Knjiga izvirno poroko v 30 kul idej prilagodite!

knjiga'or mariage original diy-idees-inspiration

svat knjiga je knjiga ali drug medij, ki nam omogoča, da spominek svojega dneva kot svatov podpisov, sporočila, ki jih želijo, da se nam, prstnih odtisov in fotografij zapustil.


V zadnjih letih je vse več izvirnih idej za predstavitev tega objekta, ki spremlja skoraj vse poroke. Vse več parov se zateka k zanimiv medij, s knjigami, da bi sami ali celo digitalne rešitve. Zbrali smo več

30 idej za izvirno poročno knjigo gostov

da lahko vsak nekaj narediti za njen poseben dan. Če ne želite, da skrbijo za ta vidik načrtovanja poroke, se posvetujte z eno od svojih sorodnikov ali vaše priče, da izberete najboljšo možnost. Meri poročna knjiga gostov ročno, prek sporočil odtis gred in video za iPad, nič ni preveč dobro za dan nepozabno poroko!

knjiga'or mariage original album-photo-invites-diy-idees

Meri svat knjiga lahko v obliki knjige v sebi, temveč se lahko pojavi tudi kot tabelo ali katere koli druge vrste pomoči. Les, predmet, ki je posebej tvoje, polnjen na prod ... Možnosti so res zdi neskončno! Kako se odločiti, katera bo najbolj primerna za vas? Naš nasvet: razmišljati o tem, kako želite, da vaše izvirno poročno knjigo gostov. Bi izpostavili na steno vašega doma? Ali pa bi ga obdržati na spletu? To vam bo dala začetno idejo za podporo, ki jo bo imel prednosti. Potem pa je vse odvisno od vaših želja in temo vaše stranke!

Prvotni papir DIY poročno knjigo gostov s kuvertami

knjiga'or mariage original album-mariage-enveloppes-photo-messages-livre-d-or

Spremenimo svoje izvirno in osebno poročno knjigo gostov lahko predstavljajo zabaven projekt obrtno dejavnost. Za izvedbo rezanje ali prič, oblikovanje takšne knjige ali poročnega albuma je lepilo več manjših ovojnic na vsaki strani. Pustite, dovolj za vse goste. Nato lahko registrirajo svoje ime in želje na listke, da zdrsne v ovojnice.

Knjiga poroka meri papir za tiskanje

knjiga'or mariage original cartes-a-imprimer-exemple

DIY projekti naslednja knjiga papir zlato poroko, pa je tudi bolj moderna in praktična rešitev. Gre za tiskanje kartic ali listi napolnjeni ponuditi gostom. Ti zajemajo različna področja: ime, stran (neveste ali prihodnji moža), želje, nasvete ... Kartice te vrste je mogoče najti na spletu; lahko pa bi tudi svoje predloge po meri.

Book-vabi-poroka-original-sporočilo-napolnjena

Če ste se odločili, da se odločijo za tovrstno originalni poročna knjiga gostov, tako da načrtujejo, kako bodo zbirali koščkov papirja. Nabiralnik, majhna škatla, zasilno krsto ... Moraš najti najboljšo element!

Original Poroka knjiga gostov do samega sebe z gosti portretov

diy-knjiga-zlato-poroka-tema-Vintage Photo

Da bi ohranili spomin na vse, ki so prisotni na svate, smo se odločili za knjigo gostov izvirno poročno slogu albuma. Jaz sem organizacijo poroke z vintage-style dekor, da naroča instant kamero. Prosimo vas, vsak gost za fotografiranje in vztrajati na notranjo stran albuma. On lahko prijavite svoje ime pod fotografijo ali vpišite sporočilo poročena.

knjiga'or mariage original papier-silhouettes-modele

Prilagojene poročni album s slikami vsakega gosta je na voljo v različici za rezanje silhueto tudi. Gre za avtorski projekt, ki bo potrebno malo več časa, še posebej, če gre za velik dogodek z veliko gostov. Ker, kot ste uganili, da je izrezan obris vsakega posameznika pred lepljenjem na strani albuma. To bodo nato povabljeni, da opredelijo svoje slike in pustite seznanil pred njimi!

Knjiga-zlato-poroka-originalni-ideja-carcitures

Ko imate prijatelja nadarjenih v slikarstvu, je to pomenilo pri izdelavi osnutka osebno poročno knjigo gostov! Bil je prosil za ustvarjanje slik, ki bo nadomestil slike gostov. Ti bodo nato zabavali odkriti svoje portrete, pri pisanju svojih sporočil!

Kako sami poročno knjigo gostov z ostanki papirja

make-a-knjige-zlato-, poročna osebno papir

Fancy bolj izvirno idejo? Poskusite meri poročni album z majhne koščke papirja. Reši v zadostnem številu, v romantični obliki kot jedra, npr. Lahko bi celo precej zanimivo sliko!

Knjiga-zlato-poroka-papir-a-do-it-yourself

Navesti svoje ustvarjanje v poročni kraj ali območje stranke, tako da lahko vsakdo vstavi svoje ime in misli na par. Po osebi, bo ta tabela postala privlačna stenska dekoracija za vaš dom.

Naredite meri poročno knjigo gostov je navdihnila temo stranke

Knjiga-zlato-poroka-padec-prilagajanje-ideje

Papir je vsestranski material, ki se lahko uporablja, da bi poročni album navdihnila temo dekor. Za poroko s padcem dekor, bo zmanjšanje koščke papirja v obliki jesenskega listja.

Knjiga-poroka-gosti-original-origami

In za romantičen praznik, bomo gradili na origami ali druge oblike po meri. Gostje bodo lahko svobodno izbrati kos papirja za pisanje nekaterih premišljen besed.

Knjiga-zlato-Wedding-romantična ideja diy-bottle-sporočilo

Tudi v tem primeru je pomembno, da se zagotovi posodo za shranjevanje majhnih dokumentov podpisane. Precej prazna steklenica ali lepa dekanter je kot nalašč za to priložnost!

Rezervirajte izvirno poročno obliki steklenico šampanjca

make-a-knjige-of'or-mariage-personnalise-idees

Po projektov papirja, kaj je izvirno poročne knjigo gostov ideje bolj nenavadne medijev. Med njimi pa je steklenica šampanjca. praznični objekt par excellence, steklenica nam daje malo prostora za podpis vseh naših svatov.

idee-funt zlata poroka-steklenica vina champage

In ker to področje ni vedno zadostna, tako da mislim o pridobivanju papirja kartonov. Daj jih poleg steklenice zbrati želje željo, da bi napisal sporočilo malo dlje.

Prilagojene Poroka Knjiga o originalni medijih

Book-ali-uren-poroka-original-okno

Kot smo rekli, original mediji so zdaj del priljubljena izbira za izdelavo osebno poročno knjigo zlato. Te podpore se razlikujejo glede na želje para, ampak tudi tema za poroko dekor. Steklo je zanimiva možnost, da se lahko osredotoči na retro ali romantično poroko dekor. Nato uporablja staro zaslon okno v kotu območja stranke.

funt-za-zlato-poroka-globus-original-ideja

dekor izlet Poroka tema je dopolnjena s svetovnega sveta ali map. Ti predmeti se nato krasijo goste s svojimi podpisi, ampak tudi s potovalne predloge in odkritij za mlad par.

knjiga'or mariage original vyniles-a-signer-idee

Če želite, da spominek vseh vintage svatov, lahko uporabimo tudi izvirno svat knjižni obliki črke vinil. V zadnjih letih se vinilov vse bolj uporabljajo za dekoracijo sten hiše. Zberemo imena svoje prijatelje in ljubljene na podporo te vrste in jo uporabite za dekoriranje vaše stene!

knjiga'or mariage original assiettes-deco-murale

Druga zanimiva možnost se zgleduje po dekorativne stene s ploščami. Pick up več plošč v svetlih barvah in pero ustrezne velikosti. Povabite svoje goste, da napišete svoje ime in sporočila, da jo okrasite stene vaši kuhinji ali jedilnico!

Knjiga ideja ali izvirno poroko, prilagojene naravni materiali

Knjiga-zlato-poroka-on-the-plaža-ideja-kamni-box-

Naravna dekor je trajnostni trend, ki navdih za ustvarjanje izvirnih poročne knjige gostov z ekološkimi materiali. Kamenčki so le en primer te vrste materialov. Kupili ali zbrali ob morju, je predstavljena v škatli ali v košari. Tisti, vabljeni na svate izberejo vsak kamenček in upoštevajte nekaj besed o njem.

Ideja knjige poroko-člani-črke-les

Leseni predmeti so okolju prijazna alternativa tradicionalni poročni knjigi gostov. Njihova oblika je odvisna, še enkrat, poročna dekor in par želi. Nekateri poročena raje črke rezanje lesa; drugi odločijo za panelne deske, preprosto.

DIY book-zlato-poroka-les-a-do-it-yourself

Nosilci za lesene izvirni poročni knjigi gostov so včasih pobarvana, včasih ostane v svoji naravni barvi. Slikarstvo je navadno belo ali skrilavca, da bi bolje poudarili sporočil gostov.

Gost knjige Poroka v obliki originalne predmete

Album-poroka-original-kitara-les-idee

Veliko parov strasten šport, glasbo in umetnost, ali določeno dejavnost odloči, da se odločijo za objekt, ki simbolizira strast. Tako vidimo, kitare, deske ali skate in podobne predmete spremeniti v podporah za podpis poročne albume.

knjiga'or mariage original idee-planche-surf-bois

Uganke in lesene stvaritve postanejo meri poročne albume

Album knjige objav poroka-zlato-puzzle-les

Uganke in meri lesene deske so variacija zelene poročni knjigi gostov. Njihova posebnost? Ti so namenjeni za dekorativno steno objekta v sebi.

Knjiga-zlato-poroka-les-original-ideja-kartica

Gostje opozoriti, njihova imena in sporočila na koščke sestavljanke ali ploščo posebej urejeni. To je mogoče zmanjšati za označitev kraja zakonske zveze, imena gostov, njihovo državo izvora ...

Knjiga-zlato-poroka-scrabble-kosi lesa

Knjiga izvirno poroko v video sporočilu

knjiga'or mariage original appli-ipad-videos

Tisti, ki želijo ohraniti spominek njihove zakonske zveze, ne da bi ohranila dodatne predmete uporabljajo video sporočil rešitve. Ti so zabeležili goste na poročni dan ali nekaj časa prej. Danes obstajajo tudi aplikacije, ki omogočajo organizacijo teh sporočil!

Papir zlato poroko osebno poročno prstnih odtisov v obliki drevesa

drevo-poroka-knjige-ali-miza-idee

Zadnja zanimiva možnost, poroka odtis gred je zbrati odtis svojih gostov oblikovanih drevo krono. Par je prosto sam pripraviti kakšne vrste drevo za nakup ali prenesete eno brezplačno na spletu.

Tree-a-poroka-pladenj brez tiskanje