vrt

Otroci zunaj kuhinje: čudovit DIY ideje

Otroci DIY kuhinja

Kuhinje za otroke Zunanji je eden od najboljši način za majhna, da se zabava na vrtu ob lepem vremenu. V prostem s kuhinjo, majhno zmore veliko več kot le pripravo okusnih jedi v blatu - to jim pomaga, da razvijejo veliko sposobnosti in talente.


Lahko celo svojo kuhinjo za otroke z malo domišljije ETDE ustvarjalnost!

Leseni otroški kuhinja z dodatki

DIY nasveti za kuhinjo otroke

Vsaka kuhinja potrebuje veliko kuhanje sestavin zalog. Glede zunanjih otroških kuhinj, lahko sestavine sestavljen iz cvetja, storži, školjke, zelene trave, listja ali mrtvih vej.

kuhinja postavitev ideje otrok na vrtu

Zunanja les kuhinjski polici Otroci

Vse te "sestavine" se lahko kombinirajo za ustvarjanje različnih menijev blata hrane. Veliko različnih oblik, velikosti in barv ponuja neomejene možnosti za zabavne igre.

kuhinja dekor otrok s pisanimi dodatki

Kuhinje za otroke Zunanja oprema

Ampak potem, kaj naj naredimo z vsemi temi finih sestavin? Vaš otrok bo verjetno morali, da jih nekam. On jih lahko dal v lončkih ali prazne škatle ali celo predali, košare ali vaze.

Kuhinja otrok za zunanje lesene palete

Kuhinje za otroke zunaj DIY

Ampak potem kaj pa nekaj viseče košare? Kot v resničnem kuhinji, je treba sestavine shranijo v različne prostore in morda celo na različnih višinah. Otroci radi kopijo svoje starše in če so vaši otroci gledajo kuhate, bodo poskušali posnemati svoje gibanje.

Deco kuhinja zgolj otrok

kuhinja za zunanje DIY otroke

Ampak, kaj potem počne kuhinjo za otroke brez kuhinjski pribor? Lahko dajo otroku svoje stare kuhinjski pribor ali celo kupiti jo že uporablja za poceni opremo.

Kuhinja otrok proizvodnja lesene palete

Kuhinje za otroke lesene palete

Ne pozabite, da se bo vaš otrok igral z dodatki in jih bo sčasoma poškoduje. Lesene žlice so na voljo za poceni, medtem ko cedila so zelo koristne za sejanje peščene kamenčkov.

Otrok Kuhinja s preprosto dekoracijo na vrtu

kuhinja les za palete otroke

Malto in pestilo se lahko uporablja za šifriranje sestavine, kot so trave in rože. Ne pozabite na dekorativni dodatki za kuhinjo, kot otrok, na primer, majhen vaza.

Kuhinja na prostem DIY otrok z opeko

kuhinja DIY opeka otroci

pravi kuhinjski aparati se da igro veliko bolj zanimivo! V primeru, da imate nekaj starih naprav, kot so peči ali mikrovalovno pečico, ki ne delujejo, lahko zelo dobro nameščena v kuhinji in tvoj mali otrok se bo počutil kot odrasli. Prepričajte se, da vse naprave so varne pred njihovo namestitvijo.

Original kuhinja za zunanje lesene palete

Kuhanje otrok DIY lesene palete

Če obstaja ena stvar, da otroci še vedno radi več kot blato je ... vodo. Dajte jim prostor, kjer se lahko igrajo z vodo.

DIY Kuhinja za otroke na vrtu

kuhanje otrok palete lesa

Voda se lahko uporablja za čiščenje blata iz kuhinje po uporabi ali kot vir za pripravo različnih "obrok". Voda je idealna za oblikovanje blato pecivo ali pripravo blato dušimo.

Otrok Kuhinja - za neskončne igre

vrtec kuhinja ideja

Bodite ustvarjalni s starimi pnevmatikami! Stare pnevmatike se lahko uporablja na zelo različne načine. Lahko preoblikoval blato za sedenje ali kot korito za pripravo.

Ideje, kako urediti kuhinjo otroka na vrtu

Otrok proizvodnjo kuhinjskega idejo

Pnevmatike so tudi zelo enostaven za uporabo in so kot nalašč za uporabo v prostem kuhinji otroka.

Mala kuhinja Leseni otrok

Kuhinja Postavitve ideja otrok

Če imate neke vrste prost kadi, ga lahko napolnite z mešanico peska, vode in veliko peneča kopel. To je kot nalašč za zaledenitve blata torte. Odličen način, da bi dobili svoje roke umazane, vaši otroci radi igrajo s!

Lesena kuhinja s tablo

Otrok zunanja kuhinja tablo

In ali ste kdaj pomislili, table z barvo? Res, da je kot nalašč za igre v kuhinjo otroka. Ampak ni treba slikati celotno kuhinjo Otroci s table z barvo!

Kuhinjska miza s kavlji za dodatno opremo

Original DIY otroška hrana

Vse je odvisno od okusov vašega otroka, vendar imajo tabla v kuhinji omogoča snemanje dnevni jedilnik, ustvariti kuhinja po meri znak za ali samo sedeti in pripravi.

Mala kuhinja omare otroku

Les idee otrok v kuhinji

In to je tudi možno, da bi našli tablo barve v različnih barvah, da bo še bolj ustvarjalni!

DIY Kuhinja z streho

DIY kuhinja otrok zunaj

Z obsega kuhinjo otroku tako, da loči med ostale na vrtu, z uporabo plošče ali visoke police, bo ta prostor ustvari občutek, da v realnem kuhinji, ni samo igralni kotiček.

Otrok Kuhinja z oranžno delovnim načrtom

DIY kuhinja otrok les

Z izbiro ni zelo visok plošče, lahko še naprej spremljala otroka, hkrati pa ohranja iluzijo, da so na voljo realne stene.

ustvarjalni otrok za zunanjo kuhanje

Enotni otrok lesena kuhinja

V resnici se zdi, da je to priljubljena metoda za ločevanje prostor in otroci zares radi!

Otroci kuhinja zunaj

kuhinja-leseni-otrok vrt

Obrnite kuhinjo otroka v otroški kavo. Dodaj leseno klop in majhne mize in stoli ob kuhinjo in kave otrok bo pripravljen za sprejem prvih gostov.

Velika kuhinja otrok les

velika lesena otrok v kuhinji

To bo spodbudilo bolj družabne igre med več otrok, kot jih lahko igrajo strežnikov, stranke ali poglavarje.

Mala lesena kuhinja z peskovnik naslednjem

lesena kuhinja otrok postavitve


About the author

admin