Deco jul

Porte rastlin in notranji nosilec cvetlični lonec v sodobnem slogu

deco ideje notranja vrata rastlin lončnica

Ali ste vedeli, da lahko uporabite cvetlični lončki in obrat vrat ali drugih medijev, kot so dodatki za dokončanje dekor sobi je? Znano je, da so bile rastline vedno del notranje opreme.


Ali imate hišo, stanovanje ali majhen studio, lahko okrasite del notranjega prostora z držalom za rože.

Okrasitev z rastlinskim majhen vrat modernega dizajna

cvetlični lončki sodobno oblikovanje mediji

V zadnjih letih, sobne rastline in različne police in vaza vrata postala trendovska dekoracijo predmetov. Nenadoma se je zanimanje zanje povečalo. Danes mnogi lastniki in najemniki iščejo okrasitev ideje s temi predmeti.

Porte rastlin sodobna lesena slog

rastlinskih police sodobnega oblikovanja

Torej, če imate radi rože in želite pridobiti ali proizvajati sami rastline vrata, da okrasite svoj dom, preberite na raziskovanje različnih medijev za sodobno cvetlični lonec!

Porte rastlin in podpora moderna lesena cvetlični lonec

lesene police oblikovanje houseplant

Pogosto smo razpravljali vprašanje o definiciji sodobnega izraza v naših izdelkih, tako da ne bo prišel nazaj. Mi preprosto opozoriti, da je uporaba preprostih linij in klasičnih oblik bistvena značilnost dekor v sodobnem slogu. Krog, trikotnik in kvadrat so oblike znana in zelo trendy zdaj.

vrata naprave in lonec cvet notranji nosilec s zaboj & Barrel

rastlinskih police moderno stanovanje

Čeprav se to sliši nemogoče, lahko to znanje v notranje opreme zadošča za izbiro houseplant vrat. Glej, na primer, je imetnik cvetlični lonec na zgornji sliki. Ali ni dober primer klasičnih oblik?

Podpira in rastlin vrata sodoben dizajn

vrata oblikovanje cvetlični lonček

Hočeš nekaj dodatnega znanja, da izberejo, ali bi svoj rok vaza? Tukaj je nekaj nasvetov: stava na naravne materiale, kot so les in kovino. Kot boste videli v naši galeriji, ti materiali prevladujejo v naši izbiri rastlin vrat. In prav je tako, ker so zelo tok v tem trenutku, in bo ostal za dalj časa zaradi svoje preproste, a eleganten videz!

Podpora za cvetlični lonec in moderno notranjost - kaj tip materiala izbrati?

moderno notranjost cvetlični lončki mediji

Bi si želeli, da se sprehodimo trgovin, raziskati platno ali vkrcanja na projektu ročno dejavnosti, lončke naravnih materialov, bo vedno zanimalo naravnih materialov smo. V glinene posode, ki so narejeni, so brezčasna izbira. Konjugirano vseh oblikah, ti lončki so običajno okrogle oblike.

kovinski nosilec ideja za glinenih loncev

Vrata moderno notranjost cvetlični lonec

Imamo jih radi za svoje vedno videti modno, ampak tudi za njihovo sposobnost, da absorbira vodo. Za saj bodo vsi ljubitelji vrtnarjenja vam povem, da je to ključno sredstvo za zdrave rastline! Če želite označiti tak predmet, je povezana le z lesene ali kovinske rastlinskih medvedi!

Vrata kovinski rastline

Notranje oblikovanje sodobne naprave vrata

Druge narave in trendovski material beton. Enostaven za uporabo, dekorativni beton je izdelek, ki se pogosto uporablja za realizacijo sodobnih cvetličnih lončkih. Njihova ključna prednost: so tvoriti v vseh mogočih oblikah. In, hvala za dekorativne konkretne ideje v barvah, ki jih lahko okrasite odtenke izbiri!

Nosilec cvetlični lonec s sodobno zasnovo zelenih materialov

cvet imetnik lonec sodoben dizajn

Ne glede na obliko in barvo vašega cvetlični lonec betona se bo dodatno krasijo če ga lahko kombinirate s kovinskim nosilcem. To bo prineslo drobno industrijsko slog vaše notranjosti in poudarjajo obliko lonca.

Podpora za bakrene in marmorja rastlin

dom dekor notranje police rastlin

Nosilec bakra je različica, ki sestoji iz kovine. trendy možnost zdaj, ta podpora je pogosto videti v kombinaciji s podrobnostmi kamna. Marmor je lepo rešitev, in faux marmorja so vrsto slikarskih idej za druge površine. Združite te vrste podpore s cvetlični lonec ali lonec pokrovom kamna ali keramike.

leseni cvet imetnik lonec

rastline okrasitev ideje vrata leseno polico

naravna in moderno dekor, lesene podpore so rešitev, ki nas zapelje s svojo brezčasno videz. V zadnjem času so v obliki majhnih blatu peš ali celo mini višino bar blato. Obrat je označena in celotna prinaša dnevni prostor lepo Nordic Deco dotakne.

Vrata rastline viseče trend

sredstva dizajn vrat visi srčaste oblike

Glede modernih rastlinskih vrata, da ne omenjam tistih, ki v obliki suspenzije. Romantična fant, kovanega železa ali styke boho chic Makrame, ta elegantna suspenzije zdi, da se povsod zdaj. Med svoje prednosti, je dejstvo, da imata zelo malo prostora.

Ideja zeleni kotiček dekoracijo

mala dnevna soba police moderne rože

Prav tako olajša razvoj notranji zelenico, z več rastlin. Naš mali namig, da poskrbi tako kota vrt: stavil na nekaj cvetličnih lončkih razporejeni na različnih višinah. Zato Združite suspenzijo z oporno nogo. Vas prosimo, da dodate CACHEPOT postavi na tla. Toda bodite previdni, poskusite, da ne preobremenite preveč prostora!

Ideje za sodobne medije lončke fotografije

Sodobne naprave medvedi notranje oblikovanje fotografija

Lahko raziskati vse naše rastline nosi slike in sodobno držalo notranjost cvetlični lonec tukaj:

cvetlični lonec police in rastlin vrata v West Elm

police vaza imetnik rastlin zahod brest

Porte lončki za rastline za notranjo modernem stilu

Polica oblikovanje sobne rastline

vrata oblikovanje lončki za rastline

notranji nosilec cvetlični lonček za moderno

sodobna notranja vrata cvetlični lončki

police oblikovanje cvetlični lončki

deco notranja držala rastlina pot cvetje

etagere les vrata sodobna tovarna

Podpora za deco notranjost hiše cvetlični lonec

deco cvet police v notranjosti

Sodobni police rastlin lonci

design ideje vrata kovinski rastlin

črni dizajn vrat rastlin

Vrata rastlin oblikovanje praksa

dizajn vrat sodobna tovarna sočna ideja


About the author

admin