vrt

vrtna garnitura palet v več kot 110 izvirnih zamisli,

Vrtno pohištvo paleta DIY ideja

Se sprašujete, kako narediti vrtna garnitura paleta ? Ponujamo odgovor v več kot 110 izvirnih idej za mize, zofe in fotelji! V zadnjih letih so območje pohištvo postala zelo priljubljena.


So že krasijo različne dele naše domove in jih imam za svoje naslednje trgatve, elegantna in prilagodljiv. Toda, ko gre za izdelavo vrtno pohištvo palete, se zdi, da še vedno nima idej.

Contents

Vrtno pohištvo paleta: kako?

Paleta vrt pohištvo sedežne garniture mize terase

Kateri projekti bodo najbolje delujejo? Moramo barve naše palete pohištva ali pa jih pusti na barvnem "les"? Kako okrasite svoje zofe in mize, ko bodo pripravljene? Odgovor je na spodnjih slikah, ki ponujajo izvirne ideje in vam odločiti, katere oblika in barva bo najbolje delujejo za vrtno pohištvo palete.

Vrtno pohištvo paleta: klubska mizica v beli barvi Matt Troy domače Palete

vrtna garnitura paletni mize bela les

Stare lesene palete postala elegantna salonih v naših vrtovih in na naših terasah. Trend ni nova in da postaja vse bolj prisotna, saj je tudi v želji, da spoštujejo naravo in recikliranje. Zato vedno več ljudi sprejme palete pohištvo za ustvarjanje majhnih prijetne kotičke zunaj.

Elegantni lesene palete Vrtno pohištvo in moderno

bela zunanjost lesa pohištvo

Prav tako zavrača modrost, da je vrtno pohištvo je rešitev samo za tiste z omejenim proračunom. vrtna garnitura paleti je še posebej izpostaviti svojo osebnost in ustvarjalnost.

Kakšne barve za vrtno pohištvo paleti lesa?

Tabela območje vrtno pohištvo

Torej, danes je tisoč in ene ideje za ustvarjanje vrt pohištvo palete. Dobra rešitev je asimetrična miza bela barva paleta, ki je okrepljen s privlačno zeleno področju (zgoraj, kreiranje Matt Troy).

Zofe paleta z blazinami

kavč krova dekoracijo palete

Tisti, ki mi je ideja, odkrili predloge za uresničitev palet vrtno pohištvo v beli ali črni barvi v naši galeriji. Če imate raje zunanje pohištvo z več barvami, se lahko vedno odločijo, da na mizo ali kavč palete v beli ali črni barvi.

Sofa paleta za vrtno pohištvo palete

terasa lesene zofe

Nato lahko dodate dekorativni dodatki po želji. Ta rešitev je zelo uspešna, kot lahko vidite iz spodnje slike. Druga možnost je, da barve svoje vrtno pohištvo paleto v različnih barvah, da ga boho chic videz.

Kako ustvariti prijazne kotičke z zofe palete

teraso in vrt dekoracijo leseno pohištvo

Primeren je za vrtove in ljubimo svojo prijazno podobo na naše terase! Če želite dati vintage pogled na vašem vrtu ali terasi, lahko narediš zelo dobro z raztegljivim palete. Pusti v naravnih barvnih palet in jih okrasite nekaj blazine v nevtralnih odtenkih.

Ideje, da bi stol ali kavč v vintage videz paleti

sejmi vrtni stoli lesa kavčZa tiste, ki imajo dober čas na soncu, tukaj je še en predlog: lahko oblikuje vrsta zofe vrt posteljo, palet, ki jih lahko okrasite z nekaj blazinami ali celo žimnico.

Ideje za izdelavo mizice segajo

Paleta vrtno pohištvo teras pohištvo dekor

V svetlih ali nevtralnih barvah, bo pohištvo vam omogočajo, da ustvarite uporabniku prijazen območje zunaj popoldne ali večer preživeli s prijatelji.

Ideje za vrtno pohištvo paleti: ustvariti prijazno prostor, da preživijo čas s prijatelji

Deco saloni za vrtne terase

In tukaj je namig za majhne vesoljske vrtove in terase: Namestitev kolesa na vašo mizo ali kavč paleti. Lahko premaknete pohištva paleto ko jih želiš!

Kaj izdelavo pohištva za vrtno pohištvo paleti lesa

vrtna garnitura paleta kako

Po teh razlag o možnostih ustvarjanja vrtno pohištvo palete lesa, zdaj vidite, kaj pohištvo zagotoviti uspešen razvoj tega območja. V naslednjem poglavju bomo razpravljali o priljubljenih nameštaj DIY projektov za teraso in vrt.

Naše ideje za izdelavo lesenih kavč za zunanjo življenje

vrtno garnituro, kako ideje

Začnimo s kavča. Bistveno pohištvo za vrtno pohištvo palete, kavč je pogosto središče sproščujoče na prostem prostoru.

