Čudovito stol HUSH s Freyja Sewell – anews24.info

Čudovito stol HUSH s Freyja Sewell

Predsednik udobno HUSH Freyja Sewell

HUSH stol Freyja Sewell je primer, ki ga je svet oblikovanja ni več omejena le funkcionalna, ampak tudi, da je popolnoma neverjetno ideje je prisvaja, da nas preseneti.


Ta osebni prostor - imenovan HUSH ga Freyja Sewell ima edinstveno zasnovo z dvojno osebnost. To je lahko zasebno umik šotor, kot je lahko stol. Narejen je iz 100% volne z šivalne niti, stol HUSH je luštna kot obliko in idejo na gumb, kot je za temo in zasebnost je lepo mislil preveč.

HUSH stol kot šotor, ki se zapira z gumbom

HUSH stol v obliki šotora

In to je zelo primeren za današnji svet. Eden lahko pokličete ta stol šotor zavetje kot končno mesto, kjer lahko živijo v svojem svetu smislu. Daleč od oči tudi družinski člani. Preprosto vrniti senzor ali zajetja Hush stol z glavo navzdol in se lahko pridružijo novi svet. Ta stol naj koli hišo ali stanovanje in skoraj vsako sobo. Enostavno krat in trgovina, celo preveč preprosto.

Demonstracijski različnih rešitev, ki jih je stol Hush predlagala

demonstracije različnih stol Hush

Narejen je iz enega kosa 10mm industrijskega filca, pokrov je biološko razgradljiva, ki se uvršča pohištva v ekološki kategoriji, drugo nagrado! Zasnovana je bila, da se omogoči, da imajo osebni prostor v javnih prostorih, kot so na primer mizo, vendar pa bo tako udobno kot doma. Mislim, da najstniki bodo najboljši ljubitelji čudovito stol HUSH šotor zavetje!

Odprta stol z blazinami v različnih oblikah

odprta stol blazine različnih oblik
AvtorRobert Lebrun v oblikovanje pohištvaLike this post? Please share to your friends: