Sodobna zunanji kamin: 42 modeli trend – anews24.info

Sodobna zunanji kamin: 42 modeli trend

kamin'extérieur terrasse deco style moderne

Okras teraso in vrt z zunanjim kaminom je ključni trend v tej sezoni, bomo predstavili 42 sodobnih modelov. bioetanol kamini, plin, drva ali elektriko, in velikosti klasičnih in izvirnih oblik, velike ali majhne ... tu bogat izbor izdelkov, da izberejo eno, ki bi najbolje ustrezala vaš dom:

Zunanji kamin moderno obliko Llar s Gandia Blasco

kamin'extérieur style moderne foyer ouvertsponzorirane povezave

Glede na priljubljenost kaminov za zunanjih površin, ni presenetljivo, da se naučijo, da so ti proizvodi več proizvajalcev, ki so specializirani za oblikovanje zunanje pohištvo ali delajo na področju realizacije zdaj prodajajo kamini za notranjo in zunanjo uporabo. To omogoča, da tisti, ki želijo namestiti tak proizvod v svojem vrtu za nakup pripravljen za uporabo predloge.

Zunanji kamin vsestranski Giza, ki Robeys za teraso ali vrt

kamin'extérieur idee design moderne decoration jardin

Robeys je ena od blagovnih znamk, ki ponujajo več modelov za takšne situacije. Njegova Giza model je kompaktna, sodobna rešitev iz corten jekla - materiala, ki ga zunanjih prostorov notranjega oblikovanja, ki se uporablja v zadnjem času. Giza je vsestranski element, ki se lahko uporablja kot kamin, ki vsebuje prostor za shranjevanje lesa, in kot žar. Ime in oblika modela se zgleduje po znameniti piramide v Egiptu.

Zunanji kamin bioetanol moderno Zero, ki ga Falper

kamin'extérieur decoration terrasse de luxe

Falper Proizvajalec ponuja zbirko zunanjih kaminov in za domove, ki so značilne čiste linije in minimalističnih oblik. Ti izdelki so primerni za tako odprtih in zaprtih prostorih. Tako da bo zelo dobra izbira za tiste, s teraso ali drugo prehodnem prostoru med zunaj in znotraj.

Zunanji kamin v sodobnem slogu bioetanola Falper

biothenol zunanji kamin moderno deco

Falper so se kamini izdelani iz kovine z zdravljenjem epoksi in so na voljo v različnih barvah. Poleg modelov, pripravljenih za vgradnjo, Falper ponuja tudi izdelavo po meri, ki temelji na osnutku svojih modelov - idejo, ki bo pritegnil lastniki terase le tradicionalne oblike.

bela zunanjost kamin Ideja: nič kolekcija Falper

kamin'extérieur petit espace terrasse moderne

Za lažje načrtovanje s temi izdelki Falper prodaja tudi vrsto cvetličnih lončkih, ki jemljejo svoje oblike in barve. Moderno in razvito, bo zbiranje italijanske blagovne znamke je idealno dopolnilo za sproščujoče zunanjih površin za bazenu terase.

Zunanji kamin moderno obliko, ki Pharos Robeys

kamin'extérieur deplacable jardin deco

Pharos je produkt Robeys blagovne znamke. To je kamin in žar na teraso in vrt, ki lahko delujejo v skladu s svojo prednost in gibanja brez težav zunanjega prostora v drugega. Model je zasnovan tako, da vtis, zato se bo hitro postal osrednja točka koli zunanjo teraso.

Zunanji kamin Spot, ki ga Robeys za pridihom skandinavske dekor v vašem vrtu

deco kamin vrt teras moderno idejo

Spot - zunanji kamin s prostorom za shranjevanje lesa nordijske navdiha. Ta pohoten model ima videz konvencionalnih peči mu daje sodoben videz in kompaktna. S temi funkcijami, Spotlight integrira v katero koli velikosti prostora.

Oglaševanje na prostem kamin sodoben dizajn za teraso in balkon Gyrofocus s Focus

kamin'extérieur design moderne idee decoration terrasse

Gyrofocus je še en kompakten, vendar impresiven izdelek. Oblikovanje francoske družbe Focus, ta sodobna kamin je del serije suspendiranih kaminov, ki se lahko uporablja v notranjosti doma in na prostem. Namenjen za uporabo spécaliement odprt, kamini v tej seriji so zelo trpežne.

Mala sodobne zunanji kamini Babele Antonio Lupi oblikovanje

Domača ogenj vrtna terasa deco moderno

V Babele bioetanol kamini so ustvarjanje Mario Ferrarini Antonio Lupi Design. Narejen je iz jekla, imajo preprosto obliko, ki temelji na geometriji in njihov zgornji del je zaščiten s ploščami iz kaljenega stekla. Zasnovan, ki se uporablja znotraj in zunaj, da imajo prostor za shranjevanje, kjer lahko postavite kozarce in steklenico vina, da uživajo v modernem stilu teraso.

Ideja Modern Deco teraso z zunanjimi kamini Babele

zunanja terasa hiše Postavitve

Zbirka kaminov Babele je na voljo v beli, črni in z jekleno corten piko.

Zunanji Kamin Oblikovanje Stardust nizka terasa s Robeys

kamin modeli'extérieur jardin design robeys

Če vam je všeč zbirko Babele ampak raje majhno velikost za svoj zunanji kamin, imate priložnost, da pridobijo Stardust Robeys z združevanjem zelo moderen videz malo požrešen oblikovanega prostora.

kompakten zunanji kamin in pripravljen za uporabo, ki jih Twin Italija Dream oblikovanje

Moderna oblika zunanji kamini dekoracijo

Zunanji kamin za majhen prostor, ki ga Italija Dream oblikovanje

mini kamin'extérieur terrasse petit espace

Twin je druga vrsta kompaktnega kamin, ki deluje na bioetanol. To je izumil Massimo Botti in distribuirajo blagovne znamke Italija Dream oblikovanje. Zunanje luči te serije so namenjeni za dekoracijo prefinjene terase kjer je vsak detajl šteje.

Zen Deco moderno terasa s kaminom, sodobno zunanjost, ki ga Italija Dream oblikovanje

kamin'extérieur amenagement terrasse et jardin contemporain

Izdelki Twin serije so narejeni iz elektro-pocinkane kovine in kaljenega stekla. Njihov cilj je, da bi vam občutek sproščenosti in naravno zen vzdušje.

Zunanji kamin za majhen vrt ali teraso sodobne Mosquito, ki ga altro Fuoco

kamin'extérieur amenagement terrasse jardin moderne

Mosquito je zunanji kamin in prijazno ravnanje Domenico Lo Giudice razviti in izdelani v Italiji. S tem izdelkom, cilj altro Fuoco je omogočiti vsem, da uživajo kamin, brez namestitve dela dolga in včasih tudi zelo drago.

kompakten in moderen kamin vrt Mosquito, ki altro Fuoco

kamin'extérieur bioéthanol jardin moderne

To je tudi razlog, da je bil proti komarjem zasnovano tako, da premično in ekološka zunanji kamin, ki deluje na bioetanol in tako odpravlja potrebo za shranjevanje lesa ali gradnjo dimnikov. Dodatna prednost tega modela: je opremljen z majhno škatlo, v kateri lahko postavite tudi proti komarjem za zaščito pred insekti zvečer.

Namestitev ideja o prostem-zgleduje vintage kaminom Girse Duo Exclusiv s Robeys

Namestitev kamin zunanji terasi vrt oblikovanje

Ljubitelji vintage dekoracijo bo verjetno zapeljati vrtni kamin in teraso Girse Duo Exclusiv, ki ga Robeys. ročno izvršiti, bo deloval kot tudi kamin, ki kot žar. Kot je izdelana iz nerjavečega jekla, ta izdelek ne bo poškodovana zaradi dežja in vlage, tudi če ostane zunaj skozi vse leto.

Zunanji kamin Cube Robeys: lep dodatek za manjše prostore

Majhen kamin vrt moderne zunanje Robeys postavitve

Mini zunanji kamin Kocka je ustvarjanje Robeys, ki je namenjen za lastnike malih vrtov in najemnikom stanovanja s terasami, ki ne želijo investirati v montažo velikega dimnika. Tako kot večina drugih Robeys izdelkov iz naše kolekcije, kocka je vsestranski in lahko se uporablja kot zunanji ogenj in kot žar. To očarljivo vrt dekor oprema je narejena iz corten in nerjavečega jekla.

Velika terasa 400 Linea kaminom britanskih Fires

kamin ideje'extérieur deco terrasse moderne sol bois

Ideja kaminom oblikovanje bivalno teraso: Linea 400 ritish požari

kamin'extérieur terrasse piscine design moderne

V kamin Linea 400 britanskih Fires je impresivna zunanjost model, ki deluje na plin. s stekleno površino, na vseh straneh zaščitene, Linea 400 je dolg 4 metre, zaradi česar je nepozabno in izvirna umetniška naglas. Izdelek je na voljo v daljavo tudi preko spletne aplikacije za pametne telefone.

Električni kamin vložek za vrt in teraso: Panorama kolekcija Deep Amantii

zunanjo steno kamin ognjišče postavitve

Deco zimski s kaminom steno za notranjo in zunanjo Panorama Deep, ki ga Amantii

deco verabda električni kamin vstaviti teraso

Zbirka sodobnih kaminov Panorama Amantii vključuje vrsto modelov, ki delujejo na elektriko in se lahko uporabljajo v vseh vrstah zunanjih prostorov in varno. Dimniki v območju Panorama so na voljo v različnih barvah (iz rumene v modro in vijolično).

Zunanji kamin model za električno energijo za teraso deco Panorama Deep, ki ga Amantii

Električni kamini zunaj ideje Postavitve

Te stopnje ni mogoče spremeniti s preprostim pritiskom na daljinski upravljalnik priložen izdelkov.

Zunanji kamin vstavite in moderno terasa pohištvo po CVO Fire

Sodoben kamin oblikovanje predstavlja teras in vrtov

Kamin s CVO Fire plinarnah in ciljev, da bi vam prijetno vzdušje, ki je zares primerljiva s tisto, ki jo proizvaja tradicionalne lesene peči. Namestitev je hitra in preprosta: samo priključite plinsko napeljavo do kamina in dimnika je pripravljen za uporabo.

večnamenski zunanji vrtni kamin Morsø *

zunanji kamin oblikovanje ideja Modern BBQ

Terasa kamin in peč s Morsø

kamin'extérieur four amenagement barbecue morso

Dimnik na terasi Morso je razvil kot večnamenski objekt estetske in praktične. To ni le rešitev za ogrevanje na prostem, pa tudi pečico in žar. Da ne omenjam njenega zelo elegantno obliko bi lahko bil razlog, samo po sebi, da sodijo za to!

Kamin in BBQ sodoben zunanji prostor, ki ga Morso

Morso kamin žar na prostem Oblikovanje lesa

oblikujejo zunanji kamin model s Morso Deck

ognjišče krušne peči oblikovanje žar zunanja Morso

Poleg kaminom in vrtno teraso že videli Morsø znamka ponuja tudi model kamin, ki ima oblike starodavne amfore in je primerna za uporabo na prostem.

Zunanji kamin priročno in premičnine Morso

zunanji les kamin modela deco oblikovanje terasa

Nenazadnje, ne pozabite, najmanjši član izdelkov družina Morso: kompaktna zunanjost kamin in preprost za uporabo in izvedbo povsod hočeš!

Sodobna Kamin za teraso ali vrt Šilu ga Ruby Fires

Oblikovanje kamin oblikovanje bioetanol terasa domov

Silo je kamin in elegantna trend nadaljevali projekt, ki ga Hans Daalder Ruby Fires. Opremljen je s kolesi, je enostaven za prevoz za dekoriranje vsak kotiček svoje zunanjosti.

oblikovanje odprtega ognja Sunfocus s Focus

od malih kamini'exterieur amenagement coin repas

Ta majhen zunanji požar boš dal svojo teraso, zunanji kuhinjo ali jedilnico na prostem s pridihom zelo izvirno in zelo naravno.

Deco ideja sodobnega vrta z zunanji kamin oblikovanje lesa Isoker

les kamin dekoracijo oblikovanje sodobna zunanja oblika

Okras z obdelavo odprt kamin lesa je odličen način, da dobimo zunanjega prostora mirno vzdušje. Ta vrsta izdelka je na voljo v klasičnih proizvajalcev kamini znotraj.

kamin za zunanje prostore

Plinski kamin vstavite sodobno zunanjo obliko teraso

terasa slike s sodobno zunanji kamin, ki ga Glo Twilight

Sodoben kamin vložek zunanja terasa

Okrasite teraso s kaminom je včasih tudi pameten način, da se notranjost njegove hiše svetlejši. To velja predvsem kadar uporablja dvostranski kaminov, kot model Heat Glo Twilight.

Zunanji ognja z odprtim kaminom za deco oblikovanje terasi Identity Gradbeništvo

predstavlja zunanja terasa sodoben kamin

Oblikovanje hiša oblikovanje fotografija z dvoriščem kaminom

zunanji kamin odprt deco vrtna terasa

Kljub temu, da so moderni zunanji kamini zdaj na dosegu vsakogar, veliko ljudi raje gradijo svojo teraso kamin. To je odločitev, ki omogoča, da tisti, ki želijo dodatno prilagoditi svoj prostor zunaj s dekorativni predmet po meri.

zunanji kamin zgrajena: Ideja sodobnega terasi Identity Gradbeništvo

zgraditi zunanji kamin terasa sodoben dizajn

Ljudje, ki se odločijo za to in uživajte sodelujejo pri realizaciji krajinske projektov včasih sodeluje pri gradnji kaminov sami oblikovalske modele. Drugi pa raje najem poklicni pleskar vrtove in terase.

Ideja za razvoj zunanji kamin na sodobni terasi Connect1 oblikovanje

zgraditi kamin zunaj sodobnega vrta

Razvoj sodobne teraso s kaminom in zunanji kamin, ki ga SKG oblikovanje

AMENAGER svojem ognju zunaj oblikovanje teras kamin

Če razmišljate prvo možnost, vem, da vam daje veliko svobode in popoln nadzor nad videz vašega kamina. Ampak to je tudi bolj zahteven časovni vidik morate nameniti za svoj projekt in informacije, ki jih morate obvladati za uspešno delo. Druga možnost je bolje, če imate jasno predstavo o končni videz vaših prostem, ki bi jih radi opravili brez opravljanje gradbenih del sebe.

teraso in sodobne deco dimnik, ki ga Kraj Država

zgraditi sodobno kamin načrtovano zunanjo

Ideja les kamin za zunanjo teraso Valiant IHP Astria

kamin lesene teras oblikovanje ideja sodobne

* Zunanja oblika kamin Foto Morso


Like this post? Please share to your friends: