Deco jul

Japonski dekor in orientalske dotik za zen notranjosti

Japonski deco-blazino barve kavč vzorci,

Tisoče let namočen v tradiciji so vplivali na japonsko arhitekturo in estetiko notranje opreme. To je povzročilo v mirnem in kulturne notranje opreme.


Japonski stil razvija okoli zen, uravnoteženo življenje. Če pogledamo, da japonske tradicije, čaj slovesnosti in način življenja, kultura postane takoj zelo privlačno in vredno reprodukcijo v našem vsakdanjem življenju. Iz tega razloga vam bomo prikazali nekaj navdihujoče ideje, da odloži Japonski dekor domov.

Najdi elemente narave v notranjosti v japonski dekor

Japonski dekor zid umetniško slikarstvo sonce

Japonska kultura se utaplja v ljubezni in spoštovanju narave. Najboljši način, da ohrani močno povezavo s svetom narave je pozvati narave v svoj notranji prostor. Dodatek tradicionalnih japonskih rastlin, kot bonsaj in bambusa v vašem domu mu bo dala majhen japonski naravno dotik. Vendar pa lahko dodate vse vrste zelenja in dobil podoben slog. Dodate čiste rastline, kot so orhideje do vašega notranjega prostora. To ni značilno, da vidim veliko barv cvetja v japonski hiši, tako da ne glede na sredstva, ki jih izberete, naj bo enostavno, naravno in zeleno.

vaza-zgleduje tradicija-vzhod

Japonski domov povabi tudi naravo domov skozi velika okna, ki omogočajo pogled na naravo okoli njih. Tudi na ta način se Japonci so močno odvisni od lahkih hišnih delih.

Les je material prisoten v japonskem oblikovanju

ležišče soba zaslonom lesa

Eden od najboljših načinov za uskladitev svoj notranji prostor z naravo je dodati lesa naravne elemente v vašem domu. Japonska kultura je znana po uporabi lesenih elementov v svojih domovih. Bodite na primer to lepo zaslon samo lepo okrasite spalnico.

soba, spalnica-rastlina-prostorno

Bambus je tudi priljubljena les japonski dekor, kot je razvidno pogosto. V bistvu, lahko teksturo lesa povsod videti v japonski hiši. Poskusi, da bi te lesene naravne elemente v vašem domu z dodajanjem bambusa tla. Boste ljubezen pomirjujoče in vedro učinek mehkih lesenih elementov lahko dodate na svoj dom.

miza-bas-čaj-les

Ko gre za notranjo dekoracijo japonski, s poudarkom na nizko pohištvo tleh. Tradicionalno japonsko radi uživajo svoje čaj na tla. Iz tega razloga, vodijo blazine barv in vzorcev na kavču lahko vrže kadarkoli na terenu.

Paleta-pijača-češnja-Sakura

Minimalističen Japonski načela oblikovanja

Kot ste verjetno opazili, japonski dizajn je čist in minimalističen. Torej, ko si okrasite svoj prostor, bodite previdni, da ne pretiravajte. Izberite preprosta dekoracija, čistimi in možnosti naravnih materialov. Pohištvo mora biti sodoben, preprost in naraven les. Osvetlitev lahko posnemajo verodostojno slog japonsko-style luči. Na splošno, poglej za sodobno arhitekturo ponovi ta čist in preprost slog.

Razpon-Sakura češnjevega drevesa

To orientalski slog navdihuje vedrino, povezano z modernizma. Štiri vrednosti, ki določajo japonski slog so barve, svetloba, narava in preprostost. To je razlog, zakaj je pomembno, da vaš japonski dekor vrti okoli teh štirih meril. Če boste ostali v tem duhu, ste lahko prepričani, da ne bo kaj narobe.

Prisotnost barve v japonski dekor

kimono-visi-stenski dekor

Kot je za barve, odločijo za nevtralne in čistih barv za vašega pohištva in sten. Gray, so vključeni rjavi in ​​bež. Odločite se za mehke razsvetljave, ki bo prinesla mehkobo na svoj notranji prostor. Vse naokoli, si lahko stavil na majhnih dekorativnih dotiki živahnih barvah.

svetilke-papir-dežnik-idee

Če želite ustvariti vesolje polno sladkosti, stavo na okras na vzhodu z uvedbo papirnate svetilke, bambus košare in luči. Keramika, preveč, je del japonskega dekor ne smete zamuditi. Najdete sklede, vaze in plošče potiskane z cesarstva vzhajajočega sonca Predmeti obrti podobno zgodbo. In dodal moderen pridih, boste dosegli želenega učinka.

skrbno izbrati japonske dekor elemente

Sakura češnjevega drevesa steno

Japonski dekor vrti okoli metulji, narava, ventilatorji, ptic in seveda češnjami. Vsak od teh se nanaša na japonske kulture. Lahko jih dodate kot dekorativni element na stene, police, tla ali visi s stropa.

Zavese Sakura češnjevega drevesa

Sakura je japonska beseda za češnjami iz Japonske in zlasti njihovih cvetov. Sakura ima zelo močno prisotnost v japonski kulturi in je pogosto najdemo kot dekorativni element. Danes je češnja postala simbol Japonske. Opozarja, da je življenje lepo, vendar kratko in mora večina. Poleg tega, da je Sakura simbolizira prihod pomladi, lepoto mladosti in včasih prihod novega člana v družini.

Sakura-gred-origami papir

Če ste uživali v češnja kot dekorativni element, lahko celo svoje. Ta kovina gred in papirja se lahko popolnoma okrasite vsako notranjost japonskega oblikovanja.

origami-lampte suspendiramo papir

Ali veste Origami? To je orientalska umetnost, ki se je razvila na Japonskem in čigar ime je japonska. To se pogosto uporablja kot okras, kot tudi za praznovanje letnih časov, in za notranje in zunanje prostore. Ta umetnost papirja zložljivih omogoča pravo umetniško delo od kosa papirja. Origami ustvarja tako enostavno, kot kompleksne osebnosti. Mnogi oblikovalci so jih tudi navdih. Vzemite to primer origami svetilke prinaša sodobno notranjost z vsakim dotikom.

orirami-papir-cvetje-dekor

Prav tako lahko ustvarite druge okrasne predmete, ki jih lahko razpršijo okoli vašega doma ali pa ga uporabljajo za posebne priložnosti.

vzorci ozadje-origami

Vas prosimo, da pokrivajo svoje papirnate stene poslikane z japonskimi motivi, če ste pogumni. Izberite majhen del stene, da ne obrnejo na kič.

verdude-akvarij-style salon

Zakaj ne uvedejo akvarij v dnevni sobi? To navdihuje življenje in vedrino in je idealen za Zen notranjosti.

tradicionalne table-roza cvetovi

bivalni prostor kavč-style minimalistično

rastlin zeleno-prostor-interieur


About the author

admin