Deco jul

Marokkansk stil: Utvendig design ideer i 30 bilder

Marokkansk stil deco terrasse

Vi har allerede publisert flere artikler om layout, innredning og utemøbler, og du kan inspirere deg til å forvandle din hage, terrasse, balkong eller terrasse.


I dag ønsker vi å snakke om ånden av hagen marokkansk stil, av sine materialer, gjenstander og fengende farger. Hvem elsker ikke de broderte puter og puffer der du synke komfortabelt? Hvem drømmer ikke om et bord dekket med keramisk mosaikk, tekanne med det? Kanskje du allerede har et teppe, retter eller lykt til arabisk og orientalske utforming stearinlys. Ikke begrense deg til noen få elementer; velge en marokkansk stil som omfatter flere aspekter, inkludert en hage med behagelige puter, en fin stor gulvmatte, og essensielle smijern lanterner. Slå uterom ved å inspirere deg til marokkansk stil. For entusiaster av marokkansk stil, Her er noen eksempler på den indre hagen eller terrassen i denne design som vekker eventyret.

anlagte hager og terrasser marokkanere

Marokkansk stil utvendig dekor

Et utendørs marokkansk stil

Marokkansk stil moderne eksteriør idé

De elegante marokkanske dekorasjoner kommer sublimere hvert hus, hvis de får lov til å finne sin plass. Du kan dekorere hele huset med rike farger.

Marokkansk Deco terrasse med stupebasseng

Marokkansk stil basseng hage

Den marokkanske dekorere stil fremkaller undring og sensualitet gjennom farger og rik og levende vev. Det representerer en unik stil varm, luksuriøs og svært sensuelle som er svært innbydende. Fra et arkitektonisk synspunkt, vil du finne utskåret tre, mønstrede vindusrammer, stor takhøyde og mosaikk.

Utendørs dekor med møbler i marokkansk stil

Marokkansk stil hage dekorasjon idé

The Amazing levende mønstre, marokkanske ottomaner, sidebord og mønstrede puter er noen av de mest brukte marokkanske dekorasjoner. I farger, kan du bruke uvanlige nyanser som lilla, kongeblå, grønn, turkis, fuchsia, oransje, gul, gull, sølv og rød.

Marokkansk Deco terrasse med lanterner

style hage lanterner marrocain

Stoff, kan du bruke lette stoffer. Hvis du ønsker å skape et rom for den kunstneriske ånd, gå for persisk stil tepper. Denne stilen er veldig myk med en romantisk touch. Velg de beste detaljene og skaper en utrolig og komfortabelt hus i marokkansk stil.

Marokkansk terrasse deco idé

Deco utvendig arabisk stil

Gjennom historien, den nordafrikanske landet Marokko vertskap for en rekke ulike kulturer, sivilisasjoner og selv om religioner. Marokko arrangert en rekke besøkende som tilskrives hele veien i marokkansk design. Derfor er det ikke overraskende at innredningen og marokkansk stil arkitektur er så rik, dynamisk, variert og inspirerende.

Terrasse på marokkansk design med tre

deco orientalsk hage sofa

Ved å låne fantastiske designelementer fra flere ulike kulturer gjennom mange århundrer, ble marokkansk interiør romantisk, lyse og overdådig.

Majorelle hagen i Marrakech av livet Lilie

Marrakech Majorelle Garden

Marokkansk stil dekorert med lyse og magnetiske farger, geometriske mønstre formål, fargerike tepper, originale lamper, inspirerer oss i en atmosfære av mildeste til de mest ekstravagante.

Autentisk tremøbler Marokkansk stil hage

Den marokkanske stilen er full av energi og magnetisk spesiell skjønnhet. Selv om fargene i marokkansk design er strålende, begrunnelse berolige, slik at vi kan slappe av. En tradisjonell peis, lamper og utsøkt lys, tre kaffebord med mønstre, vannpiper, og selv rutete mønster - alle disse dekorative brikkene kommer til å skape denne stemningen.

Hage med orientalsk stil paviljongen Marokkansk lysthus

En tradisjonell marokkansk uteplassTradisjonell marokkansk hage

Tradisjonelt er marokkanske hus utformet med personvernet, som utelukket kurset før og bak husene. I stedet husene ble bygget rundt en sentral gårdsplass, ofte dekorert med fontener eller bassenger.

De varme fargene i sør

Middelhavet hage design

De fleste av oss ikke har muligheten til å endre plasseringen av våre hjem for å inkludere en sentral gårdsplass. Men det betyr ikke at vi ikke kan gi dem noen marokkanske elementer i uteområder.

Liten sjarmerende uteplass

Marokkanske puter utforming

Prøv å dekorere din utendørs plass med en liten enkel vannfontene. duftende blomster, fargerik keramikk, benker og hengende lanterner kan også legge marokkanske innslag av subtile og rimelig måte.

Deco bord med orientalske lamper

deco orientalsk stil bord

I marokkansk stil, som oftest, gjenspeiler fargen struktur nyansene i ørkenen eller havet. Det er ganske vanlig å se lyse farger dominerer hjem interiør med nøytral eller farget bakgrunn.

utemøbler med orientalsk dekor

utemøbler orientalsk inspirasjon

De utskårne stoler, kister, sofabord og sidebord ofte kontrast plysjsofaer, paller og gulv puter i rommet.

Utemøbler marokkansk designMarokkansk inspirert utemøbler

Tepper - tegn på marokkansk design

Marokkansk stil møbler

Marokkanere har skapt den mest distinkte teppet i verden i århundrer. Tradisjonelt ble disse tepper brukt som tepper. Deres design har fokusert på abstrakte og geometriske motiver med fargerike paletter og neutres.Les autentiske og gamle marokkanske tepper kan være svært dyrt i disse dager. som vakre reproduksjoner er tilgjengelig.

En rose på terrassen av orientalsk inspirasjonMarokkansk stil utemøblerUtendørs sofa med puter

Orientalsk stil utemøblerModerne møbler orientalsk stil

moderne orientalsk stil møblerInnendørs hage med vegger og mosaikkgulv

uteplass med mosaikk orientalsk stilStor dør med vinstokker

Moroccan patio anlegg designSkjønnhet og enkelhet

Enkel marokkansk stil terrasserik vegg dekor og lite møblerMarokkansk stil terrasse

Marokkansk design hagemøbler

Marokkansk design lavt bord

Orientalske keramikk designtabell

Marokkansk stil terrasse

retter Deco orientalsk stil

Eastern veranda puter puffer

Marokkansk stil puter hage

Tradisjonelle marokkanske puter

Orientalsk stil hage

Øst tremøbler

Marokkanske salongen hage moderne stil

Orientalsk stil hagemøbler

Marokkansk stil lounge

Marokkansk stil hage

Orientalsk stil hage


About the author

admin