Veliki vrt kavč paleta les

retro pohištvo pohištvo zunaj ideje

Kot je za realizacijo te vrste pohištva, imate zelo veliko možnosti. Dejstvo je, palete omogočajo izdelavo različnih visokih kavči, oblike in raznoliko oblikovanje.

Ideje za vrtno pohištvo območju pohištva: kotni kavč

Pohištvo vrt terasa kavč ideje

Višina kavču bo v glavnem odvisna od števila palet, ki jih želite zgraditi za izvedbo pohištva sedež. Na splošno so paletne zofe iz enega, dveh ali treh dveh palet zložene na vrhu vsake druge.

Podrobnosti lesenih zofe z blazinami

Vrtno pohištvo paletnih zofeV prvem primeru, je spodnji del palete uporabljajo kot pohištvo noge. V preostalih primerih, lahko zavrtite paleto služijo kot osnova omare z glavo navzdol. Ta mali trik lahko prispevajo k trdnosti svojega kavča.

Velike palete vrtno pohištvo les pobarvan črno

lesene palete vrtna garnitura oblikovanje ideja paleta črna barva

Svetujemo vam, da uporabljajo to posebno metodo, če želite ustvariti dolgo kavč od tri do štiri palete strani s strani s seboj.

Prilagodite svoj kavč DIY deco teraso

vrtna garnitura paleta kavč vrat rastlin

Ta preprost in enostaven pristop doživlja številne spremembe. Tisti, ki so bolj nadarjeni za DIY lahko zato odloči, da izboljša načrtovanje njihovega kavč DIY deco teraso. Nato imajo možnost razveljaviti palete zbrane za uporabo kot osnovni material, nato pa dodal, dotakne po svoji izbiri.

Vrtno pohištvo paleta: dekorativne ideje v črni in bež

Paleta pohištvo vrtno pohištvo

Na primer, lahko dodate dodatno podporo za hrbtom kavča, ki deluje tudi kot pohištvo noge. Sicer pa obstaja tudi možnost uporabe desk vrstice vodoravno ustvariti trdno podlago za sedež kavč. Obe ideji sta prikazana na zgornjih slikah.

Deco ideja palete vrtno pohištvo

zunanje pohištvo salonih lesa krovaGlede na vrtu sobi pohištva nazaj k sebi, možnosti so tudi zelo bogat. Možnost najenostavnejši in najbolj priročno bi bilo vprašati paleto navpično za sedež kavč.

vrt za barvno paleto

Pohištvo zunanji okras terasVendar pa lahko nadaljujete tudi kot zgoraj: odmotati palet in dal v mapo videz po meri. Da ne omenjam dejstva, da lahko dobro služi kot steno ali krova ograjo kot datoteko!

Izdelava njegov vrt bivalni prostor kavč paleto, da bi si bolj udobno

Zunanji bivalni prostor palet za izdelavo pohištva

Oglejte si Vrtno pohištvo pohištvo paleta les bolj udobno prilagajanje kavč v obliki vašega zunanjega prostora. Da sprejme več ljudi, menijo, kotiček kavč.

Leseni kavč na kolesih

kavč razpon-of-les-bivalni vrt zunaj

Ali pa olajša premikanje pohištva z vgradnjo valjev nad svojimi nogami. Tako boste lahko premaknete kavč, ki temelji na tem, kako želite organizirati teraso. Ta trik tudi vam omogoča, da očistite svoj krova lažje.

Primer Deco klop ali lesa kavč z blazinami

Deco pohištvo terasa paleta

Palete so bruto in precej grobo gradivo. ga okrasili z blazinami!

Vrtno pohištvo paleta: vintage videz

terasa vintage dekor ideje

Postavite jih na sedežu kavč za bolj elegantno in bolj prijetno vzdušje. Odvisno od izbranega modela kavč, jih lahko uporabite tudi kot udobno mape.

Vrtno pohištvo paleta: eleganten videz v bazenu

kavč pohištvo paleta belega vrta

Video tutorial, da bi kavč vrtno pohištvo lesene palete

Želijo doseči tak kavč za vaš vrt pohištva palete? Privoščite si nekaj minut za gledanje vadnice up! To vam bo pokazal, kako narediti korak za korakom za uspešno izvedbo takega DIY pohištva.

Izdelava stoli in dodatne sedeže za vrtno pohištvo paleti lesa na

Vrtni stoli pohištvo iz lesa

Poleg tega enostavno in praktično pohištvo, obstaja tudi veliko možnosti sedežev in dodatnih sedežev za Tinker.

Pohištvo in dekor paleta z blazinami

tabela palete lesene vrtne stole

Nekateri so enostavno narediti. To bi bilo dovolj, da bi združitev dveh palet, ki služijo kot sedež in druge mape kabineta. Drugi zahtevajo več napredka v DIY spretnosti. Tisti, ki bi radi dosegli zapletene stole in jih bo treba dekonstruirati palete za uporabo posamezne plošče takrat.

Vrtno pohištvo paleta: ideja ustvariti majhno mizo in stoli teraso

stoli zunanjo dekoracijo palete

Rezultat vseh teh prizadevanj? Trdna stoli z udobnimi sedeži in celo nasloni za roke! Impresivno, kajne?

Deco ideja vrtno pohištvo lesene palete

Deco terasa vrt zofe paleta

Torej idejo DIY pohištva za palete vrtno pohištvo, da nujno poskusiti, če imate les v velikih količinah. Poiščite model in se znova!

Leseni stoli in veslo

Deco stoli lesene terase

Izdelava lesene vrtne klopi za svoje DIY zunanjo dekoracijo

model pohištvo paleta bivalni vrt-a-do

V zofe in fotelji so privlačna možnost za vogali prostem sprostitve. Obstaja pa tudi druga upravljanje rešitev paleta vrt. To so lesene klopi.

Lesena miza in klopi terasa

Klop-range-of-les-zunanja dekoracijo terasa

Lesene klopi so običajno sedež dolge noge. So lažje narediti kot stole in stole, še posebej, ker imate možnost, da sprejme takšne palet in jih vključiti v svoj projekt brez žebljev ven.

DIY pravokotne klopi in lesena miza

sobe za lesene vrtne ideje

Tako kot ostali DIY sedežev Deco, lahko paletne klopi razlikujejo v višino. To je odvisno od zasnove po vašem mnenju in salon smo si ga zamislili.

Ideja, da pad DIY leseno pohištvo

stol-les-palet terasa shramba dekoracijo

Vas prosimo, da prilagodite klopi paleti z barvo laka, blazine in celo prostor za vaš zunanji prostor za shranjevanje!

DIY miza pic nic Deck

miza-piknik-les DIY ideja, bivalni vrt

Zaradi svoje oblike, klopi so prednostna izbira v primeru gradnje palete vrtnega pohištva, ki je del kot zunaj jedilnico.

Piknik miza s klopmi palet

namizni piknik-Paleta-les-a-izdelava

Ko že govorimo o jedilnim kotom palet, upoštevajte, da se ta material uporablja tudi za izdelavo piknik mizo in klopi, ki ga spremljajo. Kompakten, ta set je idealna za razvoj majhno teraso.

Poceni pohištvo za leseno palubo

ki živijo izven paleti-tabele-klopi-piknik

To je zato, ker so banke pogosto pritrjen na podporo mizo, tako da sprostite prostor za vogalom obroku.

Ustvari blato pretvorbo kota obrok ali bivalni vrt zunanji obseg

pohištvo bivalni vrt-les-paleta-idee

Lesene palete so dokaj zajetno videz. Iz tega razloga, mnogi ljudje mislijo, da je pohištvo, ki so narejeni bo težka in zasede veliko prostora na svoji terasi. Toda ta ideja ni vedno popolnoma točne.

DIY lesene oblazinjeno bar blatu

Blato bar izven paleta-of-les-moderno

V bistvu, lahko ta material plovilo recikliranje se uporabljajo za proizvodnjo manjših kosov pohištva, kot so stoli.

DIY bar palete in barve ideja

bar v paletnih de-model lesa blato

Odloči o velikosti vašega prostem blato, da se sami glede na prostor, ki ga imajo. jih Predstavljajte si, da bi jih lahko dal pod drugo pohištvo, če je to potrebno.

Sedež in miza

lesene palete ideja diy krajine blazine

Ali pa, daje jim vsestransko vlogo. V zgornji sliki, primer kos pohištva zasnovan kot dekorativni predmet, stol pa tudi majhno leseno mizo!

Den za različico terasa DIY

kavč bivalni vrt-les-paleta-DIY

V vsakem primeru, iskali načine, da bi svoje zunanje pohištvo za zunanjo pohištva še bolj udobno območju. In dobil si puhaste blazine v zadostni količini!

Lesena miza, bistven pohištvo za vrtno pohištvo dekorativni ekološka območja

fotelji zofe leseno vrt

V tabeli so lesene palete, je bistven kos pohištva za vse, ki živijo izven vrta. Nameščene so pogosto v središču prostora, je na voljo na alternativni jedilno mizo ali mizico, da se pridružijo bolje design vaše palete pohištva.

Vrtno pohištvo v prijetnem paletah

da les pohištvo terasaste vrtove

Načeloma je ta enota je dokaj enostavno narediti, in ne zahteva veliko napora. Osnovni model je lahko sestavljena, preprosto, eno ali dve palete postavi v središče zunanjih sedežih.

Ideja DIY pohištva za vrtno pohištvo palete

pohištvo paletnih mize za vrt

pohištvo modeli DIY palete vrtno pohištvodekoracija terasa vrtna garnituraZa ponovitev model, se ne bi niti nog. Podpora paleta je v redu izpolnjuje to funkcijo!

Prečiščevanje zasnovo svojih kava namiznih lesenih palet

miza-low-to-do-it-yourself paleta shramba-deco-zunaj

Čeprav nič ne zahteva, da nastavite vse palete, ki služijo kot kava miza, moraš to storiti, če bi radi bolj trdno in funkcionalno pohištvo.

Ideje za vrtno pohištvo palete z mizico

Pohištvo ideja paleta mize vrtna garnitura

To bo omogočilo, da izboljša obliko vašega pohištva in mu dodeliti nekatere dodatne funkcije.

Tabela s kolesci

miza na kolesih lesene palete rastlin stol DIY ideja

Piling dveh palet s tem dokazuje optimalno možnost za tiste, ki sanjajo o kavno mizico z majhno shranjevanje.

Zunanje pohištvo les

Zunanji leseni stoli dekoracijoKer, kot ste uganili, lahko prostor med ploščo in podporo tabele se uporabljajo za shranjevanje različnih manjših predmetov.

zunanjost lesa pohištvo

storiti kavč dosega nizke lesene mize

Ideja o prostem pohištvom in gradbenim materialom dekor

mize območje vrtno pohištvo

Poleg tega, kava miza, da se je za dokončanje kot kolesi ali stekleno vrhu. Prva možnost omogoča njeno gibanje, medtem ko drugi zaradi česar je še bolj elegantna pohištvo.

DIY klubska mizica in steklom

vrtno pohištvo Paleta lesa miza nizko police stekla

Seveda, vas prosimo, da se zgleduje po teh idej in jim dati svojo razlago. In lahko celo uporabiti vse možnosti, ki so našteta: slikarstvo, dodajanje kolesi in steklom!

Tabela z lesenimi omarami

vrtna garnitura palete-les-nizko-belo-miza

Skratka, pred vkrcanjem na DIY projekt mizo za vrtno pohištvo, preuči tudi slike v naši galeriji. Kažejo več možnosti za izdelavo takšnega objekta in vam pomaga ugotoviti, kaj funkcije zagotavljajo za odprti prostor!

DIY lesene zunanje vrtno pohištvo

miza-low-range-of-lesena kolesih teraso

V tabeli kavo v lesenih palet postane zunanji element dekoracijo

Tabela bivalni vrt-les-a-do-it-yourself

V tabeli kava je preprost kos pohištva zavedati, da je ona navdihnila številne razlage za preprosto dodatne dekoracije za živega sodobnega vrta.

Pretty ideje za palete vrtno garnituro z mizo in majhen vrt posteljo

postelja paletnih mize za vrt

Tako lahko ta vrsta pohištva postala podporo za zelene rastline ali majhno shrambo za blazine in vrže.

Podrobnosti mizice segajo v črni in beli barvi

zunanje pohištvo paletnih ideje

Ureditev te vrste je treba prilagoditi slog je bil izbran za celotno zunanjo površino. Za rustikalna dekor, odločijo za navaden leseno pohištvo. Nasprotno, za tematski vintage videz, izberite barve deco.

Še bolj ustvarjalni možnosti paleta table

omara-zunanja-Paleta raztegljiv d kotom

Glavna prednost idejo lastnega vrtnega pohištva je, da si lahko predstavljate, pohištvo, ki ustrezajo našim potrebam. V tabelah v tem poglavju so odlična ilustracija tega korist.

Originalna ideja za zunanjo klubska mizica s palete

mize palete pohištvo vrt

Zgornja slika nam daje idejo, da bodo pritegnili mojstre, ki so pozdravili novega člana v družini. Da preživijo več časa na prostem s svojimi otroki, ki jih lahko zdaj visi v viseči mreži pod njihovo mizo!

Tabela Ideja paleta z odprtim ognjem

vrtna garnitura paleta miza Brazier doma

Fancy zunanji kamin na svojem dvorišču? Naredite DIY mizo z Brazier in skladiščenje lesa navdih predlogo na zgornji sliki!

Lesena mizica model samega sebe

pohištvo palete-les bivalni vrt miza-of-extra

Saj ni nujno, vrt v celoti narejena iz palet. Še majhna mizica nikoli ne boli!

Tabela Originalna zasnova lesene paletevrtna miza lesene palete DIY ideja

Video tutorial za narediti DIY klubska mizica palet

Ideja za takšno omaro pritožil na vas? V tem primeru imate samo poiskati tutorski na video za ogled vseh podrobnosti takega DIY projekt!

lesena jedilna miza in ideja DIY Deco terase

vrtna garnitura paleta les jedilni mizi rustikalna

Veliko smo se pogovarjali o mizice, vendar se zaveda, da so palete tudi zelo praktična možnost za doseganje jedilno mizo v kot cookouts. Še enkrat, imate na izbiro modelov. Ena možnost je, da uporabite noge staro mizo in dodajte DIY niz. Še ena ideja bi bila, da začnete iz nič in dosegli vse svoje pohištvo sami.

Ustvarite den s pohištvom, da bi sami

pohištvo-dnevna-v-vrt-palet-a-proizvodnja-it-yourself

Ustvarite sprostitveni kotiček v vrtu s paleto pohištva? To je čisto možno.

DIY ležalniki Deck

stol dolga palete-les-to-do-it-yourself

Ker, ja, lahko bi vse vrste pohištva iz tega materiala, celo nekaj ležalniki za sončenje!

Swing palete, da bi sami

vrtna garnitura paleta gugalnica-a-do-it-yourself idee

In za popoldne in mirnih večerih nedeljo, uživajte gugalnico za boemski elegantna!

Postelje prekinjena do sebe navzven

vrtna garnitura paleta make-a-gugalnica ležišče prekinjena

visi z vrvico okoli vaši dnevni sobi ali pod krošnje drevesa. Otroci ga bodo imeli radi! In odrasli radi idejo tem kotu, kjer je mogoče prebrati ali sedel s prijateljem govoril ure in ure.

Ali ste vedeli, da lahko uporabite palet za izdelavo talnih oblog ali pogled vetrič na teraso?

make-a-stol dolg palete deco terasa-kritina

Vaš teras potrebuje preobrazbo in se sprašujete, kakšne prevleke dopolnjuje boljše svojega pohištva v lesenih palet? Poišči odgovor spodaj!

Trajnostno lesene deske in poceni za fizične kritina

Terasa paleta-of-les-kritina-idee

Morda ne vedo, ampak poceni in recikliranje materiala "se lahko uporablja tudi za izdelavo talne obloge za zunanjo teraso. Plošče vzdržljiv in odporen les kritina postala idealna za zunanjo prostor!

Kritina lesa krova premaz Znamka sami

Prevleka teraso-kritina lesnih palet

Na obrabljenem videzu, s sivkast ali obnovljena in opremljena z zaščitnim slojem, te plošče ponujajo poceni način za kritje svojega teraso, medtem ko uživate verodostojno pogled na zemlji.

tla ideja za palete kosov vrstna

premaz nadstropju terasa-les-a-do-it-yourself

Ampak to še ni vse. Zakaj rešitev za navadno pločevino, ko lahko naredite tla resnično izjemne palete? Na primer lahko uporabimo majhne kose lesa razmnoževati parket učinek zunaj. Ali igrajo s kamenčki, med deske zaprositi za še boljšo prevleko!

Obleko bazen zunaj leseno talno farbiquer

Vrtno pohištvo paletni postavitve bazen, zunanji les

In potem imamo projekt za bolj drzni iznajdljive: kožo za nadzemnega bazen z ... Deske recikliranja ", seveda! Model na sliki je vse zgoraj pravi. Za uresničitev takšnega projekta, bi potrebovali veliko palet. Točno število bo odvisno od velikosti bazena, stopnice iz terase, ki obdajajo in vse dodatne elemente (stopnice, okraski, konzole ...). Za več informacij, vemo, da se bazen srednje velikosti in kvadratne lahko oblečen z nič manj kot 40 palet.

Zaščitite svoj vrt pohištvo palete pred radovednimi očmi

vrtna garnitura paleta lesena ograja-Exterieur-jardiniere

Deske iz lesa robusten in enostaven, da bi našli tudi deluje kot ograje lesene vrt. Lepo možnost za krovu, ki je v bližini ulice ali s pogledom na vrt soseda!

Naredite leseno teraso za ogledov vetru

vrtno pohištvo lesene palete vetrič-pogled-model RECUP

Bolje opredeliti zunanji prostor ali dati daleč od oči, smo začeli s proizvodnjo naravnega pogled vetrič lesenimi deskami. Njegova oblika je, da izberete glede na vaše želje. Odločijo za diskretne različice (kot veter modela Glede na sliko na dnu) ali pusti presledke med deskami na pogled predel za (kot je na sliki zgoraj).

lesena vrtna ograja model samega sebe

ograja vrt-les-ne-dragi-deco-palete

Poleg tega je ta vrsta pogled in vetrič Zaključek združuje lepo z lesenih podov. To še enkrat dokazuje sposobnost lesenimi deskami recikliranje plovila, ki lahko sodelujejo v vseh delih DIY dekor!

Okrasite zunanjosti lesa tiru ali naravne pergole

ograja vrt palete-les-deco-DIY

Na ograje in ogledov sapice te vrste so nosi tudi zgolj dekorativno funkcijo. Če vam je všeč videz lesa, zakaj ne obleko gor zid okoli vašega palete vrtno pohištvo? Za bolj zen vzdušje in verodostojno, upoštevati tudi druge naravne elemente, ki lahko spremljajo lesa. Stone, rastline in slapovi so zelo dobre možnosti!

Kako narediti leseno pergolo teraso

Razpon-of-leseno-dekoracijo-teras-pergola-je-kako-it-yourself

Na vrtu ali senčni terasi skozi celo leto, da palete pergolo! Poleg kosi lesa recikliranje ", načrtujejo tudi trdne podpore v obliki nosilnih prečk. V vročih dneh, menijo visi šotoru zavese in svetlo svetlo obarvano tkanino. Ti bodo imeli koristi od še bolj učinkovito zaščito!

Kaj paleta? Ideje za dodatno opremo in pohištvo, ki spremljajo svoje leseno vrtno pohištvo

bivalni vrt palete-les kavč okrogla miza

Po pregledu več možnosti za izdelavo lesa za DIY deco vrtom in teraso, zdaj vidite, kaj dodatnega pohištva in dodatkov, da proslavi doseči njeno zunanjost in da bi bilo še bolj prijeten.

Okras vrta ali terase: kavč z blazinami in paleta kavno mizico

zofe palete fotelj vrt

Majhne ali velike, zunanja terasa še vedno potrebuje nekaj zelenih tipk. Namesto nakupa plantaž in različnih medijev za zunanje rastline, urediti svoj zeleni kotiček z palet.

Okrasitev vrtno pohištvo, da bi samega sebe z planter palete

pohištvo Paleta-vrtnarjenje-vertikalnim zunanje dekompresijski

Sejalnice DIY izpustih so predstavljeni v vodoravni ali navpični variante. Prvi so primerne za vrtove in večjo teraso. Nekateri celo podobna "posteljo", primernih za gradnjo postavljeno zelenjavni vrt.

navpično korito in lesne palete pohištvo za teraso

jardiniere palete-les-dekoracija-balkon terasa

Navpične lesene plantaž, medtem, so odlična rešitev za majhne prostore. Mi lahko postaviti temelje ali obesite na steno, odvisno od območja, ki bi želeli nameniti za njih.

koncept zelene stene z leseno vrat obrata

idee-deco terasa-je-kako-it-yourself-palete

Te majhne dekorativni dodatki enostavno, da bi bilo lažje za ustvarjanje zelenih površin izven vseh velikosti. Nekateri jih uporabljajo, da visi tam mini plantaž in cvetličnih lončkih.

Planter prekinjena vertikalni vrt palete

jardiniere-v paleti-dekoracijo-bivalni prostor, vrt, zunanji

Drugi raje ustvarjajo majhne postelje za svoje obrate znotraj istega paleti. Ta možnost nevidne posode daje bolj naraven videz zunanjega prostora.

DIY dekor paleta z sočnice

dekoracija-vrt-les-objekt-slika-RECUP

Vi ste po veliki DIY projekt in ste ugotovili, da imate še vedno kosi lesa ne uporabljajo? Torej, si lahko privoščite majhno zeleno steno, da bi nekaj kosov lesa in sočnice, sočno ali epifiti.

Naredite si zelenjava lesena miza

make-a-vrt-vertikalna-zunanje-palete

Enostavna namestitev, bodo te tri vrste rastlin, ki vam pomaga proslavi svoje zunanjosti brez večjega napora. In rezultat je res izjemen!

Izdelava horizontalne korito palet

jardiniere palete-les dekoracijo bivalni vrt

Horizontalne sejalnice peš je še en projekt, ideja hitro in enostavno DIY doseči. Izpolnite nekaj škatel tovrstni s cvetjem in jih položite okoli vašo dnevno sobo ali kotiček na prostem jedilnico!

Nekateri projekti obrti in stvaritve lesni dekor

deco-stena-les terasa-diy-namizni palete

Izdelava vrt pohištvo palete je dober, vendar bi svoje okrasne predmete je še boljši! Stenske karte, ogledal, svečniki, majhnih predmetov, ki se namesti na mizico ... Tukaj je nekaj primerov dodatkov, da vsakdo lahko sami storite za ekološko in ustvarjalno dekor.

DIY lesene stenske dekoracije za na prostem

miza-deco-stenske terasa-palete-les-tema-marine

Naredite grafikon stene dekoracijo palet je veliko lažje, kot je videti. Za tak projekt, načrt, tri ali štiri lesene plošče je treba določiti skupaj. Lepilo je možnost za ta korak. Vendar smo raje močnejše alternative, kot dveh manjših kosov lesa, da bi dobili za ploščami in uporabiti kot nosilce, na katerih se bomo žeblji table. Ko je podpora ga je do vas, da okrasite svojo mizo, kot želite. Uporabi barve, da spremenite barvo plošč, dodamo zanimivo vnos ali prilepite na vrvi elementov, na primer.

ogledalo okvir, da bi se na koščke palet

da-kako-do-paleti les-frame ogledalo-deco vrt

Predstavljajte si izvirno stensko dekoracijo z ogledali na zunaj! Sijajna površina ogledala bo izboljšal svetlost teraso. Za tak objekt stensko dekoracijo v vašem domu, bi zadostovalo, da bi našli staro ogledalo in spremenite nastavitev. Zamenjajte ga z nekaj kosov lesa, ki jih kovinskih elementov prilepljena na podporo, ki jo delijo s samim ogledalom.

DIY prostem dekor lesa s table z barvo

pohištvo Paleta-les-tabela-črno-skrilavca-dekompresijskih zunaj

Če želite dodati nov pripomoček za vaš zunanji prostor, vendar vam primanjkuje časa, da ustvarite sliko ali ogledalo okvir, da bi začeli na veliko enostavnejši možnosti. Sestavljen je iz ob paleto nespremenjena in nanos barve na svojih skrilavca deske. Ko se posuši barve, vas prosimo, da napišete različna sporočila o začasnem tablo!

Mala organski dodatki za DIY deco vrt ali teraso

DIY-polica steno paleta-of-lesa-sveče

Kdo ne ljubi sveče? Žeton vsestranski vir svetlobe in prijetno vzdušje, sveče so obvezna sestavina poletne deco. Zato predlagamo, da zgraditi majhne stenske police za shranjevanje sveč. Namestite ga v bližini vašega sproščujoče območje gledati v večernih urah.

Bird hiša izdelava lesene
vrtna garnitura paleta house-a-ptica-a-do-it-yourself

Naredite hišo ali ptica feeder je lep način, da povabi naravo v njeni zunanjosti. To je dokaj preprost projekt, da bi palet ali drugo vrsto lesenimi deskami. Za več modelov te vrste gradnje, si oglejte našo posebno poročilo o tej temi!

Paleta polica ideja za kota na prostem jedilnico

DIY deco teraso-idee-police Paleta do lesa

Naša recikliranje obrti in naraven material, bi tudi dosegli DIY lesen pladenj. V podobni obliki z dekor slik zgoraj videl, da sposodi tudi proizvodne korake. Začetek vodoravno pri sestavljanju tri ali štiri plošče za pritrditev skupaj s pomočjo lesenih delov postavljena navpično. Ko končate z razvojem medijev, nadaljujte s korakom zabavo: prednje plošče dekoracijo!

Ustvari palet prakse za svoje zunanje pohištvo

pohištvo terasa-balkon-a-paleta proizvodni

Za teraso, balkon ali dobro organizirano vrtu, razmisli omare prakse. Če imate majhno zunaj, bi bila najboljša rešitev, da se vključi te vrste pohištva, ki ga naslonil na steno. Bodi pameten in uporabo steno na vprašanje, na zadnji strani ohišja. To je način, da prihranite prostor, hitreje končati svoj projekt in prihranite materialov!

Shranjevanje zunaj poceni: box palete

diy-deco-zunaj terasa shramba-box palet

Druga možnost je, za velike balkone in terase, lahko zlahka predstavljamo čevlja. Uporaba kot vsestranski prostor za shranjevanje (za meče in blazine, igrače, vrtna orodja, predmeti ...), bo ta majhen kos pohištva, se enostavno namesti v kotu zunanji bivalni prostor.

shranjevanje koles za leseno vrt, da bi sami

Shranjevanje-Velo-zunaj-Paleta-les-idee

razmišljati tudi o drugih iznajdljiv izumov, ki vam bo omogočilo, da bi vaš dvorišče je bolj urejen videz. Na primer, zunanji shranjevanje koles je dober način, da imajo svoje kolo od dežja in imajo bolj urejeno dvorišče.

Kako narediti zunanji les tuš

tuš na prostem-paleta les ideja, avtomatizacija pisarniškega terasa

Poleg teh pohištva, ki izpolnjuje potrebe zelo praktične, obstajajo tudi iznajdljiv izumov, ki služijo, da nas veseli. To je primer zunanji tuši, ki nas ohladi poleti in prispevajo k naše dobro počutje. Danes lahko vsakdo z vrtom koristi od takega prho. Potrebovali bomo tri ali štiri palete (za tla in stene), dostop do cevi in ​​klasičnih elementov.

Naredite pohištvo za poletno kuhinjo na terasi

kuhinja-in-bil-a-do-it-yourself-pohištvo-les

Če imate malo več prostora na zunanji strani, zakaj ne poskrbi za poletno kuhinjo tam? To je dobra ideja za tiste, ki uživajo v zabavni prijatelje in ljubitelje kulinarike.

Pohištvo za zunanjo kuhinjo in shranjevanje teras idejo

da-kako-do-paleta-za-les-shranjevanje terasa-Idee

Seveda, lahko kupite pohištva v tem kotu teraso. Ampak, če ste še vedno palete, zakaj ne bi pohištva za to področje vaše zunaj?

Paleta Garden Bar

bar, zunanji les-make-a-primer

Uresničite bar z več palet usmerjenih vertikalno in leseno desko. Ali pa, če potrebujete večje strukture, gradijo območje z žarom in leseno mizo oblečena!

zunaj bar ideja palete iz lesa

palete kuhinja-bar-terasa-izdelavo

Za majhne zunanje kuhinje, menijo samopostrežni možnosti z odprtim in zaprtim shranjevanje.

Buffet vintage pohištva narediti sami

Buffet-vintage-dekoracija-kuhinja-of-poletje-les-RECUP

In vas prosimo, da dodate dodatne dekoracije in medije, ki jih podpira steno vaše terase. jih okrasite z lončki za rastline in luči za odprte krat bolj prijetno!

Majhna lesena shranjevanje teraso in vrt

bivalni vrt-zunaj-deco-palet za shranjevanje

Če potrebujete več prostora, načrt stenske police. Store so vaši začimb in začimbnih in drugi kuhinjski pripomoček, ki se vam zdijo potrebni.

Wall shranjevanje sebe palete

BBQ-kuhinja-zunanji-dekoracija-je-kako-it-yourself

Da bi proslavili prihod poletja, si predstavljajte originalni hladilnik za vaše osvežilnih pijač. Za to, dobil si kul vrečko in obleko lesa!

hladilnik izven obloge lesa

dekompresijskih zunaj of paletnega-les-pohištvo-bar hladilnik

Končno, dokončati zunanjo dekoracijo z igrišča na prostem otroka. Brskanje fotografije v spodnjem delu in poiščite ideje različnih pohištva in igralne strukture za sebe!

Naše ideje, da bi pohištvo za zunanjo palete igrišče

make-a-prostor-to-play-zunaj teraso palet

Sodobni igrišča so izdelani v skladu z obliko in velikost zunanjega prostora, ki jih spremljajo. Če imate majhno teraso, lahko določite del posvetiti igralni kotiček za otroke. Da bi se ta bolj zabavno in ustvarjalno področje, spremljajo pohištvo in domače dekoracije. Lesene palete uporabljajo za izvedbo klasične senci tla. Kot je za tiste, ki želijo malo več barve, imajo še vedno možnost, da pokrije barve. Poleg tega so lesene deske bo tudi koristna za izdelavo mini kavč za vašega malčka.

zunanje igrišče z palet pohištva

Območje-of-igre-na-otrok-deco-pohištvo-je-kako-it-yourself

Namestite kreativno cono v vašega otroka igrišču! Za to, še vedno gredo enkrat DIY dekor. Igrajte mizo in stoli ali lesene zaboje. Vaša hči ali sin bo uporabil ta del vesolja za svoje obrti, slikati ali brati.

igrišče Deco otrok, da bi se

preobrazba-pohištvo-slikarstvo palete idejo

Vas prosimo, da okrasite to zabavno kot z malo barve. Razmislite o barvah, ki Prosimo, da si malo in poskušali jih uvesti v ozadje. In tu je še ena zabavna ideja: se zgleduje po najljubših dejavnosti svoj majhen, da okrasite mizo in stoli. To je lahko šport, animirana serija, knjiga, video igre ...

Naravno igranje strukture in zaščitene za vogalom iger ob vrtnem pohištva palete

Hiša-palete-les-otrok-je-kako-it-yourself

Kdo je rekel, zunaj igrišče na vrtu, je dejal, lesena hišica je gugalnice, tobogan ... Če ste tako kot mi, bi zagotovo dal vaš otrok postavlja trenutke v naravnem in varnem vzdušju. Za to, nič bolje kot, da bi svoje strukture lesenih iger. Na spodnji sliki primer peskovniku, ki izpolnjuje te zahteve. Postavljeno, je zaščitena živali, ko otroci ne igrajo. In poleg tega, da ima dve klopi, ki omogoča majhne, ​​da bi sedel udobno okoli!

sandbox zaščiteni na palete

Postavitve-območje-of-igre-otroci terasa-pohištvo-a-proizvodnja
In ne pozabite, da potrebujete otroških igriščih tudi dodatne konstrukcije iger. Ti se razlikujejo glede na sezono in v skladu z idejami mladih. Namesto porabe denarja za to vrsto predmetov, ki se ne uporablja zelo dolgo, make-les. limonada stoji, mini poletne kuhinje, lutka hiše, izvajajo skladbe ... toliko strukture, ki lahko naredijo sami in ki polepšajo z vrtno pohištvo palete!

Limonade stojalo otroka

hrano za otroka-je-kako-it-yourself-ideje


About the author

admin