Vrt Krajinsko z bazenom: 75 idej za navdih – anews24.info

Vrt Krajinsko z bazenom: 75 idej za navdih

deco pohištvo vrt z bazenom sodoben slog idej

narediti načrtovanje vrt z bazenom je vsekakor dobra naložba. Gre za luksuzno doživetje, ki vam bo omogočilo, da se plavati in se sprostite, ko se počutite, kot da, ne da bi zapustili dom vrt.


In ko boste dodali lepo sodobno opremo v oblikovanju pohištva, odpornega na vodo, boste imeli popolno vrt za poletje.

Garden Krajinsko s sodobnim bazenom

vrt design z bazen vrtno dekoracijo lesa

Ampak, če se odločite za oprema za vrt z bazenom, boste morali upoštevati veliko pomembnih dejavnikov. Med njimi so namestitev in bazen velikosti. Če imate velik vrt, je globok bazen več kot 3m. Majhni bazeni in napihljivi bazeni niso vedno primerni za majhne terase, saj vedno obstaja nevarnost poplav. Ti bazeni so lahko na zelo razumno ceno, vendar nimajo vgrajene filtre in boste redno ročno spremeniti vode.

Vrt tehnika s sodobno zasnovo bazenom

vrt pohištvo s sodobno razsvetljavo zunanji bazen

Kaj so drugi dejavniki, da razmisli, preden začnete načrtovati svoj bazen? Najprej morate premislite, ali boste res uporabo te bazen. Ali pa vsaj, da uporabite dovolj, da upraviči takšno naložbo. Ali živite na območju, kjer je vreme dovolj dober, da redno uporabljajo bazen? Pripravljeni morate biti tudi za kritje bazen pozimi in jeseni, da bi preprečili zmrzovanje.

Krajinsko vrt z bazenom okrašen s palmami

vrt design ideje z bazenom rastlin

Morate skrbno razmisliti o tem, kje bo gradil in namestiti bazen. To mora biti odprt in sončen prostor, vendar hkrati zaščiteni pred vetrom. Izogibajte bazen na kraj, kjer so veliko dreves za tem, da čiščenje odpadlega listja vsak dan. Bazen mora biti postavljen po možnosti v bližini garderob in dovolj blizu, da vaš dom za udobje.

Ideja dekoracije, vrt z bazenom

vrt pohištvo z moderno slap bazen

Kako boste uporabljali vaš bazen? Odgovor na to vprašanje je odvisen od bazena oblike in velikosti. Če zgradite svoj bazen za osvežitev ali ne je samo za dekorativne namene, potem lahko zelo dobro odločijo za bazen z zaobljenim ali nepravilne oblike. Toda, če želite, da plavati v bazenu dovolj pogosto, potem bazen mora biti dovolj velik, dovolj globoko in pravokotne oblike. Bazen, da je manj kot 15 m ni dober kraj za dobro plavati.

Moderno, lep vrt z bazenom

vrt dizajn z bazenom dekoracijo

Stroški bazena je še en ključni dejavnik. To ni le strošek gradnje, temveč tudi stroški za vzdrževanje bazena. In ko govorimo o vzdrževanju, v primeru, da ni mogoče zasesti si vzdrževanje, boste morali, da se pritoži na specializirano podjetje. Kakšen vpliv bo bazen na vrtu? Ali bo viden iz hiše? Želite, da deluje kot osrednja točka v vašem vrtu ali pa bi raje se diskretno?

Originalna zasnova vrta z bazenom

Postavitev vrt z bazenom oblikovalec

Modri ​​bazen, na eni strani se zdi dovolj čudno v mrzlih in sivih dni in ne zdi iz kraja v tradicionalnem ali rustikalna dekor vrt. Po drugi strani pa je modra bazen je odlična izbira za mediteranske vrtove. Vendar vam ni treba imeti bazen z modrimi ploščicami v vseh primerih. Izbirate lahko med naravnega kamna, gline ali gline, da bi bilo lažje vključiti v svoj vrt dekor. Boste naredili tradicionalni gradbeni beton, steklenih vlaken ali vinilnih talnih oblog? To so najpogosteje uporabljena pri gradnji sodobnih materialov bazenih.

Lepa zunanji vrt z velikim lepim bazenom

dekoracija bazen sodobna vrt

Okolje bazen je ključnega pomena za uživanje v svoj bazen. Izbiramo nedrseča bazen krova, odporni in ne preveč vroče na soncu. Najboljši materiali, ki najbolj ustrezajo svoja merila le nekaj. To so marmor, les, ploščice, beton in naravni kamen. Mnogi ljudje odločijo les za spremstvu svojega bazena. Les se ne cenijo le po naravni videz, ampak tudi zato, ker prihaja v različnih vrst, barv in cen. To lahko združuje z vsemi slogu, greje in se hitro suši. Končno moramo še omeniti, da lahko izgubijo svojo barvo v daljšem časovnem obdobju.

Bazen z leseno obrobo

Sodobna umetnost bazen vrtModerna hiša z vrtom in bazenom

vrt pohištvo s sodobno zasnovo bazenom

Kakšno bazen želiš imeti? Bazen z naravno svežo vodo ali plavalni ribnik? Ribniki so vedno bolj in bolj priljubljena v zadnjih letih in so kot nalašč za urejenih vrtov z več naravne dekor. Ti bazeni ne potrebujejo kemikalij, saj je filtriranje vode, narejen z uporabo vodnih rastlin zaradi česar so veliko bolj prijetno. Njihova edina slabost: hladna voda.

Vrt z bazenom in ležalniki oblikovanja

vrt pohištvo s sodobno zasnovo bazenom

Če želite elektronski pokrov bazen, morate zgraditi pravokotne oblike bazen. Temnejša barva pravokotni bazen je kot nalašč, če želite miren bazen, ki se nahaja v bližini hiše. In tako dobro zgrajena, lahko ta temna bazen celo zdi, kot dekorativni mostu, ko ga ne uporabljate.

Velik vrt s pravokotnim bazenom

vrt design z zanimivo zasnovo bazenom

Izogibajte se korake v središču bazena, saj vam bo preprečujejo kopanje dobro. Vzpostaviti v enem kotu bazena za lažji dostop. Če najeti strokovnjake za gradnjo bazena, prosimo, da si ogledate bazene, ki so jih že zgradili in vidiš s svojimi lastniki, da bi se izognili morebitnim težavam.

Sodobno oblikovanje dekoracije, vrt z bazenom

oprema za vrt-z-pool-elegantno

To je zelo pomembno poudariti, da za gradnjo novega bazena v vašem vrtu, boste potrebovali dovoljenje za to. Običajno, prideš do mestne hiše. Zatem je nujno uporabiti strokovno ekipo zidarjev. Gradimo bazen Inground ni otroška igra! Rešitev za razvoj bazen na vrtu je nad tlemi bazen. Ne boste potrebovali dovoljenje in pomoč za namestitev. Prav tako je cenejši. Njegova slabost je, da bo imel bolj dekorativno vlogo. Ne boste mogli uporabljati za kopanje. Če vam je všeč plavanje, potem morate odločiti za bazen vkopane.

Originalna zasnova vrta z bazenom

Postavitve vrt z eksotičnimi deco bazenom

In na koncu, ko bo zgrajena vaš bazen, morate razmišljati o okrasitev. Izberite ustrezno pohištvo, da se sprostite ob bazenu, brez strahu, da lahko voda poškoduje pohištva. Izberite stole z blazinami, stoli in majhne mizice. Peljite jih v svetle barve, da bi bilo bolj moderno in prijeten dekor.

Zunanja Dekoraterstvo Ideje vrt z bazenom

vrt pohištvo s sodobnim bazenom

Razmislite okrasitev vaš vrt. Obkrožite svoj bazen z lepimi rastlinami, okrasite z velikimi kamni in ustvarite svoj raj kotiček.

Vrt krajine s sodobnim bazenom

vrt design z deco palimier bazenom

Namestite beanbags okrog bazena, da bo vaš vrt bolj zapredek. V ležalniki so nujna za sproščujoč in udoben zunanji prostor.

Lep vrt fotografijo z oblikovalca bazenom

vrt pohištvo s sodobnim bazenom

Mnogi ljudje odločijo prostem pohištvo iz protja. Ta material je trajen in se ne boji vode. Cene na prostem pohištva protja razlikujejo glede na zasnovo in kakovost materialov. Material, ki se bolje sklada z naravnim okoljem vrta je nedvomno les. Obstaja zelo elegantno leseno vrtno pohištvo. Če izberete leseno pohištvo za vaš vrt, ne pozabite, da jo zaščitimo z namestitvijo pergolo. Če preveč sončno, bo to hitro spremenilo barvo.

oprema ideja oprema vrt z bazenomvrtna garnitura bazen zunaj ideja urediti vrt z bazenom

Če je teren dopušča, si lahko namestite velik bazen in otroški bazen in jacuzzi. To zahteva seveda večjo naložbo. Tukaj je, zakaj, preden skočite v gradbenem projektu bazen, premislite o njegovi uporabi. Sramotno je, da vlagajo v gradnjo bazena, ki ga bodo uporabljali le občasno. Če je vaša regija in področje omogočilo, da uživajo vse poletje, pojdi naprej in oblikovati svoj kotiček raj!

vrtove in terase z bazenom fotografijah

vrt design ideje z bazenom

Okrasitev idejo in rastlin na vrt z bazenom

vrt design z deco oblikovanja bazenom

In zdaj ostali naših 75 idej za vrtove z bazeni, ki bo zagotovo vas navdihujejo:

Sodoben vrt bazen

vrt design z idejo bazenom

oblikovanje Pool teraso

Postavitve vrt z bazenom ležalnikiIdeja vrt zasnove z bazenom vrt design z deco bazenomDekoracija sodobni zunanji prostor z bazenomvrt dizajn z bazenom dekoracijoLesena paluba sodobnega oblikovanja z bazenomPostavitev vrt z bazenom oblikovalecSodobna zasnova hiša z bazenom kotnovrt z bazenom bivalno ideja designLepa hiša z dvoriščem in bazenomvrt pohištvo z moderno zasnovo bazenom Bazen obdan z velikimi drevesi, da sanje!vrt pohištvo z moderno zasnovo bazenom leseni bazen krovavrt zasnova s ​​pravokotnim bazenomvrt design z idejo bazenomModerna hiša z bazenomvrt design z dekoracijo ideje bazenom Inground bazenPostavitev vrt z zasnovo ideje bazenomvrt design z luksuzno bazenvrt pohištvo s pohištvom bazenomvrt pohištvo z moderno bazenvrt pohištvo z moderno bazen beton bazen Entouragevrt z bazenom teras pohištvo Krajinsko vrt z bazenomvrt zasnova s ​​pravokotnim bazenomIdeja leseni bazen spremstvovrt oblikovanje z leseno teraso bazenom zunanja les bazen premazdeco vrt oblikovanje bazenIdeja bazen deco vrt Krajinsko vrt z bazenomsodobna deco vrt bazenoblikovanje dekoracijo vrtni bazenSodobna vrt krog bazendeco bazen conteporain vrtvrtni bazen sodobno oblikovrt oblikovanje ideja bazenSodobna zasnova vrtni bazenvrt oblikovanje ideja bazenSodobna zasnova vrtni bazenSodoben vrt majhen bazenvrt deco kamen bazenbazen vrtni okras idejamoderno dekoracijo vrt bazenZanimiva oblika vrtni bazenluksuzni dizajn bazen vrtvrtni bazen prvotno oblikovrtni bazen, nepravilna oblikadeco ideja bazen vrtvrtni okras ideja bazenvrt oblikovanje ideja bazenvrtni bazen terasa lesdeco vrt bazenNaravno deco vrt bazenvrtni bazen dekoracijobazen vrt sodobno oblikoVrt pravokotni bazenokrogli vrtni bazenvrtni bazen ideja okrogla oblikapohištvo vrtni bazenSodoben vrt bazenBazen lesena terasa vrtdecortaion bazen vrt idejasodobno obliko vrtni bazensodobna vrt oblikovanje ideja bazensodoben dizajn vrtni bazenbazen vrt deco idejaKrajinsko vrt z bazenomKrajinsko vrt z bazenomKrajinsko vrt z bazenomKrajinsko vrt z bazenom
Like this post? Please share to your friends: