Tetoviranje prstan – radi za diskretno in izvirni strani

obroč tatu risbe obrazložitve finger-tatu

Tatoo obroč je nov trend, ki se je pokazala bolj pogosto v rokah moških in žensk. To je pogosto najdemo na prste ljubečih parov, ki si želijo, da prisegajo ljubezen za vse življenje.


Pogosto se uporablja za zamenjavo poroke zaveze, ki jih lahko najdemo v različnih vidikov. Mi je všeč, za svoje romantike in izvirnosti, ampak tudi za njegov način dobili sporočilo. Danes pisanje Designmag je za vas pripravili izbor vseh slik so lepa in izvirna, da dobiš idejo o tem nov pojav.

Tatoo obroč, mi je všeč po svoji preprostosti

tatu obroč morsko obroč prstoma tatu

Getting tatoo obroč je velik korak, ki zahteva dobro pripravo. To življenje tattoo mora biti dobro premišljena, saj ga ni mogoče odstraniti tako enostavno kot en obroč. To je način, da prenese na kožo, posebno sporočilo ali zapisati spomin, ki je draga za nas. Na eni strani je majhna in nemoteča, ampak na drugi strani pa je vedno vidna na prvi pogled.

kar pomeni, model-tetoviranje roke

Toda preden izbire, morate nekaj osnov na prst tetovažo. Finger tetovaže so sladke, seksi in izraziti osebno noto za sebe. Nekateri se odločijo za dati osebni slog ali pa ga delite s svojim najboljšim prijateljem in drugim zamenjati poročni prstan.

Zveza Ročno črnilo črno

Ali boli?

Eden od glavnih vprašanj, ki se zastavlja, je, ali tetoviranje območje prst boli. Vedite, da je to področje eno izmed najbolj občutljivih delov telesa, zaradi pomanjkanja maščobe. Bolj greš nazaj na vrhu prstov in boli. Toda dobra novica je, da je površina majhna in s tem tatoo. Ali za obročno tatoo ni preveč zapleteno, lahko računate približno pet minut. Majhen problem je, da je potrebno železo in urejanje. Konec koncev, bolečina je del izkušnje. In mora trpeti, da je lepa?

ljubezen-moment-Engagement-idee

Roke, na splošno, imajo lastnost, da so bolj grobe od preostalega telesa. To je razlog, zakaj je pomembno, da se dotaknete svojega tatu, če želite ohraniti celotno in v dobrem stanju. Prst tattoo izgubi svojo barvo z zdravljenja. Število sej je odvisno od vaše kože. Včasih ena je dovolj, vendar je včasih mnogo več kot to. Ali bi bilo najbolje počakati na popolno ozdravitev svojega tatoo, da bi končno videli, kaj spremembe, da bi.

obroči-tatu v roki idee

V vsakem primeru, tatoo obroč je tvegano. Nikoli ne more napovedati vzdržljivost ali rezultat. Verjetno ste pričakovali lepo in gladko sliko v mislih. Ampak prsti so zelo neredno. Poleg tega, da je to kraj, ki je oprati pogosteje, nekaj, kar ima velik vpliv na vaše tatu.

Tattoo-barve-roza-rdeče
Če še vedno niste prepričani, po vaši izbiri, zato poskrbite, da je vaš prst tatoo je najvišje možne kakovosti. Za to, da bi bilo najbolje, da se obrnete na strokovno tatoo umetnik z dobro opremo, kakovost črnila in brezhibno higieno. Nekateri tatoo umetniki ne želijo tatoo vidne in občutljivih področjih, kot so na vratu in prstov. Tako poskrbimo, da izberejo izkušen tatoo umetnik.

Oblikovanje-ideja-diamant-diskretno

Po tatoo, bo moral skrbeti za svoje prstan tatoo. Za enkrat, moramo omejiti uporabo milom in vodo, dokler zdravilne melodije tetovažo. Vprašajte roko vaše ljubljene ali pa uporabite zaščitne rokavice. Če je vaše delo zahteva, da se kažejo roko v vodo, vam svetujemo, da se odsotnost z dela za nekaj dni.

idee model-fil-union

Vaš tatoo umetnik bo zagotovo vam, da bi zdravilni kremo. In predvsem, ne izpostavljajte tatoo na sončni svetlobi. Če nimate izbire, mora biti krema za sončenje proti UV.

idee-tattoo-Key modela

Za izbiro melodije tetovažo, izberejo tiste, s preprostimi vzorci in črte. Za preobremenjene tetovaže so težje vzdrževati in zbledi s časom. Dobra ideja bi bila, da izberejo tatoo čist in preprost obroč ali majhno registracijo, da bi dobili želeno sporočilo.

G-ga-zakon-union

V nekaterih delovnih mestih, kjer je praviloma srečanje s strankami, so tetovaže niso dovoljeni. Tako imajo v mislih, preden stopijo na tem izjemnem projektu. Konec koncev, roke so vidno mesto v oči, da ne moremo skriti enostavno.

okras-vzorec-model tatu

Vse več parov razmisli zamenjavo svojih zaveznikih, ki jih zakon obroča tatoo za življenje. Dejansko pa jim ponuja dolgo življenjsko dobo in je verjetno, da se izgubi kot klasični obroč ne. Poleg tega lahko vsak par prosite svojo tetovažo, da jim omogoča uniqu eet izjemna tatoo obroč.

Datum-simbolni moment spominki

Če imate besedo ali sporočilo, ki zveni v glavi, menijo, pekoč občutek v notranjosti enega od prstov. Nekateri izberejo notranjost prsta za graviranje začetnice njune zakonske zveze, druge, da gorijo datum njihove zakonske zveze ali igranje ali pa samo, da bi dobili sporočilo. Izjave o ljubezni lahko označijo in tetovirano na več načinov.

trak-foot-model tattoo

Kdo je rekel, obroč je vsekakor treba razmišljati roke. Vendar pa lahko izstopajo tako, da si tatoo na palec. S prihodom poletja, več in več ljudi očara tatoo obroča stopala. To je tudi idealen sezona za hojo, če s tako lepoto. Njegova velika? Lahko ga skriti kadarkoli lep par čevljev.

tattoo-kana-časovna-ideja

Nekateri ljudje ne želijo, da se odločijo za stalno tetovažo. Če je to vaš primer, lahko vedno poskusite tatu obroč je Kane. To bo trajalo le kratek čas, vendar lahko uveljavite pri volji. Ne zamudite naše posebne članek na začasne tetovaže.

ned-mun inč-tatu

Obroči, zavezništev, malo srca, sporočila, azijske simboli in verske - obstaja velika izbira tetovaže, da gorijo konicami prstov. Ampak kaj je pravi za vas?

Simbol-neskončno-črnilo črno

nohtov-tattoo-ideja-diskretno

tattoo-realistično-Coutau indeks

trikotnik-simbol-zaročni moment