cvet tattoo – 10 idej za originalni tatoo in pomenu – anews24.info

cvet tattoo – 10 idej za originalni tatoo in pomenu

cvet tatoo ženska back-razlogi, pomen

Potrebujete cvet tatoo idejo? Ta publikacija ponuja izbor slik žensko in moškega tatoo zgleduje po lepoti cvetja in rastlin. Majhne ali velike, cvetni tetovaže imajo neustavljivo čar in zanimivo simboliko.


Oglejte si naše predloge in odkrijte cvet tetovažo, kar pomeni za vsako od njih!

Cvet tatoo je zelo priljubljen v zadnjem času med ženskami in moškimi.

V zahodni kulturi, so rože tradicionalno povezana z ženskosti. Zaradi tega so ti motivi so del prednostne izbire žensko tatoo. Vendar lepota in mistične čar cvetje privablja vse več ljudi. Te tetovaže so pripravljeni na različnih delih telesa (roke, zapestja, nazaj, noge, noge, vrat, ...) glede na njihovo velikost in želje uporabnika.

lotosov cvet tatu simbolizira inteligenca, modrost in duhovnost

tattoo lotosov cvet-tattoo-ideja-žena

Lotos je rastlina značilna za veliko vzhodnih kultur. To je eden izmed najbolj priljubljenih tatoo ideje moških in žensk in ima poseben pomen v hindujski veri in budizma. V prvem vere, je povezana z božansko lepoto in čistost. Odprti lotus cvetovi simbolizirajo tukaj odprtost in duhovno prebujenje. V budizmu, je lotosov cvet tatoo razume kot simbol fizično in duhovno čistost. V tej veri, je lotus pogosto zastopana z osmimi cvetnimi listi; to imenujejo kot osemkrat poti, ki vodi v nirvano.

cvet tattoo pomeni lotus-Idee

Poleg tega je cvet tatu ženska ali moški ima pomen, ki spreminja barvo. Pomen različnih najpogostejših barvah:

  • barva blue je povezana z idejo duha nad zadevo;
  • vijolična je odtenek, ki simbolizira mistični pristop k duhovnosti;
  • nianse roza predstavljajo budistično vero in modrost;
  • rdeča se razume kot simbol čustev in strasti.

češnjev cvet tatoo predstavlja življenje in lepoto

Cherry tattoo-ženska-tatto-japonska cvet

Različne vrste češnjev cvet tatoo navdihnila kulture in japonske tetovaže. To odraža krhkost, ampak tudi lepoto in sovoznikovi strani. S filozofskega vidika je češnjev cvet tatu simbolizira življenje in stalno prehod v zvezi z njo.

Krizantemo tatu predstavlja popolnost in Vladarji

tatu-krizanteme-žensko roko-idee

Kot češnjevih cvetov, ki je krizanteme tetoviranje povezano z vzhoda, predvsem na Kitajskem in Japonskem. Na Kitajskem so krizanteme cvet tetovaže predstavljajo taoizma; so videti kot slike enostavnosti in popolnosti, pa tudi veselja in dolgoživosti.

cvet tatoo chrystantheme-pomeni model

Na Japonskem je ta obrat šteje kot kraljevsko. To je povezano na cesarski prestol in insignije cesarja, ki je krizantemo do 16 cvetnih listov, ki se imenuje Kiku. Iz tega razloga se krizanteme cvet tatoo razumejo Japonci kot ilustracija popolnosti in božanskosti.

Roza cvet tatoo je simbol ljubezni, ženskosti in krhkosti

tattoo-ženska-cvet-roza roko, pomen

Roza cvetni tetovaže so nekatere tipične elemente ameriške kulture. So šteti simbolizira ljubezni in lepote. Podoba vrtnice lahko tudi dodatne razlage.

cvet tatoo roza roko-ženska-modeli

Med njimi bomo našli večno ljubezen, ženstvenost in krhkost. Trnje iz vrtnic tetovažo dodati dodatno simboliko; navedejo zaščito, trpljenje in izgubo nekoga ali nekaj, kar je draga za nas.

potonika cvet tatoo the - kraljica rož

mali tattoo-barvni potonika žena

Za Japonce je potonika je kraljica rož. Kot rezultat, japonski potonika tatoo je simbol elegance in bogastva. Radoveden, ali je za nas, v japonski kulturi je potonika se šteje za vzorec moški body art. Natančneje, gre za priložnostno odnos.

potonika cvet tatu-tatu-oboroženo ženska

V preteklosti so bile japonske tatoo umetniki navajeni, da predstavljajo potonika v odtenkih rdeče. Danes vidimo različic te cvet tatoo žensko ali moškega v različnih barvah.

orhideja cvet tatu, ima smisel za izpopolnitev moči

tattoo-orichidee-ženska v roki primerek

Kot veliko drugih tetovaže cvetja, orhideja ima skriti pomen v kitajski kulturi. Poleg tega je bil ta obrat pomemben simbol za Azteki, ljudi v Južni Ameriki je znano, za svojo bogato zgodovinsko in kulturno dediščino. Na Kitajskem, ki je sprejeta orhideja tattoo pomeni blaginjo, plodnost in prefinjenost. Med Azteki, cvet enkrat simbolizira moč in moč.

tatu-ženska-krak-cvet-orhideje

Poleg tega, da lepo, orhideja tatoo na voljo v veliko različnih variacij. Z več kot 25.000 vrst cvetja te vrste, boste zagotovo lahko izbrali tistega, ki ustreza vašim odlično tatoo idejo!

Pomen tattoo lilija - vrlina in popolnost

tattoo-ženska-idee-Fleur-de-Lys

Z rožo lilija tatu, bomo vrnili v Evropo, natančneje, na začetke kulture te celine. Podoba lilija cvet je simbolično povezana z Hera, žena Zevsa in kraljica bogov v grški mitologiji.

tatu cvet-lilija-ženska-Ramenski

Tatoo kar pomeni, lilija je, torej, povezana z božanskosti, ženskosti, ampak tudi na podlagi in popolnosti. Mimogrede, lahko to tetoviranje tudi simbolizirajo sočutje in inteligenco.

Smislu dren cvet tatu - oživitev in pomladitev

Model-cvet-tattoo-foot-cornouillet

Ta cvetlični tattoo ideja izvira predvsem iz krščanske vere. Po legendi, ta obrat je bil nekoč drevo, ki je želel uporabiti za križanju Jezusa. Gred, ki se je utrpela škodo zaradi te odločitve, se je preoblikovala v malo rastlin, tako da se ni nikoli povezano s krutostjo. Kot rezultat, Dren danes cvetlični tatu simbolizira rojstvo in mladost.

Ideja cvetlični mak tattoo - smrt in mir

ideje-tattoo-mak-cvet-žena

Pomen makovih tetovaže je povezana tudi s mitoloških Grki in Rimljani. V zvezi s tem je bil obrat šteje simbol spanja in smrti. Kasneje, mak tetovaže prejela še eno pomen: da miru.

majhnega tatu-ženska-ramo mak-pomen

To se zdi, da je najbolj pogosta v teh dneh ta zadnja pomen.

Pomen tattoo Hibiscus cvet - prijaznost in fotografije

tattoo-cvetje-hibiskus-rame žena

Drugi tattoo možnost japonskega navdiha: hibiskus. V Orientu, je to cvet videti kot simbol dobrote. Ob tem, da ima zanimiv pomen na Havajih. Tu je razvidno, spada v kraljeve družine in ima konotacije, povezane z nadomestilom in moči.

Ideja-mali tattoo-ženska-cvet hibiskusa ročno


Like this post? Please share to your friends: