Kaktus in sočnice zunanji vrt za enostavno okrasitev – anews24.info

Kaktus in sočnice zunanji vrt za enostavno okrasitev

sočnice majhno deco zunanji vrt

Kaktus, znan tudi kot "kaktus", sodijo v skupino sočne sukulent ali zunaj. So enostavna za vzdrževanje in zelo dobro kombinira z minimalistično, moderno in s suhimi vrtovi in ​​skalnjak.


Skratka, te rastline so prijatelji s številnimi vrstami zunanjo dekoracijo, ki jih lastniki sodobnih hiš prednostnih! Imajo čar zelo posebno, ta vrsta rastline je zdaj široko uporabljajo v prostem okolice. Med drugim najpogostejših uporabe zunanjih sočnice, da je ustvarjanje robnikov in dovoze, doseganje dekorativne kompozicije in mini vrtove. Tu so naše ideje o tem, kako okrasite svoj vrt s temi rastlinami.

Kaktus in sočnice zunaj: dober načrt za vrt, ki ne potrebuje vzdrževanja

Sočnice Zunaj velik vrt kaktus

Vrtovi z sočnic in zunanje maščobe in zlasti vrst iz družine kaktus, ki niso rezervirani le za zelo vročem podnebju, ampak tudi pri zmernih temperaturah regijah. Če živite v splošnem hladnem podnebju območju, lahko vedno ustvariti vrt z kaktusov za notranje zadeve.

Cactus, sočne in zunaj sočnice: zakaj so prilagojeni enostavno vrtovi?

skalnjak rastline kaktus vrt

Kaktusi so zelo enostavna za gojenje. To je zaradi razvoja te skupine rastlin v zgodovini. Razširjena v precej suhih območjih, ki so jih prilagodili za shranjevanje dovolj vode za preživetje v svoji listje. Seveda pa to ne pomeni, da te rastline ne potrebujejo zalivanje sploh; je še potrebno v času razvoja.

Kaktusi so enostavna za vzdrževanje in zelo razširjena v modernih vrtovih

CACTEES zunanje vrtne rastline

Kljub temu, da so lažje za vzdrževanje, saj zalivanje ne bi smela biti tako pogoste kot pri drugih rastlinskih vrst. To pomeni, da lahko uporabite za ustvarjanje lepo pokrajino izven brez veliko truda!

Podobnosti kaktusi in sočnice, in drugih zunanjih sočnice

vrt sočnice zunaj CACTEES

Kot okusne in zunaj sočnice, so kaktusi zgodovinsko prilagojeni, da živijo v peščenih in kamnitih tleh. To je tisto, kar ga naredi odlična izbira za okrasitev suho vrt. Če vam je všeč zamisel o gradnji vzdrževanje vrta, vendar japonska ali zen model ne nujno vas zapeljati, zato stavim na kaktus, da spreminja pokrajino vaš zunaj!

Kaktusi uspevajo v suhih vrtov in skalnjak

CACTEES vrt vzdrževanje sočnice

Krajinsko vrt krajine s kamenčki in zunaj sukulent

sočne sočnice d'exterieur cactus

Tukaj je majhen vhod vrt, katerega lastniki so uspeli sobivanje dveh različnih stilov. Smo odkrili, prvič, da je za skalnjake z kaktusov razširjena v nekaterih regijah v Ameriki; na drugi strani, je pa opaziti tudi, da zunanja Zen značilne za Azijo. Majhen območje zunaj udaril svojo eklekticizem!

Kako organizirati zunanji okras z kaktus?

Postavitve moji kaktus vrt rastline

Doseganje urejen vrt z kaktusi običajno traja dve smeri. Ena, eleganten in preprost, s poudarkom na nekaj rastlin vodenje ostale zunanje dekor očiščeno rastlinskih vrst.

Floral z sočnice, zunaj sočnice in kaktusi

CACTEES Postavitve ideja zunanja urejen vrt

Druga po nasproten pristop in uporablja več vrst kaktus (ali kombinacije z drugimi sočnic ali maščob) za ustvarjanje večbarvne dekoracije. Nekatere od teh sklopov navdušen tudi nenavadnih oblik in velikosti rastlinskih vrst.

Ideja dekorativni majhen prostor s kaktusi, sočnice, sočna

kaktus vrtna hišica zunanjost vhod

Mini vrt zunaj zasnovo hiše sledi slednji pristop montaža majhnem prostoru več vrst kaktusov in sočnice izven različnih višin. Nekateri videti skoraj totemi, ki varujejo vhod v prebivališče!

Kako posaditi in ohrani svoj zunanji kaktusi: nekaj preprostih nasvetov, da se spomnimo

sočnice kaktus zunaj sodobnega vrta

Koristi od vrta z kaktusov v dobri formi, skrbno izbrati lokacijo vaših rastlin. Prav tako mora imeti dostop do bogate svetlobe in dobro drenažo, ključno točko za razvoj svojega kaktus!

Saniranje tal je ključnega pomena za vrt s kaktusov

Okrasne rastline deco meje

Tako dobro, da rastline za nagnjenih površinah vašega vrta, ki so natančno prilagojena, da zagotovi takšno drenažo. Za bolj zanimiv učinek, spremljajo sočno maščobe in sodobne razsvetljave rastline. Si dal tako vredne njihove silhuete v večernih urah!

Ni prostora za vrt na prostem? Izberite zeleno steno z kaktusov!

rastline CACTEES navpični vrt zunaj Postavitve

Za sočne in kaktusi nimajo globoke korenine. Zato te rastline soobstajajo tudi z drugimi vrstami zasajene v bližini in so primerne za ustvarjanje zelenih streh, zelenih sten in navpični vrt zunaj tudi.

Vrtna pot in rob s kaktusi in kamni *

sočnice ideja zunanji rob vrta

To je malo iz istega razloga, da je to neke vrste rastlin naravna izbira za vrt meja dekoracijo. Odvisno od velikosti meja in njihove oblike, kaktusov v njej sami ali v družbi in drugih sočnih sočnice, kot je na sliki spodaj.

Ustvari vrt meje z zunanjimi sočnice in kaktusi

Postavitve zelen kaktus vrt zunaj

Poleg tega, poti in vrt meje obrezane te rastline so še posebej enostaven za vzdrževanje. In prav je tako, ker je prostor okoli kaktusov je običajno napolnjena s kamenčki ali prodom. S tem estetsko in pameten zunanje dopolnilo, moramo skrbeti plevela. Ti se samodejno prepreči, da raste!

Okrasite vrt vrata z kaktusov

kaktus zunaj AMENAGER urejenem vrtu

Raje najbolj impresivno velikost kaktus? V tem primeru, zakaj jih ne uporabljajo za dekoriranje vhod vašega vrta ali vrata dovoz za to? Shranite jih na obeh straneh vrati in očarati svoje prijatelje in svoje obiskovalce!

Usklajevanje barv v svojem vrtu z zunanjimi sukulent

sočnice zunaj deco vrt cactee

Ta vrsta sukulent je listje in cvetje v različnih odtenkih, kot so rumena, rdeča, vijolična, roza in oranžna. Obilica barv se ne sme podcenjevati, saj ponuja toliko zanimivih možnosti za združitev barve na vašem vrtu! Rastline odtenki so še bolj impresivno, če je kombinirana s kamna ali kamenčki v nevtralnih tonih.

zunanji vrt z kaktusi in podrobno idejo barve YLC

kaktus rastline deco zunanji vrt

Zgornja slika je dobra ilustracija te ideje: kaže barvit vrt, ki je zelo enostaven za vzdrževanje. Krasijo maščobnih in sočnic, je bogat tudi v materialni trend v tem trenutku. Od teh, kamni, betonske plošče in trendy plantaž corten jekla.

Razviti majhno suho vrt z kaktusi ...

majhen vrt CACTEES sočna

... in izbrati najboljše naravne dodatke za okraševanje

minimalističen vrt rastlina kaktus

majhne vrtove in tiste doma začetku so, po drugi strani zelo zaželeno področja za razvoj suho vrt s kaktusi in sočnice izven različnih velikosti. Za dekoriranje teh prostorov bi uporabil pozivam, kamni, grmovje in bitov naplavljenega lesa.

Uporabite zunanjo razsvetljavo, da pokažejo svoj vrt z kaktusov

Zunanje sočne kaktus vrt gramoza rastline

S pravilno zunanjo razsvetljavo svoj vrt z kaktusi in sočnice zunaj ne bodo ostale neopažene ponoči! Torej položite luči blizu velikosti rastlin in kamnov v radovednega obliki. In uživajte sodoben zunanji prostor in poln stila.

Idovaja Deco teraso in enostavni za vzdrževanje zelenih površin

rastlin'extérieur entretien cactus

Kaktusi tudi uspešno bi okrasite prostor okoli teraso in vrt, boste z eno samo zunanjo zelenja za vzdrževanje.

sočnice zunanji lonec de fleur-CACTEES-sočna

Poleg tega, da so nameščeni v tla, se lahko ti terasa Deco rastline se gojijo v lončkih. Izberite glinene posode ali keramika za eleganten učinek in tipične dekor jugu.

Uresničite cvetlični s kaktusi in sočnice

sočnice na prostem nastavitev-cvetlični deco

Zaradi svojih plitvih korenin in nizkih potreb po vodi, sočnice so idealne naprave za izdelavo cvetličnih aranžmajev. Njihova drzna in barvita listje nam pomaga, da si predstavljam povsem izjemne ureditve. In s svojim koreninskim sistemom, sočna kopičijo več za obilico osupljivih barv!

sočnice zunanja sočne-CACTEES Sestavek-Floral Vsa zunanja sočnice ne cvetijo. Nekateri pa, da nas podjarmi za polni barvi svežine. Roza, rumene in svetlo rdeča ... lepo paleto odtenkov je treba upoštevati pri načrtovanju cvetlični dogovora!

Flower Dogovor skledo za mini vrt z zunanjo sukulent

sočnice zunanja školjka vrt-sek-deco mizo

In potem je zunaj sočnice prilagoditi tudi za majhne zabojnike in terariji. jih kombinira z bolj v skledo ali drugo podobno posodo. Bodite pozorni, da izberete vrsto tal, ki omogoča drenažo in kamenčkov. Uporabite to lepo sestavo za okrasitev svojo klubsko mizico ali drugo območje na krovu!

Mini vrt z sočnice za zunanji vrt pohištva Deco

sočnice na prostem mini vrt terarium

Sestava z zunanjimi Sočnice in sočna

sočnice na prostem vrt kamni

Suho Garden Idea s kaktusi v zeleno in rumeno

CACTEES vrt sočnice zunaj

* Design by Bianchi oblikovanje


Like this post? Please share to your friends: