Show

Moderne Deco Lounge: 65 inspirerende interiør

deco salon utforminger plante treet inne

Stuen er hjertet av en innbydende og komfortable hjem. Vi bruker dette svært detaljerte publisering på moderne deco salong. Denne allsidige stykke moderne hjem er stedet der alle familiemedlemmene samles for å tilbringe tid sammen.


Det er også her vi invitere venner til å nyte en kopp kaffe eller drikke et glass vin. Det er også i dette rommet som har en avslappende atmosfære med en god bok, blar i et magasin eller bare lytte til musikk.

Liten moderne deco stue med peis og stort speil

stue møbler sofa moderne moderne peis

Vi er alle enige om de mange funksjoner som kan ta denne delen av våre hjem. Og likevel, som vi alle har forskjellige ideer om sitt utseende. Faktisk kan vi si at alle rommene er forskjellige, og hver har sin egen atmosfære gjør den unik og full av karakter.

moderne innredning med speil og fargepalett i svart og hvitt

deco salon ideen Inndeling

Dette er trolig grunnen til at mange mennesker finner det vanskelig å finne salong innredning ideer. For hvert familiemedlem og venner hver gitt ulike råd, selv selvmotsigende! Finn en vakker dekorasjon er også en aktivitet som tar tid. Så hvis du har en liten stue, er du sannsynligvis på jakt etter måter å gjøre det visuelt mer romslig. Det er mange måter å gjøre det: Bruk speil er en, leke med lys er en annen. Det hele avhenger av innredning og tilbehør som frister deg mest!

Moderne Deco Lounge: farger associtaion idé

moderne salong deco design blått og grønt interiør

Og, for den saks skyld, kan du se noen flere løsninger for denne typen indre områder, små rom, som har blitt et tradisjonelt element i moderne boliger. En av dem er å understreke høyden på rommet. Personer som har en stue med stor takhøyde vil bli foretrukket i dette tilfellet. De vil ha muligheten til å vise frem rommet spør lange gardiner eller pryder en hengende ligaen der, for eksempel en lysekrone.

moderne deco stue med stor takhøyde

stue gardiner Deco moderne stil

Et annet alternativ er å bruke en aksent i rommet, for eksempel vinduer. En stue med store vinduer som opptar nesten hele høyden av veggen, vil sikkert gi inntrykk av en romslig og lyst rom. Denne effekten vil bli forsterket hvis gardinene går opp til taket.

Moderne Deco Lounge: leke med volumene

Bilde Deco lounge sofa og moderne lenestoler

Situasjonen er ganske annerledes i tilfelle av hus med en stor stue. Her må vi ta hensyn til volumer. En stor sofa av moderne design kan godt være i midten av en tur av denne typen. Vi kan også velge å supplere dette sentrale element av stolene i samme stil. Eller, vi kan passe en hel eget område som vil i sin tur en helt annen atmosfære.

moderne innredning i svart og hvitt stue

bilde moderne deco salon stripete teppe tilbehør

Stripes er en del av stuen dekor som er svært ofte mobilisert for å markere formen på den delen, og også i noen tilfeller, for å gi inntrykk av mer dybde. En strategi som er rutinemessig brukt til å dekorere gulvet i stuen hans med en stripete teppe. I en smal del, et tilbehør av denne typen gir deg fordelen å kontrollere formen av interiøret. Du vil dermed forvandle seg til en fordel i stedet for å prøve å skjule dem.

moderne innredning med trapper

stue interiør farge maling lenestol i skinn gulvet

Mange rom, enten gamle eller moderne, er også utsmykket med trapper som folk i bruk huset for å flytte fra et nivå av sine hjem til en annen. Installasjonen av en trapp i et stort rom er ikke vanskelig. Men hva hvis rommet er lite? Vel, vi må begynne å lete etter kompakte løsninger og praksis. Vindeltrapper er ett.

moderne innredning med glassdør

Deco salong uteplass dør glass lysekrone

interiørdesign fagfolk anbefaler også til alle som leter salon ideer med moderne innredning prøver å koble den med hva som er rundt det. Dette er en veldig god løsning for en stue som vender ut mot en balkong, terrasse eller hage. Det er den mest enkle, men effektive nok løsning å installere skyve glassdørene på veggen som skiller stue fra utsiden plass. På denne måten vil stykket bli opplyst av solen og menneskene i den vil nyte en fantastisk utsikt. Dette er også en strategi som også kan tas i bruk for å utvikle sin spisesal.

Ideen moderne deco stue med synlige bjelker

moderne deco salon maleri trebjelker

De som bor i en innvendig plass med en original form eller tilhører en interessant arkitektonisk stil, står fritt til å vedta en annen strategi. Når dekorere en stue i en gammel bygning, kan du prøve å fremheve skjønnheten i synlige bjelker på vegger eller tak.

Deco Lounge og moderne design variert møbler

armatur Deco stue sofa trend gul

Blanding stiler er en måte å få en unik og personlig atmosfære i interiøret. En plass innredet i moderne stil kan godt inkludere vintage deco elementer. På samme måte kan utsmykningen av moderne stue også tilpasses ved innslag av industriell design.

Salon Deco moderne stil: stuebordet er en viktig objekt

moderne deco salon skandinaviske møbler veggmaleri

Hvert rom har sin egen form og sin egen plan som er en del av hele huset. Interiørdesignen må være tilpasset den måten er organiseringen av plass i huset. Å designe lettere hvordan de skal organisere inne kan du huske noen enkle regler som er brukt i de fleste moderne designrom. En av dem er at salongbord nesten alltid har en sentral del av rommet. Noen ganger kan stuen gir muligheter for utvikling av tilleggsområde, for eksempel, et lesehjørne med en komfortabel lenestol og en lampe til fots.

Layout deco salon moderne stil og utforming av hjørner

Deco lenestol ordning lampe lesing området til fots

Snakker om utvikling soner i et rom, her er en interessant observasjon: noen ganger et lite hjørne i stua kan påvirke sin generelle utseende. Dette er ofte forklares med tilstedeværelse i denne delen av møbel eller en virkelig imponerende tilbehør, for eksempel en gul lenestol, en interessant armatur eller en original teppe.

Moderne rom innredet med nøytrale farger sofa

moderne innredning stue sofa grå deco tre

Det er flere måter å legge farge til en innvendig plass og særlig til en salong. En mulighet er å velge en sofa med enkle former og nøytrale farger og dekorer den med fargerike puter. Et annet alternativ er å velge et teppe med mønster som gjentar (ofte, geometriske former) og har også nyanser å tiltrekke oppmerksomhet. I alle fall prøve å holde resten av innredningen av de enkleste stykket som mulig.

trendfarger for dekorative karakter av moderne deco salon

interiør deco salon idé maleri planter

Interiøret med innredning inspirert av naturen er trend, fredelig og inspirerende. Alle kan adoptere tilbehør fra naturen for å lykkes utviklingen av stuen hans. Grønne planter og blomster er trolig den vanligste tilbehør for denne type design.

Åpne Skap og moderne innredning stue

Deco stue vegghylle bokhylle møbler idé

I likhet med lyst interiør og lyse farger? Så, gå for enkle og praktiske møbler, for eksempel, hyller og åpne biblioteker. Legge til et speil i dette rommet er alltid en god idé fordi det vil bringe mer volum og lys til rommet. Som for fargepalett, må den forbli nøytralt; lyse farger dominere den.

Modern Library og deco lys stue med moderne design

Moderne stue hylle lagring bøker

Stuen med høyere tak enn vanlige rommene tilbyr massevis av dekorative muligheter. En av dem er å fullføre utseendet på møbel som er spesielt egnet til hans stil. Biblioteket med åpen lagring, noe som opptar alle veggene i stue, er et veldig interessant og elegant alternativ.

Moderne interiør messen i lyse farger

stue dekorasjon moderne hvite møbler

For å gi mer karakter til interiøret er sagt, i mange tilfeller, på noen små gjenstander og stue møbler. De nøytrale, kontrasterende farger som svart og hvitt, er ideelt for denne type tilbehør. De lyse opp rommet mer, noe som er en viktig ressurs i interiøret på lite område.

Deco luksus salon i mørke nyanser

Deco ideer salong luksus farver veggmaleri

For stuen er elegant og sofistikert, må det nødvendigvis legge typiske tilbehør for luksuriøs innredning, for ikke å nevne noen spektakulære og teatrale innslag. Noen ganger kan den samme virkning kan oppnås selv i en monokrom indre ved å legge til noen innslag av gull eller sølv.

Deco idé om moderne salong møbler med identisk

peis dekorasjon kabinett sitter trendy farger

For å skape en unik plass kan stole bare på bruken av to identiske møbler. Plasser to identiske sofaer står overfor er en spennende idé og svært vellykket. Det er en stue utstyrt for sosiale interaksjoner som ville være egnet for folk som foretrekker diskusjonene og koselig atmosfære. En moderne peis pent utfylle utseendet på rommet.

Luksus hjem med moderne deco salon: rolle vev for personlig atmosfære

deco salong capitonne dekorasjon idé luksuriøse møbler

En stue kan se imponerende når den er utsmykket med farger og stoffer som tiltrekker oppmerksomhet. De mørkere nyanser sikkert hjelpe designere å oppnå en imponerende effekt, som gjør også de myke overflater. Her er noen små detaljer som forvandler hele rommet.

trevegg og moderne peis i vakre stuen

Wall belegg tre stue moderne deco lamper

Stuen er en plass som skal være stilige og komfortable. De myke, lyse farger er blant de beste løsningene for en slik atmosfære. Den delikate Tilstedeværelsen av en peis er en annen. Når disse detaljene er ledsaget av en mur som dekker brett med tre effekt, kan interiøret i stua bare være svært vellykket.

Organisering av det indre rom og interessante arkitektoniske løsninger

interiørdesign stue deco idé eklektisk hvit maling

Rommene er kjennetegnet ved tilstedeværelsen av opprinnelige arkitektoniske løsninger er sjeldne. Hvis du har sjansen til å bo i et hus med et slikt show, er det viktig å finne en måte å styrke sin rolle. Moderne inventar er en uerstattelig alliert av en slik del, samt variert møbler som vil bruke til å tilpasse utseendet på oppholdet.

chic moderne deco stue med betongvegg

innredning moderne stue peis veggen betong belegg

Den moderne innredningen er også en salong Romforskning trendene i verden av design og kunst. Det er der vi kan vise frem kunstgjenstander som veggen bilder eller leke med teknikker og moderne overflater som betong, glass og tre. Hvis du liker å eksperimentere med denne typen elementer, finne en måte å få en balanse mellom overflater og farger.

Deco idé Feminie deco salong for moderne design

deco idé Zen lounge møbler blå og oransje

Fordi, ja, kan fargene spiller en viktig rolle i å dekorere en stue. Måten de kombineres er sannsynlig å gjøre hjemmet ditt en unik design plass. For eksempel er lys blå kjent for sine avslappende egenskaper, og det er en flott farge for en moderne stue dekorasjon.

Deco uformell salong moderne stryle med rottingmøbler

stue design idé deco trend

Den uformelle Stuen er preget av tilstedeværelsen av lys og enkle møbler og deres lykkelig ekteskap med lyse farger. De møbler som ikke roter interiøret bringe en frisk og luftig følelse i stuen mens de andre tilbehør gi dem et spesielt behagelig utseende.

moderne stue innredning med opprinnelige taket

dekorasjon stue moderne stil innvendig tak

Gulvene er en del av showet som ofte blir oversett. Likevel kan de lett ta rollen som en dekorativ aksent når ledsaget med passende møbler. Det er flere måter å gi et gulv en interessant luft, listverk og andre elementer uthevet, bakgrunnsbilder og farger og kontraster.

Luksus hjem med stue innredning i mørke nyanser inspirert av barokk stil

Maleri stue luksus huset svart hvit

Noen kombinasjoner av farger og materialer har en bestemt effekt på vår fantasi, fordi de er forbundet med ideer allerede inngrodd i vår bevissthet. For eksempel blir en blanding av gull og sort (eller mørkeblått) koblet til tanken på en luksuriøs og majestetisk indre. Hvorfor ikke dra nytte av en kombinasjon av farger som disse til å sette en bestemt melding til de som er nye til hjemmet ditt?

Room Makeover: moderne innredning og slag med indre aksling

Interiøret deco moderne stue møbler trær

I dag, naturelskere har rikelig med muligheter til å spille med en rekke dekorative tilbehør. Blant dem er det grønne planter og innendørs trær. De gjør det unike stue, uansett om det er bygget rundt et eksisterende tre eller dersom det senere blir innført.

Moderne stue møbler i glasshus extsension

idee deco koselig stue moderne designmøbler stil

En annen idé som vil appellere til elskere av natur, er å organisere deres bor i et glasshus (en vinterhage eller en forlengelse av hjemmet, for eksempel), hvor du kan føle det båndet som forener oss med våre omgivelser. Et slikt opphold er innbydende og komfortabelt, spesielt hvis den er dekorert med noen planter eller en koselig peis.

Deco natur og moderne deco stue med grønne og depolluting planter

dekorasjon pot salong innsiden av plante

Med populariteten til naturlig innredning og respektabel måte av liv på planeten, har økologiske deco elementer blitt trendy tilbehør. Vi elsker dem fordi de kombinerer uanstrengt med alle dekorere stiler. Potteplanter er en måte å få litt friskhet til stuen og legge til et snev av stimulerende farge, hvor denne delen av huset er dominert av nøytrale nyanser.

Hvordan dekorere en stue med en moderne design suspensjon

pendelarmatur idé dekorasjon moderne livs

Lysdesign har blitt nesten uunnværlig i moderne hjem. De kommer i alle stiler å blande enkelt med resten av interiøret i rommet. På bildet ovenfor ser vi en veldig originalt, som er utformet for å passe inn i et rom med naturlig og frisk dekor.

Ordne stua ved hjelp av dekorative malerier

Ideen veggmaleri moderne innredning stue tilbehør

Et annet tilbehør som kan forandre utseendet på en stue, er det disse tabellene. I husene variert design, er de i stand til å bli et samlende element rette for harmonisering av objekter og stiler av møbler. Kort sagt, tabellene er et nødvendig tilbehør for dem som elsker sofistikert interiør, koselig og uformell samtidig.

Gjør det mer lys stue med en skandinavisk stil

Skandinaviske møbler deco salong nordisk stil

I moderne boliger, er utstillinger mellomrom ofte knyttet til andre deler, slik som kjøkken eller spisestue. Forbindelsen med balkong er et valg som møter sjeldnere, men kan gi svært gode resultater, spesielt i små leiligheter og boliger som mangler nok windows.

Åpne hennes stue på terrassen og integrere utenfor interiøret

deco veranda stue ideer glass forlengelse

Åpne et rom på utsiden gjennom en forbindelse med en terrasse eller balkong (eller rett og slett bruke glassdører) har også fordelen av å viske ut grensene mellom plass og visuelt økning hver. Dette gjelder selv for store rom med møbler plassert i sentrum av den innvendige plassen.

Hvilke møbler og farger som brukes i sin moderne innredning salon

svart og hvit moderne stue opphold deco idé

Mange har problemer med å velge en farge for å dekorere sitt utkomme og bruker mye tid på å tenke maleri og fargene på møblene. Dersom du tilhører denne kategorien av mennesker, har vi en løsning for å foreslå deg: vurdere muligheten for å bruke en kombinasjon av klassiske og tidløse farger som hvitt og svart. Det vil spare deg fra potensielle feiltrinn ikke bare når det gjelder kombinasjonen av farger, men også dekorere stiler. Nesten alle stiler blande med en blanding av klassiske nyanser som dette.

Room beige rom: ideen om å kombinere farger og tilbehør

Bilde deco tremøbler og lær plante biofilm

Nyanser av beige var trendy i flere år. Dette er trolig grunnen til at designerne prøver å minimere bruken av sine nyanser. Men hvis du liker beige, ikke redd for å bruke det hjemme. Kombiner det med innslag av tre og grønt: det er et forfriskende alternativ som har stort potensial, men har ikke ofte blitt mobilisert i løpet av de siste årene.

male fargenyanser og salongen forening: taupe, grønt og tre

lenestoler taupe idé dekorasjon design peis

Føflekken er en annen farge veldig trendy akkurat nå. For å gi et mer attraktivt utseende og koselig til stuen din, prøv å gifte veggene i den fargen til treelementer. Kontrasten av teksturer og nyanser er så hyggelig og pen!

Moderne tepper idé for hvite stuen

tilbehør salong stripete teppe deco svart og hvitt

Kombinasjonen av sort og hvitt kan benyttes i mange indre og de er alle forskjellige. Stripes er en interessant og klassisk alternativ. I et rom med teppe striper, kan brukes i lyse farger knappene for å variere atmosfæren og gir stuen en litt mer individualitet.

kompakt peis for inspirerende stue vintage

liten stue peis tre veggkledning koselig deco

Plasser en peis i stuen er alltid en god idé. Dette tilbehøret, som kan være større eller mindre, moderne eller vintage, bidrar til å skape en god atmosfære i ethvert hjem. I moderne interiør, peiser også bringe en bohem chic touch, spesielt når ledsaget av riktig tilbehør og tekstiler.

moderne livs Deco inspirert asiatiske hus og romdeler idé

Øst dekorasjon Zen salong separasjon veggdekorasjon

En annen idé for å skape et unikt interiør, er å lære fra ulike kulturer rundt om i verden. I en tid med globalisering som vi kjenner i dag, hva er vel bedre enn å transplantere dekorative aksenter vi liker å gjøre sin egen tolkning i huset hans? Dermed kan vi lære av den østlige deco og japanske interiører og hente hjem gjennom dører og vinduer som kan fremkalle bildet av skillevegger i asiatiske hjem. Den fredelige atmosfæren er garantert!

Bakgrunn Deco trend og natur til moderne hjem levende

dekorasjon stue vegg malt aksent tendens papir

Vi har sett i våre artikler om malt papir mønster: veggtepper er tilbake. De kan hjelpe oss til å introdusere farge i en salong ellers litt kjedelige. Ansatte på en vegg, tapet bli aksenter. Men det finnes tilfeller der de kan invadere hele innvendig plass og selv bli harmonisert med møbelstoffer.

Lounge med fredelig atmosfære: klart maling farge

Bilde deco sofa grå stue

Men når vi ønsker å utvikle et fredelig område, prøver vi å eliminere alle aksenter og farger på taster som egentlig ikke er nødvendig. Dette kan være i størrelsesorden nøytrale nyanser med en grå sofa og teppe i subtile striper.

Skorstein og hvit murvegg i moderne design stua

sitteplasser ordning moderne møbler murstein skorstein

De murvegger er kjent for sin evne til å transformere indre. Naturlig farge eller malt hvit eller svart, mursteinene er kilden til svært originale veggdekorasjoner, som her, hvor de er ledsaget av en bli moderne vintage peisen med en vellykket makeover.

Objekter deco design og lyse farger i tilbehør

objekt deco lounge moderne stil

Interiøret i nøytrale og duse farger blir enda mer interessant når de er supplert med et snev av aksent. Å velge, anbefaler vi deg å tenke på den effekten du ønsker å ha på de som observerer rommet. Red er et godt alternativ hvis du ønsker å skape en sterk kontrast men for å være virkelig en del av rommet, må det brukes med måte.

Gjør det koselig stue selv om mangel på naturlig lys

salong lysdesign moderne interiør

Alle ønsker tilgang til mer naturlig lys i stuen. Men det finnes tilfeller der det er rett og slett umulig på grunn av organiseringen av innvendig plass. I slike situasjoner må vi finne en måte og nyte denne ulempen. Dermed kan vi prøve å kompensere for mangelen på naturlig lys av møbler og tilbehør som gir interiøret en varm og koselig utseende. Kunstig lys, spesielt det som er preget av en gulaktig fargetone og delikat, kan hjelpe deg å oppnå en slik effekt.

Dekorere stue med spill av farger og kontraster

fargepalett Zen deco salon

Å vite fargebalanse sysselsetting er viktig for utvikling av alle deler av huset, uavhengig av stilen vi valgte Deco. Mestre kunsten å fine kontraster, det er lært gjennom observasjon av ulike innenlandske spille på fargevariasjon og sin motstand.

Moderne stil deco salong for innsiden: aksent vegg og sterke kontraster

farge aksent vegg deco salong moderne peis

Et interessant alternativ for utsmykningen av en farge stua er å male en vegg i en mørk skygge, for eksempel blå, brun eller svart. For å oppnå en slik dekorasjon, må man velge en vegg som deretter pynte med lysere farger i tilbehør som en hvit klokke, en vegg diagram eller en peis mantelen.

kvinnelig salon Deco industriell design med nøkler

kvinnelig moderne deco stil stue

Nyanser som rosa og korall farge er karakteristisk for kvinner Deco. De skal brukes av de som ønsker å gi sine stuen en fin og delikat atmosfære eller ønsker å gjennomføre en industriell stil med noen elegante og raffinerte detaljer.

grønne planter og frisk moderne deco lesehjørne

Oppsett lesesalen stol hjørne opphold

Det finnes tilfeller der du legger til en enkelt kabinett er alt vi skal gjøre for å fullføre utsmykningen av hennes stue. Dette gjelder særlig hvis du har en tom hjørne som kan være ferdig innen et møbel, for eksempel en komfortabel stol. Noen ytterligere objekter rundt det (en grønn plante, en liten konsoll og en bordlampe) er tilstrekkelig til å omdanne den del av arbeidsstykket i et leseområde.

Øst-tre stue og moderne design

tre dekorasjon Zen Lounge skyvedører

For å gi et interiør en særegen og personlig utseende, kan du bruke dekorative elementer inspirert fra andre hjørner av verden, for eksempel Asia. Inventar, stue teppe og små tilbehør nok til å revolusjonere et interiør som mangler personlighet.

Suspensjoner moderne design og utstilling belysning åpner ut mot en utendørs terrasse

suspensjon deco salon design huset forlengelse verriere

Lys er et vesentlig element i utsmykningen av en stue, og dette gjelder både for naturlige lyskilder for innvendig belysning. Dette er grunnen til at profesjonelle dekoratører elsker å jobbe med områder med store vinduer som kan gjennomføres ved å henge lysene for å gjøre hjemmet enda lysere.

Tavle og dekor for stue med vellykket farge harmonisering

Tabell vegg dekor utforming moderne stue

Plasser en tabell dekorasjon på et strategisk sted i rommet er å vite for å tiltrekke seg oppmerksomhet og formidle et budskap til alle som går inn i dette rommet. Tabellene kan brukes som elementer som kontrast, men også dekorative elementer samlende forskjellige farger og materialer som brukes i interiøret.

Wall of murvegg og interiør moderne designmøbler med tre maleri

Wall maleri vintage stil peisestue bilde murstein

I motsetning til hva man skulle tro, å male en murvegg betyr ikke at denne veggen vil smelte resten av innredningen er miste sin personlighet. Tvert imot kan det hjelpe deg å forbedre den, noe som gir mer dybde og tekstur til innvendig plass.

Deco moderne levesett: idea murvegg og tre hylle

vendt murstein TV-stue møbler tre hylle

For det andre, vegger av naturlig fargede klosser har en unektelig sjarm som kan settes til fordel for de som ønsker å ha en aksent vegg i stuen. Den hvite fargen og tre tilbehør er elementer som vil ytterligere forbedre utseendet av en slik vegg.

Interiøret lever svart og hvit innredning og moderne peis med stort speil

dekorasjon moderne ranhement kabinett innvendig hylle åpen

I dag er det mange mennesker som gir opp tanken på å installere et TV-kamera i sin egen stue. Ved å eliminere dette elementet av rommet, er mer plass fås for noen interessante dekorative gjenstander som for eksempel bibliotek, speil og bord. En slik tilnærming ikke forføre alle, men det er å vurdere om du nyte øyeblikkene vi kan tilbringe sammen med sin familie og venner.

Interiør møbler med naturmaterialer

Lav glass salongbord moderne design

Glasset salongbord er en moderne tilbehør som har fordelen av å gjøre mest romslige rom. Med sin gjennomsiktige overflaten, er det i stand til å vise frem sine føtter som ofte skåret på en interessant måte. Som vi har sagt, kan et slikt objekt tjene som et midtpunkt i rommet og resten av møblene -Organized rundt.

Bilde salon innredning med moderne fjellstue-stil design og fuskepels

deco stil hytte fjellet pels teppe moderne salong

For å gi interiøret en koselig og behagelig atmosfære, kan vi også bruke stoffer og fuskepels teppe som fremkalle atmosfæren av utsmykningen av et fjell chalet-stil. Vi kan fullføre slike interiør tilbehør som gir inntrykk av svevende i luften, for eksempel hengende lys med delikat struktur, som er nesten gjennomsiktig. På denne måten vil en balanse oppnås mellom de overflater og materialer.

moderne innredet rom med moderne designmøbler og vegg dekor stein

Inndeling moderne stue sofa

De sterke kontraster og imponerende dekorative elementer kan kombineres for å få noen virkelig imponerende resultater. Dermed kan det gi veggene en uferdig luft, slik at en del stein eller tegl, og legge til stykke moderne møbler, som avbildet ovenfor.

Dekor Kvinner stue og moderne inspirerende vintage møbler

Oppsett av feminine deco stue opphold

For en helt motsatt effekt, vil vi bruke varme, myke farger og møbler og tilbehør med avrundede former. Naturlige materialer vil følge perfekt inne i en lignende, preget av en meget elegant og feminin look.

Ved hjelp av kunst til en moderne innredning salon vellykket

Tabell deco interiør levende vegg ideer utforminger

Stiller ut malerier og kunstgjenstander i stuen hans, synes dette er en interessant idé? Vi er helt enig med deg! I dag kan alle bestemme seg for å slå sin kunstneriske veggplass og enhver lagring rammer, bilder, plakater og diverse tilbehør. Enlightened riktig, kan disse objektene bare gjøre interiøret mer behagelig og koselig.

moderne innredning med trebjelker malt hvit og veggdekorasjon

Oppsett salong bord deco bjelker

Det er også mulig å mobilisere en rekke strategier for å gjøre enda mer innbydende stue. For eksempel kombinerer en ofte faux skinnfeller, med eller uten dekorative motiver, med tre kaffebord. Den hjørnesofa er også et objekt som gjør rommet koselig: det synes å lukke innvendig plass og beskytte oss med sin subtile tilstedeværelse. Igjen, som overalt du leter etter en koselig effekt, vil vi arbeide for å puter og pelsverk.

moderne innredning stue med skinnsofa: classic apprcécié av alle

biblioteksalongen design skinn dekorasjon

Den moderne holdning til skinnsofaer kan oppsummeres som følger: Noen elsker det, andre hater det. Hvis du er en del av den første gruppen, vet at skinnsofa er en av de tidløse møbler som kan passe inn i noen form for moderne levesett. Denne sofaen er elegant, imponerende og det vil bli verdsatt for sin klassiske skjønnhet.

moderne innredning med listverk: integrere arkitektoniske elementer i interiøret

peis dekorasjon skinn stue sofa

De moderne stuer grasiøst tilpasse seg enhver form for arkitektonisk originalitet i å omfavne og integrere den i bakgrunnen. Dette gjelder både de dekorative elementer av tre for de stein og listverk på veggene og på taket av rommet.

moderne deco salong og interiørdesign ved Shapiro Joyal Design

stue møbler designer salongbord deco tre

Avslutt med denne fine moderne og enkel innredning som kombinerer tre elementer og pastellfarger. Noen legger sorte grafiske tastene for å sette det enda mer verdt den fine og elegante siden av dette interiøret designet av Studio Shapiro Joyal.


About the author

admin