Deco romantisk bryllup – våre ideer for en uforglemmelig bryllup pastell – anews24.info

Deco romantisk bryllup – våre ideer for en uforglemmelig bryllup pastell

Deco bryllup romantisk kjole, brude tilbehør-table-inspirert idéDu leter etter et tema bryllup våren eller sommeren? Vi foreslår å vedta en romantisk bryllup innredning i pastellfarger. Det er en festlig dekorasjon som passer perfekt med den sesongen av våren og sommeren, og som vil tillate deg å organisere en virkelig minneverdig dag, innendørs eller utendørs.


Deco romantisk bryllup pastellfarger: hvor du skal begynne å organisere en uforglemmelig fest?

Deco ekteskap modell romantisk kjole-dame-ære-rosa-grønn-mint

Innredningen romantisk bryllup i pastellfarger satt på myke, feminine farger. Det er preget av bruk av blomster og tilbehør i rosa, mint grønn, gul, blå eller lilla. Alt dette for å skape en lys og poetisk atmosfære, perfekt for et bryllup dagen feiret i perioden mellom april og juli-august.

Innredningen kombinerer romantisk bryllup i nyanser av rosa, blå, grønn og lilla

Deco romantisk bryllup modell kjole bruden rosa blonder blad

For en vellykket romantisk bryllup deco pastellfarger, har du to alternativer. Den første er å fokusere på en enkelt pastell skygge slik som for eksempel på en myk rosa deco. Den andre ville være å servere deg en palett av to eller flere farger, for eksempel rosa og mintgrønt eller rosa og lilla.

Velge din brudekjole pastell bryllup

Deco ekteskap modell romantisk kjole-brud-grønn-mint-idee

Din første oppgave er å bestemme hvilke farger du vil fremheve din romantiske bryllup dekor. Valget du gjør vil avhenge av dine personlige preferanser, men også den tiden av året, ideer til din kjære, blomster av sesongen ...

brudekjole modellene er inspirert av skjønnheten av sesongen

Deco bryllup romantisk kjole-brud-motiv-floral-print-pastell

Når du har valgt fargene for romantisk bryllup tema, kan du gå til valg av brudekjole. For å møte den pastell innredning for ekteskap, bør modellen på kjolen bli assosiert med de fargene du foretrukket. Du kan melde deg på en blek rosa kjole i mint grønn eller andre lignende nyanser. Du har også muligheten til å velge en floral print kjole, inspirert av den bohemske chic bryllup tema.

Hva bryllup frisyre for en romantisk tema bryllup?

deco-ekteskap-romantisk-hair-bun-brude-smykker-håret rosa

Det brude frisyre ville være, også, med matchende dekor romantisk bryllup tema. Den enkleste måten å justere din frisyre bruden med pastell innredning bryllup ville innlemme en floral tilbehør.

Den lave Mahmood med en floral krone for en ultra feminint utseende og myk

deco-wedding-frisyre-romantiske brudetilbehør-blomster

Innredningen romantiske bryllup pastellfarger er en perfekt mulighet til å teste en feminin frisyre med en klassisk chignon og en floral krans. Hvis du går for dette alternativet, bør du vurdere å harmonisere blomster med ditt antrekk og din brudebukett.

Den frie hår med små ujevnheter og en floral tilbehør for en bohemsk chic look til inspirasjon
deco-wedding-frisyre-romantiske brudetilbehør-krone-blomst

Den romantiske tema rimer med en frisyre som forlater manke gratis bryllup. For en mer poetisk utseende, prøve noen små ujevnheter og dekorere hodet en krone av friske roser.

Fyll hennes bryllup antrekk med sko i delikate farger

deco-wedding-dress-romantisk brude sko-rosa-pastell

Skoene som kompliment antrekket vil være fortrinnsvis i de samme fargene som din brudekjole. For mer komfort, spesielt på varme dager, gå for elegante og komfortable sko.

Bygge på komfortable sko som kompliment brudekjole

deco-wedding-dress-romantisk brude sko-farget pastell

Ballerinaer i pastellfarger er et flott alternativ. De vil gi deg mye komfort hele seremonien, og vil tillate deg å danse på vilje i ferien. Hvis du foretrekker hæler, vurdere muligheten for å bruke to sko kolleger: en for seremonien og en for den morsomme delen av feiringen.

Bryllupet bukett, et viktig fokus i pastellfarger

deco-bryllup-bukett romantisk idé-brud-romantiske roser

Ditt bryllup dekor rosa (eller annen pastell skygge) ville ikke være komplett uten et godt valgt brudebukett! Før du bestiller den fra blomsterhandler, tenk om nyanser som vil blande med kjolen din og din blomster krone.

Velge blomster av sesongen, er inne i en naturlig og varig bukett

deco-bryllup-bukett-romantisk brud-rosa-farget pastell-idee

Om nødvendig, be om hans råd om den beste floral arrangement i disse nyanser. Han vil gi deg råd om sesongens blomster og deres fargespekter slik at buketten din er nydelig, harmonisk og bærekraftig.

Tror harmonisere holder gentleman med at av Madame

deco-ekteskap-romantisk-holding-man-tilbehør-marie-farget pastell

Holde din fremtidige ektefelle bør vurdere pastell bryllup tema og farge på kjole og tilbehør.

Besøke sine venner til å velge en komfortabel brudepike kjole og tilpasset deres ønsker

deco-wedding-dress-romantisk-girl-ære-farge-mint-idee

Når du har valgt tilbehør fra bruden og ektemann, gå til dem for brudepiker. Igjen, tenk om den generelle fargepalett for ditt hjem romantisk bryllup. Søk råd til dine nærmeste venner til å velge modeller av kjoler og sko. Det er en måte å sikre at brudepiker vil være komfortabel under spesielle dagen.

Bygger på identiske buketter for brudepiker

deco-bryllup-bukett romantiske ideen-lady-æres roser

Selv om du har flere modeller av kjoler for brudepiker, bestille identiske buketter. Blomster, pastellfarger igjen, og bli en samlende element i bryllupet bilder!

For et utendørs bryllup, gir en bue utsmykket med blomster

deco-ekteskap-romantisk-ark-wedding-utenfor-pastelltoner

Hvis du planlegger et bryllup i løpet av våren eller sommeren, har du sannsynligvis tenke på muligheten for å organisere en utendørs fest. I dette tilfellet, kan du forvente et bryllup bue romantisk tema.

Lag en blomsterkrans for en poetisk ånd

deco-ekteskap-romantisk-deco-bue-bryllup-blomster-krans

I dette tilfellet, planlegger et bryllup med dekorative pastell blomster i myke toner for denne delen av uterom.

Trim stolene av gjestene på seremonien pastell buketter

deco-ekteskap-romantisk-blomst-seremoni-utenfor-idee-farget pastell

Følge dette deco romantisk bryllup med innslag av farger på stolene av dine bryllupsgjester. Hang små kurver med blomster i pastell notater på ryggen av stoler for en frisk og velduftende atmosfære.

Ta sine egne bryllup dekorasjoner flerfarget bånd

deco-ekteskap-romantisk-krans-klut stol seremoni-deco

Og hvis det er for varmt ute, eller du ikke ønsker en floral dekorasjon for stoler, utføre enkle og elegante dekorasjoner med stoff kranser.

Up Your festlokale kranser og suspendert harmoniske farger

deco-ekteskap-romantisk idé-room-of-ekteskap-deco-kranser

Hvem sa romantisk bryllup innredning i pastellfarger, også kalt romantisk rosa (eller en annen nyanse) for de festlokale tilbehør. Enten du planlegger en innvendig plass eller utendørs, sørg for å gi dekorative pastell bryllup elementer.

Papir party dekorasjoner er kjøper eller produksjon

deco-ekteskap-romantisk-suspensjon-deco-room-of-ekteskap-papir

Avhengig av budsjettet og altmuligmann ferdigheter, kan du kjøpe eller lage din egen dekorative gjenstander romantisk bryllup tema. Papir tilbehør er lett å finne i butikker eller lage selv på forhånd.

Papir kranser hjemmelaget for en festlig atmosfære og elegant uten å bryte banken

deco-ekteskap-romantisk krans dekorasjon farget pastell-nyanser-forgylle

Kranser, suspensjoner, papir lanterner ... dette er bare classy bryllup dekorere ideer og romantisk som perfekt samsvar med den romantiske tema.

Gi lys strenger, er å tilby en magisk atmosfære på kvelden

deco-ekteskap-romantisk-dekorasjon-room-of-fete-wedding-utendørs

For ikke å nevne julelysene som fremkalle bildet av ildfluer som vil bidra sterkt til innredningen din romantiske bryllup!

Hva blomster til henne romantisk bryllup bord?

deco-ekteskap-romantisk-senter idé-the-table-blomster-dekorasjon

Nå til innredning romantisk bord i pastellfarger. I likhet med resten av innredningen pastell bryllupet, at av tabellen ofte dominert av en floral arrangement.

Velge beholdere av blomster avhengig av formen på bordet

deco-bryllup-blomster romantisk-center-of-borddekorasjon-naturlig

Fargene på blomstene der avhenge av tema og dominerende nyanser av festen. Formen av den beholder, i mellomtiden, vil bli valgt i henhold til typen av tabellen.

Velge blomster i delikate farger

deco-ekteskap-romantisk-dekorasjon-of-table-blomster-pastellfargede bukett

avrundede form av skipene vil være mer egnet for et rundt bord; blomster i rektangulære beholdere bedre passer et langbord.

Lage sin egen beholder for ferie måltid

deco-ekteskap-romantisk idé-deco-table-har-å-selv-vase-diy

Du kan også lage dine egne beholdere eller vaser for blomster dine arrangementer og romantisk bord. Hvis denne ideen frister deg, samle glasskrukker og bruke en maling pastell farger til å dekorere, etter modell av bildet opp. Fyll improviserte vann vaser og plassere bunter av blomster i delikate farger!

Transformator beholdere stilige vaser

deco-ekteskap-romantisk-senteret-the-table-blomster-vaser-farget pastell

Of course, glassene er ikke det eneste alternativet for DIY beholdere for buketter for partiet rommet. Ovenfor et bilde som gir oss en annen interessant idé: Dress improvisert vaser klut nyanser av rosa, blå og lilla. Det er en god måte å snu en vanlig objekt i et ornament i drømmende og magisk!

Gi bokser med navn på gjestene

deco-wedding-invitasjon-romantisk-papir-rose-idé

I tillegg til blomster, noen romantisk bord for et bryllup parti trenger veiledning på setene til gjestene. For å gjøre dine egne kartonger bærer nummeret på bordet eller navnene på gjestene, bruke papp papir i nyanser som passer ditt tema. Eller forenkle oppgaven ved å ta modell av bryllupsinvitasjoner og tilpasning til en annen funksjon!

Angi tabell tall med hjemmelagde dekorasjoner

deco-ekteskap-romantisk tre-bryllup-bord-kort-farget pastell-idee

Kartonger av denne typen er så lett å innse at alle kan lage dem selv. Det ville være nok til å gi deg selv med en bok av papp i en farge etter eget valg og litt maling. Da vil det være for deg å forestille interessant design for prosjektet!

Forestill originaltilbehør for den romantiske bordet sentrum

deco-ekteskap-romantisk-wedding-table-deco-perle-rosa-idee

Blomsterdekorasjoner på et bryllup bord er komplett med ulike ornamenter som perler. Hvorfor perler av denne typen? Fordi de er elegant og romantisk på en gang!

