Sestavite verando zimski vrt – anews24.info

Sestavite verando zimski vrt

vrt'hiver idee decoration interieur contemporain

Veranda je danes postala polna del hiše. Če je dobro izolirana mogoče, da se borove svojo kavo v pižami, hladnih zimskih jutrih in gledal sneg padec.


Ste morda niso pomislili še ima, vendar ga lahko spremeni v konservatoriju. Res, to je nekaj več kot parkirati nekaj zelene rastline v zimskem času. V devetnajstem stoletju, so imeli vsi gradovi zimski vrt, kjer se je ohranil tudi eksotične rastline. V Angliji med viktorijanske dobe, je bila ustanovljena leta neprimerljivih vrtovih verande. Danes, lahko to storimo doma. Če imate še ni veranda, lahko preprosto ustvarite razširitev prostor zunaj hiše. Veranda Aluminij je enostavna in učinkovita rešitev doseči. Za projektiranje, lahko to, kar hočeš - v Viktoriji, Art Deco za moderno in sodobno slogu. realizacija materialov nudijo maksimalno udobje in najboljšo kvaliteto - toplotno in zvočno izolacijo, dodelavo, enostavnost vzdrževanja. Za rastline, razvadijo izbire: sočnice in kaktusi, vinsko trto, plus vse tiste, ki cvetijo pozimi. Vsak mora imeti svoje mesto po priporočeni izpostavljenosti, ki ga je vrtnar cvetličar. Ste na začetku projekta konservatoriju v svojem zimskem vrtu? Poglej naše slike in dobil navdih.

Zimski vrt zimski vrt je še bolj udobno

vrt'hiver photo amenagement interieur

Veranda notranji zimski vrt

vrt'hiver extension idee maison verre
Minimalističen zimski vrt

vrt'hiver decor minimaliste
Verandi kot sobo, polno

vrt'hiver verriere veranda moderne

Foto teraso in zimski vrt dekor

veranda vrt'hiver art déco

Lepa ideja Deco konservatoriju z rastlinami

veranda vrt'hiver intérieur

Romantična krošnjami okrasitev ideja

vrt'hiver élégant classique

razširitev hiša slike z zelenimi rastlinami

rustikalna verandaZelo topel zimski vrt zimski vrt

zimski vrt zimski vrtRastline vseh virovOblikovanje zimski vrtVerando na vrtu s kadjoveranda zunanji vrtNew Art Design veranda

jeklo steklo verandaDnevna soba na konservatorijuudobno elegantna veranda


Like this post? Please share to your friends: