Nastavitev studio notranje opreme manjša od 30m2 – anews24.info

Nastavitev studio notranje opreme manjša od 30m2

up studio apartma oblikovanja slik

Danes, več in več ljudi se sprašujejo in želijo vedeti, kaj je najboljši način, da poskrbi studio apartma ali majhen prostor.


Ali eno je študent, najemnik ali lastnik stanovanja te vrste so vedno iščejo načine, da bi njegov notranji prostor bolj prijeten in funkcionalen. Trenutno veliko aktivnih evropskih državljanov zavzema majhno stanovanje za del svojega študija in njegovega poklicnega življenja. Oblikovalci se dobro zavedajo tega pojava, ki je postala zaveda, da je le nekaj desetletij. Zato so se obrnili na majhno površino stanovanja, da bi poskušali ponuditi privlačne rešitve, ki se ujemajo z načinom življenja delovne sile. Imamo srečo, da imajo vse več primerov notranje studio in uspešno majhnem stanovanju. Med temi primeri, obstajata dve notranjih prostorov, ki smo jih izbrali za obisk danes. Vsak od njih zavzema manj kot 30 kvadratnih metrov.

Kako razviti studio ali majhno površino stanovanje organizira idejo prostora

razviti studio notranjost deco sodobnem slogu

Prvi studio, okrašena s Andreja in Alain Timonina, ki se nahaja v mestu St. Petersburg, Rusija. To zavzema površino 29 kvadratnih metrov in sodi v mlado žensko, ki je pritrjena na koristi majhnem stanovanju, ampak tudi želel, da bi dobili nekaj zasebnosti znotraj ohišja. tako da so oblikovalci ugotovljeno genialne načine za deljenje ta majhen prostor v območjih, ne da bi ogrozili enotnost notranjosti. Tako so razvili na naslednjih področjih: kuhinja, dnevna soba in spalnica, ter mini predsobo in kopalnico.

Ideja up studio in ločeno znotraj

razvoj barvnega laka studio majhno stanovanje

Kuhinja je urejena v minimalističnem slogu, s pohištvom v belo in integrirano razsvetljavo, ki prinašajo več svetlobe na tem področju, ki je stran od oken. Majhna dnevna soba, ki vsebuje tudi vogalno pisarno, ki je bele barve. Okrašen je z nekaterimi sodobnimi viseče luči in črnim ohišjem. Nekateri odprti za shranjevanje, ki se nahaja pred majhni zofi, igrajo vlogo knjižnice in razstavni prostor za sodobno dekorativni predmeti (okvirji za slike, vaze ...).

Kako urediti studio s sodobno zasnovo kuhinjo

Foto majhnem prostoru ideje deco stanovanje

Prostor zavzema osrednje mesto v stanovanju. Ločen od preostalega notranjosti z lesenimi stenami, ima tudi nekaj odprte police, ki s svojo funkcijo nočni omarici. Ta kompaktna in udobno sedenje sveti integrirano LED osvetlitvijo in lepe nočne svetilke.

Nastavitev mini studio s kopalnico

deco majhen sodobno kopalnico idejo

Kljub svoji majhnosti, ta svetla sodobna lastnost ima tudi mini vhod s skladiščenjem klopi in čevljev. Kopalnica, narejeno v minimalističnem slogu, hiše tuš s stenske in talne ploščice vintage oblikovanja in velike plošče sive. Dva majhna stenske enote v beli in lesa so učinkovit način za pridobivanje več prostora v sobi.

Do studiu in bo več prostora z mezzanine

deco industrijsko oblikovanje barva studio trend zidana

Naš drugi apartma majhen prostor ima površino manjšo od 24 kvadratnih metrov. ga Tatiana Shishkina urejeno za mlado žensko, ta namestitev, kjer živi vintage oblikovanje in industrijsko oblikovanje, ki je urejena v temnih barvah. Z izkoriščanjem višine stanovanja Tatiana Shiskina našel način za optimizacijo prostora in ustvarjanje notranjost na dveh ravneh.

Razviti studio ali majhno stanovanje v črni in beli barvi

Postavitve studio loft bed

Prva raven ima hodnik, kopalnico v črno-beli tehniki, majhno kuhinjo in dnevni prostor. Zadnji dve področji sta deljeno s kovinsko stopnišče. To nas pripelje do drugega nivoja stanovanja, kjer je spalnica mezzanine in pisarniške kotu.

Ideja, da poskrbi studio stanovanje ali majhno območje z mini prelivom

Postavitve majhna soba temne barve

V kotu med delovnim prostorom in platformo posteljo, vgrajen mini garderobo, ločeni od ostalega notranjosti z zaveso. Opremljena s priročno omaro v beli barvi, ki jih ponuja lastniku te malo prostora studio, ki jih potrebuje za svoj oblačil in modnih dodatkov.

Razvoj majhnih industrijskih in vintage stil stanovanje

idee deco stanovanjsko arhitekturo in oblikovanje

skoraj v celoti pobarvane v črni in temno toni, to stanovanje ima dva velika okna vintage konstrukcijske in proizvodne zagotoviti dovolj naravne svetlobe v notranjost. Da bi zagotovili, da ima studio dovolj umetno svetlobo, je oblikovalec integrirano je LED luči, s stropne luči in ogledal in več svetilke.

Daj znak svoji notranjosti s pomočjo barv, barv in oblikovanja objektov

styke deco vintage ideje majhno stanovanje

Kot je razvidno iz teh dveh stanovanj majhen prostor, gradnja studia, z vsemi izzivi, ki spada to delo, lahko dobimo zelo zanimive in uspešne rezultate. Optimizacija prostora je združen v različnih oblikah: ločitev notranje navpične cone ali vodoravne organizacije, na dveh nivojih, z vmesno etažo. Prevleke za stene in tla, kot tudi arhitekturne elemente, kot so stopnišča in stene različnih barv lahko razvoj teh področij, v dveh manjših stanovanj. Barve, svetlobe ali temne, prinašajo izrazito zrak za vsako od dveh prostorov. Če razmišljate o tem, kako si bo uredil studio ali majhno stanovanje, bi si morda spet Dekoraterstvo ideje tako za notranjo opremo. Za to boste morali podaljšati svoj obisk po fotografijah spodaj:

Idea Design Studio design by Andreja in Alain Timonina

idee ločevanje kos razvije 30m2 studio

Deco sodobni življenjski prostor

Kraj pohištvo dobiček deco studio majhnem prostoru

Barve Idea in stenske obloge za studio ali majhno stanovanje svetlo

razviti belo deco oblikovalski studio in lesa napeljave

Deco majhno, sodobno vhod hodnik

deco d'interieur appartement design 30m2

Krajinsko majhne moderno kuhinjo v beli in lesa

Postavitve majhen studio s sodobno kuhinjo deco

Kopalnica s tla in stene oblikovanje

deco notranja oprema majhno kopalnico

Ideja za majhno kopalnico pohištvo in deco toillettes

zasnova postavitve kopalnica ploščice

Načrtujte majhno stanovanje in oblikovalski studio

Stopnja hiše površina oblikovanje majhno stanovanje

Okrasitev majhen studio ali apartma oblikovanje z Tatiana Shiskina

deco ideja industrijske slog stanovanje

Deco stanovanje v mali beli prostor in črno

Sodobno pohištvo design studio dekoracijo ideja

Apartma in studio deco majhna esapce industrijsko oblikovanje

Postavitve loft bed ideje deco studio

jutranje zamisli zavese kabina Postavitve stanovanje

dekoracija pohištvo urad za delo

vhod dekoracijo majhno stanovanje notranja oprema

oblikovanje pohištva AMENAGER svoji kopalnici

Kakšne barve za majhne kopalnice

oblaganje kopalnica bele in črne ploščice

dekoracija wc wc majhno območje kopalnico

Načrti hiša 20m2 stanovanje

domov oblikovanje ideje letalo studio 20m2


Like this post? Please share to your friends: