Deco jul

For Valentinsdag gjort dere hjerter Deco Felt

Felt hjerter red deco

For Valentinsdag vi noen gang tenkt på all innredning: Vi kjøpte kranser, deco hjerter av all design, elegant lys, blomster ... men det er noe som mangler.


Vi har inntrykk av at alle har de samme elementene Deco markedsført, og det er enten vanskelig eller for dyrt å ha mer original. Vel, du har fortsatt tid til å få til det, innredningen Valentine DIY. Ikke vær redd, det er ikke vanskelig, du bare ta det første skrittet. Det er ingen stor DIY, vil du klarer. Valentine er en historie om hjertet. Du kan for eksempel lage selv små deco hjerter til å spørre rundt. Din kjærlighet vil bli enda mer overbevist om din kjærlighet. Det er faktisk forskjellige materialer som kan brukes til - tekstiler, papir, papp, etc. Vi tilbyr deg en enkel teknikk fra filt.

En DIY dekorasjon for Valentinsdag

Deco Felt hjerter sydd

Bare følg trinnene angitt. For det første arm med saks, sjefen for en hjerteformet og flytende lim. Klippe ut biter av filt i tynne strimler, og deretter skrive dem inn sjefen. Nå dyppe bosset i den flytende lim og la det tørke i flere timer. På slutten kan du lime sammen strimler som ikke passer godt og børste hjertet av alle sider for å fjerne overflødig lim. Der det er gjort. Med en slik enkel teknikk kan du gjøre mye deco hjerter i alle farger. Det finnes også andre triks for å gjøre dekorative elementer Valentinsdag, som vist kirsebær på kaken. Så nå din tur!

Gjør hjerter Deco Felt

Sant Valentin hjerter Deco Felt farger
Et boss hjerteformet, stykker av filt og lim

deco hjerter følte limtLa tørke og du er ferdig! Sant Valentin hjerter Deco Felt
Skrevet avEmily Friedman ValentineAbout the author

admin