showet

Fliser for å leve et moderne interiør

grå flislagt stue modernne

Kommer du til å utvikle den nye moderne livsstil? Kjenner du de nyeste trendene flislagt stue designe? Oppdag vårt utvalg av mer enn 40 eksempler på indre rom i minimalistisk stil, innredet med en nøytral farge fliser (hvit, svart, beige og andre).


Fokus for disse interiørene er på møbler og innredning. Flisene fungerer som en "base": det er tavlen mens møbler er farget element.

Fliser hvite og khaki lounge sofa
hvit flislagt stue sofa khaki

Her er en stue med hvite fliser. Hovedvekten i dette interiøret er satt på khaki farge sofaen (dekorert med puter i ulike farger) og stoler på begge sider. Dekorasjonen er også et element som spiller en viktig rolle i denne ekstravagante og elegante interiøret på en gang.

vanlig levende farge fliser i minimalistisk interiør

hvit flislagt stue salongbord dekorasjon moderne glass fabrikk

Her er et annet område med lys beige fliser som harmonerer med fargen på sofa, stol og spisestuestoler. Fokuset her er den lille svarte salongbord og to malerier på veggen.

beige lene Fliser i et interessant interiør

beige flislagt stue sofa utforming hvitt skinn

Velg svart og hvitt interiør er alltid en elegant idé. Dessuten vil du ikke ha store problemer å ordne og dekorere det som det meste av møbler og dekorasjon på markedet, som er tilgjengelig i svart eller hvitt. Eksemplet nedenfor viser en svart og hvit stue med hvite fliser imitere parkett.

hvit porselen fliser, Design Bauhausporselen fliser stue designe Bauhaus

Den gylne regelen for gode kombinere farger er ikke å blande mer enn tre farger. Her er et godt eksempel på hvordan det kan gjøres:

Harmoni av tre farger: svart, hvit og litt rødtflislagt stue sofa design idé av'angle blanc

Hovedvekten i dette interiøret er den burgunder farge av skapet og salongbord. Stolen og sofaen er vevet harpiks, er gulvmatte hvite og gulvet.

Moderne stue i et hus
salong idé hvite fliser layout flettet sofa pute hvit

Eksempelet nedenfor viser et stort rom, inkludert en spisestue (bakgrunn), kjøkken (til venstre) og en liten stue. Hvit sofa spille romdeler for rollen. Siden dette er et stort område med mange forskjellige elementer, interiørarkitekter besluttet å sette en hvit flis som passer denne atmosfæren. Sittegruppen er sammensatt av en sofa og seks små tre kaffebord.

salong åpen til kjøkken og spisestueutformingen sofa stue kjøkken lav trebord

Her er et annet eksempel på svarte og hvite fliser som passer stuen og kjøkkenet
sorte fliser på stue møbler hvit design hvite bordet

retro stil loungesalong flislagt retro Deco

Fliser som etterligner betonglounger imitasjon konkret idé levende Tile

moderne interiørmoderne stue flis idé sentrale kjøkken øy

flislagt stue sofa design idé moderne tre salongbord

salong idé hvite fliser layout stue møbler idé flis anheng lys couch av'angle carrelage salon marmor møbler idé lounge møbler lilla matte Planlegging stue design idé sorte fliser og hvit moderne sofa svart flislagt stue moderne dekormaling Planlegging etasje stue sofa idé layout mørk grå flislagt stue salongbord hvit sofa hyller utvikle åpen stue kjøkken flis idé Originalt design lenestol utforming hvitt TV moderne stue møbler fliser beige sofa moderne interiør moderne fliser idé grå fliser på gulv leve moderne innredning idé moderne interiør stue sofa idé idee flislagt rom-konstruksjon idee flislagt rom-elegant idee flislagt rom-interiør-hvitt

Sal-moderne-flis-idee lounge sofa hvit-flis-idee levende-hvite fliser stue-flis-idee stue-flis imitasjon-wood
stue-flis-svart-hvitt Moderne stue-flis salong utforming stue-design-fliser stue-design-minimalistisk moderne sofa inne lever inne blå luksuriøse lounge-idee-flis salong moderne-design-fliser salong moderne interiør-hvitt giornonotte

moderne stue dekorasjon fliser

mørk grå flislagt stue

flislagt stue deco idé

flislagt moderne moderne leve


About the author

admin