landet ekteskap: 81 originale dekorere ideer – anews24.info

landet ekteskap: 81 originale dekorere ideer

Ekteskap landet dekor til seg selv

Det finnes to typer kvinner i verden - de som siden barndommen har alltid drømt om å ha en stor glamorøse og elegant bryllup og de som foretrekker å ha en liten landet bryllup diskret.


Hvis du er en av dem som ønsker å gjøre en "tilbake til opprinnelse" og feire bryllupet ditt i en tradisjonell stil og ikke-pretensiøs, i denne artikkelen vil du finne massevis av ideer og tips for organiseringen av bryllupsfesten.

Land Bryllup med romantisk dekor

rust romantisk bryllup deco gjenstander

Temaet landet bryllup og rustikk umiddelbart fremkaller bilder av gården og ikke-pretensiøs mottak, fullførte de gode detaljer - jam potter, bark og et par komfortable flate sko slitt med brudekjole. Men du trenger ikke å gjøre bryllupet på en gård i å lage en vakker rustikk innredning. Enhver kvittering kan bli til vakre fairy land med litt fantasi.

Floral dekorasjon for bryllup rustikk

Idyllisk rustikk bryllup bukett

Qu-kan et land bryllup? Country-stil kan ha virkelig mange forskjellige tolkninger og det er derfor så mange par velger det. Den rustikke stilen er et svært vidt begrep som kan bety et tradisjonelt bryllup, bryllup i naturen eller til og med en vintage-stil bryllup. Ofte gift organisere svært elegante, rust seremonier som omfatter mange personlige elementer i innredningen.

Bord dekorasjon rustikk chic bryllup med burlap

rustikk bryllup deco lerret jute

Det finnes andre steder der du kan gjøre bryllupet bortsett fra gården og låven. Den rustikke bryllup kan virkelig ta mange ulike former. Du kan gjøre ditt bryllup i fjellet eller i en vingård, men også i en ferie villa eller på stranden. En rustikk bryllup kan gjøres selv i en urban park i en storby, for eksempel!

Bord dekorasjon landet stil bryllup

rustikke bryllup dekorasjon ideer til bordet

Det er egentlig ingen dekorasjon regler for ekteskap av rustikk stil - mulighetene er uendelige. For å legge til et nøkkelland for bryllupet ditt dagen, må du introdusere elementer som gjenspeiler hvor du gjør ditt ekteskap som kongler, syltetøyglass og vaser varierte. Honning, syltetøy, kjeks og sjokolade er gode måter å takke gjestene for kommende.

Deco ideer til landstil bryllup

landet bryllup deco mottak

Landet Innredningen er perfekt for utendørs som for innendørs bruk. En av de enkleste måtene å dekorere resepsjonen innendørs er å inkorporere elementer av natur. Never, grønne og de tørre bladene er veldig gode alternativer. Og når du blander med grønne kranser og strie duker, vil du ha en vakker rustikk innredning.

Kreativ idé av dekor landet bryllup

landet deco bryllup kaker

Bruk den naturlige skjønnheten av sted å forlate bryllupet innredning å utfylle stedet for å prøve å gjøre en tilsynelatende kontrast. Forlate stedet og omgivelsene diktere innredning og farger i bryllupet. Husk, blomster, kongler, duker og servietter Burlap, kan blonder og grønt bli din beste allierte i dekorasjon ekteskap.

floral bryllup dekorasjon idé

landet bryllup deco floral tabellen

En original idé er å lage en dekorativ skilt som viser plasseringen av bryllupet. Dette er en billig og svært effektiv måte å utfylle din innredning. Alt du trenger er en planke av tre og maling.

Hvordan lage improviserte skilt for landet sitt bryllup

Bryllup-Peasant-eksteriør dekorasjon-idé-fete

Gjør ditt preg ved å skrive meldinger eller retninger på treplanker. Denne ideen er nyttig spesielt hvis du har en improvisert mottak rom i en låve eller utendørs. Skiltene vil indikere til dine gjester hvor du finner hjørne bryllup gaver, plass dedikert til bilder, gjestebok ...

Rustikk innredning for bryllup

country bryllup dekorasjon ideer

For å fullføre dekorasjon, dekorere stoler på gjestene dine ved å lage en dekorativ sløyfe med lerret bare i stedet for å bruke mye pretensiøs i tekstiler og dekorasjoner laget.

opprinnelige kake for country-stil bryllup

Bryllupskake deco CHAMPÈTE

Man kan også improvisere ved å lage en tabell av desserter laget av vin fat som en base med en treplate på toppen.

floral bord dekorasjon for country-stil bryllup

rustikk floral deco bryllup

Hvis bryllupet er i sommer, kan du tjene kalde drikker i små glass med syltetøy i stedet for stilige briller. jam potter kan også brukes som lysestaker eller som improviserte vaser for din floral tabellen midtpunktet.

originalt tilbehør for en bryllupsfesten rustikk innredning

Peasant Wedding-lanterne dekorasjon-tabellen eksempel

Å skape en virkelig opprinnelige ferie bordet, vurdere dekorative uvanlige løsninger. Ta glass lanterner og fylle dem med blomster. De kan tjene som landet bryllup tabellen midtpunktet og har etiketter med antall tabeller.

Ideen bryllup room decoration i en hage arbor

#decomurexterieurjardin #decomurexterieur #decojardin #wallart #outdoorwallart #outdoordecor

Kampanjen stil bryllupet hall er ofte en åpen plass. Om våren og sommeren, sette på strukturer åpne på utsiden: markiser, telt og hage arbors. I de kjøligere månedene, velger du de vernede områdene av regn vennlig atmosfære.

Hvordan dekorere en landlig stil bryllup bord
deco tabellen rustikk bryllup

Tabellen eller rustikk bryllup er ofte laget av tre. Man kan også vurdere å bruke benker eller lignende møbler i heltre. Ellers planlegger en dekorativ brikke i dette materialet.

rustikk bryllup bord løper med burlap

landet bryllup deco tabeller

Burlap er et stoff som kombinerer landstil og rustikk bryllup. Få en god mengde av dette stoffet, og bruke det til å produsere ulike pyntegjenstander. En løper, skins for tabellen tilbehør, add-ins for gaver du har tenkt å tilby gjestene ... disse er bare noen få måter å bruke burlap å tilpasse innredning.

bryllupsfeiring dekorere ideer utenfor eller inne avhengig av sesong og endoit

landet tabeller bryllup dekorasjon

Som vi sa, er landet innredning upretensiøs og naturlig. Bli inspirert av sesong og hvor du skal feire festen for å oppfinne temaer og billig tilbehør.

rustikk og elegant dekorasjon idé bryllup bord med blomster

landet bryllupet midt

I løpet av våren, gå for en tabell midt rikt utsmykket med blomster av sesongen. For denne planen å plante denne sesongen - vil være billigere å bestille, og du kan like godt gi deg en rik floral dekorasjon. Tulipaner, påskeliljer og hyasinter er et flott alternativ for perioden fra tidlig på våren.

Dekorasjon rustikk bryllup bord sjøen inspirasjon

deco rustikk bryllup bord

Om sommeren er du vert for en fest på sjøen? I dette tilfellet, gjenskape den marine atmosfæren på bordet og i partiet rommet! Velg nyanser av beige og lyseblått og finne skjell, sjøstjerner, biter av tre fløt ...

Wedding midtpunktet med blomster og marokkanske lanterner

landet tabeller bryllup sentrum

En annen god idé for en landlig stil bryllup i sommer: fra Middel tema eller dets versjoner (gresk, marokkanske). Middel Innredningen er karakterisert ved sin rike ornamenter og sterke kontraster mellom hvitt og blått. I tilfelle av marokkansk stil, men vi vil legge mer lyse farger og, selvfølgelig, lanterner på Arabian Nights.

Wedding midt blomster i oransje fargetone for fall

Peasant Wedding deco chic

I høst er det inspirert av fargene av eksteriøret er tatt opp og gjengitt i hennes bryllup dekor. Så spiller vi med nyanser av rødt, gult og oransje. Et par dager før arrangementet, er det en tur for å samle naturlige dekorative tilbehør: kastanjer, kongler, høstløvet.

Land Wedding party room decoration for vinteren

Bryllup dekorasjon rustikk bord

Om vinteren vil vi se etter varme innredning ideer for å imponere dine gjester. Vi bruker kongler, gran kvister og misteltein, typiske jule bord, og legge til sine innslag av hvitt og rødt for å lage en innbydende plass festlig og innbydende.

Søte små sider bærer allianser med rust tilbehør

Bryllup-Peasant-idee-organisasjonen Children

her er noen ideer i bilder. Se på dem, og du vil finne massevis av originale og interessante måter å dekorere bryllupet rustikk stil. Det er også full av ideer som følge som vil hjelpe deg å forvandle deg til bryllupet ditt dagen uforglemmelig!

floral komposisjoner kampanje stil bryllup dekor

rustikk floral deco bryllup idé

landlig stil bryllup: interessante innredning ideer

landet bryllup deco tabellen

vintage og romantisk stil dekorasjon for rustikk bryllup

landet bryllup dekorasjon idé

Ideen opprinnelige dekorasjon for rustikk bryllup

country-bryllupsgavemeldingene

Rustikk Candle midt

opprinnelige bryllup tabellen midt

Tabell dekorasjon desserter

rustikt interiør deco bryllup

Floral dekorasjon av rustikk bryllup

rustikk bryllup midt

floral bryllup bord senter

deco utendørs bryllup ideer

deco bryllupsfeiring utenfor

deco hvit rustikk bryllup

deco elegant rustikk bryllup

deco rustikk bryllup Natural Elements

rustikk bryllup deco eksteriør

deco rustikk bryllup blomster

rustikk bryllup deco-interiør

deco rustikk strand bryllup

deco bryllup bord dessert

rustikk bryllup blomsterdekorasjoner

bryllup bord dekorasjon boigies

Bryllup dekorasjon idé blomster

Bryllup blomster bord dekorasjon

dekorasjon elegant rustikk bryllup

bare dekorasjon idé bryllup

Bryllup dekorasjon dessertbordet

bryllup bord dekorasjon sentrum

deco bryllup bord kongler

deco bryllup bord, country-stil

Ideen bryllupskake

Original Bryllupskake

idee deco bryllup tabellen midt

idee dekorasjon mariaque rustikk chic stil

deco bryllupsfeiring rom idé

bryllup bord deco idé

rustikk bryllup invitasjon idé

rustikk bryllup deco ideer

landlig stil bryllup invitasjon

rustikk trekasse bryllup

Country Table Wedding midt stearinlys

rustikk tre deco bryllup

rustikke tre deco bryllup blomster

landet bryllup deco stoler

Opprinnelige landet floral dekorasjon bryllup

rustikk opprinnelige deco bryllup

landet bryllup dekorasjon bryllup hall

landet bryllup deco bryllup hall

deco landlige rustikke bord bryllup

rustikk burlap deco bryllup

land utenfor deco bryllup

landet bryllup juletrebelysning

rustikk bryllup midtpunktet idé

country bryllup dekorasjon idé tabeller

country bryllup idé deco tabeller

landet bryllupskake idé

country bryllup deco ideer

originale rust bryllup ideer

deco oransje duk bryllup bord

Peasant bryllup-bukett-bryllups-blomster-sesongen


Like this post? Please share to your friends: