Izdelava notranjo ali zunanjo leseno stopnišče – priključite praktične informacije – anews24.info

Izdelava notranjo ali zunanjo leseno stopnišče – priključite praktične informacije

proizvodnjo leseno stopnišče zunaj-v-načrt-Record

Odločili ste se, da bo zunanjo leseno stopnišče ali znotraj in iščete ideje za njeno oblikovanje in njeno ustvarjanje? Designmag ponuja praktično informativni list, ki vam pomaga doseči ta DIY projekt.


preučiti in si oglejte našo dveh vaj v slikah, ki vam pomaga vizualizirati ključne točke, da se spomnimo!

Izdelava notranjo ali zunanjo leseno stopnišče je naloga čisto mogoče.

To zahteva nekaj priprav, načrtovanja in predhodne izračune. načelo oblikovanja in stranski stopnici pravila, vemo, da mora biti zgib (vodoravni del korakov) med 24 in 31 cm, njihova širina mora biti vsaj 80 cm.

Izdelava leseno stopnišče - prvo fazo projekta poteze, ki jih dimenzioniranje potrebnega

izdelavo lesenih stopnicah znotraj-DIY

Izdelava leseno stopnišče je dejavnost, ki ne more v nobenem primeru biti uspešna brez nekaterih predhodnih izračunih. V nadaljevanju bomo razkrili podrobnosti korakov za ta predhodni korak.

stopničasta notranjost-les-to-do-it-yourself tutorial

Za izračun dimenzije svoje prihodnje lesa stopnišče, razdeliti delo v nekaj korakih. Za začetek, smo naredili seznam stvari, da razmisli. So tipke za naslednje:

  • višina stopnic
  • stopnica naklon
  • število korakov
  • korakov dimenzij

Za lažje delo, da je elemente na kos papirja, da beleži rezultate svojega izračuna pred vsako točko. Mi meritve prostora, kjer bo postavljen stopnišče. Nekega uporablja orodje za izračun na spletu, kot so, na primer o tem. Seveda pa se lahko obrnete tudi svetovalec v DIY shranjevanje izdelkov.

notranjost-a-do-it-yourself

Informacije, pridobljene na koncu fazi izračuna stopnic vam bo pomagal dobiti idejo o številu korakov za gradnjo; jih bo koristno določiti, kaj so surovine, potrebne za svoj projekt. Ko te informacije pripravljene, si lahko zamislite načine za prilagoditev projekta.

Kakšne so standardne dimenzije notranjega stopnišča klasičnega lesa?

narediti stopnice-les-Plan-proizvodnjo

Značilno je, konvencionalne dimenzije lesenih stopnic so:

  • Višina strop prostora: med 2 in 50 m 2 81 m
  • koraki načrtovanje (imenovan tudi emmarchement): med 60 cm in 90 cm
  • Višina stopnic med 16 cm in 23 cm

Dobro je vedeti: stopnice imajo idealno višino, ki je določena v času. višina 18 cm, ki najbolj ustreza fizični napor, ki je pripravljen storiti, da se premaknete navzgor po stopnicah. Skladnost s tem praktične informacije nam bo omogočilo, da se praktično in udobno leseno stopnišče.

Kako narediti leseno stopnišče iz njegovih izračunih

bi-a stopnic-les-načrt-DIY

Po končani korak izračuna, gremo za to spoznanje. Uporablja kvadrat in svinčnik za pripravo na lesenih materialov rezanje linij; služijo nam za ustvarjanje korake in dvižne na leseno stopnišče. Opomba: Ta del dela se opravi z izjemno pozornostjo do detajlov.

kako-to-a-stopnišče-les-notranja-ideja

potem pa gremo na korak rezanja, za katerega bomo potrebovali žago in ročno žago (za odpravo manjših nepravilnosti). Ali je zmanjšanje glede na črt na lesenih deskah v prejšnjem koraku.

Zberite leseno stopnišče sebi - opis korakov, da sledijo

izdelavo stopnic-les-notranji model brez načrta

Ko vse plošče cut, da je pripravljena za korak določitvi stopnišče. Poteka to delo z uporabo lesne plošče bi bilo treba določiti na ležaju. Ob koncu te faze, moramo zagotoviti, da so vsi sestavni deli varno pritrjeni.

Delo na samem leseno stopnišče nadaljuje z vgradnjo dvižnih vodov. Ti so izdelani iz lesenih desk, ki je bila pred tem razrezane uporabo kot izhodiščno točko izračunov, a že naredili. Vsebujejo vse praktične podatke o velikosti nosilnih stebrov za.

Kako realizirati-a-stopnišče-les-notranja-vadnica

Ko kosa, so dvižne so varni z leseno notranje stopnišče. Za to smo zato uporabili izvijač in lepilo. Na dva načina, da se določi dvižne zagotavljajo nam dodajo moč stopnicah.

Po vstajajo, so nameščene stopnice. Ti se lahko izvede v eni ali več plošč smo razrezane po svoje izračune. Njegove plošče so pritrjene na ogrodje stopnic z vijaki in lepilom.

stopnice-les-predelovalne-koraki-to-do-it-yourself

Če želite varno notranji leseno stopnišče, ne pozabite na ograjo in ograjo! To so lahko domače ali kupili ready made. V vsakem primeru pa moramo zagotoviti, da je pritrjen na steno, v trdni obliki; na ograjo, smo pozorni, da sledi kota svoji DIY stopnišče.

Kako zunanji leseno stopnišče na vrt ali teraso

da leseno obliko stopnišče in dekoracijo teraso

Danes, zunanje terase in lesene obloge so zelo priljubljena. Veliko naredi sam odločil, da izdelavo svojim Outdoor oblikovni elementi sami. In pogosto so prav tako morali izvesti nekatere ukrepe za lažji dostop do svojih teraso.

ravnina stopničasta zunanja-les-vaje

Vodilo za izdelavo zunanjo leseno stopnišče je v bistvu enaka tisti, ki so obravnavani zgoraj. Začnemo z določanju bistvene elemente, ki se nanašajo na dimenzije (višina, naklon, število in velikost korakov). Nato skozi korak uporabe mere lesenem materialu in njeno rezanje.

kako narediti koraki stopničasta lesa načrt

okostje je preselil iz svoje zunanje stopnišče lesa na terasi; nato pa se ukvarja s stopnicami in odcepih.

make-a-stopnišče-les-zunanjost, vaje

Dobro je vedeti: Za razliko od notranje stopnice, tiste izven nimajo vedno na dvižni vod. Mi lahko preskočite korake za njihovo znižanje in vgradnjo.

stopnice, lesene terase-koraki-to-do-it-yourself

Kot smo videli, lahko korake je sestavljen iz enega ali dveh lesenimi deskami. Vsakdo lahko svobodno odločijo, kaj je najboljša možnost za svoj zunanji prostor.

da je zunaj terasa leseno stopnišče

Določitev lesenih desk se opravi s pomočjo vijakov namesto žebljev. Prva možnost je bolje, ker je bolj trajen v času in varnejši.

stopnišče lesa zunanjost-a-do-it-yourself tutorial

Razume se, izdelava lesenih stopnic ni zelo težko; Vendar pa to zahteva skrbno in resen pristop. Če si radi in ste potrebovali v zaprtih prostorih ali na prostem po stopnicah, ne oklevajte, da stopijo na takšen projekt!

stopnice na prostem-les-da-da-it-yourself načrt

ustvariti stopnice-zunanja leseno teraso, terasa bazen


Like this post? Please share to your friends: