Style elegantna soba: 45 Deco ideje – anews24.info

Style elegantna soba: 45 Deco ideje

elegantna oblika soba Kelly Sutton

opremljena soba elegantna je izbira, da mnogi od vas raje in narediti prostor za počitek in sprostitev za odličnost - spalnico.


Kaj je spalnica elegantna? To je eleganten soba, lepo in prijetno; kraj, kjer boste porabili svoj čas z veseljem in s katero si želijo, da se vrnete. Danes pa je elegantna opredelitev razširili. Chic je tudi mešanica stilov, eklektična slog za vizijo in eklektična prijetje.

romantična oblika soba slog Ann Lowengart

slog romantična spalnica oblikovanje Ann Lowengart

Vsaka podrobnost, ki bo del dekoracijo soba elegantna slog je treba skrbno izbrati. Da se ta odločitev zahteva veliko razmišljanja in s tem časom. Lepota na splošno zahteva čas in potrpljenje. Seveda, nič ne preprečuje, da dodate predmete, ki jih najdete privlačna in da si je všeč, ne glede na to, ali so se odlično prilegajo v ozadje.

Style elegantna soba, oblikovanje Amy Elbaum

slog elegantna soba design Amy Elbaum

Ne pozabite, da ste tisti, ki odloča slog sobi. Slog je ti. To je vas, ki se bodo porabili dragoceni čas. Potrebujemo vašo spalnico po vaših željah, preden vas prosimo, drugim in začne prednastavljene kategorije kvalificiranih.

Sodobna gotski slog prostor Brian Patrick Flynn

Gotika sodobna spalnica Brian Patrick Flynn

Kljub temu pa za spalnico ali elegantna, je nujno, da so predmeti, ki najdejo prostor in skladanjem elegantna. Glej, na primer, izrezljan okvir med vzglavje žameta in uokvirja precej futurističen design. To, in ne okvir sam, se poroči kovinski lestenec. Vidiš mozaik en vidik dokaj homogeno, čeprav so njeni elementi heterogena.

elegantna umetnost soba s BAM oblikovanje Lab

elegantna umetnost soba s BAM oblikovanje Lab

Druga žamet postelja. Barva srebrno siva gre tudi z kristalni lestenec nastavi opremljena soba elegantna slog. Nekatere druge plemenite materialni predmeti in barve posnemajo dragocene materiale opredelil položaj kot elegantna in eleganten prostor.

Spalnica elegantna v beli in svetlo sivi D2 Interiors

elegantna bela sobno svetlo siv D2 Notranjost

Uporaba naravnih materialov in izbor pastelnih barv naredi vsak predmet lep dekorativni element na otip in prijeten na oko.

nevtralen in eleganten slog prostora, Tiffany LeBlanc oblikovanje

Elegantna soba slog nevtralna oblika Tiffany LeBlanc

Slog Prostor je definiran lažje, ko izdelavo pohištva so del je značilen poseben slog in datum konkretnega časa. V tem primeru, soba klop spalnica z ozadje in vodja žamet posteljo, ne smemo pa zanemariti izklesan dodana kabineta leseni okras, bi lahko prispevala k določanju elegantni slog sobi.

veličastno soba slog, oblikovanje Marie Flanigan Interiors

Veličasten oblikovanje soba slog Marie Flanigan Interiors

V sobi je prikazano spodaj, imate enake elemente, za katere je bilo približno šele zdaj, in sicer naravni materiali, kot so usnje in žamet, temno vojaško zeleni barvi, ki je barva šteje plemenita barva, perilo, itd Poleg tega ta soba ima posebno visok strop in zelo velik prostor, ki se lahko šteje kot ena od značilnosti elegantna.

Elegantna soba Style Design Wick

slog elegantna soba na Wick oblikovanje

Prav tako je to spalnica širi na velikem območju in ima veliko prostora in široko, ko prispe do hiše, vendar brez navlake, več pohištva vključno z pastirici orillon in zakonsko posteljo zelo širok, in nekateri slog predmetov.

elegantna soba v zeleno, belo in les Andrea Schumacher

elegantna bela z zelenim lesom soba Andrea Schumacher

Z nekdanjih evropskih preproge in varno v starem izrezljan les, soba slog spominja na dekoracijo beneških prostorih poznega 16. stoletja, vendar je strop spominja precej okras nekaterih rezidenc srednjeveškega obdobja.

Krajinsko odraslih spalnica Hyde Evans Oblikovanje

odraslih spalnica pohištvo Hyde Evans Oblikovanje

Postelja plakat izvira iz poznega 18. stoletja. V tem primeru je postelja v nadaljevanju predstavil še zdaleč ni napolnjena tkiva, vendar vodstvo govoriti o določenem slogu. Elegantna ogledalo, sicer pa odseva direktne svetlobe, ki vstopa na velika okna na sprednji strani. Blazine in ležišča pokrov - barva Savannah živali - prinese na dotik divje enobarvni sodobno sterilno mesto.

Krajinsko odrasle spalnico Claire Paquin

odraslih postavitev soba Claire Paquin

Zdaj bomo predstavili vrsto sob v različnih modrih in zelenih odtenkih. Slog soba je mestni elegantna in sodobna elegantna. Prvi je bele vodne modri odtenki. Na postelji, si oglejte divje kožo živali.

Krajinsko sodobno odrasle spalnico s Oh.Eight.Oh.Nine¹

Sodobna zasnova soba za odraslo Oh.Eight.Oh.Nine

Druga soba je modra, bela, bež in les. Mornarica modro pobarvane stene v nasprotju z rumeno leseno deco pokrito z bele tkanine iz bombaža in volne. Okrasni hairy krog v belo, visi temno obarvano steno dominira mesto in dodaja nekaj smešno Zen soba slog, ki vlada tam.

Krajinsko odraslih spalnica s vladala Stud

odrasle pohištvo spalnica z vladala Stud

Temno mornarsko modra strop, ki je začasno sončno sijaj in ECRU bolj vleče na bež do kraje ali siva drugim, naslednji soba je prostor za moderno reševanje elegantna s svojo visok strop in terasa vzdolž stene okna.

sodoben in eleganten modra soba s Tobi Fairley

Sodobna elegantna modra soba s Tobi Fairley

Stena četrtega spalnice je temno modro olje, če ga vleče skoraj na črno. Tako kot drugi primeri, stena tukaj v nasprotju s predmeti in pohištvom v beli in bež.

zapredek in sodobno opremljena soba Judith Bališ

slog Sodobna zapredek soba Judith Bališ

Prostor slog tukaj je urbano, moderno in izvirno. V celoti je mogoče opisati kot elegantna. Vgradna svetila v strop - dol v mestih - določa dinamičen videz, celo mahal v sobi. Okrašena z modro barvo in okrašen s sodobnimi umetniškimi slikami, siva soba ima pravi čar.

Deco elegantna soba z industrijskimi barvami nesporno čar

Deco elegantna soba industrijske barve zanikati charm

Šesti soba je temno siva modro beli strop. Postelja v pastelnih barvah, ki je nameščena pod predstavnik žarnice z naneseno dežnik z glavo navzdol. Z odlično simetrijo, to soba ima kokonu slogu.

minimalistični slog vendar udobno sobo

slog minimalistično soba prijetna

Tukaj turkizno spalnica moderno minimalistični slog.

Krajinsko odraslih soba na Widawscy Studio Architektury

odraslih oblikovanje soba Studio Architektury Widawscy

In še ena soba elegantna pastelno modra. Nekateri hairy predmeti in zmehča debelo preprogo slog Soba morda zdi toga. Za composition blede barve naredi elegantno strani prostora.

Deco elegantna soba vizija Tri pticah Prenove

Deco elegantna soba s pogledom na tri ptice prenove

Crystal in vrsta porcelan oblikovanja - to so značilnosti devete spalnico.

Deco elegantna soba z zasnovo opozarja porcelanasto predmet, oblikovanje Rethink Design Studio

Deco elegantna zasnova soba porcelan predmet risanje premisliti Design Studio

Naslednji soba, ki se nahaja pod streho, je bela in jasen. Črno-bela postelja gre tudi z okenskimi okvirji in črnih nightstands. Lestenca oblika poliedra, suspendiramo ukrivljen strop osvetljuje turkizno preprogo ima cik-cak vzorcu.

Krajinsko odraslih spalnica Skupina Brown oblikovanje

odrasle pohištvo spalnica z skupine Brown oblikovanje

Prijetno slog in elegantna zapredek soba - tukaj je, kako smo opisali slog sosednji sobi oblečen v sivo ozadje in okrašeno, katerega postelja je prekrita z modrikasto sive pokritost. Kotiček WC kovine imitacija zlata prevladujejo vintage ogledalo.

Krajinsko odraslih soba in ozadja Claire Staszak

odraslih spalnica pohištvo ozadje Claire Staszak

Zadnji v seriji sob z modrimi ali zelenimi odtenki, je ta očarljiva in elegantna New York soba z oknom krila in moderno smaragdno zeleno mizo. Zebra kože daje žival dotakne mesto urbanega sloga.

Spalnica elegantna, očarljiva in moda s Caitlin McCarthy modeli

elegantna soba očarljiv modni s Caitlin McCarthy modeli

Drugi niz spalnic bo predstavil tokrat gre za sobe v pastelnih mehkih odtenkih. Včasih en sam predmet, lahko spremenite slog in celoten izgled mesto dekoracijo. Tukaj, na primer, to rdečkasto les Abažur mehča cool modro-belo barvno kombinacijo sobo. Njegov retro dizajn poudarja isti slog prostoru s kaminom, ki je kip obdaja in ki prevladuje vintage ogledalo.

Krajinsko odraslih soba in lampshades kot lady klobuk

Oprema v sobah za odrasle dama hat lampshades

Dve blazine in roza barve lososa, slika roki Fatma risanke roza in drugi, majhen, ki se nahaja na zgornji polici, še roza in pisanimi listi so nekaj predmetov prinaša bledo vendar toplo mehkoba dekor v beli in sivi.

soba za odrasle in izbira pastelnih barv pohištva

pastel odraslih soba pohištvo

Tukaj je še ena spalnica z nekaj okrasnih predmetov, usnjen stol in bež tkanina vzglavja make slogu.

Spalnica elegantna ženska stil, dizajn s Susie Herr

elegantna ženska slog oblikovanja soba Susie Herr

Minimalističen slog prostor, ampak kaj razred in kaj eleganco! Postelja napolnjeno tkanina, ultra moderno kamin in mehkobo izhod iz sobe, da je zamisel o danes elegantna.

elegantna, elegantna soba s Blackband oblikovanje

soba elegantna oblika Design Blackband

Prijetno vzdušje z mehkim dekor in svetlobe v zraku.

elegantna še preprosta soba, Lindsay Chambers oblikovanje

Elegantna single oblikovanje soba Lindsay Chambers

Lahka mešanica tradicionalnih vrednot in sodobnih teženj poteka brez težav.

Tradicionalni slog prostor mešati s sodobno zasnovo Sarah Richardson

Tradicionalni soba slog oblikovanja modernizem Sarah Richardson mešati

Naslednji mešanica zen vzdušje in dekor divjega duha obetaven. Tabela barv sonca Afrike, ki izhaja iz Zemlje prevladuje minimalističen slog posteljo z Zen in vse, kar je uspelo zrak.

Chic House Gardens Cape Town s Grobler arhitektov

elegantna soba vrt Cape Town s Grobler arhitektov

Osnovna in narodnosti, da se vrnete na vir. Tukaj je, kako se zdi, da je odlično ozadje za etnične vrste dekor opeke, osnovni material,.

Zbornica industrijskega oblikovanja slog Justin DiPiero

industrijsko slog soba design Justin DiPiero

odraslih spalnica pohištvo industrijsko-style

odraslih soba pohištvo industrijske slog

Naslednja serija bomo ponudili predstavlja nekaj slik sob v industrijskem sive barve, ki so zbrali in ohranjajo eleganco in določen razred kljub izrazito futurističnih.

Zbornica industrijskega in modernem stilu, betonskih konstrukcijskih in stenskih svetilk INARCH

Moderna oblika industrijske slog soba betonski zid svetilke oblikovanje INARCH

Slog soba Pomanjkanje svetle barve, vendar treznosti ni čudno, da elegance, ravno nasprotno.

Deco elegantna in moderna soba z enostavnimi linijami in temnih barvah

sodobna elegantna deco soba temne barve enostavnih linij

Konj je žival plemstvo par excellence, glavo gor naravnost, kot da bi žival nagibale k tistemu, ki ga napaja, ali obratno, je bil teče s polno hitrostjo in svobode. To je konj slikarstva, ki jih je mogoče videti bodisi kot izraz odvisnosti, bodisi kot izraz svobode. Prav tako je treba razlagati sobno slog, vendar elegantna temno sivo. Ali vas je zatira na nek način, ali pa vas osvobodi.

Krajinsko odraslih na sobni Decor pomoč

odrasle pohištvo spalnica z Decor pomoč

Sodobni slog spalnico temno, oblikovanje Mirador skupino

slog temno sodobna soba oblikovanje Mirador skupino

Sobno elegantna sivo in črno preprogo Linie oblikovanje

elegantna siva črna preproga Soba za Linie oblikovanje

elegantna mestni slog soba s Annabell Kutucu in Michael Schickinger

slog mestni elegantna soba s Annabell Kutucu in Michael Schickinger

soba slog, Montee Karp prebivanje, ki ga Patrick Tighe arhitekturo

Montee Karp slog prostor za bivanje, ki ga Patrick Tighe arhitekturo

Predstavljen bo končno serijo fotografij spalnice. Predvidevamo, da vam bo všeč veliko svetlih, veselih barvah po toliko treznosti in trdnosti. Pohištvo moucharabieh krasi sobo, polno življenja in svetlobe v heterogeni stilu soba stilov, vključno indijski, evropski in Oriental.

Deco elegantna soba v svetlih barvah Hugh Jefferson Randolph arhitektov

Deco elegantna soba v svetlih barvah Hugh Jefferson Randolph arhitektov

Najbolj brezosebno barva popolnoma v kombinaciji z etnično vzorca z vrsto barve mavrice neba prikazano.

soba zapredek slog, ki ga Chango in Co.

opremljena soba zapredek, ki ga Chango in Co.

Pop art je inteligenten odgovor na prevlado betona. Izbira predstaviti dveh stilov skupaj je najbolj potrebna. Slog prostor, ki izstopa, je eleganten in sodoben slog.

Stil dvoposteljna soba: pop art in industrijsko oblikovanje, ki jih Brian Patrick Flynn²

Prostor slog pop art industrijsko oblikovanje Brian Patrick Flynn

Sodobna in klasična sta z roko v roki. Naravna in industrijske sta lepi šopki razvejan palice. V življenju, da tako kot privlači podobno, vendar v današnjem art deco, so nasprotja, ki privlačijo.

Moderno soba s Consort oblikovanje

slog Sodobna soba design Consort Oblikovanje

¹ https://oheightohnine.com.au/gallery/

² http://flynnsideout.com/


Like this post? Please share to your friends: