pohištvo

Futuristična pohištvo: The Prism Maurie Novak miza

prizma miza maurie novak

Skozi prizmo Tabela je ustvaril Maurie Novak MN Design, arhitekturni in oblikovalski studio s sedežem v Melbournu v Avstraliji. ta futuristični pohištvo je morda presenetljivo.


Oblikovalec izposodil vizualni koncept in ga uporablja za mizice. Narejen je iz nerjavečega jekla in stekla, je ta tabela sestavljena iz kristalov, ki se zdi, da lomijo svetlobo in ustvari optični učinek barvnih prizem. Svetle barve žarki mavrično nebo pojavi tudi pri drugem doda med proizvodnjo materiala. dejansko žarki, niso čista iluzija, so fizično realnost. To je, če leži izvirnost zasnove Maurie Novak rad presenetiti igro med vizualnim učinkom in pomembnosti. Avtor nam je dal na izziv nas vabi, da igrajo igro. To futurističen dizajn pohištva pripoveduje. Na vsaki strani je tabela ponuja nov pogled ali kombinacijo oblik in barv, prav tako kot prizma odbija svetlobo. Rezultat je tako preprosta in neverjetno. Obarvane žarki izhod iz jeklenega ogrodja in postanejo preko obsega steklo. So zasuk in prepletajo, ki ustvarja gladek učinek. Barva mešanje ustvarja občutek nenehnega gibanja. Ta kava miza ni namenjena pokriti s predmeti in nakit, je samo po sebi dekorativni predmet, ki si zasluži, da so izpostavljeni v vsej svoji minimalistični slavo. ta futuristični pohištvo Vendar pa to ni zahtevna in vključuje vse notranje sloge.

Med optične iluzije in pomembnosti

Futuristični pohištvo novak

Futuristični in minimalističen dizajn pohištva

Futuristična pohištvo prizma miza
Drugačen pogled na vsaki strani

klubska mizica futurističen dizajn pohištvaOptični učinki zavajajoče steklo kava miza SteelKava miza narejena iz nerjavečega jekla in steklaPrvotno obliko klubska mizica
AvtorEmilie Friedman v oblikovanje pohištva