Deco jul

Rockabilly bryllup noen ideer som vil rotet opp håret!

rockabilly bryllup bil gift-svart-rød-retro

Flere og flere par er ute etter å gjøre noe annerledes å ha en "WOW" deres store dag Noen ganger kan en tur i det siste er en fin måte å bli inspirert.


Hva rockabilly bryllup? Rock n 'roll livsstil ble inspirert av rockeikoner Elvis Presley og Johnny Cash i 1950. På den tiden, unge voksne som lyttet til denne musikken ble ansett opprørere og hadde på seg noen klær stil .

rockabilly wedding-ideer-trend antrekk

Rockabilly bryllup er en sann feiring av lyse farger og veldig morsomt. Dette er en overraskende blanding inspirert av 50s 'og 60s rock and roll', men også av swing musikk, boogie woogie og blues. I dag, folk fortsatt omfavne kulturen i pin-up mote, høy musikk og klassiske biler. Hvem ville trodd at denne epoken rock'n roll senere inspirere par å starte en familie?

rockabilly bryllup invitasjon-disc clutch opprinnelige

Hva er bra når vi snakker om rockabilly bryllup er at du kan gjøre hva du vil nesten. Å underholde gjestene, kan du gjøre tilgjengelig en tabell med tatoveringer midlertidige tatoveringer, fantastiske spill, en tegneserieskaper, et bilde messe, en vogn pop liktorn (eller i det minste boksene), noen morsomme cupcakes, de musikkinstrumenter.

Slå bryllupet til rockabilly opprører og morsom ferie.

rockabilly bryllup trivets-disk-table-deco

Rockabilly bryllup er raffinert, unike og fremfor alt: FUN! Forbered ditt arrangement med uvanlige ideer. Når organisere tabellene for gjester, i stedet for å navngi de dagligdagse navn tabeller, velge navnet det fra rockestjerner. For eksempel for tabellen nummer en, gå for Johnny Cash. Bruk din gamle LP-plater Deco for tabellen. Du kan integrere dem under din flat eller strø dem over til å tenke på musikk på 60-tallet.

Bryllup-rockabilly-disk-musikk-deco-opprinnelige

Vinyl veggdekorasjon i rockabilly bryllup

Bryllup-rockabilly-disk-deco-vegg klemmer

Hvis du ikke har kastet postene, ikke gjør det nå. Hvis du bruker mer for å lytte til musikk, og at deres eneste funksjon er å samle støv, kan vi tilby kreative ideer. Bruk disk til en art deco - operatører, under plater eller briller, klokker, og til og med lamper. Dette er objekter som du deretter kan bruke i hverdagen.

Støtte cupcakes vinyl

rockabilly bløtkakebasilikaen-support-disk-cupcakes

Lansere en rockabilly bryllup betyr å være kreativ for din spesielle dag. En rockabilly feiring er synonymt med festing. Den inneholder unike ideer som tillater gjester å ha en stil og en overveiende kreativ kjole.

gourmet forretter å underholde dine gjester

Bryllup-rockabilly-deco-forrett-candy

rockabilly wedding-party-invitasjon-rød-hvit

Har du tenkt på invitasjonene? Vær kreativ og gå for originale ideer som vil ønske gjester til å komme å ha det gøy i bryllupet ditt. Velg esker med lyse farger og rock motiver, som for eksempel røde roser, noter, instrumenter og en vintage look.

Bryllup-rockabilly-invitasjon-billett Scene

Gjør ditt bryllup en sann rockabilly konsert! Slå invitasjoner konsertbilletter, bare musikerne de skal hedre deg selv! Husk å inkludere sted og dato for konserten og musikerne i den første delen - dine vitner.

deco musikk notater for å spre for bryllupet år 50 'og 60'

Bryllup-rockabilly-musikk-note-deco

Bryllup-rockabilly-hår-rock-blond-black-ekstravagant

Hvis du har en rock and roll-stil, velge hva slags brudekjole? Rockabilly kjole er inspirert av vintage stil pin up. Du kan melde deg på en klassisk hvit kjole og gjøre den til din egen ved å legge til tilbehør er farge eller velge en rød og svart kjole for en opprørsk utseende.

rockabilly wedding-dress-bryllups-hvit-rød-tatovering

Vintage brudekjoler er den må ha for en rockabilly bryllup med delikat blusset skjørt til kneet og makeup prononcé.Pour tilbehør, opt for en tilslørt hat vintage smykker lys, alt i lyse farger . Generelt, gift med rockabilly utseendet er forskjellig i de røde og svarte farger. Kjolene var for det meste en effekt Marilyn Monroe. Hvis du er tilhenger av tatoveringer, men ikke har en, hvorfor ikke lage en for den store dagen?

Bryllup-rockabilly-maids-of-ære kjoler-svart-hvitt-erter

Hvis du bruker en vintage kjole eller en tradisjonell hvit kjole er brudepiker som viser litt krydder-rock stil. Kle sexy og uttalt måte. Kjoler er utsmykket swing form for moro og fantastiske mønstre og gjøre brudepiker absolutt acommodations ære.

Bryllup-rockabilly-gift-par-drakter-svart-rød

For mannen utseende, glem smoking og også elegant dress og slips! Hva du skal ha til å vedta er mørke bukser, slips mønstret eller farget stropper og tilbehør. Fullfør varmt blikk av brudgommen med en skinnjakke eller en enkel vest. For et bryllup tema rockabilly er alt i detaljer, så glem de gamle kjedelige kostymer!

rockabilly wedding-dress-bryllups-farger-art-tatovering

Det er ikke forpliktet til å omfatte vanlige sko. Sats på sterke farger eller mønstret, og skoene vil fullføre utseende og vil skape en WOW effekt. Føl deg fri til å være kreativ og blande stiler, farger, stoffer og mønstre. Over der, jo mer får ønsket effekt.

Tilpass antrekket vintage!

Rockabilly bryllup noen ideer som vil rotet opp håret!

Vær modig og gjøre antrekket et minne du holde hele livet! Kjøp et par enkle sko, så dekorere det slik du ønsker. Ellers bli enda mer sprø og la gjestene forme seg. Hva med mannen din også?

rockabilly bryllup-bukett-blomster-rosa-svart-rød

Buketten er svært viktig. Det er et tilbehør som utfyller dine antrekk. Sats på farger til lyse rødt og svart med blomster uvanlige. Velg rock'n'roll detaljer på toppen av det, slik som hodeskaller, terninger eller kirsebær som refererer til luksus, seksualitet og fruktbarhet 60s.

Coiffure rockabilly bryllup vintage stil og 60 år

Bryllup-rockabilly-hår-retro-chichon-krusninger

bløtkakebasilikaen-rockabilly-brikke-montee-rød-svart

Og den siste finpussen? Sørg for at du har en fantastisk kake med hodeskaller og mønstrede vintage små erter. Bruk brus briller for drinker, servert fra en drink maskin i det tidligere (gratis, selvfølgelig!), Og hvorfor ikke, en Jukebox maskinen ved siden av en gammeldags atmosfære.


About the author

admin