pohištvo

Bambus pohištvo vlaga v naše domove

bambus oblikovanje klop

Bambus je trajnica, ki ima veliko vrst, pa se hitro povečuje, kar pojasnjuje njegov razvoj preko velikih površin na Kitajskem ali v Indiji. Vse, kar je dobro v bambusa, poleg njene uporabe v živilih, saj omogoča tako proizvodnjo celuloze, ki proizvaja visoko kakovost papirja, kot gradnjo odra impresivno snaking vzdolž nebotičnikov v Singapurju.


Bambus omogoča veliko vlog

Visoka bar blatu

To lahko povzroči tudi visoko kakovostnih tekstilnih vlaken, ali izdelke za nego in kozmetiko. To je gradbeni material, ki so šele začeli uporabljati številne prednosti, in na koncu je plemenito in ekološko bistvo lesa, ki omogoča oblikovanje številnih pohištva. Presejanje bambusa omogoča izdelavo košar in druge tkane dodatkov, v danem primeru v kombinaciji z drugimi materiali.

plemenita plin

umivalnik glulam

Ta rastlina se prilega posebej v etnično in eksotičnih trend notranje opreme in mehkih tonov in gladko njegovo rebro, so vabilo, da se sprostite, mirno in kakovostno preživljanje časa doma, v harmonično okolje. Pogosto so zaključna narave bež ali bela trdna snov, ko je bistvo, ki je zelo primerna za pridobivanje čiste in elegantno konča glulam.

laminirane pohištvo Union Elemental

bambus stoli glulam unije elementarnega

Njegove lastnosti so fantastični, da je zelo občutljiv na vlago, in verjetno ne bo podlegel škodljivimi napadi, ali gnilobe. Ali je delal tako, da spominja drugo vrsto lesa, ali se uporabljajo v svoji surovi, niste končali pa preseneti te rastline, ki ima nekoliko čudežno strani, v svetu, kjer dobava gozdovi in ​​uničenje prvotnih gozdov je vedno večji problem, bolj se zdi njegova uporaba kot rešitev. Oglejte si naš izbor fotografij.

Presenetljivo rastlin!

bambus suspenzija oblikovanje

tema je velika

sanitarna oprema Edvin Sjöberg

je zelo estetski

Oblikovanje Buffet bambusa

vrtna garnitura s Living Forest

Oblikovanje počivalnika Living Forest

on se ne boji vode

kopalnica oblikovanje steno

strast

zasnova razsvetljave

Oblikovanje Terra Pohištvo svetilke

vrt oblikovanje pohištva Zuarq Builders

Bela bambus miza

klubska mizica čaj

pohištvo Green Village Bali

miza stoli Green Village Bali Oblikovanje blato Fanson Meng


About the author

admin