lasje

Trg zajela kodrasti – ženska trendovska pričeska, da bi obvladali!

zajela kvadratnih valov kodrasti-ideje-short-cut blondinka

Naravnost, kodrasti, valoviti ali kodrasti, zajela kvadrat je še vedno pomembna v tej sezoni. Na dolgo ali kratko, da nas še naprej zapeljati s svojo vsestranskostjo, seksi in drzno podobo.


Univerzalni na barvo las in morfologijo obraza, rezanje kvadrat bob tudi pokanje filmski svet zvezd in glasbe. Ta teden smo vzeli

zoom na kvadratni zajela kodrasti kratek ali dolg,

enostavno prilagodite bob rez, ki navdihuje tisoče deklet po vsem svetu. Pridite raziskati z nami nešteto različic zajela kvadratnih ograjena v vsem njihovem bogastvu!

Zajela odrezani, različica klasičnega bob, ki prinaša več prostora za naše grive!

zajela peto kodraste dolgih kratke lase rdeče ženo

Zajela odrezani zanka je različica klasične bob. V svoji najbolj znane različice in najstarejšo žensko striženje je znana tudi pod desno trgu ali ime, v angleščini, je bob. To je običajno kratka pričeska, s trni iste dolžine.

zajela kvadratnih ograjena-cut ženska pol dolg grdo bob

Kvadratni zajela, medtem, prinaša več gibanja na lase s pomočjo tehnike vodenja krajše lase na območju okoli vratu in več po obrazu. Učinek, rahlo asimetričen, na voljo v številnih različicah, elegantna in elegantno, ampak tudi divje in drzne.

Kvadratni zajela ograjena, da si upajo z ali brez vročine!

zajela kvadratni kodrasti dolgi blond lasje-linija-of-nasprotju

Med njimi je frizerski trg zajela zaključena. To zlahka prilagodi na vse dolžine las in to nam omogoča, da eksperimentirate z različnimi vrstami valov za vse okuse.

zajela kvadratnih zanka na-strani linije senca-karamel

Da, lahko kvadratni zajela kodrasta ali valovita doseči z ali brez ploščatega železa (ali zanka), po naših željah. Spodaj tehnik vedeti, da prenese tako trendovski bob!

Zajela trg ograjena ultra hitro in glamurozno s ploščatim železom

cut-to-kvadratni-loop-las kratke rjave

Seveda, najpreprostejši in najbolj učinkovit način, da vklopite svojo bob v valovite ali kodraste trgu, je, da uporabite likalnik ali curling. Delovanje je enostavno in hitro izvesti. In poleg tega pa nam omogoča, da se doseže valovit bob frizuro v nekaj minutah. Idealna rešitev za zjutraj ali zaračuna za sprostitev v tednu!

zajela peto kodrasti srednje dolžine optičnega nož ženo

Da bi kvadratni zajela zaključena izravnavanje železa ali ledu se začne z uporabo zaščitne proizvod na laseh. To je pomemben korak, ki služi za zaščito naše zame toploto, zato ne pozabite!

square-loop-cut-ženska bob kratek potapljanjem

Nato razdeli svoje lase veje in se izvede po odsekih, ki jih obdaja okoli ravnalnika. Čakamo približno petnajst sekund pred natančno sprostitev stenj. Z izvajanjem tega koraka, poskusite ne da razveljaviti zaponke.

zajela kvadratnih cap kodrasti neurejen, asimetrična

Če je potrebno, okrepiti zanke ali valove okoliške stenj okrog prstom saj ohranja svojo obliko. Postopek se ponovi po celotni dolžini las za dosego želenega rezultata.

Zajela trg valovita brez vročine, da je mogoče!

bob-cut-kratke kodranje las, lasje kratki

Kako do valovite ali kodraste lase brez toplotne trgu? Postopek je mogoče, vendar pa zahteva malo več časa in predhodne priprave. Za začetek, boste morali rezervirati vnaprej, tako da izberete možnost, ki nam najbolj ustreza.

square-loop-deGarde-zajela dolg nož lase

V navijalke in valjčki za lase so odlična rešitev za tiste, ki imajo premoženje. Vendar pa obstajajo načini za ustvarjanje zank z majhne koščke papirja, tkanine ali celo z aluminijasto folijo.

bob-zajela-friz-dolge blond-balaysage

Da ne omenjam, pletenice so tudi dobra ideja za tiste z malo daljšo dlako. Tukaj je le tehniko za ustvarjanje kodrov brez toplote:

Kot rečeno, te tehnike zahtevajo malo več časa, saj odpravlja toploto in moramo pustiti lase posuši naravno. Vendar nič nas zavezuje, da v celoti odpravi svoje lase. Prav tako se lahko uporablja, da bi malo spodbudilo proces in pospeši delovanje. Ali naravnost posuši lase, da uživajo valovi hitreje!

Trg zajela zanka kup?

pravokotni kratek bob-loop-sur-rating

Love it hitro tehniko z za ravnanje ali brez vročine, ki je bolj nežen v zvezi z našimi grive, lahko eksperimentirate in nosijo jo zajela trg z več vrstami kodre in valove.

zajela peto kodre-ženska-sprejemni Polprikolica globoko plave

V obročki so v redu in elegantno možnost, ki jo je mogoče doseči z curling železa. Od naravno, vendar se zdi težko mnogih deklet; verjetno zaradi nekaj pomembnih podrobnosti, ki jih je treba osvojili uspeti (vodstvo curling železa, skrbi zanke ...).

kvadratnih Frise-cut-ženska bob kratko zanko

Fancy zajela kvadratni kodrasti polni obseg in rahlo vintage videz? Odločite se za 80-ih kodre! Ti se lahko izvede z navijalke ali drugo tehnično gor in zato brez vročine. Odvisno od izbranega načina, ga lahko uživate za daljše ali krajše obdobje. In bo prepolovil čas, ki ga preživimo s svojimi lasmi!

cut kvadratnih ženska bob-loop-kratko fringe

Podobno kot kvadratni zajela las zankami 80s, ženska kodrasti bob rez je običajno narejen z majhnimi zankami, nekako tako, kot Rihanna na sliki zgoraj. So ponovitev z ali brez vročine in nositi s kratkim ali srednje dolge trga (ki se šteje kot sprememba v dolžini, ki je povezana z oblikovanjem majhnih zank te vrste).

Zajela kvadratni val in zelo enostavno, da bi obvladali!

kvadratnih Namakanje pol dolge lase kodranje-ženska-blond

Valovita zajela trg je eden od zavitih različic bob enostavnejši doseči. Vzeli smo priložnost, da bi več gibanja na bob na sredi dolžine ali dolgo ... Čeprav je v zadnjem času, tehniko, ki se uporablja, kot je razvidno na trgu zajela kratkih odbitkov. Ne preveč zahtevna v smislu časa, se skuša z ali brez vročine, glede na vaše želje!

kvadratnih zajela-kodranje-breaker kratko-žena-trendi

Končno, tudi kvadrat pahne valovit slog z valovitimi kodri ali celo na plaži slogu. Njegova neurejen nošenje učinek daje naraven videz, svež in nekoliko divje. In to je tako enostavno posnemati!

rezanje-rob-zanka-razgradijo in ženske Preskeniranje

kvadratnih zajela-valovanje pol dolgo cut-ženska las


About the author

admin