monster. Da vil de ringe på døren be om godteri ved å si "Trick or treat".

Halloween Dekor gjør: gresskar er dronningen av frukt parti monstre

halloween gresskar dekorasjon enkel idéHalloween dekorasjon idé å produsere bordet

I form av innredning, er det enkelt: gresskar er dronningen! Du kan bruke den på mange måter å dekorere hjemmet ditt. Innse interessante karakterer. Oppdag våre forslag og ha en god tid med barna har det gøy!

Opprinnelige ideen om DIY: Flaggermus papir lett å oppnå

Deco vegg halloween bat konseptet papir

Du har sikkert hørt om macrame knop teknikk? Den brukes ofte nok til å bo og gi et originalt utseende til blomsterpotter. Hvorfor ikke bruke den til å suspendere sin gresskar og dekorere sine hjem? Se hvor vakkert det er:

Gresskar og makramé: Halloween dekorasjon idé å produsere originale

halloween dekorasjon making makramé gresskar

Realisere sin egen Halloween dekor er en hyggelig kreativ aktivitet for barn og voksne. Vi knytte sine barn og overlatt til fantasien vår tale. Det er mulig å lage alle typer innendørs og utendørs dekorative papir, stoff, papp og resirkulering av materialer. De fleste DIY Halloween innredning ideer som presenteres her kan gjøres i løpet av minutter, og uten å bruke en krone!

Flaggermus hengende papirbat enkel idé billig halloween papir DIY

Oh, er gresskar ... Halloween fest umulig hvis vi ikke minst et gresskar å dekorere. Du trenger ikke å grave, er det mulig å la som det er og dekorer med bånd, tegninger, klistremerker etc. For å gjøre en gresskar lykt, må man ha verktøy og tid til overs.

Gresskar dekorert med små gresskargresskar Halloween dekorasjon idé opprinnelige karakter

Stearinlys - perfekt for å dekorere enhver anledning! Valentinsdag, Halloween eller bare en sommer romantisk kveld - lys er den første som kommer til tankene når du leter etter dekorere ideer.

Dekorere med stearinlys halloween stearinlys opprinnelige ideen dekorasjon

Funny gresskar med lue og brillerhalloween dekorasjon briller hat gjør original idé

dekorative gresskar ideen med lys malinghalloween gresskar dekorasjon med originale DIY idé

Garland har noe veldig festlig. Det blir en av de ideene deco lettere å oppnå. Du kan bruke nesten hva som helst for å lage papir, papp, tørr frukt, søtsaker ... Vel, alt!

Garland lett å lage papir for Halloweenhalloween dekorasjon krans lage papir

Ideen dekorere inngangen til huset for å skremme gjesteropprinnelige halloween gresskar dekorasjon oppføring

Du gamle hvite ark lagt side, og du vil tjene deg mer? Great! Ingenting er lettere enn å realisere ideen utendørs Halloween innredning bildet nedenfor. Nødvendig utstyr: hvit duk, filt eller maling, eye ball og snor for oppheng.

Phantom laget av hvit dukhalloween dekorasjon å gjøre opprinnelige enkle sinn

På Halloween, dekorerer vi med gresskar og spise gresskar ... Hva besettelse, nei? Likevel gresskar er ikke bare symbolet på Halloween ferie, men også deilig og bra for helsen. Det er mange retter på bunnen av gresskar kan du lage selv: fløyelsaktig, paier, salater. Ingenting er bedre enn å dekorere Halloween bordet med morsomme deilige retter. Dine gjester vil sikkert sette pris på ...

bord dekorasjon idé i Halloween åndhalloween dekorasjon bord smple opprinnelige ideen

Idea kaker for Halloweenhalloween dekorasjon gjør original idé

Da vi var barn, spilte vi hele tiden med kongler. Vi elsket dem for deres morsom form og fordi de finnes overalt i høst. Vi selv voksne, har vi fortsatt ikke har glemt de bær! De er også perfekt til å lage en Halloween dekorasjon i ånden av fallet i pris ... gratis. Man kan lage en vakker sammensetning av furu og eple eller gresskar å lage en fin krans.

halloween dekorasjon lage enkle hvite original idé halloween dekorasjon making enkel vegg idé

Gamle bokser kan tjene oss til å realisere mange prosjekter. De brukes til å lage potter, vaser, fugl hus og fuglebrett og for Halloween dekor! se:

Halloween dekorasjon Recycling halloween dekorasjon making enkel idé blomsterpotte karakter

Halloween dekorasjon gjøre for terrassen deco ugle innredning idé sofaen papir blomsterpotte deco terrasse

De gamle gjenstander er ikke å kaste. Den brukes for håndverk og dekorere. Resirkulering Halloween dekorasjon - super trendy!

Halloween Deco utvendighalloween gresskar utendørs dekor idé Deco DIY halloween idé enkel papir ravn gresskar hage

Halloween uten godteri og søtsaker? Ikke mulig! Denne ideen om kurv med gresskar er veldig morsomt. Å oppnå, må det først klippe gresskar i to. brønnen pusses fra innsiden. Når utgravd og renset, fikk naboen til å tørke. Neste, i stedet for papir eller et stykke vev. Vi fyller endelig godteri og sjokolade ...Deco idé halloween gresskar godteri halloween dekorasjon cat gresskar hagen idé cirouille idé DIY halloween gjøre enkle

Deco idé for Halloween tabellen: små edderkopper spider halloween dekorasjon idé å lage gresskar gresskar Halloween dekorasjon enkel idé skapet tape

Du har allerede valgt dine utendørs Halloween dekor?Gresskar DIY ide katt opprinnelige karakter ark Deco DIY gresskar mandel smple halloween dekor

Hver av partene, sin krone! Og Halloween er intet unntak. Det embellishes hans inngangsdør eller peisen med en vakker krone DIY inspirert av fargene i høst. For å gjøre en krone kan brukes til nesten hva som helst. høstløv, kongler, greiner, små gresskar ...

Halloween krans ideen om små gresskar

halloween dekorasjon making ideen krone

Crown Fallhalloween deco dekorasjon idé å produsere

Krone falske sorte fjærkrone fjær idé dekorative bånd Halloween dekorasjon gjør bare ideen pute

Ideen til Halloween utendørs dekor? Gresskar, spøkelser, lys ... Utenfor finner vi de samme pyntegjenstander og inne. For en skremmende deco, lanterner er et must.

hvit spøkelseghost halloween dekorasjon enkel DIY idé

Halloween dekorasjon bordhalloween dekorasjon bord ideen

Halloween dekorasjon hagehalloween gresskar dekorasjon opprinnelige hagen idé

Crown svartDIY ide halloween bat krone halloween gresskar dekorasjon enkel idé for å oppnå

spøkelseDeco Halloween spøkelse enkel idé å lage billig

Gresskar Lantern: den klassiske Halloweenpumpkin halloween idé Deco idé anlegg billig

Pumpkins, gresskar, gresskar ..!halloween gresskar dekorasjon idé tegning

Crown skummelt!krone ideen halloween deco vegg dør billig bat halloween dekorasjon idé produsere billig krone halloween deco terrasse enkel idé halloween huset halloween gresskar dekorasjon inne opprinnelige ideen DIY dekorative idé plate gresskar øyne halloween idé elegant blomsterdekorasjoner

Ballonger - alltid veldig festlig og morsom! Bare å ha en svart filt å gjøre denne dekorasjon idé:

halloween dekorasjon making idéhalloween dekorasjon lage gresskar

Halloween dekorasjon idé å produsere hvit gresskar


Like this post? Please share to your friends: