hvit grus for hage dekorasjon tips og ideer – anews24.info

hvit grus for hage dekorasjon tips og ideer

Deco utvendig hvit grus sand hage

Solid og likevel mild nok - dette er de to tilsynelatende motstridende kvaliteter hvit grus. Slitesterk nok til å dekke hager, veier og terrasser, er grus en mer fleksibel endring i andre typer av baner.


Det virker mer organisk enn brostein og murstein, og er en utmerket måte for dekorasjon for din hage eller moderne uterom.

Moderne hage med hvit grus

hvit grus sand zenhage innredning

Det er flere måter å bruke hvit grus i hagen din. Mange unngår materialet i hagen ennå, hvis du vet hvordan du bruker, blir grus en svært allsidig og nyttig materiale. Så hvordan å lage en vakker hage eller uteplass med grus? I denne artikkelen vil du finne mange ideer i bilder og noen nyttige tips.

Hage dekorert med hvit grus

deco hvit grus hage japansk design

Grusen kan benyttes for hagestier eller forskjellige uterom. Det er et alternativ mye billigere og enklere enn den grønne plenen, for eksempel. Hvis du velger å bruke den i stedet for plenen eller fortau, må du tenke nøye hvordan å ordne for ikke å skape altfor enkelt eller kjedelig innredning. Ved å innlemme en rekke forskjellige planter og grus størrelser, vil hjemmet bli umiddelbart mer elegant og original.

hage dekor ideen med grus geometriske figurer

Japanese Garden utforminger hvit grus

Hvis man har tenkt å bruke grus for å dekorere et område med høy fot-trafikk, er det anbefalt at det også innlemme større stein eller annen type baner, for å lette overgangen. Sollys er også svært viktig. Hvis det er et skyggefullt område, så det er mulig at hvite grus discolors og blir grønn svært raskt.

Kaktus hage dekorert med grus - vakker og original idé

grus hvit deco idé

Nøkkelen til vellykket dekorere med grus er størrelsen på den. Hvis du går på den lille grus er mer komfortabel, men det vil også ende opp ofte i dine sko. Og hvis du bare ønsker å arrangere en dekorativ grus hage med planter, så grus 20mm blandet med større steiner er en flott idé.

Deco moderne utvendig plass med grus

Moderne hvit grus hage

For å gjøre din hage dekorasjon med enda mer interessant og original grus, så kan du lage en blanding av grus med størrelser av elva småstein. Dette vil fullstendig forandre utseendet på den plassen du ønsker å dekorere. Grus typen varierer fra en region til en annen, og dette er det som gjør ham til å skape en naturlig ekteskap med omgivelsene.

Moderne uteområde med grus

hage moderne design hvit grus

Grus hager har også blitt svært populære de siste årene. Dette er et konsept hvor grusen er dominerende, men det omfatter også vegetasjon som trær, busker, planter og blomster.

Original innredning Zen hage med grå og hvit grus

grå deco idé hvit grus

Denne type hage funksjoner, bortsett fra grus, andre typer av stener av forskjellige størrelser og teksturer og dekorative elementer. Dette konseptet er ofte brukt i middelhavshager og japanske hager.

Kaktus hage med grus - en eksotisk uterom mens skjønnhet

hvit grus hage kaktus

For oppkjørselen, er en av de mest økonomiske metoder for å kle seg i hvit grus. Hvit grus har fordelen av å evakuere regnvann og unngå å gå inn i slammet.

Deco interessant hage med grus og vegetasjonhvit grus hage deco idé

Som vi har nevnt ovenfor, har den hvite grus hage evnen til å drenere vann naturlig. Å spørre grus, må du fokusere på oppkjørselen området. Dette er for å unngå å sette i bakken, fordi det kan synke.

Japansk rock hage med grus som vil inspirere deg

hvit grus Zen japansk hage

For å gjøre dette, lag en innkjørsel i forbi bruke et tau eller hva du finner på hånden. Deretter, ta en spade og grave et hull omtrent ti centimeter, for å klargjøre plasseringen av steinene.

Moderne uterom dekorert med grusgrus hvit deco moderne uterom

Overflaten bør være glatt, slik at hvis det finnes stein eller røtter som stikker ut, fjerne dem. Da en geotekstil følt rutene for å hindre at grus blanding med bakken under. Alt må være godt plassert, spesielt når det kommer til jorden og gjørme.

Deco bakgård med grus for utendørs avslapping

deco hvit grus hage arrier

La geotekstil spredt på sidene til fullt ut å begrense hvit grus. Til slutt, må den dekkes med grus for en stabil tykkelse på minst fem centimeter.

Deco idé om Zen hage laget av hvit grus og eksotiske planter

Japansk hage deco hvit grus

Advarsel: Hvis din plass er skrånende, eller om biler passerer det må gis umiddelbart. For dette, må du installere dimpled plater honeycomb. Dette vil unngå at grus synke på den ene siden eller i bakken.

Omkringliggende hageplanter med hvit grus tillater dem å markere demgrus hvit moderne hage

Hvit er symbolet på renhet og friskhet, noe som gjør den hvite grus er ideell for utendørs områder. Sin naturlige utseende kommer til hagen din og dine planter verdier. Bortsett fra oppkjørselen, kan du sette rundt plantene dine, i potter. Du kan også strø i spisestue.

Vei tre og grus innkjørsel med letthet

allee tre grus hage

Grusen kan lett trenge inn og bli borte i jorden. Du kan også unngå dette ved å sette treplanker for å danne en bane hvor du kan gå uten frykt.

deco zen grus hage

Noen foretrekker å satse på den hvite grus for en hel hele plassen. Dessuten kan du blander med andre farger og teksturer å danne en harmonisk og personlig landskapet.

grus-hvitt dekorasjon Hage

Grus kommer i flere farger og størrelser, så det er opp til deg å finne hva som er best for din utendørs plass. Følg våre tips og resultatet vil oppfylle dine forventninger.

hvit grus innkjørsel hage idé

allee deco eksotisk hage

allee grus hage idé

anlagt oppkjørselen grus hage

grus hage deco allee

deco grus hage idé

deco japansk Zen hage grus

moderne innredning grus hage

deco hage engelsk stil

grus hage dekorasjon idé

moderne innredning grus hage

hvit grus innkjørsel hage

hvit deco opprinnelige grus hage

hvit grus stor hage

hvit grus hage design idé

hvit grus hage moderne design

grus hvit japansk hage

grus hvit deco japansk hage

hvit grus anlagt hage

hvit stein grus hage

deco utvendig grus idé

deco grus hage idé

indre innredning grus hage

grus hage deco idé

Japansk hage deco grus

steinrøys hage grus deco

hvit grus Zen innredning utvendig utforming

Garden Japanese style hvit grus

hvit grus Deco utforming

deco hvit grus hage


Like this post? Please share to your friends: