Fant Striženje nekaj moderno in kul stvari

Boy frizuro ideja

To ni enostavno za starše, da bi svoje otroke k frizerju in še posebej, ko gre za novo Boy frizuro.


Toda, ko so naši fantje vidijo svojo novo moderno frizuro, so stvari drugačne in so srečni. Nikoli ne pozabite vprašati svoje mnenje - včasih lahko preseneti s pravično sodbo! V tem članku vam bomo predstavili 50 zanimivih idej za striženje za fantka.

Ideja fant frizuro

cut-to-las malo-boy-trend

Po drugi strani pa se ne pusti vse v rokah frizerjev - včasih otroci ne marajo svoje nove frizerja in živijo zelo slabe razmere. Če je vaš sin je še vedno preveč rumena in ne more izraziti svoje mnenje, potem to iskanje idej za fant frizuro za sebe, preden bo frizerju. Tukaj smo izbrali 50 odbitkov za sodobne fant in trend za 2016. Ragerez njimi in pustite, da vaš sin videti pred rezanjem laseh naslednjič. To vam bo prihranilo veliko težav. Modeli Striženje na slikah so zelo izvirni in zagotovo bo pritožba na vas in vašega sina. Boste našli ideje za vse starosti in za vse okuse. Ne izgubljajte časa - pogled na te ideje fant frizuro.

trendy odbitki za 2016

cut-to-las malo fant, kratek las

Mali deček z moderno pričesko

cut-to-las malo-boy-Zanimivo

Striženje za nekoliko daljše lase

Boy frizuro nova generacija

stilsko frizuro za fantka

Boy frizuro

Mali deček s kratkimi lasmi

Boy frizuro trend

Ljubek fantek

Striženje ideja fant

Striženje trend cut trend las

kratko frizuro Boy kratko frizuro

Nova generacija frizuro Majhen moderno frizuro deček

frizuro z Šiška Pravilno striženje fant

Hair bowl cut skledo striženje

Striženje zanimiva otroška dojenček striženje trend

odbitek za valoviti lasje fant kodrasti striženje

zelo kratek striženje na straneh cut las obrito strani

Hair Crew Cut Brush striženje

trendy odbitki za poletje rezanje las fant je bil

frizura s kratkimi resicami Hair cut Šiška boy

Striženje za majhne elegantne gospode bowl cut boy las

Striženje opravi s pomočjo gela rezanje las fant modene

rez gel las

Pri izbiri pravega zmanjšal za našega fantiča, ki je bila praviloma potekajo prve ure svojih intenzivne igre, ki se hitro Talasati svojo skodelico. Dober trik, da sprejme, je dal gel pramen v laseh. Tako boste lahko prepričani, da bo trajalo vsaj dve ali tri ure.

Dolga striženje fant

To ni vedno potrebno imeti kratke lase za fanta. Nekateri imajo raje dolge lase in jih precej dobro ustreza. Vendar pa to zahteva več vzdrževanja. je potreben obisk pri frizerju vsak manj ohraniti rez tako.

striženje meche

Na splošno so robovi zahteva malo več pozornosti, saj raste zelo hitro in ga je treba ohraniti, da ne bi šel v oči. Dobra rešitev bi bila, da nekaj pene ali gela na obrobju.

cut las stenj pred

Vsi vemo, da majhni dojenčki in majhni otroci nimajo veliko las. in še; mi bi enako styling za posebne priložnosti. Gel za lase bo naredil trik, da del las.

cut las za stenj fanta

Kakorkoli že, ni rešitve za trideset milj fant frizuro. Lase lahko brušena nazaj ali strani. To bo spremeniti videz vašega otroka takoj.

striženje stenj dolg fringe

Izbira pričeske za fante je včasih težko. Morate izbrati najboljšo frizuro, ki ustreza vašemu otroku. Otroci danes postala resna, ko gre za njihove lase. Nimate morda vem, ampak vaši otroci imajo tudi svoje mnenje v zvezi s frizuro, da bi jih ohladimo.

stenj dolg striženje

Če je vaš sin ni dojenček, morate upoštevati različne boy odbitkov, da bi bilo lepše. Prva stvar, ki jo morate storiti je odločiti, videz, kakršnega si želite. Potem lahko pustite preostanek do frizerja. Imajo pravo frizuro, ne pomeni, da je vaš sin ni več otrok, ne skrbite.

cut meches lase

Nekateri fantje so rojeni za dolgo in noro las, kot je ta majhen deček v foto-cons. srednje dolžine striženje

Poišči srčkan pričeske za vaš otrok ne bi smelo biti težko. Dejstvo je, da so tako veliko srčkan pričeske za fante, da bi bilo škoda, da omeji vašega otroka na en slog. Ampak, če si prizadevajo, da izberejo pričesko za malčke, da je videti na našem izboru slik z našo uredniško "skrbno pripravljene.

Nova generacija striženje

Čeprav so nekateri stili naše kolekcije malo preveč nor, mora biti malo dlje za lase vašega sina rastejo. Toda verjemite nam, ne glede na frizuro izberete, tvoj mali fant bo videti eleganten in čudovit!

Majhen Gacon cut ideja las

To je dejal, ne pozabite, da razmišljajo o udobju vašega otroka. To je prednost, ker otroci premikajo veliko in da bi bilo naravnost nesramen, če njihovi lasje neprestano vstopajo oči.

Boy striženje

Pogosto preprosto frizuro naravno fantek je ravno dovolj. Ni potrebe, da bi mase in nenehno naprezanje frizuro. To bo lepa kot naravna.

trak za lase rating cut

Za nekatere starše je lažje prenesti škarjicami hitro in naravnost britje glave svojih otrok. Ampak vzeti čas za razmislek o zmanjševanju effectuer.Prenez upoštevati morfologijo obraza svojega fantka. Na primer, bi se izognili preveč kratke odbitkov za okrogle obraze. Tekstura las prav tako igra pomembno vlogo. Če ima vaš sin valoviti ali kodrasti lasje, ne oklevajte, da ji dolge lase.

cut boy las

obrita striženje stenj

single striženje

cut trend las

idee skledo striženje

dolge lase cut ideja

Original striženje ideja

plaža striženje ideja

idee single striženje

zelo kratek striženje ideja

Prvotna zamisel cut boy las

Model las fant

moderna pričeska Boy

Sodobna fant striženje

Original Boy striženje

Boy striženje

rezanje las fant

idee las fantek

Ideja pričeska Boy

Sodobna ideja cut boy las

Sodobna las modela cut