vrt

4 sodobne kreativne zasnove in visoke razreda lonci sejalnice

oblikovanje ideja deco lončki za rastline

Danes bomo predstavili štiri glavne stavbe delavnice oblikovanje lonci, posode in plantaž namenjeni za sobne rastline in zunanji doma.


To so veliki proizvajalci, ki so ročno delo stekla, kovin in terakota. Vsak blesti na področju sodobnega oblikovanja na svoj način prispeva k novi viziji flower pot predmeta integrirani s sodobno urbano okolje.

Obrtniki delo na steklo, kovine in gline, da bi lonce oblikovanje

oblikovanje ideja ločevanja lonci vrt sodoben dizajn

Bd Barcelona design je španski proizvajalec, ki revolucionarno zasnovo lonec ali na prostem korito. Njihova filozofija je, da ustvarite predmete, ki se prilagodijo na razvoj urbane habitata. Razvija koncept predmete in pohištvo za tranzitnih področjih, kot so veleblagovnice, letališča, javni vrt. To so skoraj futuristično oblikovanje lonci, ki so prav tako izpolnjujejo kraje in počitek, s prostorom za sedenje in dal njegov kozarec.

Oblikovanje Lonci: BD Barcelona ustvarja vrtno pohištvo

moderne zunanjosti dekoracijo oblikovanje lonci

S svojo izdelave je Vierkant delavnica, ki temelji na Beernem v Belgiji, ustvarja zelo sodobne lonci rože iz čistega flamsko tradicijo. Keramika je stroga in kvadratne oblike, opremljanje seveda v okolje. Obstajajo tudi lonci "viktorijanski" mid-ups, "orangery lonci za tradicionalno in vrsto visokih vitkih kozarci, vsak v različnih velikostih in vedno s trga kot izhodišče. Vsi objekti so v celoti izdelane ročno v Beernem delavnici.

Umetnost oblikovanje gline zemlje za velike lonce in manjših formatov

keramični lonci deco oblikovanje

lonci zbiranja oblikovanje in plantaž Vondom predstavlja vrh na področju dekorativne kozarec visoke kakovosti. Namenjen je za zunaj in znotraj. Dvojna zbirka steno Llum ponuja sistem osvetljen. Svetloba je lahko nevtralen ali barva. Fang Zbirka ponuja široko paleto barv in oblik, po okusu in željam vsakega. Vse Vondom izdelki so izdelani iz polietilena visoke gostote rotomoulded.

Od zunanji lonci razsvetljave

lonci zunaj načrtovanje razsvetljave

Delavnica De Castelli, ki slovi po svojih jeklarnah ima sedež v Italiji. Spet je to izdelave mnogih generacij v družini. Vabimo vas, da si ogledate vaze in lonci za notranjo in zunanjo, impresivno velikost in obliko, ki združuje umetnost in obrt. Lonci in plantaž so preproste in čiste oblike, ki jih spremenite velikost in material za pridobitev novega estetski pomen.

Vaze in cvetlični lončki jeklaZbirka plovilo Decastelli OxoBD Barcelona ljubezen z njo zunaj kahla

Bdlove Barcelona zunanji lonecŠiroka paleta barvBdlove Barcelona cvetličnih

Vierkant s svojimi kvadratnih lončkih za zunanjost

Vierkant lonci zunanji trgoviniSodobno oblikovanje lončeneVierkant kvadratnih cvetlični lončki delavnicaVierkant tudi ustvarja zaokroženaVierkant krivulje cvetlični lonec trgovinageometrijske oblikeVierkant oblikovanje cvetlični lončki delavnicaVse velikostiVierkant lonci cvetja na prostemFang Collection na Vondom

lonci oblikovanje fang vondom Integriran sistem razsvetljave v VondomVondom oblikovanje lonci Ilum

Notranja kozarciVondom oblikovanje vrt lonciZbirka De Castelli Riviera Decastelli Riviera zbirka cvetlični lončki Zbirka Decastelli Sky Steel

Decastelli Delta sodobna pot

Decastelli oblikovanje cvetličnih

Decastelli notranjost vrt

Decastelli rdeča korito

Decastelli znotraj vaze Decastelli vaze zunanji kovinski Decastelli vaze znotraj kovine

Decastelli znotraj rdeče vaze

Vierkant delavnice terakota cvetlični lončki

Bdlove sodobnih oblikovalskih lončkih

Zbirka Decastelli Dafne Demetra

Vondom oblikovanje lonci lit

Vondom oblikovanje lonci skulptura


About the author

admin