lepota

tattoo Model arhitektura: 40 izvirnih tatoo ideje

tattoo modela arhitektura-ideja-stavba-foto-vzorec

Strastno o umetnosti, tetovaže in arhitekture? Potrebujete idejo izvirnega tatoo moški ali ženska? Raziščite naš izbor tatoo modelov arhitekture in stavbo in navdih, da okrasite svoje telo z tatoo temo, ki se ujemajo z vašimi interesi!


V preteklosti je bil body art način, ki označuje družbeni status ali članstva v določeni skupini. Danes je tatoo spremenila funkcijo odraža predvsem tisto, kar nas navdihuje v življenju. Pogosto so tudi izrazili svoj odnos do sveta.

Izberite tattoo modela arhitekturo je način kaže svojo strast za grafične umetnosti in za lepoto, ki nas obdaja.

V tej arhitekturi zbirki tatoo modelov, smo raziskuje načine, kako to storiti. Geometrijski tetovaže, preko velikih simbolov lepoto in simetrijo zaključiti s slikami znanih spomenikov po vsem svetu ... Vse te možnosti pritožbe na ljubitelje arhitekture.

tattoo vzorec arhitektura - zakaj se odločijo za tetovažo zgleduje po hiši?

tattoo modela arhitektura-stavba-nazaj-žena

Zakaj izbrati krasijo njegovo telo izvirno tetovažo navdihnila arhitekturo? Odgovor lahko razlikuje med ljudmi. Za razliko od drugih losi tetovaže izražajo tiste stavbe ali geometrijske vzorce nimajo nujno kodificirano tatoo pomen.

idee-nazaj-tattoo-ženska-moški-primer brez stavbe

Dejstvo je, da arhitektura tatoo modelov so relativno nov trend. take slike na splošno ne obstajajo v starih kulturah. Kljub temu je mogoče pripraviti vzporednice med nekaterimi tradicionalnimi motivi in ​​priljubljenih slik tatto arhitekture, kot bomo videli malo naprej.

ideje-tattoo-stavba-tema-arhitektura-svinčnik slike

V vseh primerih, ženska in moški tatoo ideje te vrste namenjen drzni in izvirni. In to je razumljivo! Konec koncev, to tatoo sami oblikuje cilj predstavlja precejšnjo velikost spomenikov.

tattoo Model arhitektura: 40 izvirnih tatoo ideje

Še več, pogosto nas udari po svoji kompleksnosti in njihovo ustvarjalno strani. Za čeprav izpolnjujejo vnaprej določeno gradbeno tatoo modela, vedno pusti veliko svobode za razlago, da tatoo umetnikov!

Pomen tattoo arhitektura in izbira tattoo motiv žensko in moškim

Model-by-tattoo-original-zapestja-ženska-moški-tema-arhitektura

Seveda so tattoo arhitekture in gradbenih modelov nimajo kodificirano pomen. Toda to ne preprečuje, da imajo posebno simboliko. To je povezano z določeno stopnjo zahtevnosti. Dejstvo je, tatoo vzorec te vrste so ponavadi zapleteni in spektakularno; pa traja dlje in je lahko bolj boleče kot drugi.

tattoo arhitektura-noge-tattoo-original-majhen vzorec

Kako izbrati tatoo modela arhitekturo? Odločiti, odvisno od osebnega okusa tistega, ki bo nosil tetovažo. Nekateri bodo raje stare strukture podob; drugi bo za tatoo modelov arhitekturi zgleduje po sodobnega urbanizma.

idee-tatu-prvotna-ženska zapestja krtač

Glede arhitekture modela tatoo, možnosti so neskončne. Zgodovinski spomeniki so pogoste, vendar ne edina izbira. Prav tako lahko odloči ponuditi podobo priljubljenega stavbe in si zvesto reproducira vsako podrobnost. Ampak to je tudi možno staviti na stilizirane podobe in abstraktna, tudi za silhueto stavbe v velikem mestu po vsem svetu!

tattoo vzorec arhitektura okoli geometrije

tatu geometrijski model moški-ženska-nazaj

tattoo model arhitektura je lahko v obliki geometrijskega vzorca, bolj ali manj zapleteno. Pred kratkim smo govorili geometrijsko tetovaže in njihov pomen; hitro spomni tukaj nekaj točk o tem.

Model-by-tattoo-arhitektura-vzorec-geometrijski brez

Arhitektura tetovaže geometrijski vzorec se ne zgleduje le zgodovinskih vidikov stavb in mest; pa tudi nadaljevanje od idej za oblikovanje notranjosti in okrasitev trende.

idee-tatu roko-ženska-man-tatu-geometrijska-primer

Geometrijske oblike so samo nekatere od najbolj priljubljenih elementov v sodobni deco. Torej, to je odlična ideja za moškega ali ženskega tatoo za tiste, ki iščejo trendy in prvotnega modela tatoo.

idee-tattoo-ženska zapestja-tetoviranje-stavba-modeli

Poleg tega so geometrijske tetovaže prihajajo v različnih velikostih, da ustrezajo različne dele telesa. Prav tako pridejo v majhnih tattoo prstov sproščanje, gležnjem ali ramo za tiste, ki niso pripravljeni stopiti resnično monumentalno tatoo idejo.

tattoo-geometrijska-ženska-roko-tattoo-arhitektura model

Značilne oblike geometrije so tudi dovolj preprosta za reprodukcijo človeške kože. Trikotnik, kvadrat in krog se štejejo kot ideje preprost in diskreten tatu. Oni ne zahtevajo veliko časa za njihovo doseganje in ne nas trpijo pretirane bolečine!

Ideja in tattoo modela arhitekture z geometrijskih likov

tattoo-geometrijska-original-ideja-tetoviranje-vzorec

Krog, trikotnik in kvadrat so geometrijske oblike, ki imajo svoje tetoviranje pomen. Če menite, da vaša ponudba tak tatu, boste bolje spoznali z geometrijskim tatoo smislu, preden začnete.

mali tattoo-original-tema-arhitektura-Free-modela

Tako je krog navadno povezana z idejo popolnosti, ampak tudi krog življenja in neskončno. Trikotnik, medtem, je razlaga kot simbolno sliko ravnotežja. Upoštevajte tudi, lahko to geometrijska oblika imajo različne interpretacije v nekaterih religijah.

tattoo model, arhitektura, dizajn-ideja-tetoviranje roko spolov

Glede geometrijskih tetovaže kvadrata, vedo, da simbolizira varnost, struktura in red. Štiri točke kvadrata lahko kažejo tudi parov komplementarnih konceptov. Primeri takih parov so: neba, elementi narave, sestavnih delov vesolja ...

tattoo-original-tema-arhitektura-ideje-man-ženska-tattoo

Geometrijski tatoo modelov so malo preveč preprosto za vas? V tem primeru, iskali načine, da jim malo bolj zapleteno podobo. Med njimi je risba geometrične oblike v 3D, registracija teh oblik v bogatejši nabor v podrobnosti itd

geometrijsko tattoo-roko-tema-arhitektura-idee

Nenazadnje, ne pozabite, da se vse tetovaže lahko izvede v različnih tehnikah. Na primer, lahko tudi menijo, da dobimo telo geometrijska umetnost razlagati v duhu plemenski tatoo. In z vsemi bistvenimi elementi iz te starodavne tehnike!

arhitektura tattoo vzorec zgleduje po simbolih stavbe umetnosti

Primer-tattoo-arhitektura-zapestje brez modelov, tetovaže

Ljubitelji arhitekture in gradbene umetnosti imajo tudi drugo možnost. To je, da se osredotoči na enega od simbolov simetrije in lepoto. Manj diskretno kot geometrijske tatoo, so ti vzorci značilna harmonična in grafiko.

Model-by-tattoo-stavba-tema-arhitektura roko

Poleg različnih komponent, ki simbolizirajo harmonijo in popolnost (simbole, številke, geometrijske oblike ...), se ta ideja odziv pred zastopa tudi razmerja človeškega telesa po vitruviju tetovažo.

tattoo-arhitektura-man varnostno-tattoo-ideja-man Vitruvian

Kot je znano, Vitruvij je ena najstarejših avtorjev, ki pišejo o arhitekturi in umetnosti gradnje. Rimski pisatelj Vitruvij je avtor razprave na rimske arhitekture. To delo je bilo odkrili v obdobju renesanse. Nato je navdihnila mnoge slikarji in arhitekti obdobja. Med njimi je tudi Leonardo da Vinci je režiral pripravo razmerja človeškega telesa po vitruviju je danes ohranjena v Gallerie dell'Accademia. Njegove idealni deleži se razume kot vez med naravo in človekom, ki predstavlja harmonijo vsega, kar nas obdaja.

modeli-tattoo-arhitektura-vzorec-geometrijska-ideje

Geometrijske oblike, vpisana v simbolnem tattoo motiv umetnosti arhitekture lahko spomni le plemenski tetovaže. Kaj imajo skupnega? Dejstvo, da je njegovo telo na elemente narave in naše okolice za ponazoritev harmonijo med človekom in njegovim naravnim okoljem.

Model tattoo arhitektura in abstraktna umetnost - ustvarjalne tatoo ideje za moške

tattoo-gradbeno-arhitekturni model brez-idee-tattoo

Sodobna arhitektura se zgleduje po umetnosti 20. in 21. stoletja. Zato je naravno, da je arhitektura tematskih tetovaže nadaljevala tudi ideje tistih časih. Zdaj, natančno, abstraktna umetnost je ena od glavnih smereh, ki jih moderni umetnosti, sprejetih v 20. in 21. stoletju.

ideje-tattoo-original-roko-vzorec-geometrijski brez

tatoo modelov arhitekture te vrste prav tako temeljijo na geometrijskih oblik. So pobrali in razlagati širše sklope in bogatejši v vrstah in včasih barve. Njihov cilj? Predstavlja sliko ali stiliziran spomenik.

tattoo-izvirno roko man-theme-arhitektura-ideje

Ta ideja arhitektura tatoo skušnjava? V tem primeru imate dve možnosti. Eden bi bil stavil na tatoo arhitekturo, ki temelji na obstoječem modelu abstraktne umetnosti. Druga bi bila, da izbere vzorce sebe in vam poslali umetnika, da igrajo na telesu.

Dobro je vedeti: Če ste se odločili, da se odločijo za drugo rešitev, se zaveda, da se lahko v zvezi z višjimi odhodki. To se določi glede na zahtevnost modela arhitekture tatoo in čas, potreben za njegovo uresničitev.

tattoo model, arhitektura in mesto obris stavbe

tattoo modela arhitekture ideja-tattoo-free-ženska-nazaj

Sanja o arhitekturi tatoo, vendar vam ni všeč, preveč kompleksne slike? Ali vas je strah, da izberejo model tatoo preveč pod pogojem, da je lahko malce boleče? V tem primeru bi bilo najbolje, da izberejo arhitekturni vzorec znan obris mesta ali stavbe.

tattoo-arhitektura model roko-man-ideja model

Kot pove že ime, tatoo silhueta mesta stavba arhitekture ali predlaga, da predstavlja obris stavbe ali skupine stavb. To so lahko stavbe ali mesta ali bolj znane po vsem svetu, za katere imamo posebno prilogo.

tattoo vzorec arhitektura arm-spol-ideje

Se spomnite značaj Ted Mosby serije How I Met Your Monther? poklicni arhitekt, je sanjal, da imajo možnost, da dopolni skyline New Yorku od stavbe, ki bi ga sam namenjen. Ampak ravno izraz mesto skyline splošno prevedena v francoščino kot "mesta silhueto".

tattoo zapestja-ženska-IDEE-modeli-arhitektura-slike

Če imate radi posebno mesto, in sicer New York, Pariz, Sydney ali Rim, lahko kažejo skozi mesto obris modela arhitekture tatoo!

Kakšna ideja tatoo silhueta mesto ali stavba za vas?

idee-tetovaže zapestja-spol-Free-tema-arhitektura

tetovaže modeli te vrste so na voljo v različnih velikostih. Na splošno lahko izvedljiv, imajo prednost pri manj časa kot zelo natančnimi risbami stavb.

idee-tattoo-stavba-arhitektura-small-tetovaže-modelov

Poleg tega so ti tatoo modelov se odlično prilegajo tudi v vseh delih človeškega telesa. V bistvu, lahko odločijo za mesto obrisa posnetka, ki v malem formatu, ki je idealen za tatoo ideje zapestje žensko ali moškega.

tattoo-arhitektura-stavba-tattoo-original-nazaj-žena

Kot je za tiste, ki radi vintage stil in stare zemljevide, so brezplačni, da se osredotoči na mestni silhueti iz okrogle oblike. To je vzorec, tetoviranje, ki se nanaša na stare kartice, kot so bili sestavljeni v preteklosti.

tattoo-arhitekturo zapestja-ženska-tattoo-ideja model

Poleg tega je ideja mesto silhueta tattoo je tudi gradnjo javnost. To pomeni, da si lahko zamislimo model, tatoo, ki dobi oblike je predvsem gradbeni stilizirani obliki.

tattoo modela arhitekture po zgodovinskih spomenikov in njihovih sestavnih delov

tattoo-arhitektura-model tattoo-ideja-original-arm

Seveda, je različica tatoo izmed najbolj priljubljenih in najbolj znani arhitekturi zgleduje po velikih zgodovinskih spomenikov. Njihova lepota navdihuje številne ljubitelje stavbe, da jih zastopa na njihovih telesih. Bogatejši in bolj zapleten od drugih tatoo vzorci moški in ženska zgoraj razvidno, prav tako zahtevajo malo časa.

tatu arhitektura model tatu prstoma-ženska primer

Kot veliko vzorcev tatoo že razpravljali, te tetovaže so prilagodljivi za različne dele telesa. Nekateri lahko celo del prsta tatoo!

tattoo model, arhitektura, dizajn, tatoo-ženska zapestje

Za izbiro tatoo idejo spomenika, samo pomislite stavb smo všeč posebej. To je lahko struktura, ki uživa v gledanju na dan; mogoče pa je tudi, da se odločijo za spomenik, ki je bila odkrita med potovanjem v drugi regiji.

tattoo modela arhitekturo zapestja-tattoo-original-building

Upoštevajte tudi, slike in gradbenih modelov, ki navdihujejo tetovaže arhitekturo te vrste je lahko moderna ali starodavno. Dejansko nekateri elementi grško-rimskih stavb so enako zanimiva za umetnike. To je v primeru različnih komponent grških stebrov, ki najbolj znanih skozi ohranjenih templjev v tem obdobju.

Vzorec-tattoo-original-arhitektura-design-ideja brez

Če vam je všeč grško-rimski umetnosti in renesanso, ki se v veliki meri zgleduje po antiki, razmisli o možnosti tovrstne arhitekture modela tatoo. Korintski kapiteli, bogata z cvetlični vzorec, so odlična ideja.

tattoo-arhitektura-stavba-model tattoo-original-3D

Toliko idej in tatoo modelov za ljubitelje arhitekture in umetnosti. Kateri je najbolj zanimiv za vas?

idee-tattoo-gradnjo zapestja-robot-model


About the author

admin