Styrke sin lysende dekorasjon med lanterner

deco-ekteskap-romantiske-lykt stearinlys-table-ekteskap-idee

Lyktene er en nesten obligatorisk tilbehør for romantisk bryllup dekorasjon. Få storformat lanterner hvis du ønsker å skape en magisk atmosfære rundt spiserommet. Som for de av liten størrelse, de er ideelle for å lage en magisk midt!

Dekorer din personlige stearinlys festlokale

deco-ekteskap-romantisk candle-table-deco-ide-pastell-rosa-hvit

Lamper og lysestaker kan ikke gjøre uten lys! Enkle hvite lys er allment tilgjengelig i butikkene. Men hvis du vil ha en romantisk bryllup dekor nøye til den minste detalj, trenger du lys som samsvarer med fargevalget. Disse er kjøpt på forhånd eller lage din egen med voks, streng og noen fargestoff.

Oppfinne gaver til gjester som ingen andre

deco-ekteskap-romantisk gave-boksen ber-sjokolade-ide

Å respektere tradisjonen og utfylle din innredning samtidig planlegger for originale gaver til dine gjester! Her er en idé av slike gaver med små bokser for hver av dine venner og kjære. Disse boksene bør harmoniseres med fargene dominerende i partiet området. De er til å pryde et lite bånd eller noen perler. Inne vil hver gjest finne sjokolade på smak: mynte (for mint grønn), rosa (rosa til pynt), lilla etc.

Tenk tekstiler for festbord

deco-ekteskap-romantisk dekorasjon table-rosa-farget lys, blomster

For festlig måltid, trenger du også en løper eller et ark med en egnet skygge. Men det er også mulig å kombinere to eller tre pastellfarger å variere utseendet på fest område.

Eksperimenter med nyanser av tekstiler

deco-ekteskap-romantisk-table-grønn-mint-deco-idé-tabellen

Føl deg fri til å prøve kombinasjoner av ulike farger til duk, løper og servietter! Ovenfor, et ekteskap vellykket eksempel på søte toner signert Avila Dawn Events.

Lag en poetisk atmosfære med floral utskrifter

deco-ekteskap-romantisk-deco-table-farget pastell-rosa duk håndkle gul

Den poetiske atmosfæren synonymt med ankomsten av våren og oppvåkning av naturen. Derfor, floral utskrifter er et naturlig supplement til våren bryllup bord. Du trenger bare å finne duker og plater med mønstre og farger for å matche ditt bryllup dekor idé!

Legg tendens nøkler i metalliske toner

deco-ekteskap-romantisk-tilbehør-dekorasjon-ide-table-rosa-pastell

Godt å vite: de myke nyanser av rosa, grønt og blått går veldig bra med de metalliske toner, svært fasjonable i øyeblikket. Av denne grunn, har du muligheten til å pryde bordet noen innslag av gull eller kobber. Tenk så du tar i champagneglass dekorert eller dekket i disse tonene.

Å gjøre sine retter en dekorativ aksent

deco-wedding-ring-romantisk-håndkle-table-deco gull

En annen løsning ville være å fokusere på platene. De vil da ha golden eller kobber kanter. Selv håndkle ringer har muligheten til å spille rollen som en dekorativ aksent elegant og trendy!

Tenk deg en pastelltoner meny

deco-ekteskap-romantisk-candy-bar-wedding-farge pastell makroner,

Siste tips for en uforglemmelig spesiell dag: tenk partiet menyen i henhold til den elegante bryllup dekorasjon av dine drømmer. Du vil se: resultatet er virkelig vakker!

Spille med notater romantiske toner

deco-ekteskap-romantisk buffet-bryllup-dekorasjon-of-table-idee

Bestill en kake verdig anledningen

deco-bløtkakebasilikaen-romantisk-eksempel-ekteskap-deco-tabellen


Like this post? Please share to your friends: