hage

Dekorative hagen veggen utenfor 51 gode ideer til å prøve

Deco utvendig vegg maling farge hage vine

For enda mer kvalitetstid ute, må du huske å lage en dekorativ hage utenfor veggen. Denne typen dekorasjon vil du gi mer personlighet til utendørs, men også for å utvikle egne hjørner bedre definert.


Hagemøbler, svømmebasseng, lekeplass for barn, grønne hjørnet ... Alle disse delene av uterom vil bli markert og pyntet med en vakker deco fasade eller hage gjerde. Se hvordan du går om å oppnå en slik Deco selv eller finne inspirasjon til å kjøpe interessant tilbehør i denne artikkelen viet dette temaet! Du finner nok av eksempler på dekorative mur og gjerde og hage DIY prosjektideer som alle kan replikere hjemme.

Deco yttervegg med hengende blomsterhage

Deco yttervegg hengende blomsterhage Photo

Blomster og planter er naturlige elementer på dekorasjon av vegger og hagegjerder. Noen vegger er svært egnet for oss å henge plantasjeeiere og potter av ulike former. I tillegg, i dag er det beholdere for planter som er spesielt laget for å installeres på vertikale flater uten ekstra tilbehør.

Deco yttervegg hage med små blomsterpotter

dekorative yttervegg hengende plante potten hage

Dette er en veldig god idé som gir oss muligheten til å nyte en vakker dekorasjon uten unødvendige elementer. Selv om de ikke er like sterk som andre pyntegjenstander, blomsterdekorasjoner bringe mye farge til vegger og ytre gjerder er vanligvis svart-hvitt.

Deco yttervegg landskap: potter idé å tinker selv

DIY Deco utvendig vegg hage blomsterpotter

Selvfølgelig kan du også lage din egen egne blomsterpotter deretter brukes til utvendig veggdekorasjon. En måte å gjøre dette på er å bruke en eller flere gamle vinduer. En annen mulighet er å benytte metallbokser som kan males sammen med anti-korrosjonsmaling.

Ideen deco yttervegg hagen med klatreplanter

betong gjerde moderne innredning hage

Dekorative hagen utenfor veggen: Hengende blomst kurver

Deco utvendig vegghagegjerdet blomst kurver

Gamle vinduer er også tilbehør av vintage innredning for vegger. Vi kan dekorere naturlige eller kunstige kroner og plassere dem på en yttervegg nær inngangsdøren av huset, for eksempel.

Vertikal hage og deco yttervegg hage

deco Picture House yttervegg

Vertikale hager er tendens og så lett å gjennomføre. De er populære blant huseiere som ikke har noen utendørs hage. Men det er også brukt til å produsere utendørs dekorasjoner originalen, spesielt hvis de kan fullføre utseendet av hagen din.

Deco tabellen bilde med vertikal hage og terrasse vegg dekor

deco utvendig gjerde hage hagemøbler

Vertikale hager ikke nødvendigvis dekker alle dine yttervegg. Faktisk er det også brukt til å lage tabeller, arrangere en interessant måte på veggen. Sukkulenter er blant de mest populære for å gjøre denne typen hager.

Deco yttervegg hage vegetasjon og basseng terrasse

innredning gjerde utendørs basseng terrasse

Fargevalg og innredning veggen utenfor frisk hage

Lukke idé deco utvendig hage

De er enkle å vokse og ikke krever mye vanning. På grunn av sine gode varme motstand kvaliteter, sukkulenter er ideelle til å pryde veggene og eksterne gjerder som er utsatt for sollys i ettermiddag (med utsikt sør og øst) .

Fotorammer og originale veggdekorasjon hage gjerde

Deco utvendig vegg hage fotorammer

Fotorammer eller tomt bord er et dekorativt element som blir stadig mer populært i moderne interiør. De er tilgjengelige, tilpasses og du kan ordne dem i tusen måter.

Tabell tre dekorasjon og yttervegg hage

deco yttervegg oppføring huset

Og siden de er så enkle å bruke, hvorfor ikke bruke dem som utenfor vegg dekor hage eller terrasse?

Opprinnelige ideen om DIY Deco yttervegg hage

veggen utenfor DIY deco Lawn

Bruk rør som ikke lenger er nødvendige for å utføre utvendig veggdekorasjon, det er en interessant idé og helt originalt. Bare brette og fest dem til veggen for å transformere en banal og tomt bord i en moderne plass. Dette settet vil bli enda mer behagelig for øyet det er ledsaget av noen klatrere.

Deco yttervegg hage med fugl hus og grønne planter

Deco yttervegg hage fugl hus plante

Uterom kan være dekorert med mange objekter som vi vanligvis ser på innvendige vegger. Men det er også mulig å finne løsninger tilpasset utsiden. Den fugl hus tre eller papp er en; de for insekter er en annen.

Ideen objekt dekorative yttervegg hage

designobjekt veggen utenfor hageterrasse

Selvfølgelig vil disse to ideer appellere til dem som elsker naturen og som ikke er plaget av fugler og insekter i sine hager. Ellers er det bedre å satse på et annet objekt, for eksempel et stearinlys holderen coulers interessante.

Vannfontener og hage deco yttervegg

Wall deco design utvendig hagegjerder

Hva om vi har en stor tom vegg eller en hage gjerde som spenner over flere meter? Et godt alternativ er å bruke mellomrom for å oppnå en kunstnerisk helhet. Dette kan være en serie bilder oppviste som et kunstgalleri eller mer komplekse sammensetninger. Og hvorfor ikke, symmetriske fontener rundt et kunstverk i sentrum av veggen.

kunstnerisk komposisjon med paneler og dekorative fontener utvendige vegg hage

Deco yttervegg hageterrasse tre Photo

Veggen fontener gir en Zen og mye friskhet til utsiden. Utsmykket med noen grønne planter eller små statuer, vil de umiddelbart endre stemningen i hagen eller på terrassen. Og i tillegg vil de hjelpe deg å føle deg mer avslappet!

Tabell terrasse vegg dekor

opprinnelige veggdekorasjon Hage Terrasse

Har du noen gang prøvd veggen kunst ledning? Den består i å lage geometriske figurer gjennom sønn sy som er festet på et flatt underlag med noen negler. Som i tilfellet med veggdekorasjon med planter, flerfarget sønn er svært egnet til å endre utseendet på en monokrom plass.

Deco yttervegg hage: fokus på bærekraftige materialer

liten vegg statue utenfor Hage

Tabell Deco yttervegg tre hage

Yttervegg designobjekt terrasse moderne stil

Vegger og hage gjerder er områder som er utsatt for vanskelighetene av været. Hvis du ønsker å produsere selv ditt eget objekt utenfor vegg dekor, velge solide og holdbare materialer.

Den cortenstål, et praktisk materiale for utendørs dekor

Deco yttervegg hage moderne stål veggpanel

Et slikt materiale er det Corten stål, et metall kunstig skapt og konstruert spesielt for bruk utendørs. Overflaten ser ut til å være dekket med rust. Det aldre vakkert, selv når de utsettes for fuktighet. Derfor er Corten stål materiale ansatt for å gjøre statuer og ulike utendørs stedene.

Deco yttervegg landskap: CORTEN stålplater

Deco yttervegg hage pannels cortenstål

Det er også funnet i form av paneler og elegante visninger breaker. Disse skal installeres på en aksent vegg i en hage eller i et hjørne for å åpne måltid. I disse områdene, gir det et moderne utseende og en litt industrielle følelsen. Hvilken bedre måte å plass et moderne preg?

hage dekorasjon idé med mosaikk veggen

Deco veggen utenfor pool-mosaikk-blå-idee

Andre perfekt motstandsdyktig mot utendørs værforhold Materiale: stein. I tillegg til alle de som er laget som kan realiseres i stein (skulpturer, stein sammensetninger, vegg aksenter), er også veggdekorasjon med mosaikk. Meget elegant, mosaikken er en del av mange typiske Middelhavet tradisjoner (marokkansk, gresk, italiensk). Så en idé for de som ønsker å utvikle et tema i sine hager!

