Storži v svojem dekoracijo stanju – anews24.info

Storži v svojem dekoracijo stanju

pinecones ideja DIY deco jesen božični veverica

Nekateri ga poznamo kot "stožec", ampak v pogovornem jeziku je znano kot "borov stožec". Simbol jeseni, pozimi in Božič, prihaja v naše domove od prvega dne jeseni.


pinecones bi lepo dekoracijo, ki je zelo trpežen in dolgotrajen. Garland, okrasek za božično drevo, da okrasite center tabele, krožnikov ali za ustvarjanje znakov, kron, pendouilles in drugi naravni objekt je enostaven za uporabo, ki je verjetno več transformacije. Poleg tega bo to stalo nič! Vabimo vas, da odkrijete naš izbor več kot 50 idej, kako vključiti borov stožec v notranjo opremo. Začnimo z odgovorom na vprašanje: kaj jabolko dejansko Pine?

V storži se lahko spremeni v znake: pajek

pinecones notranjo opremo ideja pajek značaj

Ste že kdaj pomislili, zakaj vidimo zelene storže, rjave, velike ali majhne? To je zato, ker so ženske stožci imajo vsi eno leto narazen. So različnih starosti. Manjše pa so logično mlajši. Tisti, srednje velikosti in je nekoliko večja, se imenujejo "stožci drugo leto." Na koncu, večji storži so tudi najnižja na veji, je najstarejši (3. letnik stožci). Dejansko reprodukcija bor je precej zapleteno. V ženski storži skozi tri faze zorenja, ki obsegajo dve polni leti. Po drugi strani pa moški storži so manjši in bolj kratkotrajen. Pojavljajo se vsako leto in živi le nekaj tednov.

Apple ženski in moški pin

moški-ženska-jabolko of borovega stožec

Borov stožec ni sadje v botaničnem smislu. Plod je posledica preoblikovanja ženskega dela cveta, ki se imenuje karpalnega. Pine ne oblikuje rože, ampak moški in ženski stožci. Samci, manjši, proizvajajo samo cvetni prah, medtem ko so samice oblikujejo lestvice. Na površini, vsaka lestvica ima dve veliki gole ovul. Samice in samci rastejo na različnih panogah. Spodnje veje so živi moški, medtem ko so samice nahajajo v zgornjih vej. To je položaj za oploditev. Pogosto je to gnojenje običajno opravi drugo drevo cvetni prah, ker komaj dvigne za ženske stožci. Ti ostanejo na drevesu vsaj tri leta. Torej storži, ki jih ponavadi poberem več žensk. Ko govorimo o "storž" označuje žensko stožec. To je večji, močna in vzdržljiva.

Krona okrašena z pinecones

pinecones zunaj deco idejo

V storži se uporabljajo v različnih in domiselno: za dekoriranje, nekatere vrste se uporabljajo kot indikator vlažnosti ali požar (če so suhe in odprti).

Storži pobarvana roza, modra in zelena

barvne storži roza modra zelena vrvica ideja

Po tem malo ovinek botanični smo vas odkrili našo galerijo, da bi našli navdih. Borov stožec je naravni dekorativni element, ki bo prinesel pridih toplino vašega doma. To bo tudi vam omogočajo, da preživijo zabavno in ustvarjalno čas s svojim preprostim dekoracijo enfants.Une, ki zahteva le malo časa in veliko ustvarjalnosti. Da bi bilo preprosto, lahko to storite precej vzmetenja s trakovi in ​​vrvicami. Prosim svoje otroke, zakaj ne bi nekaj zabavnih znake, kot v spodnjem primeru? Zabavajte se in povabi narave domov! Uživajte!

Borov stožec je enostaven za uporabo in dovzetni za več transformacij

pinecones izvirno dekoracijo DIY znakDrevo, ki ga pingvina naseljena, jelen, sova in veverica: smešno družina!Šišarka znak žival sova jelen veverica

Dekoracija z gumbi različnih barv pinecones notranja ideja jesen božični okraski

Dekoracijo z majhnimi kosov tkanine

pinecones ideja dekoracijo tkanin

Storži visijo s trakom idejo Be Fun Mum dekoracija storž prekinjena oblikovanje dekorativni trak

smešno znakov trdi, da prepoznajostorž dekorativne figur ideja prekinitev niza

Idea Mami Pogovoristorži dekoracijo ideje

Jesenska dekoracija s storži in hruškejesenska dekoracija Šišarka hruške sadje božično drevo

Ideja dekoracijo plošča v zimskem duhuŠišarka plošča dekoracijo ideja božič

okrasitev idejo za ljubitelje minimalistično zasnovoEnotni padec storž bela sveča dekoracijo

Darilo ideja dekoracijostorž darilo bel niz dekoracija trak

Vhodna vrata z lepo dekoracijoDekoracija izven vrat pomem jeseni venec krona pin

Original vzmetenje ideja

storž umetniška ideja padec vzmetenjeBarvanje Šišarka ideja notranja izvirno dekoracijodekorativni Garland jabolko jesen prvotna borstorž srebrna ideja vzmetenje niz notranja oprema

enostavna DIY Garland ananas niz Garland okrasnih letev majhna Šišarka izvirna zamisel Venec izvedba jabolko dekompresijski pin padec Deco miza Šišarka jedilna miza stol zavese Dekorativni trak ananas drevo božično Šišarka Garland zlato dekoracijo DIY ideja Dekorativni borov stožec cvetje vzmetenje moderno notranjo dekoracijo Deco miza jesen žogo sveča kolo košara jabolko izvirni dekor DIY pin Original dekoracija jeseni Šišarka manjše drevo ideja deco jabolko svetlo dekoracijo bor Dekorativni storž DIY ideja storž drevo dekoracijo ideja minimalistična oblika ananas prvotna dekorativne sveče deco padec storž papirni trak ideja vzmetenje ananas svetlo dekorativni padec bela rdečim trakom jabolka vzmetenje storž tkanine dekoracijo vzmetenje ideja Deco ideja storž majhen zatič oblačilo jabolko bor venec preprosto izvajati idejo pas storž obroč ideja zima jesen jelka Šišarka ideja notranjo dekoracijo bela zvezda sveča papir Deco kamin zimski božič jelen figur ideja okrasitev idej jabolko sveče borov venec storž Božični okraski dimnik Outdoor Decor jeseni namizne sveče pinecones Šišarka deco miška ustvarjalni DIY ideja storž trak obesni okvir prvotna stena


Like this post? Please share to your friends: