vrt

Kuhinja v les otroka: zabavna dejavnost za poletje

les kuhinja s pisanimi žlice

Otroci radi preživljanje časa na prostem. Žoga igra v parku, zaklad lov, predpomnilnika del skrita v vrtu, možnosti so neskončne.


Znano je, tudi otroci radi posnemajo odrasle. Med tem je mama, ki skrbi za Baby Doll in kuhanje, vedno išče priložnost, da postane odrasel, je čas za trenutek. In če ste izgradnjo lesena kuhinja za vašega otroka?

Les kuhinja za otroke, kjer plastične sklede služijo kot ponori

bazeni s pomočjo korita

Poletje je nameščen in sončnih dni se množijo; lesena kuhinja bi bil dober način za spodbujanje ustvarjalnosti vaših otrok, medtem ko dajanje v najem jih zabavali na prostem. Oglejmo si nekaj primerov v slikah.

lesene palete v kuhinji na vrtu

les štedilnik

Kako narediti leseno kuhinjo za otroke? Obrnite se na leseno paleto, bo vaš zaveznik za mnoge DIY projektov.

kolo Kuhinja: reciklira staro samokolnico v kuhanju za otroke

samokolnico kuhinja na kolesih

Vi ne potrebujete veliko proračun za izgradnjo lesene kuhinje za vaš malček. Res je, da je kuhinja omarica je izdelana iz lesa, palete, plastično posodo ali staro samokolnico sklad lahko deluje kot ponor. Lahko celo vložiti ribnik v vdolbini stare pnevmatike na terenu, da bi več znakov z njo.

Paleta les je prednostna snov lesnih kuhinje za otroke

leseni štedilnik

Lesena paleta je enostavno nalaganje: boste zagotovo našli številne zloženih palet na trgih. Ko izterjati, se prepričajte, da odstranite nekaj žebljev, ki lahko ovirajo. Potem lahko začnete namestiti leseno kuhinjo.

Pravi ustvarjalna delavnica s tremi "ponori" in veliko delovno površino

otrok lesena kuhinja

Ko ste sestavljeni, lahko slikate svojo novo kuhinjo v družbi svojih otrok. Naj jih izbrali barvno paleto. Imajo tudi možnost, da se zabava s črnilom blazinice različnih oblik in barv.

kuhinja za otroke na vrtu

lesena kuhinja za otroke

Lahko tudi majhno jedilno mizo za svoje otroke. Zgoraj ureditev je zelo uspešno, saj so otroci upravičeni do majhno kuhinjo v sebi.

Skleda v votlini pnevmatike in ste lastniki izvirnega korito

improvizirana kuhinja s pnevmatikami

Zgornji primer je zanimiv zato, ker za razliko od ostalih, ki so mojstri ne uporablja palete, ampak dve pnevmatike s pomočjo ponorov in vrtno ograjo visi dve leseni vzmetenja tirnice.

Posoda za velike in male

kuhinja za otroke v vrtu

Ko bo lesena kuhinja za otroke, upoštevati višino delovno površino. Seveda je treba prilagoditi višino otroka. Prav tako ne pozabite, da zagotovi dovolj prostora za shranjevanje esapce vse kreacije svojih otrok, ampak tudi za njih, za shranjevanje in obesili svoje kuhanje.

Otroci lahko dajo prosto pot svoji domišljiji

Kuhinje za otroke

Ni idealno, vendar je naslednji konfiguracija kuhinja je dober primer slediti. Poleg kuhinje in njenih posoda, upoštevajte prisotnost lopate kopati v blatu - prvo sestavino v kuhinji otrok. Zato je dobra ideja, da kopati pesek jamo ali blato v bližini vašega leseno kuhinjo.

Razmisli o zagotavljanju lopate kopati v blatu

kuhinja ob blatu

To vas uči ničesar, otroci radi blato in ni zanikala dejstvo, da je to zelo vsestranski material. Otroci bodo concoter obara v blatu, premešamo testo za torto v blatu, ki juho blato, itd Med te dejavnosti, morate dati svoje manije stran in naj vaši otroci umažejo, to je del zabave.

Otroci v akciji: torta v blatu?

Otroci posnemajo kuhanje staršev

Ne pozabite, da opremiti kuhinjo za vašega otroka. Tako kot vi, se bodo morali velike sklede za mešanje vseh sestavin, ki so jih najdemo, od jedilnega pribora za lonce in ponve, vedra, zalivanje pločevinke, velike lesene žlice .... In seznam se nadaljuje.

Velika skleda teak za concotions otroke

Velik leseni sklede kreativne zmesi

Seveda, domišljija otrok pa kaj je to, se bodo našli tudi druge sestavine dali v juho blatu. Zakaj ne bi šel pobrati storže, zbiranje školjk in kamenčkov, ki se lahko uporabljajo v svojih kulinaričnih kreacij?

Kozarci napolnjene s improvizirane sestavinami

ideja sestavine v kozarcih

Lahko jih shranite v pločevinkah in se zabavajte dodeliti novo funkcijo: kostanj, so zdaj haricos, kamni - kruh in lesene podložke so lahko čipi.

Kostanj po poti fižola in majhnih lesenih plošč, kot krompir?

Pločevinkah sestavine ideje izpolnjeni

Les kuhinja paleta in dve sklede, da posnemajo ponore

Pomivalna korita plastične bazene

Lahko kupite tabla učinek barve barve in velik del vašega leseno kuhinjo. V meniju nocoj: pito v blatu, lonec-au-feu z blatom in sladico, bo to torta z blatom.

Lahko barve lesa s tablo učinek barve

Ploča učinek barve

Večina mojstri, vas vabimo, da leseno peč, z vratci na tečajih in kuhalne plošče, narejene iz lesa rezine. Pametno, kajne?

Superb krušne peči z kuhališče rezan les

majhna kuhinja s pečico lesa

Colorful Kuhinja: posoda visela na ograji

majhna kuhinja otrok lesa

Opozorili smo zgoraj, prostor za shranjevanje, je ključnega pomena za vaše udobje, kot tudi, da vašega otroka. Nihče je ljubitelj velik nered. Če prostor dopušča, se lahko dogovorite z leseno kuhinjo ob ograjo in ograjo in jo uporabite kot podporo za polico, nekaj kljuke ali obešalnik železnici.

Mala kuhinja ob leseno ograjo

majhna kuhinja vrt les

Nekateri bloki iz kamna in lesena števec

majhno kuhinjo otrok

Lahko celo zgraditi celotno jedilnico s kmečko jedilno mizo, dnevniki s pomočjo blata in smeti, napolnjene z zemljo. Kakšna sreča za otroke!

Lepo jedilno mizo, kjer so stoli lesene hlode

rustikalna lesena jedilna miza

Zapomni jedilni pribor. Ker je vse, kar je v podrobnostih, ki jih lahko imajo zabavno barvanje prodnate vzorce vilice, noži in plošč, kot zgoraj. To je prava vizualna umetnost delavnica!

Pebbles naslikal, da posnemajo pribor

improvizirana jedilni pribor


About the author

admin