Deco jul

sobne rastline: dekoracija z naravnim peno

zelenim mahom terarij rastline

Naravna pena spada v družino rastlin, ki jih je mogoče zlahka gojijo v naših domovih. Tu je dokaz v slikah! Naravna pena je del družine Bryophyta.


To je družina kopenskih rastlin, ki niso opremljena z žilnega sistema v ožjem smislu. Danes bomo dokazati, da vas, da se lahko ta vrsta pene višja v vašem domu ... in to ti lahko zelo dobro služi kot dekorativni predmet. Radoveden izvedeti več? Hranite branje!

Naravna pena: okrasna rastlina za notranje prostore

mah rastline notranje dekoracije

Avstralska družba Botanica nam kaže, kako obrniti neprivlačno rastlin kot naravno peno zanimiv predmet, ki se lahko vklopil v opremljanju doma ali na delovnem mestu. Če želite to narediti, se je skupina avstralskih oblikovalcev celo skoval nov izraz: moussarium! To je beseda, izdelana iz vseh nastopov, ime peno na eni strani, in na terarija, na drugi strani. Berf je mossarium je v zaprtem okolju, ki je namenjen za hišo eno ali več vrst zelene rastline.

namizni okras ideja z naravnim mah

deco miza rastlin dekorativna pena

Lep izum se imenuje "Sanctuary", bi lahko okrasite mizo v jedilnici, je eden poleg svoje postelje in, zakaj ne, vaše delovno mizo. Namenjena je vsem tistim, ki ne želijo, za enega ali drugega razloga, posvetiti veliko časa za sobne rastline. Poleg tega je po njegovih ustvarjalcev, je moussarium se lahko spremeni v izvirno alternativo klasičnim šopek rož.

Dekoracija s peno: kako Sanctuare Botanica

mah terarij dekoracijo

Sanctuary je zasnovan za ohranjanje okolja, ki omogoča pena pravilno razvijati. Ne glede na podnebje v vašem območju, lahko uporabite ta terarij brez težav. Objekt sam je ustvarjena z veliko pozornostjo do detajlov. Ekipa izumiteljev Botanica mislil uresničiti pravi ekosistem, v katerem voda kroži, tako kot v naravi. Podobno je mogoče uvesti naravni pretok zraka v okolju mossarium rahlo obrača pokrov.

sodobno oblikovanje notranjosti z naravnim mah

terarij namizni okras ideja

Ustvarjanje Botanica nas navdušil takoj. To je značilna minimalističen dizajn, ki bo z lahkoto registracijo v vseh vrstah prostor. Videz tega mossarium ostajajo enaki iz ene hiše v drugo. Toda njegova vsebina pa bo precej drugačna. Pri vsakemu lastniku Sanctuary, da izberejo svojo sestavo naravnega mah, da je rast! Tukaj je nekaj dodatnih slik te zasnove objekta:

Okrasitev z houseplant in pene

notranjo dekoracijo naravni mah rastline

Houseplant in dekoracijo za pen
peno notranje rastline

Deco zasnova objekta, ki ga Botanica

Notranja dekoracija zasnova objekta

Botanica zasnova objekta za ustvarjanje terarij z mahom

notranje oblikovanje predmetov

Ideja dom dekor s peno

Deco naravni mah hiša

proizvodni obrat dekoracijo naravne pene

dekoracija cvet urejanje rastline


About the author

admin