Mozaik DIY tutorial brezplačno, modeli in navdih

Mozaik diy vaje model brez-enostaven za uporabo-dejavnosti

Kot mode in šivanje? Ljubiš eksperimentirati s projekti za izdelavo vrečke, oblačila in tekstilne dekoracije? V tem primeru, imate verjetno veliko popis kosov tkanine v različnih barvah.


Če iščete načine, kako jih uporabljamo, vam ponujamo idejo:

Preberite več o DIY mozaik

in izvedbo izvirne stvaritve, pa recikliranje teh tekstilnih kosov. Raziščite mozaik tri vaje, da vidite, kako narediti pokrov za prenosni računalnik, modno torbico in priročno zaznamek!

Mozaik DIY - naredite laptop torba

Cover-računalnik-je-kako-it-yourself-diy-odeja-idee

Kdo ne potrebuje prakse za notesnik rokav? Danes lahko ljubitelji šivanjem narediti sami. Dobra novica je, da se tak projekt sploh ne zahteva nakupa blaga; ja, ste razumeli, lahko računalnik primeru se lahko izvede preostalih kosov tkanine drugi projekt!

DIY tutorial-mozaik-model idee

Materiali, ki so potrebni za to DIY mozaik odvisna od velikosti računalnika, ki ga želite obleko. Poleg kosov tekstila, mora biti kos usnja (za zapiranje pokrova), obloge (za patchwork in samega pokrova).

DIY tutorial odeja pokriva enostavno računalnik

mozaik-enostavno-bag-vadnica računalnik

Za ta projekt DIY patchwork, ena se začne z ureditvijo tkanine ostanki. Velikost in oblike kosov se izbere glede na okus. Enako velja tudi za razloge in barvami tkanin. Opomba: več kosov so, bolj bo skupščina delo bo dolgo. Za prvo fazo tega ročnega dejavnosti, se odloči za razporeditev kosov tkanine. Trudimo se, kombinacije različnih barv in vzorcev!

Navodila-odeja-pokrov računalniško-je-kako-it-yourself

Ko končate ta korak, je čas, da dajo tekstilnih kosov skupaj. Za to smo uporabili prvo plast. Načelo tkanine kosi morajo biti v zvezi z njo, kot mozaik.

Mozaik diy vaje Vgrajena Case-računalnik

Po tej fazi, eden prehaja na naslednji korak. To vključuje dodajanje elegantna in mehko podlogo na notranji strani pokrova. Kajti, ne pozabimo, da je o ustvarjanju dodatno zaščito za svoj računalnik!

diy-vaje-mozaik-enostavno-bag-računalnik

Zadnja faza tega vajah mozaika vključuje dodajanje zapiranje pokrova. V našem primeru smo uporabili kos usnja in zaprtje kovinsko. Ampak to ni obvezno; Tako lahko vsakdo stavil na zapiranje po svoji izbiri!

Mozaik DIY modela torbico, da bi sami

Mozaik DIY torba-a-z-vaje-making

Želite, da bi novo torbico? Še enkrat, vam ni treba, da bi porabili veliko denarja. V bistvu, z našo mozaik DIY vadnico se boste naučili narediti torbico z recikliranjem kosov tkanine ne uporablja!

Mozaik diy-vaje brez preprosti slike

Glede materialov, kot pri prejšnjem projektu, število kosov tkanine je odvisna predvsem od velikosti torbico. Poleg teh, boste potrebovali dve obloge, z zadrgo vrečko in dve ročici. Opomba: odvisno od vrste ročajev, boste morda morali materiale, ki so potrebni, da se določi torbico.

Mozaik DIY vaje - ideja, torbico, da bi sami

Navodila-mozaik-enostavno-to-do-it-yourself

Kot vsak mozaik DIY projekt, smo najprej odločiti razporeditev kosov tkanine. Tako igramo z barvami in vzorci, da bi dobili najboljši rezultat. Da se to omogoči, da uporablja pravokotne kose. Ampak to je tudi možno, da poskusite ta projekt z bitov trikotne ali kvadratne tkanine.

Navodila-mozaik-model enostavno Prosti

Ko smo našli najboljšo kombinacijo barv in vzorcev, gremo na naslednji korak. To je, ko je projekt, ki bo dal kosov tkanine, skupaj z iglo in šivanje sina. Seveda, več tkanine ostanki veliko, razen če bo ta korak. Glede na želje, zato vas prosimo, da dodate prvi linijskih in šivanje kosov na njej.

mozaik-vaje-free-bag-a ročno

Takoj po tem koraku, je čas, da dodate primarno oblogo torbico. To mora zajemati celotno DIY mozaik, kot je prikazano na spodnji sliki.

mozaik-vaje-enostavno-torba-a-roko-idee

Nato nadaljujte z dodajanjem zadrgo na njeni torbici. Na tej stopnji še vedno delajo na notranji strani vrečke, kot je prikazano na spodnji sliki.

mozaik-preprost model brez-DIY-vadnica

Navodila-mozaik-Free-model torba-making

V zadnjem koraku, in vrne izbrani ročaji dodajo. Torba je tako pripravljen za uporabo!

DIY enostavno mozaik - ideja, da zaznamek

Mozaik diy-vaje brez modela

V našem zadnjem tutorial mozaik, dobiš v izdelavo krpo zaznamek in papir. To je zabavno malo DIY odeja projekt, ki dopolnjuje našo zbirko kreativnih DIY zaznamki za ljubitelje branja.

Stranski snovi, potrebnih dodatne tkanine ostanki, eden še vedno bodo potrebovali naslednje stvari:

  • svinčnik;
  • Lepenka papir;
  • rezanje predloge (do sebe, vaša izbira);
  • trak;
  • podlogo;
  • lepilnega papirja;
  • udarec;
  • sin in iglo;
  • škarje.

mozaik-model enostavno DIY-vadnica

Tuto mozaik DIY - kako narediti ustvarjalno zaznamek

Navodila-zaznamek-diy-mozaik-enostavno

Da je njegova stran znamka mozaik enostavno, najprej priti v nekaj rezanje. Tako bo pripravljena karton dodatkom kosov tkanine v naslednjem koraku. Tako rezanje papirja v želeno obliko za zaznamek. Nato naredi luknje na svoji strani naslednje izbrane reže vzorec.

Navodila-mozaik-Free-model zaznamek

Ta faza se doseže z uporabo rezalnih vzorcev, svinčnik, rezalnik za papir in škarje. Slika na fotografiji spodaj prikazuje rezultat pa skuša doseči.

mozaik-enostavno DIY-vaje-Zaznamki

Po tem koraku, eden prehaja na tkanino ostanki delajo. želene oblike se reši iz tkanine koncev treba reciklirati in v plasti. Za to smo uporabili enake rezanje vzorce, kot jih uporabljajo prej. Nato s sinom in iglo, ki je na malih polnila za okvirje izrezani iz papirja zgoraj. Ne pozabite, da izpolnite slojem.

Mozaik diy enostaven tutorial-making-zaznamek

Pred zaključkom smo popraviti majhne koščke krpo na papirju s trakom. Končno, lahko zaznamek okrasite trak vstavljen v luknjo na koncu članka (za uporabo udarec). In to je v redu ideja, da zaznamek ponuditi!

DIY mozaik-zaznamek-dejavnost-ročni enostavno