Stor stein til å dekorere hagen sin: opprinnelige forslag – anews24.info

Stor stein til å dekorere hagen sin: opprinnelige forslag

stor idé til pynt hage stein benk

Stor stein til å dekorere sin hage: en enkel og lett å gjennomføre ideen! Våren har allerede kommet, og tilbringer mer og mer tid utenfor å nyte vårt hjem eksteriør.


I dag er vi interessert i hage dekorasjon med store steiner.

Stor stein til å dekorere hagen sin

stor stein hage dekorasjon idé stein hagebenk

Hva mer naturlig enn å dekorere hagen sin med steiner? Liten eller stor, har en hage, er det lykke til! Enten du bor i et hus i byen eller på landet, behandler henne hagen er viktig for å gjøre stemningen av sin hyggelige stue. Utearealet annonsen, faktisk, er atmosfæren forventet å finne inne.

Stor stein for å skape et interiør Zen og harmonisk hage

stor stein hage dekorasjon hage dekorasjon idé japanske zen-hage

Flame skifer, også kjent som menhir skifer stein blokk, svart basalt stein, gul eller hvit kalkstein blokk: hvilke store steiner eksisterende ornament er mange. Hver type stein har sin egen estetikk og funksjoner. Kjøp online eller finne deg selv i parken eller andre steder, er det enkelt.

Japansk hage dekorert med store steiner

Japansk hage stor stein hage dekorasjon idé

Japansk-inspirert hage med stort basseng med vann

Japansk zen hage utendørs idé bassenget'eau pierre deco jardin

Mange er de måter med utvikling av en moderne uterom, uansett om det er en skråning eller flat. I denne publikasjonen vil vi gi 38 ideer om hvordan du kan forvandle din lille eller store uteområde med en magisk helligdom inspirert av asiatisk kultur taster med store steiner og småstein. Vi vil begynne med å utforske hva rock garden, så vil vi se på japansk-inspirerte hagen og vil etter hvert vurdere Zen-hagen.

Et lite alter å meditere og slappe av

Zen hage idé

Hva slags møbler og innredning velger avhenger av ditt uteområde og dine egne ønsker. For de som liker utendørs felter godt vegetasjon, er et valg fullt mulig den japanske hagen. For de som eier land heller steinete hvor plantene vokser med problemer, kan man se for seg etableringen av en Zen utvendig eller en stein hage.

En Zen hage klassisk utseende i gårdsplassen til et hus

Ideen Zen garden steiner

Enhver uterom kan bli forvandlet til magisk helligdom

Japansk hage plass utenfor idé kampestein hage dekorasjon

Din hagejord er steinete og du er ute etter moderne utendørs design som passer? The Rock Garden er utvilsomt stjernen av de moderne hage design for områder hvor plantene ikke kan vokse. Denne type hage er inspirert faktisk fjellandskap og naturlig utseende av dem tidligere.

Stor eller liten, har et vakkert dekorert hage er heldig

big-stein-for-hage-interessant

Lyst på en japansk-inspirert hage? Tilstedeværelsen av vannbassenget omgitt av store stein er et must for mange av utendørs hage utstyrt og inspirert av japansk kultur og Zen kultur. Det har vist seg at å forvente at vannet går, har en beroligende og avslappende effekt på vår helse. Det er derfor all japansk hage krever tilstedeværelse av et basseng med vann.

Vakker japansk stil hage dekorert med store steiner

Japansk hage utenfor stor stein idé

De store steinene er også perfekt for å lage hagestier i alle stilarter. Store steiner jobbet og raffinert kan være en del av innredningen av en urban stil hage, for eksempel slik som er avbildet nedenfor.

Ideen urban hage med innkjørsel store steiner hage

utendørs urban hage idé trend

Det er også mulig å lage en allé av uregelmessig hage som ideelt sett integreres med asiatisk-inspirerte rom. De store steiner tillate realisering av et stort antall varierte og komposisjoner.

Ideen liten japansk hage dekorert med store steiner

Japansk hage stein

Sanne japanske hager er store fordi de vanligvis vare som viser stedet for den viktigste avslapning av huset. Det er et mellomrom for meditasjon og refleksjon dybde.

Stor japansk hage å meditere og slappe av

Japansk stein hage dekor idé oppkjørselen hage

Se på den japanske hagen nedenfor, som ser ut som en ekte paradis hjørne:

Japansk hage: en sann himmelske helligdom

hage steiner idé smug treet hage

Det er mulig å lage en vei av vanlig hage i japansk stil hage. Hvis det er en Zen-inspirert hage, husk at harmonien i henhold til forskriftene av Feng Shui er i ufullkommenhet og mangel på harmoni, antall steiner må alltid odd. I denne hagen stil, er hagen banen ikke er til stede.

Ideen hagen banen i en moderne japansk hage

uteområde hage oppkjørselen hage idé

Hva er Zen-hagen og hvordan du kan bygge og dekorere sine utendørs plass i denne stilen? Det er viktig å merke seg at Zen-hagen er forskjellig fra den japanske hagen, den sistnevnte plantet og fortsatt krever tilstedeværelse av et stort basseng med vann. Zen-hagen, som navnet antyder, er inspirert av den samme tradisjonen, men ønsker minimalistisk og ofte små. Det er en plass for meditasjon, indre ro og avslapning.

Ideen uteplass Zen-inspirert

Japansk zen hage uteplass idé

Plass dedikert til meditasjon og indre fred

uterom ZEN Stone innredning idé

Zen-hagen er en liten hage for ettertanke. Som vi allerede har nevnt, betyr det ikke installere hagestier og grenser i en Zen hage. Det er stillferdig tenke, sittende på en benk eller gjennom et vindu.

Zen hage dekorert med ulikt antall steiner

Zen steiner utenfor hagen idé

Zen-hagen er faktisk en liten grønnsaks og bevart juvel, utformet i byen eller innenfor murene til et tempel.

Stor stein for hagen Zen-inspirert

hage dekor ideen steiner

Plasseringen er av største betydning. Zen hage kan perfekt bosette seg i en glassert terrasse eller mellom to blokker av et moderne hjem. Det kan også få plass i en klassisk stil hage ved å skape en avslappende plass til å finne indre fred.

Liten Zen hage med trebenk å sitte og tenke på

stor japansk hage idé trebenk

Stor stein og vegetasjon for å skape en ekte utendørs paradis

stein hage dekorasjon idé vegetasjon

Som vi allerede har nevnt ovenfor, er Zen-hagen ikke geometrisk og består av rette linjer. Tvert imot, er det å foretrekke asymmetri. I japansk kultur, vi sier ofte at "harmoni er født av ubalanse." Antallet steiner og planter må være merkelig. Dette regnes som bærer av positiv energi.

Ideen stor hage dekorert med småstein og steinblokker

hage stein småstein idé Deco Stor stein plass

Å ha en vakker utendørs hage krever regelmessig vedlikehold i løpet av våren og sommeren, og om vinteren. Noen plass krever spesiell omsorg. Dekorasjonen, som også må behandles forsiktig. De mindre dekorative gjenstander, jo bedre. For å skape en balansert plass, må du være svært moderat og ikke legge for mye heller steiner og heller ikke for møbler.

Zen hage konsept med steiner og sand

Zen hage ideen gikk deco steiner

Zen hage krever ukentlig vedlikehold

Zen hage dekorasjon idé stein vedlikehold

Bassenget vann er et must for Zen eller japansk hage

bassenget'eau pierres déco zen idée bassin d eau grosse pierre

Det er fortsatt mulig å lage en hybrid av Zen-hagen og den japanske hagen, og i tillegg har designelementer og moderne design. Det hele avhenger av dine ønsker og stemningen du vil opprette. Det er opp til deg!

Ideen bambus hage og stor stein panel

bambus hage dekor idé panel

I en tidligere artikkel, har vi sett på hage dekorasjon med småstein. Hvis du vil vite mer, kan du lese vår artikkel om dette temaet.

Store steiner og småstein for moderne japansk hage med stor stein

Ideen japansk hage småstein trend

Nedenfor ser vi en stor hage i et hus i byen, som ble utformet i henhold til reglene i Feng Shui. Som du kan se, de store steinene er ikke rette linjer, men tvert imot, er fraværende symmetrien. Vegetasjonen er ikke presentert og spesielt i form av mose, er trolig det landet i denne hagen steinete. Det er ingen basseng eller hage fontenen.

Ideen Zen hage klassisk utseende i bakgården til et hus

Zen Stone Garden innredning ideer

For de som foretrekker å arrangere sin hage plass steinete symmetrisk, er rock garden deretter foretrukket. Nedenfor ser vi en fjellstil hage hvor steinblokker er en symmetrisk sett:

Stor stein å pynte og ordne: vakkert!

stor stein dekorative idé plass

Småstein og store steiner for å dekorere og utstyre den moderne hagen

Deco Stone Garden

Uterom i moderne og zen by med tregulv

Zen hage idé utvendig treverk belegg trend

Alley av store steiner og hage hage fontene

Deco idé oppkjørselen hage store steiner

Hva hage gjerde velge om vi trenger en? Hvis du velger en japansk-inspirert hage design, bambus paneler er et fantastisk valg blackout uten utilbørlig påvirke natur. Prøver å skjule uten å lukke og uten å gjøre ditt uterom visuelt mindre enn det egentlig er.

Garden Path laget av store steiner og dekorert med småstein

stor stein hage idé

hage dekorasjon idé med småstein og steinblokker

Deco pebble hage idé

Selv i gårdsplassen din urbane bolig, er det mulig å skape en Zen hage for ettertanke, som dette:

Store steiner for en japansk-inspirert hage

kampestein

Garden Path med steiner av en anlagt hage i en indre gårdsplass

smug stein hage idé

Japansk hage med vann fra et tradisjonelt japansk hus bassenget

uteareal hage idé


Like this post? Please share to your friends: