Vrt brez vzdrževanja ali skoraj: nasveti in idejami – anews24.info

Vrt brez vzdrževanja ali skoraj: nasveti in idejami

meji na vrt vzdrževanje

Košnja, obrezovanje, pletje, zalivanje ... Nimate časa, da skrbi za svoj vrt in še sanjaš o vrtu, ki omogoča zavidajo soseda. Samo brez panike!


Še vedno lahko ustvarijo prijetno in ugodno za sprostitev vrt brez porabe vikend v izpuhu na vašem vrtu. Tukaj je priročni vodnik, da se doseže svoje sanje: a vzdrževanje vrta... Ali pa skoraj.

vzdrževanje Garden: gramozna tla in kaktusi

Eksotični kaktus vrt prod

Travnik je vrt elementi, ki zahteva več vzdrževanja: je treba zalivati ​​in redno pokošena, plus Reckanje, gnojenje, itd Torej, če želite vrt brez vzdrževanja, lahko zamenjate svoje trate z pritlehna rastlin, kot Sedum ali pritlikava kamilice.

Vrt pokrajina s ploščicami, da pripravijo pot skozi prod

vrt krajine ploščice

Da bi preprečili širjenje plevela, lahko ustvarite vrt pokrajino nizajo kamnite ploščice ali tablice. Za tisto, kar je ogromen, menijo, okrasne trave, kot angel las ali modra bilnice, dveh rastlin, ki ne potrebujejo veliko zalivanja in bo hiša žuželke bo požrl čipov in škodljivcev.

Vrt Prod: Zen odnos

vrt vzdrževanje krajine

Trajne zemlja prevleke so odlična rešitev, saj vam bo prihranilo pletje, kot je zalivanje in sajenje sezonsko cvetje. Konec koncev, čas je dragocen in rezultat je kot omamljanje! Prav tako lahko namestite avtomatsko zalivanje in zalivanje razpored na začetku ali na koncu dneva, ko sonce ne claps.

ultra-sodobne krajine vrt

Zen vrt krajine

Zakaj se ne obrača nekaj svojega zelenjavnega vrta brez veliko vzdrževanja? Obstajajo sorte zelenjave, ki so lahko ressemés, kot paradižnika češnja, hrast listov zelene solate, špinača-jagode ali zemljišč kreše. Kot bi mignil, ki ste jo pravkar ustvarili vrt v dvoje.

Prod in kamenje so zgrajene okoli zelene trate

vzdrževanje vrta

Gramoz vrt je še ena učinkovita tehnika za zmanjšanje vzdrževanja. Smo že namenili celotno objavo, vendar klic, ki nam najbolj nazaj. Idealno za ljubitelje, ki nimajo časa, da ohranijo svoj vrt, se proda zamenjati travnik in dajejo v prostor, naravni videz, kot estetsko.

kamnite plošče in živijo Bonsaj drevesa sveti zemlji

vrt vzdrževanje Bonsaj drevesa

Če vam je všeč lončnic je ABELIA konfeti je estetska in elegantna izbira. drevesa ob Catalpa drevesa življenja in Bonsai so odlična rešitev.

Majhen vrt z betonsko pohištvo in požarno jamo

Vzdrževanje vrt z Brazier

Če imate ograjo, zakaj ne krasijo kovačnik, plezalka, kot so hortenzije ali oglje plazeče pritlikavec?

Vzdrževanje vrt z minimalističnimi betonske plošče

Vzdrževanje vrt s kamne

Če želite omejiti pogostost zalivanja, pomislite mulčenje vaše rastline. Da bi to naredili, gre za borovega lubja, sekancev ali mrtvih listov. Ta korak je pomemben, saj bo spodbujala tudi mikrobiološko življenje.

Lep vrt z umetno travo

vrt brez umetnega vzdrževanja travo

Poleg prodnate vrtu, Permakultura je še en zelo priznana metoda. Permakultura, kaj je to? po naravi Navdih, koncept želi omejiti uporabo kemičnih gnojil, brez katerih gozd raste hitro.

Vrt z leseno teraso in cvetlična korita

vrt brez vzdrževanja lesa krova

Dejansko je gozdna tla je dom živali, bakterije in glive, ki spodbujajo plodnost tal brez kemičnih sestavin. Ti se lahko zgleduje po tega koncepta v svojem vrtu in ne deluje dobro narave za vas.

Garden Irska počuti bolj kot zatočišče v Provansi

Mediteranskem slogu vrt

Če je ne proda ali trava, bo to pogosto je talna obloga, kot skrilavca ploščice ali kamen. Odločite se za plošče različnih formatov in ustvariti grafično in zanimivo teksturo učinek.

Vrt prodnate in kamnite plošče skupaj

vrt prod

Lahko obleko tudi svoje tlakovce tla ali zunanjo vzdrževanje lesene obloge, kot je iz masivnega lesa, vezane plošče ali terase tla.

Prod vrt in kamnite plošče skupaj

vrt gramoza kamni so meje

Uporaba lesa za olajšavo za vaš vrt in narediti nekaj plantaž ali preprosto ustvariti vrtno pot.

Vzdrževanje vrt s peskom

gramoz vrt na leseni terasi

Da izpolnjujejo svoje vohalne občutek, izberite zelišča, kot so lovor, rožmarin, žajbelj, timijan, meto ali drobnjakom, vse rastline, ki ne potrebujejo, da se obnovi. Prosimo, upoštevajte, baziliko in pehtran se bodo borili, da prenese nizke temperature.

Vrtna terasa z bazenom in koče slamnato

Leseno vrtno teraso z bazenom

Kot smo rekli zgoraj, trava potrebuje veliko vzdrževanja. Ampak, če hočeš za vsako ceno, da imamo eno, raje nizko vzdrževanje trate je. Namesto setve, se lahko odločijo tudi za sod vprašati v prvih 24 urah po nakupu.

Zeleni vrt je zgrajen okoli makadamsko dvorišče

zeleni vrt okrog'une cour gravier

Za tisto, kar je meja, izberite opeke ravno rob.

Talnih oblog opredeljuje več področij te teraso enostaven za vzdrževanje

Zen vrt talne premaze različnih

Za brezplačno vrtu za vzdrževanje, ki navdušuje se zgleduje po zgornji sliki, kjer različne talne obloge ne pusti ravnodušnega.

Nastavitev mini zen vrt pod stopnicami

mini notranji zen vrt

Zahteva malo vzdrževanja, bo DRIVEWAY plošče je potrebno očistiti z visokotlačno spomladi. Da bi se izognili profilération travo skozi gramoza dovoze, décaissez zemlja nato pa vmešajte v pesek, da izboljša drenažo.

Vrt enostaven za vzdrževanje gramoz

majhen vrt na prod

Preživninski vrt pomeni tudi brez vzdrževanja vrtno pohištvo. Odločite se za leseno pohištvo gnilobe, PEFC ali FSC certificirani in zato z razumno upravlja gozdu.

Garden Pot podobna stopnišče

vrt vzdrževanje ideja

Pozabite kovinsko pohištvo, ki ga je treba vzdrževati in redno prebarvali. Ne eno od plastičnega pohištva, ki ni zelo estetsko.

vzdrževanje Vrt zgleduje po japonski minimalizem

majhen vrt zen prod

Končno in najbolj pomembno, pripravite svoj vrt za zimo. Pick zdrave liste in jih na kompost in spali odpadlega listja bolan. Skodelice mrtve veje, zaščito občutljivih grmičevje, namažite kosilnico, shranjevanje cevi in ​​biti pripravljeni, ko bo pomlad prišla nazaj ...

Talne ploščice, ki jih gredic brezmejna prekinjala

moderno terasa ravno trak


Like this post? Please share to your friends: