pohištvo

Tabele oblikovanje steklene police in sodobno

mize konzole v sodobni dizajn stekla zamisli

Steklo pohištvo je pogosto izziv za notranje oblikovalce. Na eni strani je pregleden in omogoča enostavno integracijo. Hkrati lahko kos pohištva, kot so tabele konzole ustvariti preprosto in elegantno dekor, če je dal v pravo notranjosti.


Po drugi strani pa je steklo konzola miza je element, ki ne gre v vsakem slogu. Prav tako je stvar osebne preference. Naš izbor konzolne mize predstavlja različne možne variante in stilov. Oglejte si fotogalerijo in poiščite navdih!

Konzolne mize zbiranja Gotham

Tabela prekinjena svetilka oblikovanje konzolaV tabeli Gotham je del zbirke, ki vključuje tudi mizico in mizico. Narejen je bil iz dimljenega stekla. Iz čisto zasnovo, čistih linij, to je jasno minimalističen strukturo. To oblikovanje je delo dveh nadarjenih oblikovalcev: Niko Leonardi in Fabio Marinelli.

Konzolne mize: Valentino miza

mize konzole oblikovanje ogledalo steklo marmor

Valentino miza je narejena iz marmorja, stekla in orehov. Ustvaril Emanuele Zenere, da ima nesimetrično obliko in konstrukcijo, zaradi česar je primeren za vsak prostor. Njegova prvotna geometrija navdušuje s svojim šarmom. To je kot nalašč, če želite zares izvirno konzole mizo.

Mize načrtovanje konzole: Penrosova tabela

steklo namizne svetilke umetniška ideja konzolaKonzola miza Penrose je zelo zanimiv dizajn. Sestavljen je iz treh steklenih plošč, ki imajo različne oblike. Ponuja eleganten, sodoben videz. To je res, umetniško delo PRIKRITE. To je kot nalašč za notranje urejenih minimalističnem slogu. To je delo treh umetnikov Isao Hosoe, Lucia Fontana in Masaya Hashimoto.

konzola miza Hip Hop Oblikovanje konzola steklo namizni okras ideja

Tabela Hip Hop, ima pravokotno obliko in dve nižje police supplémentaires.Cela zaradi česar je primeren za različna področja: kuhinjo, hodnik, dnevno sobo ali spalnico. Zasnova je ustvaril Studio 28.

Kriket tabela dnevna oblikovanje soba moderna konzola miza

Zasnova tabele Gianluigi Landoni Cricket je podoben tistemu iz tabele Gotham s samo nekaj razlik. Najprej je bila narejena iz prozornega stekla. Prav tako ima elegantno leseno predal. To je klasična oblika in morda ni primerno za sodobne notranjosti.

konzola miza Tour

Tabela sodobne steklene les geometrija oblikovanje konzola

Tour je miza z impresivno zasnovo. Ima zelo zanimivo geometrijo. To je ustvaril oblikovalec Giorgio Cattelan. Ima ravno podlago narejeno iz pocinkane in obarvane jeklene in noga orehovo krog je. Vrh je izdelan iz prozornega stekla.

Tabela "Bonjeur dan"

mize konzole ideja lesa pregleden steklene zasnove

V tabeli "Bonjeur Dan" je nastal v 19. stoletju v Franciji. funkcijo mizo za pisanje in branje je napolnjena. Sodobna različica je bila uvedena z adentro Studio. Narejen je iz ultra prozornega stekla.

V tabeli OSMOS Sodobna miza dekoracijo oblikovanje les steklo

OSMOS tabela je ustvaril Erwan Peron. Ima centralno, robustno police iz lesa proti prekrita sijaj hrasta konča. Noge in zgornji so iz prozornega stekla.

pravokotna miza v eklektično notranjosti Meredith Heron

les konzola miza stekleno steno dekor ideja

Tukaj je tabela, ustanovljen med dvema stoloma in dveh umetniških del. Zasnova je eklektično, ker obstaja realna raznolikost materialov, konča, barv in vplivi.

V tabeli Saphiria

Oblikovanje stekla konzola miza razvoj dekor ideja

Tabela Saphiria je v celoti izdelan iz stekla, kot tabelo Penrose. Ima ovalne in mehke oblike. Njegova oblika je preprost in eleganten. To je zelo primeren za elegantna notranjost.

Konzola miza MistralMistral steklene mize lesene konzole

Enostavno in elegantno, Mistral konzola miza ima leseno osnovo in zgornji stekleni del. Njegove oblike so mehke in elegantne. Zgornji je izdelan iz stekla, ki omogoča eno, da je osrednji element in osrednja točka.

steklo konzola mizasteklo konzola miza pregleden deco oblikovanje cvet ideja

Omenili smo že, da mize steklene police so primerne za minimalistično notranjost. Tukaj je tabela vzorec v celoti izdelana iz stekla, ki je lahko zelo diskretno naglas v preddverju.

Diapason tabela Studio DiapasonOblikovanje stekla marmorja konzolne mize deco idejo Tune studio

Zgornji primer je steklena miza in marmorja, ki ga Diapason studio ustvaril. To je razkošno in elegantno. To je lepo mešanico plemenitih materialov.

Tabela Grado ° Oblikovanje Ron Gilad

miza steklo konzole in moderno metal design studio

Zen Tabela 13: Oblikovanje podobna klasični francoski konzole mizočrno steklo oblikovanje lesa konzolne mize deco oblikovalsko idejo

Tabela steklo konzole in geometrične oblike Global Interior Design

konzolne mize sodobno oblikovanje notranjosti


About the author

admin