Deco jul

Snubitev v nekaterih izjemnih idej

Snubitev udejstvovanje obroči, ljubezen

Nešteto dekleta pričakujejo njihovi partnerji poklekniti, da od njih zahteva, najbolj pomembno vprašanje za njih. Tu so najboljši Snubitev, da predlogi je Designmag izbrali.


Predlog zakon je zelo pomemben korak v življenju nekaj

Snubitev posla-ring-ljubezen

Gospodje so poudaril, o tem, kako bodo lahko svojo poroko. Obstaja veliko načinov, da bi ta poseben dan! Obstajajo razpisna in preproste poročne zahteve, nekateri zelo dodelan in spektakularno.

Predlog je lahko preprosta ali Spektakularna

Vloga-v-poroki-zaročni obroč-cvet

V pripravi predloge lahko romantična in impresivna, vendar pa je nekaj zelo lepo v aplikacijah v enotnem posla. To je zelo intimen trenutek, da sta vonj. Izbirate lahko med svoje najljubše mesto ali pa predlog za poroko med zajtrkom ali samo nežnim prebujanjem v nedeljo zjutraj.

To je čas za uresničitev sanj

Vloga-v-poroki-nebo-letalo-srce

Tam mora biti na tisoče načinov, da predlagajo in verjetno je bilo že večkrat ponovi, vendar to ne pomeni, da ni posebnega. Če izberete padalstvo, zmajarstvo, ali iti na konec sveta, to pomeni, da organizira prijavo poroke na drugi ravni res fenomenalen.

Preprostost je umetniški

Snubitev end-of-papir-ring-Engagement

Včasih ni treba govoriti, da izrazijo svoja čustva. Nežna beseda na papirju more reči ničesar. Če nevesta ljubi diskrecijsko pravico, to je zelo lep način, da odpre svoje srce.

Besede ljubezni zjutraj, da bodo spremenili življenje

Vloga-v-poroki-kava-žlica registracija-romantična

Prebujenje, prva kava in prvi stik s svetom okoli nas sporočamo, na splošno, kako se bo nadaljevala naslednji dan. Presenetite svojega partnerja, ki ponuja prav posebno kavo v skodelico vgraviran s svojim predlogom zaročni ali na žlico, ki bo ostal spomin za vse življenje.

Osebno darilo, ki lahko pove vse

Vloga-v-poroke-original-made-in-the-strani

Ideje zahteva zakon je lahko romantična in impresivna. V Chicagu gospod, ki je predlog zakona s svojim dekletom v osebno knjigo in ročno sestavljen umetnik imenuje Flippist. Svoj predlog sodelovanja med počitnicami na Festival luči na Lincoln Park Zoo. Povedal je njegovo dekle, da bi ga ji božično darilo in mu predstavil to lepo knjižico. Po ugotovitvi vse strani, je dal zaročni prstan na prst. Rekla je, da ja!

Kako lahko rečeš ne, da te oči?

Vloga-v-poroki-help-pes registracija

najboljši prijatelj moškega je pes, pravijo. Zakaj ne povabi svojo najboljšo prijateljico, da sodelujejo v tem pomembnem dnevu pod kakšnim predlogom zakonske zveze? Samo izumiti besedilo bo prevrnila srce svoje ljubezni in ga obesil okoli vratu.

Poroka predlog ideja zelo srčkan

Vloga-v-poroki-pes-cute-vratu insciption

Nihče ne more ostati ravnodušen do delfina

Vloga-v-poroki-delfin-registracija-romantična

Podobno je delfin je eden izmed najbolj nežnih in občutljivih bitij na svetu. Ta človek se je odločila, da bo svoj predlog za poroko v bazenu z delfini, sanje mnogih. Samo urediti vse, kar je dobro vnaprej in potreben pogum v roke, da bi to poseben dan.

Z roko v roki v sončnem zahodu

Vloga-v-poroki-ljubezen-par-edge-of-the-voda

Pesek, morje, sončni zahod je vse, kar sanjaš za romantičen izlet. Vsi smo sanje za počitnice v ljubezni s svojo polovico. Zakaj ne končati počitnice v slogu z lepim predlogom zakonske zveze? Moramo le najti pravi čas in lepo mesto postavljati vprašanje, kot je bilo pričakovano.

Pomembno je, da načrt

Vloga-v-poroki-Engagement-kind-of-bed-sonca

Vsi ti predlogi zahtevajo veliko razmišljanja in načrtovanja, saj običajno vključujejo razen par in zato natančno usklajevanje ljudi. Pomembno je, da živ element presenečenja ob dogovoru, da bi nevesta na pravem mestu ob pravem času.

romantična predlog poroke na plaži

Vloga-za-poroko-plaža-romantično-cvetje-morje

Glede na zahtevnost vaše edinstvene vloge, boste morda morali začeti načrtovati vsaj nekaj tednov vnaprej. Boste strinjali, da je ta jim je še posebej čudovite ustvarjalne predloge, je element presenečenja izza vsakega od njih. Seveda, da je načrte skrivnost za dni, tednov ali mesecev, je lahko težje kot teče predlog sam.

Ta lepi Snubitev na plaži je res umetniško delo

Vloga-v-poroki-umetniško-risanje-morje-plaža

Obstaja nekaj nasvetov, ki bi lahko bili sposobni, da vam pomaga ohraniti svojo skrivnost presenečenje, dokler se vprašanje izbruhnil. To je dobra ideja, da načrt predlog poroko okoli rojstni dan ali počitnice. Na ta način lahko vsak "sumljivo" obnašanje povezano z dogodkom počitnice, da vaš otrok že znana.

Prositi za pomoč, ni nič bolje!

Demade-v-poroko-ring of Engagement-romantična

To je dobra ideja, da se posvetujte zaupanja vrednega prijatelja si pomagali pri organizaciji nekaj podrobnosti. Če imate dober prijatelj na vaši strani, se lahko med procesom načrtovanja počutijo manj pritiska in boste bolj samozavestni, da bi ta pomemben korak. Ne glede na aplikacije zakon ideje lahko imate, ne pozabite, da je to normalno in povsem normalno, da je živčen preden ga prosite.

Uporaba-v-poroki-romantični sveča-de vrtnice cvetovi

Snubitev je verjetno največje presenečenje, da še nikoli niste naredili vse svoje življenje. To vprašanje je vprašanje, ki bo spremenila dva življenje za vedno. Z veliko pametno načrtovanje in ustvarjalnost, imate vse razloge, da verjame, da bo rezultat čudovito.

Izdelava svojo pot skupaj daljno deželo

Vloga-v-poroki-helikopter-pogled-panorama

Vaš pol sanje, da potuje v daljno deželo? To je priložnost, da ga ponudi kot darilo. To je idealen čas, da izkoristijo to priložnost, da bi njeno prošnjo za sodelovanje. Sam v tuji državi, z roko v roki, to pomeni, da ne!

Zelo poseben predlog zakon na koncu skale

Vloga-v-poroki-end-of-rocka-romantična vrtnic

Za ljubitelje velikih čustev lahko izberete svojo zahtevo poročno na nenavadnem mestu, tako da je po skali na goro med padalom skok in zakaj ne med potapljat mornarica.

Uporaba sodelovanje na koncu zemlje za vznemirjenje

Vloga-za-poroko-predlog-gorski naravi

Temna in romantična lokacija je idealna

Vloga-v-poroki jama-vrste-v-Lumiere

Fant bodoče neveste jo je v največji jamo na svetu, kjer je pristal na eno koleno in ji predlagala, da ga poročiti. Odmev jame je podala predlog zakon spomini še bolj zapomnili za vse.

Popoln predlog v jezeru

Vloga-v-poroke-jezera presenečenje čoln

Kaj je lahko bolj romantično kot vožnjo z ladjico? Samo najem čolna v enem od priljubljenih krajev, da bi svojo polovico in začnete. Pomembno je, da ne pozabimo na malo piknik košaro, šampanjec in seveda prstan!

Izdelava njegov predlog na najbolj nenavadnih mestih, je mogoče

Vloga-v-poroki-morje-skale-registracija

Predlog zakonske zveze je bila na skalah v bližini morja. Kotiranje je bil narejen z veliko pozornosti in tudi odraža v večernih urah. Prihodnost ženin odločil, da bo svojo lepo promenado ob morju in ga prikazuje panoramski pogled na njo, ona je ostala brez besed.

Izdelava njegov predlog poroke med romantično večerjo na obali

Vloga-v-poroki-edge-of-morje-dlani

Nebo je neskončno, kot ljubezen!

Vloga-v-poroke-sky-ravnini predlog romantična

Zaradi česar je predlog za poroko na nebu je dobro znano, vendar je presenetljivo učinek ostaja. Vsi smo videli ta scenarij v filmu, vendar je romantično živeti v resnici, pa je popolnoma drugačen in nepričakovan občutek.

Snubitev na nebu na belo tančico

Vloga-v-poroke-nebo letalo jadra insciption

Zahteva prvotni zakon mehke kot sneg

prosi v izvenzakonski originalni snega registraciji

Pogosto so preproste ideje so najbolj romantično. Če se odločite, da bo vaše poročno povpraševanje v zimskem času, kar potrebujete, je malo domišljije in ne v snegu. In zakaj ne bi njena okna?

Ulica Umetniški presenečenje osvojiti njeno srce!

Vloga-za-poročno-oblikovanja stensko-art-grafiti

Tu je aplikacija, ideja zelo izvirno posel. Če imate umetniško srce lahko izberete mesto, da ga spremeni v umetniško delo.

Nikoli nisi rekel "ne" v knjigi!

Vloga-za-poroko-knjige-ideja-umetniški

... Kinder Surprise!

Vloga-za-poroko-ring-jajce-prijaznejši

Vsi smo uživali kinder jajca s presenečenjem skrita v notranjosti. Zakaj ne bi uporabili to idejo, da bi presenečenje, še bolj zanimivo?

Snubitev tematski predlog navdihnil film

Uporaba-v-poroki-romantično-kroglice-barve

"UP!" To je ime tega filma ljubečim srcem je sanirati svojo pot. V istem filmu muhe protagonist pritrjena na tisoče balonov, da uresniči svoje največje sanje. Tako je zaradi teh žog, lahko ta dva zaljubljenca živeti svoje sanje. Zdaj si ti na vrsti, da ustvarite svoj scenarij!

okusno Snubitev

Zahteva-en-zakon-original-prstan-in-torta

Tukaj je okusno ideja zaročni prstan skrita v srcu dobro torto. To življenje je slajši od tega torto!

Prvotni predlog ideja poroke, da bi doma

Vloga-v-poroki-original-srce-of-pasta-romantična

Uporaba poroka s skrito presenečenje v steklu

povpraševanje-en-Champagne-steklo-poroka-prstan-Engagement

romantično mesto s prelepim pogledom na "D" dan

Vloga-v-poroki-romantično srce sveče-roza cvetovi,


About the author

admin