perilo tehnika: 35 primeri za majhne površine – anews24.info

perilo tehnika: 35 primeri za majhne površine

pralnica majhnem prostoru pohištvo

Perilo mora biti funkcionalen prostor, enostavna za vzdrževanje in prijetna za obisk, ja! Toda, kako to storiti, ko imamo majhen pralnico? Ta publikacija je namenjena tistim, in tistim, ki natančno vprašati to vprašanje.


Ponujamo 5 nasvetov za načrtovanje in dekoracijo, ki vam bo pomagal preoblikovati ta majhen prostor v pralnici. Vse to, skupaj s 35 zelo zanimivih primerov!

Mala oprema pralnica soba v beli in modri barvi

kompakten ikea pohištva perila

Eden od najpreprostejših načinov, da bi svoje majhne pralnice bolj prijeten na oko, je prikriti del gospodinjskih aparatov in drugih predmetov, ki nereda prostor. To lahko storite tako, da se odločijo za zaprte omare in omare z vrati.

Razvoj malega perila v beli barvi in ​​lesa

pohištvo oblikovanje perilo postavitve

Za tiste, ki ne želijo, da bi porabili veliko denarja, je tudi rešitev za zavese: namestitev delovno površino nad pralni stroj (če ga še nimate). Pritrdite ga zavese za enostavno skrije to precej zajetno napravo!

okrasitev ideja z dekoracijo sten in cvet vazo

Deco nalepke pralnicah majhne hiše

Nevtralne barve so vedno dobra rešitev za okrasitev majhne prostore. Bela, črna in siva bo vaše perilo bolj eleganten videz. In bodo popolnoma strinjam z dodatki vseh drugih odtenkov! Za še bolj zanimivo in simpatičnega videza, menijo dajanje pritegne stenske nalepke na vidnem mestu.

Ideje majhna shranjevanje perila

Sistem za shranjevanje majhnih perila

Ko je eden predlaga, da se razvije majhno sobo, eno hitro spozna, da je vsak centimeter na voljo računu. To še posebej velja za prostore, kot so omare in pralnice. Ker se vedno zdi, da nimajo dovolj prostora za namestitev vse, kar si želite, je dal!

Deco za majhne prostore za pranje perila z WC Erin Loechner oblikovanja za človeštvo

majhne pralnice deco WC oblikovanje

Povečajte prostor s pametno pohištva majhna. jih namestite v praznih kotih, in s policami. Toda bodite previdni, poskusite, da svoje omare odprt estetsko vrednost in se izognili cramming so tudi izdelki!

Kako urediti pralnico v zidno vdolbino

lepo pohištvo police perila

Nekateri sodobni apartmaji nimajo območje posebej namenjena za razvoj pralnice. Toda mnogi od nas so slaba, ker želimo, da bi naše domove bolj organiziran videz. V teh primerih smo prisiljeni zateči k DIY rešitev ponuditi majhno območje te vrste.

Nalepke Wall Deco pralnice

nalepke steno deco perila

Najbolj praktičen način za nadaljevanje razviti majhen košček te vrste je, da se prilagodi na steno nišo za to priložnost. Namesti njen pralni in sušilni stroj, z morda nekaj prostora za svoje izdelke za shranjevanje in razvrstiti oblačila. Potem smo našli način za prikrivanje nišo.

Pralnica oprema z zidno nišo in zavese

pralnica soba ideje okrasje majhen prostor

Za to, lahko pa uporabite zavese nameščene na aparate. To je gospodarna rešitev za ogled prostora, ki jo potrebuje. In ga je mogoče doseči tudi z majhnim proračunom!

Upravljanje ideja pripomoček z zidno nišo in skednju vrata

majhnem prostoru za shranjevanje polica tricks pralnice

Mojstre še eno možnost: da zaščiti svojo opremo iz pogleda z drsnimi vrati. Za uspešen razvoj stave mini Prostor te vrste, bi bilo dovolj, da Lemiti na vrata lesen skedenj. ga pritrdite na vaše stene enoto in osvojite kos za vaš pralni stroj!

Kako pridobiti več prostora v majhnem obstoječe perila?

notranje opreme majhna pralnica

Ob prostor za njeno obleko, da je dobro. Toda, ko je ta prostor zelo majhen, prav tako morajo biti ustvarjalen, da bi več prostora za vse predmete, ki jih želite namestiti. Za to, nič bolje kot vgradnih enot. Ampak še vedno izbrati pameten način.

Shranjevanje Idea pralnice poceni

bunderie deco poceni

V omejenem območju sobno ali stensko enoto ali območje stroja naše hiše bo takoj bolj funkcionalni rezultat, če ima možnost, da ga dopolni z nekaterimi kljuke. obesite dve krpo vrečke in dobiš način razvrščanja perila. Vse to, ne da bi potrebovali dodatno pohištvo!

Shranjevanje sivi in ​​beli v sodobni hiši

pralnica shramba majhno območje hiša

Optimizirati organizacijo prostora in uživajo vse malo kotičke. Na območju te vrste, lahko vsak dodaten centimeter se uporablja za namestitev nekaj police prihranite prostor. Verjetno boste našli načine, da bi dal za uporabo; postavitev čiščenje in vzdrževanje, za svoje domače dišave; ali njihovo uporabo, preprosto, za shranjevanje brisače ali čisto krpo. Tukaj je, kako boste sprostiti nekaj dodatnih policah v vaši garderobi!

Majhno pohištvo les za pralnice in kleti

majhni kleti pohištvo

Predstavljati delovanje pralnega stroja prostor je mobilizirati vse pametne rešitve, ki so na voljo na trgu danes. Get pregibno steno za lase za manjše predmete, kot so brisače in nogavice. Ne oklevajte, bodisi, da vam lahko kos pohištva na kolesih. Uporabiti kot dodatno podporo bo enostavno shranjevanje pod delovno površino, ko ga ne potrebujemo!

Ideje in navdih za razvoj malih pralnicah v slikah

primerna za pranje majhne površine

Končno imajo ustvarjalnost in poskus z območij, na katerih si razvrstiti perilo ali prostor, rezerviran za likanje. In, predvsem, iskati načine, kako jih organizirajo brez blokiranja dostopa do drugih delih prostora!

Sodobna kopalnica z mini perila

mini kopalnica perila

Zavese, pohištvo in prostor za varčevanje shranjevanje na kolesih so vaši zavezniki; eksperiment s temi pametnimi rešitvami ponuditi vadbeni prostor, tudi če nimate sobo posebej namenjen tej funkciji. Lahko preverite preostanek naših razvojnih primerov malih pralnicah tukaj:

Vgrajen prikrije pralni stroj v majhnem stanovanju

perilo omaro postavitve manjših stanovanj

Mala omarica z umivalnikom za pranje perila

mala pralnica potone pohištvo

Primer načrtovanja za majhne prostore perila s skladiščenjem

majhna omara za shranjevanje trik perila

Moderno pohištvo za pranje perila

moderno doma pohištvo perila

deco pralnice shranjevanje pohištvo

Sink deco sodobno pranje perila

Upravljanje pohištvo shramba

idee dekoracija perilo majhni apartmaji

Postavitve mala pralnica omare

pralnica potone majhno stanovanje

pralni stroj za perilo majhna območja

shramba police organizacija prostora

idee deco shramba poceni

Ideja omaro belo perilo

pralnica kuhinjsko pohištvo Avče

aménahement pralnica shramba ideja

pralni stroj kopalnica moderne pralnice

Postavitve sodobni nasveti za pranje perila

barvni deco shramba omari postavitve

Stroj pralnica Kopalnica Pralni

deco moderno pohištvo perila

skladiščenje omare pralnice

kabinet polica mala pralnica

pohištvo perilo L


Like this post? Please share to your friends: