Kamnita hiša, vse o njenih prednostih in slabostih – anews24.info

Kamnita hiša, vse o njenih prednostih in slabostih

kamnita hiša stene terasi bazena pergolo

Imate kamnito hišo in mislite, da stopijo na projektu v obnovo doma? Ali pa razmislite o nakupu vile narejene iz tega materiala in vas sprašujem, če je to res dobra ideja?


Ali pa sanje zgraditi počitniško hišo v celoti iz kamna? Ali antične ali novejšo gradnjo, kamnita hiša ima nekaj posebnosti, da je koristno vedeti, preden se vkrcajo na obnove, nakup ali gradnjo takega prebivališča.

Designmag izvedla raziskavo o prednostih in slabostih hiši v starem ali moderni rock.

Vabimo vas, da odkrijete rezultate te preiskave v to posebno lastnost kamniti hiši. Videli boste, ti praktične informacije, ki vam bo pomagal oblikovati svoj projekt okoli takega prebivališča.

Ob kamnito hišo, je, da živijo v naravnem okolju

kamnita hiša z bazenom, vila-Počitniška-moderno teraso

Kupiti ali graditi kamnita hiša je, da izberejo, da živijo v naravnem okolju. V preteklosti, različne vrste kamna, so med najbolj znanih materialov in najpogosteje uporabljen za izdelavo bivalnih prostorov.

doma iz-kamna soba-deco-moderno-stene leseni tramovi

Skoraj vse evropske regije ponujajo količine naravnega kamna, ki se lahko uporabljajo za gradnjo hiše ali počitniško vilo. Z drugimi besedami, kamen je naravni material in enostaven za nabavo. To je ena od velikih prednosti projekta kamnita hiša oblikovanja.

kamen obnova hiše svetovanja in koristi slabosti

Še več, ti lokalni kamni dajejo hišo značilen vidik. Postala je del tradicionalne videz prostora in je lažje v svojem okolju. Da ne omenjam, da je naravni kamni iz gradnjo kraju zmanjša prevozne stroške materiala in plinov, ki jih spremljajo!

Hiša-kamen-notranja-deco-železo-kovanje, les-deco

Toda pozor, različne vrste gradnje kamnitih imajo različne lastnosti. Zaradi tega moramo vzeti čas, da spoznajo vrste kamna, ki jo boste uporabljali. Enako velja za nakup hiše v starih kamnov; naučijo lastnosti gradbenih materialov, preden je postal lastnik.

Nakup ali prenovo kamnito hišo, je zagotoviti trajen in odporen prebivališče

Hiša-kamen-moderne-arhitektura-prednosti-slabosti

Kamnita hiša, starodavno in sodobno, je običajno trajna in odporna gradnja. Obiskali ste spletno stran v grških in rimskih ruševinah? Morda ste opazili, da je še vedno mogoče videti nekaj stavb je več kot tisočletje. To je zato, ker so Grki in Rimljani so uporabljali kamen za doseganje svojih najpomembnejših stavb. V resnici, v nekaterih delih Evrope, si lahko še vedno ogledate rimske ceste, narejene iz naravnega kamna, ki so še uporabni, po tolikih letih prometa!

barva-house-of-kamen-zid-belo-dnevni deco notranja

V primerjavi z lesom, ki je drugi najpogostejši naravni material za gradnjo hiš, kamen dokazuje veliko bolj trpežno in odporno možnost. Natančneje, kamnita hiša upira lažje odpustiti, plesni in žuželke. Ker je veliko nevarnosti, kot so les soočajo z več težavami!

Wall-house-old-kamen-slika-belo-živi pod

Slaba stran je kamen znano ustvariti hladnejše ozračje. Okrasitev notranjost oblečena v ta material potrebuje nekaj dotakne lesa, ki bi omilile vzdušje v prostoru. Nevtralne barve in toplih tonov prispevajo tudi k dekor takega prostora. Kot je za slog dekor, se lahko odločijo za državo elegantnem slogu, moderno rustikalna, angleški, planinski dom ... Ne odlašajte ogleda našo deco evidence, če želite izvedeti več o tem, kako doseči razvoj domače kamen!

Kupiti ali graditi kamnito hišo pomeni porabi manj za vzdrževanje gradnje

obnovo-a-house-old-kamen-zunaj-slika

Kupiti ali graditi kamnita hiša je lahko precej drag projekt. To je zato, ker je delo kamna zahteva posebno znanje. Poleg tega, stari lastniki kamnita hiša poznati vrednost takega trajno strukturo. Zato ponavadi prodajajo kot hišo bolj ali manj. Poleg tega, kot pri drugih domače prodaje, se cena določi na podlagi stanja objekta, na območju, kjer se nahaja, in njegovo območje.

moderno-house-in-kamen-tla-les-zastekljena zaliv

Dobra novica je, da je kamnita hiša je enkrat ta naložba je enostaven za vzdrževanje. Za razliko od lesa, ki zahteva redno vzdrževanje (depilacija, barvanje, izmenjavo elementov ...), lahko kamen traja več let brez napora na vaši strani.

deco-house-kamen-zid soba-a-bed-deco

Toda pozor, proizvodnja in izmenjava nekaterih kamnitih elementov zahteva posebno znanje. To pomeni, da je za izmenjavo tak element, bi verjetno morali poklicati specialista. To je tako, na primer, kamnite ploščice, ki pokrivajo strehe nekaterih starih kamnitih hiš. To je nekaj, kar je treba upoštevati pri vašem obnova proračuna takega prebivališča!

Življenje v sodobnem ali starodavni kamniti hiši je spoznati naravno izolacijo

zid kamen-deco hiša-soba-moderno-kuhalnimi prekinjena

Glede izolacije doma v sodobnih ali starih kamnov, ta material ni dober ugled. V resnici so kamnite površine šteje precej hladno; To je verjetno eden od razlogov, da so tako priljubljeni v sredozemskih regijah.

graditi-a-house-in-kamen-les-beam-IDEE-postavitve

Kaj pa izolacijske lastnosti kamniti hiši? V skladu z lastnikom hiš in vil v kamnu, ki smo srečali, kamen je material lahko prinese veliko temperaturno udobje strani.

Obnovljena kamnita-house-notranja-žarek izhaja Foto

V zmernih podnebjih, kamniti zidovi ponavadi zbira toploto v dan in bi notranjost hladno noč. Z drugimi besedami, kamnite stene so naravni izolator. Te lastnosti so odvisne bistvu temperature zunaj.

obnova-house-old-kamen-kuhinja-deco-sodobna fotografija

To je dejal, na območjih z ostro podnebje, bi potrebovali dodatno izolacijo. To je še ena točka, da se upošteva potrebne za vaš projekt nakupu, gradnji ali obnovi hiše v kamni.

Nakup, obnoviti, zgraditi sodoben ali staro kamnito hišo, je, da naložbo, ki plačuje

Hiša-moderno-kamen-teras bazen, zastekljena zaliv

Rekli smo, v kamniti hiši, starodavno ali moderno, imajo lahko višje ali nižje cene. Stroški takega prebivališča odraža lastnosti, ki smo jih pravkar preučene. To je utemeljena predvsem na vzdržljivost konstrukcije.

doma notranjost-razvidno Obnovljena kamnita-idee

Še več, po regijah, lahko kamnite vile precej redki konstrukcije. Kajti če so bili priljubljeni v preteklosti, so bile te hiše večinoma majhne. Kamnite strukture v manjših vaseh so zato nadomestiti z večjimi domov v preteklih letih.

Hiša-kamen-nekdanji soba-obnova-notranja-ideja

Torej, nakup, obnovo ali gradnjo kamnito hišo, je, da naložbo, ki plačuje na dolgi rok. Trajnost in pomanjkanje kamnitih hiš je zanimiv izdelek, funkcija in zahteva.

Domača vgrajen kamen-by-prostor-deco-okno-BOSI

To je bistvo, da veš, o prednostih in slabostih kamniti hiši. Torej, ste pripravljeni, da se zaljubila v takem domu?

kamnita hiša moderne-house-nakup-prednosti


Like this post? Please share to your friends: