Deco jul

Nail izvirno umetnost za noč čarovnic: lepo, da dosegu roke!

Nail-Halloween prvotna zamisel-enote-lak manikuro art

Halloween prihaja kmalu in mislimo bolj na pripravah, ki gredo z njim. In če niste pripravljeni obleko gor v skeleta ali čarovnica, nič ne preprečuje, da si stavil na nohtov manikura.


In za pomoč pri iskanju idej, da smo tukaj. Da dame, ta članek je za vas.

Naslednji članek je namenjen nenavadno manikuro - lak za izvirno umetnost za noč čarovnic!

Odkrili boste, kaj je pol-stalna manikura in bomo potopite naš pogled skozi 20 vzorčnih slik neverjetno nohtov.

Nail art izvirno Halloween-glitter-nosorogovo-oranžna lak

Ob koncu poletne sezone, iščemo nove ideje manikuro. In za tiste, ki praznuje 31. oktobra, izbira je velika! Med Halloween, želite vse biti popoln - na dosegu roke. Nekateri primeri izvirne umetnosti nohtov preprosto zahtevajo nohte in krtačo. Vendar pa je za druge, ki so bolj zapletena, metoda gel za nohte je najboljša tehnika za uporabo.

Pumpkin-grozljivo-halloween-idee

Mnoge od teh idej so povezani z Halloween zaradi oblike, barve ali vzorca na vsako nohtov.

Nekatere ženske raje dolge in ostre nohte, ki jih spominjajo na tiste čarovnice. Drugi se opirajo na oranžno, ki se nanaša na simbol festivala: buče. Ampak tudi, barva kombinacija je tudi zelo pomembno. Rdeča je povezana s krvjo, medtem ko črni sodelavci z strašnih noči.

Ideja-motiv-brazgotina, manikura

Začnimo z dokaj preprosto obliko nohtov, ampak elegantno in v duhu Halloween. Ta prvotni art nohtov je povsem mogoče, da je treba opraviti doma. In za to, morate s seboj prinesti nohte ustrezne barve in čopič. Lahko pripravi brazgotine na vsaki nohtov in nohtov izbira.

nohtov čarovnice motiv, je poudaril

Tisti, ki že imajo dolge, ostre nohte imajo veliko prednost, saj lahko hitro spremeni v popoln Halloween manikure. Vendar, tudi če imate kratke nohte, si lahko izvirno umetnost nohte z opozorilom nohte na čarovnice. In dokaz, da pogled na fotografiji zgoraj. Ta oblika nohtov je enostavno in hitro izvesti. Samo zagotoviti sami z zaščitno osnovo, jasno lakom in črn lak za nohte, da nastane trikotne vzorce.

Namig: imeti popoln nohte, to ni enostavno. Torej, če ste strah ni, uporabite kartico, ki bo opredeljeval natančno značilnosti svojih motivov

Vzorec deco-manikira-realistični

Znano je, da večina žensk raje francosko manikuro

Običajno je francoska manikura je izslediti bel lak vzdolž konico nohta. Kot je za preostali del nohta, je obarvana v golih toni, bež ali roza. Danes obstaja več izvirne različice zavrnil francosko manikuro. Lastnosti vseh barv, ki nadomeščajo bele, vzorce in baz v drugih odtenkih. Moramo preprosto spoštovati načelo odhoda: uporabljajo laka, ki opredeljuje konico nohta.

francoščina-Polutrajan manikura

Nekateri razlogi so enostavno narediti doma. Za druge, bi bilo bolje, da gredo na pol stalni metodi, kar nohtov gel. Če ste prenehali to manikira tehniko, boste videli, da so vzorci lažje doseči za barve posuši nohte v nekaj sekundah. Poleg tega, da traja veliko dlje.

nohtov-marmor-vzorec-idee

Ampak na koncu, kaj je izvirno umetnost nohte opraviti z gel za nohte?

Prvič, se zaveda, da ko govorimo o gel za nohte, gre za akrilne barve polimernega materiala. Razlika med to lak za nohte in konvencionalne lak je, da je debelejši, samo svetlo in suho pod UV-svetilko.

Zdaj vam ni treba, da bo vaše gel nohte v zavodu. Mnoge ženske imajo svoje UV svetilko in nohte, da se ujemajo. Kot vgradnjo običajnega laka, spet li mora skrbeti za nohte pred začetkom ničesar. Mora potisnite nazaj obnohtno kožico in rahlo vložitev površino nohtov, da se omogoči, da se gel pristopi k njej pravilno.

lak-črno-rdeče-zobje

Ko je zasnova dogaja v vsaki žeblja, bo moral opraviti noht pod UV-svetilko po vsaki barvni kanal. In, da ga odstranite, preprosto zaviti folijo z malo acetona na prste in ostanejo tako za dobrih petnajst minut.

Kaj je velika prednost za prvotne nohtov art opravljeno gel za nohte?

To je hitro, to je sijajna in trpežnost je približno tri tedne. To je idealen način, če želite doseči Halloween nohtov art izvirnik. Ker je ta tehnika omogoča, da se pomešajo teksture in barve, ki lahko vodijo za dolgo.

lak-rumeno-platno-ideja

Seveda, če si ne more privoščiti, da bi šel v kozmetični salon, ampak če začnemo lak kot imajo dve levi roki, bi moral najti drugo rešitev. vzorci lahko preprosto najde in modelov, da se držijo na naše nohte. In v mesecu oktobru, je veliko Halloween vzorcev izbire.

Če želite hiter in natančen rezultat, nato pa nohte nalepke so za vas

Tehnika je tako preprosta, da lahko celo otrok to storite. Moramo dati osnovno plast, nato nalepite nalepko izbrano. Končno bo Manikerka biti pripravljen, ko si dal zadnjo plast, ki je nadlak. Enostavno, kajne?

lak-light-neon-ideja

Si želite, da se opazil zvečer? Pred kratkim smo pisali publikacijo o fluorescentna UV ličila. Danes lahko najdete phosphorescent laka nohte. Če želite biti izvirni in vedno vidno, potem je to lak je dobro za vas. To je neokusen podnevi in ​​žari pod vplivom ponoči črne svetlobe. Skratka, ste lahko prepričani, da ni nevarnosti, da te pogrešam. Ta lak je kot nalašč za nail art prvotna Halloween nosil na večer 31. oktobra.

Pumpkin-simbol-halloween-črno-oranžna

Ideja-motiv-deco mumija

manikura-girly-roza-lakirana

manikura Nohti ideja-vzorec

Manikura žeblji, kri-rdeča

manikura-Soiree-halloween noč

razlogi-grozljivo-barva-deco

lak-kapljanje, motiv, manikura

lak-črno-nohtov-platno


About the author

admin