Vertikal hage med sukkulenter

idee vegg deco utvendig vertikal hage

Deco liten utendørs vegg hage med planter

floral dekorasjon hage gjerde utenfor

Vertikale hager i saftige planter er interessante fordi de gir oss muligheten til å lage figurer og mønstre i flere naturlige nyanser. Dette er ekte live fliser. Naturlig skum er en type anlegg som gir muligheter for lignende veggdekorasjon.

Stenging av moderne hage og deco yttervegg i naturlig mose *

Skum idé deco yttervegg hage

Den kommer i forskjellige farger og er veldig lett å vokse. I tillegg utvider skummet raskt, noe som betyr at du ikke trenger å vente lenge for å nyte en vakker utendørs veggdekorasjon!

Dekorative hagen veggen utenfor: Interessant tregjerde

dekorasjon ideer utenfor inngjerdet hage

Utvendig Wall Deco hus med klatreplanter

hjem dekorasjon moderne hagen veggen

Disse vertikale områder dekket med vegetasjon være mer utviklet hvis de er forbundet med vegg Kunstverk: moderne malerier, gamle plater (for en romantisk luft), hage speil ... Mulighetene er uendelige!

pool dekk bilde med lyse farger i dekorere

Oppsett utendørs basseng terrasse dekorasjon

Den veggdekorasjon er ikke nødvendigvis noe som må festes til veggen. Det kan godt være i form av kunstgjenstander plassert foran den vertikale flate. Denne typen dekorasjon tilbyr muligheten til å realisere en sann kunstnerisk sett som inneholder mye mer volum.

hage gjerde og veggdekorasjon med blomsterpotte

idee dekorasjon hage gjerde huset moderne gårds

Gryter symmetriske blomster og dekorative utendørs hage gjerde utforming

god idé veggen utenfor hagen utendørs blomsterpotte

Derfor vil vi be potter stor størrelse planter på veggen for å gi mer symmetri til en liten uteplass. Vi serverer også å innføre mer grøntområder og vegetasjon der det ikke kan vokse i overflod på grunn av romlige organiseringen.

Utendørs innredning med naturlig bambus for liten plass

terrasse deco utvendig vegg utforminger liten hage

Den samme strategien er også oppnåelig med planter installert i bakken. Velg arter som vokser godt i høyden, og du vil klippes regelmessig. Forme deres silhuetter så de dekker en del av fasaden!

Deco lys og utvendig design av moderne terrasse

Deco Lighting yttervegg stål corten hage

Ideen belysning og deco yttervegg hage

Deco yttervegg hageterrasse lysdesign

Den ytre veggdekorasjon betyr også å tenke på belysning av utendørs plass. I stedet for en mørk hage, prøve å inkludere vertikale flater i hagen din design belysning prosjektet og terrasse. Bruk projektorer eller vegg og prøve å sørge for at disse vertikale overflater reflekterer kunstig lys.

Lysdesign for moderne eksteriør og dekorative hage gjerde

deco vegg og inngjerdet hage utenfor utforming

Utendørs armaturer spiller også en viktig rolle i utviklingen av andre dekorative elementer plassert på vegger og gjerder.

Ideen deco yttervegg tre hage

videovegg utvendig dekor hage

Wall Deco utvendig og moderne hage hvitt tre

Deco yttervegg pool hageterrasse

Tre er en annen klassiker materiale for utendørs dekor. Den kan brukes til å lage moderne ornamenter på en hvit vegg eller en annen lys farge. Det gjenvinnes eller tre vil lett tilpasser seg DIY prosjekter av Deco yttervegg. For å gjøre det mer bærekraftig, være sikker på å dekke den med et beskyttende lakksjikt.

hage gjerde Dekor

deco hage gjerde tre terrasse

Bilde av utendørs dekor og farge hagen veggen

hage terrasse utenfor veggen deco servering

En annen type av veggdekorasjon mekke er det bestandig maling med vann eller ved bomben. Bruk denne muligheten til å lage tabeller for utendørs eller trekke design direkte på en del av veggene. For en symmetrisk effekt, kan du prøve geometriske figurer (for å oppnå med litt maling beskyttelse lim) i forskjellige farger.

Lag et fokus for Deco yttervegg vellykket hage

deco vegglampe hage utendørs svømmebasseng

Materialer for utendørs aksent vegg

gjerde dekorasjon utvendig steinmur aksenter

På utsiden og innsiden, kan du opprette en aksent vegg som kan ta rollen som et samlings element i hagen og på terrassen. For å oppnå dette, velger du en steinmur eller tre eller et stort bord dekor i sentrum av en vertikal flate.

Yttervegg dekorative hage idé i minimalistisk stil

Wall deco inngang hagen utenfor huset

terrasse hage og minimalistisk innredning

Deco yttervegg hageterrasse og moderne design

Den minimalistiske vegg dekor vil passe de med anlagte hager i denne stilen. Det gir en følelse av orden og ro, og kan oppnås ved hjelp av et sett av materialer og tilstrekkelig belysning.

Utendørs veggdekorasjon idé ifølge plass

Deco yttervegg entry-house-velkommen

Å bestemme hvilke utenfor veggdekorasjon fokus til et hjørne av hagen din, tror til funksjonene den utfører. Dermed mot yttervegg som er i nærheten av inngangen til huset, vil vi ofte bruke skilt med hilsener. Denne typen panel er tilgjengelig i butikker, men det er ganske enkelt å gjøre selv også. Alt du trenger å gjøre en, de er treplanker gjenvinning håndverket, litt maling, en sønn og noen negler. Skriv inn meldingen i styrene (justere dem hvis du ønsker) med maleri, fest den med spiker!

fasade dekorasjon for eksempel med metall hage

Dekorative vegg ytre metall stål-plante-vine-ide

I en hage, vil veggen være dekorert snarere et tilbehør som minner naturen. Metallplater som reproduserer blomstermotiver og dyr er en av de beste måtene å oppnå dette målet. Noen er også egnet for klatrere!

fasade dekorasjon ideer for en koselig hagemøbler

Deco mosaikk-style-marokkanske yttervegg

Som for utvendig vegg dekor for en hage rom, foreslår vi at du velger en peis installert i nærheten sofaen og stuebordet. Dette er en måte å skape en koselig atmosfære og nyte en brann å putre utendørs sunne retter!

Deco utvendig veggpanel med metallisk maling farge

Deco yttervegg salong Hage-table-farger

Ikke nok plass til en skorstein installert på fasaden? Ikke noe problem! Så prøv en veggdekorasjon med et stort bord størrelse bare ved siden av hagen din. For en mer interessant effekt, lage din egen tabell. Brett i metallisert eller lyse farger (gull, sølv, kobber ...). De vil reflektere sollys og lysene og dermed bidra til belysning i hagen din.

Skansekurven vegg Deco sammensetning med steiner

Vegg dekorasjon hage terrasse gjerder

Ønsker å gi hagen din et moderne utseende, samtidig som den beskytter mot nysgjerrige øyne? Den gabion vil hjelpe deg å oppnå dette oppdraget med stor suksess. Hoper noen nivåer av bur fylt med steiner, samtidig sørge for å produsere mer visuelt inntrykk!

Palisade Deco og minimalistisk stil skilleveggen

Wall hagen til pynt idé

Så hva er din favoritt idé yttervegg dekorasjon av hagen eller på terrassen? Eksperimenter med ett eller flere alternativer på vår liste for å lage din unike pyntegjenstander!

Ideen utvendig dekorasjon med originale trevegg og blomsterpotter

idee hage utendørs tre palisade veggen

* Dekorative utendørs hage vegg design av Anna Garforth


About the author

admin