arhitektura

Stanovanje učinkovite sodobne Andrea Castrignano

sodobna apartma dnevna soba

DOMOV HI Andrea Castrignano je sodobno stanovanje z edinstveno obliko in inventivno načrtovanje, katerega glavni značilnosti sta prijaznost, udobje, dobro počutje, varnost, okoljsko trajnost in tehnologija v službi človeka.


Projekt tej sodobni stanovanju je bila razvita ustvariti idealno okolje, z uporabo najbolj inovativnih rešitev na področju obnovljivih virov energije.

Zasnova sodobnega stanovanje Andrea Castrignano je resnično edinstven

Jedilnica sodobno stanovanje

S to moderno zasnovo tehnologije je v službi človeka, držeč stopnjo spoštovanja okolja visoka. To so glavni atributi HI HOME, sodobno stanovanje prototip oblikovalec Andrea Castrignano predvidel za Salone Internazionale del Mobile 2014. Če iščete sodobno hišo z veliko prostora, nevtralne barve in velika funkcionalnost odmerek - to je prepričljiv predlog.

Barve so skrbno izbrane

sodobno stanovanje spalnica

Barvna paleta tega sodobnega stanovanje je napolnjena z nevtralnimi sivih, belih, črnih in note apna zeleno na polju, kot stol, ozadje kopalnico in preprogo v prostoru. V popolnem nasprotju z mehko zeleno, ostali kopalnici je v črni in beli barvi. V korita so velike kamnite pravokotniki z visokimi pipe pustiti veliko prostora.

Po mnenju ustvarjalca, novo stanovanje popolnoma spremeni življenje

moderno stanovanje dizajn miza

V dnevni sobi, odprto in prostorno jedilnico sodobnih stanovanj imajo skrito prostora za shranjevanje. Vse, kar je funkcionalno razdeljen z izvirnimi napeljave. Prostor s svojo ustvarjalno tleh posteljo in velikimi okni je še posebej očarljivo.

Zelena barva je svetla in energična poudarek

sodobno stanovanje oblikovanje stol

Steklo je tudi zelo aktivna kot material v stanovanju

Sodobna stanovanje Inovativno oblikovanje

Barve so uporabljene v naravnem območju

oblikovanje kopalnica

Sobe so prostorne, napolnjena z zrakom

Oblikovanje Prikaži stanovanje Andrea Castrignano

Kopalnica je odločila, v črni in beli barvi

Andrea Castrignano barve kopalnica

V svojem programu "Cambio casa cambio vita", ustvarjalca te različne tipe stanovanj

Andrea Castrignano sodobno obliko

V sobi je zeleni okvir

Soba design knjižnica

Ogrevanje se skriva pod posteljo

Ogrevanje pokrov sodobno stanovanje Oblikovanje kopalnica umivalnik Korita rob sodobno stanovanje udobno sodobno stanovanje postelja Luči Lounge Andrea Castrignano Soba črno bela kopalnica Soba kopalnica barva zelena knjiga Andrea Castrignano Salon Nočni omarici sobno stanovanje


About the author

admin