indirektno osvetlitev – svetlobni ideje ozračje za notranje zadeve – anews24.info

indirektno osvetlitev – svetlobni ideje ozračje za notranje zadeve

indirektno osvetlitev svetilka LED deco starševski sodobno oblikovanje prostora

Kaj je posredno osvetlitev in zakaj je poudarek v njegovi hiši? Nakup svetilke za notranje zadeve pogosto zahteva dve osnovni možnosti, osvetlitev imenuje neposredno ali posredno ena imenovana.


Tukaj je nekaj pojasnila, da vam pomaga razumeti razliko med obema vrstama svetilk za dom, nato pa naš izbor svetilk in drugih virov posredno razsvetljavo za sodobni življenjski prostor.

Kakšna je razlika med neposrednim in posrednim razsvetljavo razsvetljavo?

indirektno osvetlitev LED trak kuhinja smole oblikovanje koledarjev

Za razliko od neposredne razsvetljava, ki usmerja svetlobo od zgoraj navzdol, indirektna razsvetljava je izraz, ki se sklicuje na vire, ki neposredno svetlobo na steno, strop ali drugo površino, ki odbija svetlobo. Obe vrsti razsvetljave so primerni za različne namene. Naloga osvetlitev je primerna za dejavnosti, ki zahtevajo več podrobnosti in koncentracijo pozornosti, kot so delo v kuhanje, obrti, pisanje in branje. Obesek napeljave so klasičen primer neposredne svetlobnega vira, ki se uporablja za usmerjanje svetlobe na določenem območju.

Posredna osvetlitev in osvetlitev - nekaj preprostih primerov, da se spomnimo

Hiša ideja notranja osvetlitev sodobni vzdušje stopniščne ograje

Posredni razsvetljave, v zameno, razprši v prostor v bolj ali manj homogeno. Svetloba, ki se odraža tudi na vertikalnih površin in stropov širiti v vsakem kotu sobe. Iz tega razloga, je ta tip razsvetljave imenujemo tudi razpoloženje razsvetljavo in je zelo primerna za čase in počivališča, kot so kopalnica in spalnica. Wall sconces in s katerimi se sooča vzmetenja strop so primeri virov posredno osvetlitev.

razpoloženje osvetlitev - naš izbor svetlobnih virov za delov notranjosti

razsvetljava'ambiance luminaire LED design etagere chambre a coucher idees

Sedanji trg ponuja veliko posredno osvetlitev za notranje zadeve. Izbrali smo primere okrasne svetilke, LED luči in svetlobnih trakov, ki so primerni za različna področja sodobnega bivanja. Raziskali smo jih enega po enega v naslednji objavi.

Kaj vir posredne svetlobe bivalni prostor in jedilnico?

svetilke'ambiance idee luminaire design mur decoration contemporaine

Osvetlitev razpoloženje je idealna izbira za celotno dnevno sobo ali za dekoracijo določenih kotih tega prostora v hiši. Med svetlobnih virov te vrste, stenske sconces so med najbolj primerni za sodobno življenje.

Stenska svetilka za načrtovanje razsvetljave: pozlačeni LAYLAND s Anthropologie

Ideja posredno Svetilo zasnova sedežev steno vzdušje luč

Stenske sconces so zelo primerne za okrasitev sproščujoče kot v sodobni dnevni sobi. Okrogle, kvadratne ali druge oblike bolj originalni elementi te vrste usmerja svetlobo proti stenam in zagotavljajo dovolj svetlobe brez ustvarjanja neprijetnih izbruhe.

Model osvetlitev za življenje Burj s Luxxu

svetilka'ambiance modele applique modeles design interieur

Več kot drugo razpoloženje razsvetljavo, sconces so bistveni element okrasitev iz preprostega razloga, da so nameščeni bolj ali manj stalno v določenem prostoru vašega doma. Ampak to je tudi funkcija, da lahko koristi, na primer z združevanjem svoje napeljave, z dodatki, kot so barve, s čimer dobimo vaš dom videz po meri.

Aplicirano oblikovanje kovinska barva oblika za življenje

osvetlitev Poleg stenske luči zid ideja deco predprostor notranja ideja

Isto vrsto razpoloženja svetilke ustrezala tudi dekor jedilnim kotom in dnevno sobo ali jedilnico.

Stenska svetilka vzdušje za sodobno jedilnico

posredno primer osvetlitev'applique murale idee de decoration salle a manger

Medtem ko je trenutni trend je, da je jedilna miza dekor s opustitve, vsakdo ni ne zapelje idejo strop v sredini jedilnico. Če vam ni všeč vzmetenja, jih lahko zamenjate z appliques, ki so veliko bolj diskreten alternativno in manj zahtevne prostora!

Viseči svetilka sodobne oblike za posredno osvetlitev na Buschfeld

začasno svetilke vzdušje zen ideja dekoracijo razsvetljavo ogledalo

Ko že govorimo o podvozju, tudi zavedati, da lahko nekaj svetilk te vrste služijo kot vir za posredno osvetlitev, kot to zasnovo svetilka, ki ne usmerja svetlobo na določeno točko, vendar razpršena po vsej EU prostor.

Oblikovanje Primer suspenzija za notranjo razsvetljavo atmosfero

indirektno osvetlitev vzmetenje miza sodobni pisarni ogledalo ideja

Tukaj je še ena dobra ideja dekorativne razsvetljave za dnevna soba, jedilnica in celo pisarniško kot določeno v dnevni sobi!

LED trak za steno knjižni polici policah

meri osvetlitev police Omara polica steno LED osvetlitev

Svetle LED trakovi so prav tako del ambient razsvetljave, saj razprši svetlobo na vertikalnih površinah, kot so stene in knjižnice. V tej podobi, ideja posredne razsvetljave okras odprtih policah, da bo dala elegantna in moderna.

Talne svetilke za posredno oblikovanja svetlobe: Broom, ki jih Brand van Egmond

indirektno osvetlitev svetilka bivalni prostor'ambiance maison design salle de séjour

Talne svetilke imajo tudi ustrezno različico za tiste, ki raje posredno osvetlitev. Zahvaljujoč svoji obliki, razpoloženja svetilke te vrste so funkcionalna dopolnitev vsakem kotu sobe, vključno z bralni prostor, ki zahteva več svetlobe.

Sodobna talne svetilke za notranjo

indirektno osvetlitev modela luč stoji svetilka sodobne oblike

Svetilke talne te vrste nudijo tudi eno prednost: so dokaj preprosta, da se premaknete iz enega prostora v drugega, kar vam omogoča, da jo uporabljajo, kadar jo potrebujete v tem trenutku!

kuhinja posredno osvetlitev: LED svetlobni trak Lighting sistem 6, ki ga Gera

posredna razsvetljava zen svetlobni trak LED Kuhinjske delovne plošče postavitve

V kuhinji, ki je posredno osvetlitev običajno predstavlja LED tipa svetlobnih trakov. Enostavna namestitev tudi v območju z minimalno zasnovo in trendovsko, LED trakovi so tudi eden od najboljših možnosti za osvetlitev kuhinjo z lakirano pohištvo, ki odsevajo svetlobo.

Mood razsvetljava za Gamma Arclinea oblikovanju kuhinj

indirektno osvetlitev modela kuhinja vzdušje LED trak

Kljub estetskih in praktičnih prednosti, je svetloba trak pogosto nezadostna za okrasitev funkcionalno kuhinjo. Če vas ta problem moti, vedeli, da lahko zelo dobro kombinirajo napeljave te vrste z eno ali več neposrednih virov za vašo delovno površino in pomivalno korito za razsvetljavo!

Stenska svetilka vzdušje za stopnišče dekoracijo Rio Lc Cinier

deco stopnišče razsvetljava d'interieur bandes led luminaire mural

Osvetlitev je pogosto prednost na področjih, ki zahtevajo veliko svetlobe razpršene enakomerno skozi prostor. To velja v prehodnih prostorih, kot so na vhodu v hišo, hodniki in stopnišča. Dobra osvetlitev v tistih delih doma, je še posebej pomembno, saj so prečkali dnevno z vsemi družinskimi člani.

LED trak rumen za stopniščne ograje, ki ga Gera

osvetlitev'escalier interieur bande led lumineuse ambiance

Sodobni proizvajalci razsvetljave ponujajo široko paleto okolice svetlobnih virov, ki posebej za ta območja v hiši in značilnih elementov teh so, na primer, z ročajem.

Posredna osvetlitev v kopalnici, sodobno opremo, ki Agape

indirektno osvetlitev svetilka LED trak ogledalo pohištvo oblikovalec kopalnica

Kot v kuhinji, lahko kopalnica in WC koristi posredne razsvetljave, ki se uporablja samostojno ali v kombinaciji z drugimi svetilkami.

Tuš z LED luči trak za osvetlitev stene niše trendov

svetilka'interieur lampe led niche murale salle de douche italienne design

Majhne kopalnice so pogosto prostori, LED trakovi so najboljše možnosti za okrasitev tiste dele hiše, ker ne zasede veliko prostora in so se prilagodili z lahkoto so niše in špranje.

Kako uporabljati osvetlitev, da okrasite svojo kopalnico?

ogledalo osvetlitev kopalnica sodobna zen kopalnica

LED luči tudi vam omogočajo, da ustvarijo mirno vzdušje v vaši kopalnici in poudariti posamezne elemente svoje dekoracijo.

jutranje pohištvo in oblikovanje razsvetljave za stenske enote Cristiano Rosa

osvetlitev'ambiance sur mesure idee lumiere indirecte dressing armoire

Še ena soba v hiši, ki pogosto vključuje niše ali vsaj veliko prostora za shranjevanje vseh vrst: garderobi. Okrasite ta del hiše z LED osvetlitvijo za vaše potrebe in uživajte v brezhibno preliv!

Posredna osvetlitev spalnice odraslih Maxim Tsiabus

svetilka'ambiance luminaire mur exemple chambre contemporaine panneaux lumineux

Sprostitev par excellence, spalnica in mojster suite so med najbolj pogosto okrašena z viri posredne svetlobe in okrasne svetilke delov. Poglejmo, kaj različne elegantna možnosti osvetlitve za ta prostor v hiši!

osvetlitev modela okolja pri odraslih sobo s Koga briga Oblikovanje po meri

posredno LED osvetlitev ideja postavitve soba ima sodobno spalnico

Osvetlitev razpoloženje je pogosto prisotna tudi pri odraslih sob okrašena v ultra modernem stilu, kot je prikazano na sliki spodaj. Še več, po meri napeljave so ena od velikih priložnosti, da bi več osebnost tak spalnico.

rdeča osvetlitev, za dekoracijo ultra moderno odraslih spalnico

svetilka rdeči LED osvetlitev ambienta postavitve sodoben slog sobo

Posredna osvetlitev lahko tudi spremeni barvo, da prispeva k vzdušju bolj sproščeno in bolj zahtevno, kot si želite!

izvirno dekoracijo stene za sobno zasnovo z osvetlitev, ki ga Vibia

stenske svetilke razsvetljava vzdušje deco spalnico

Nameščen za posteljo, lahko stenske sconces tudi dekorativno vlogo, kot je prikazano s tem zidana načrtih Vibia okroglih napeljave.

Lahka vzglavja dekoracije z LED svetlobnim trakom, ki ga Frontop

svetilka pas Notranja LED'ambiance eclairage chambre adulte design

Osvetlitev okolice, LED ali druge, so tudi dekorativni element v prostoru in zlasti vzglavja V bistvu je to zelo mehke razsvetljave gre tudi s skoraj vsemi najbolj priljubljenih materialov za izdelavo postelj in pribor za pohištvo.

talne svetilke za razpoloženje razsvetljavo in sobni okras spalnice odraslih

posredni razsvetljavo svetilke in svetilke'interieur deco style contemporain

Imate umetnino ali majhno pohištvo izjavo oblikovanje v vaši spalnici in želite, da se opozori na to točko? Uporaba talne svetilke ali svetlobne trakove za predstavitev tega kotu sobe!

Moderna svetilka za komorni sproščujoče spalni prostor s Extra

indirektno osvetlitev LED svetilka mizico podstavek sodobna dnevna

Poleg tega je LED luči zlahka postanejo dekorativni elementi v sebi, kot smo gledal ta majhen aparat za namizno svetilko moderno!

Svetilka zen kamni v obliki modela Andre Cazenave

Ideja posredno osvetlitev luč'ambiance moderne decoration zen

In če boste uživali vzdušje zen in iščejo dodatne opreme, da stil za vašo sprostitev, gre za napeljave zgleduje po naravnih elementov, kot so kamen in mineralov.

Japonski slog dekor postavka za Zen sobo: naravni slog okrasne svetilke

svetilke'ambiance zen deco naturelle pierre lumineuse design

Zadnja prostor, ki ga je treba omeniti, ko govorimo o okrasnih svetilkah in posredno osvetlitev: spalnica za otroka ali otroka. Spodaj so nekatere notranje možnosti, da osvetlitev izumil posebej za okrasitev takšno sobo!

Posredna osvetlitev otroška soba ali otrok nekaj idej trend napeljave za otroke!

indirektno osvetlitev svetlobe venec deco dekle komora

Božične lučke so vrsta razsvetljave idealen za okrasitev otroške sobe stene, dekle ali fant.

Majhen stenske svetilke v obliki živali vrtec dekoracijo s Anthropologie

svetilka'ambiance luminaire applique chambre bebe enfant deco animaux

Seveda, lahko najdete tudi stenske sconces ali druge majhne napeljave prilagojene dekor sobo vašega malo draga.

okrasne zbirka svetilke za dekoracijo vrtcu fant ali dekle

model svetilka'ambiance applique deco mur idee chambre bebe

Na primer, ti mini svetilke v oblikah živali v džungli in ocean je luštna ideja, da bi postal tudi zelo lepo darilo za prijatelje, ki pridejo na sprejem novega otroka! Kaj pravite?

Mala indirektno osvetlitev svetilka za vrtec: Orochi Dragon

LED osvetlitev barve ambient zmaj luč fant dekle soba

Za otroško sobo zabavo in dobro osvetljena, stava na majhnem LED svetilka v obliki namišljenega živali kot bitja iz pravljic ali najljubše celovečernih filmih vašega otroka! Vaš mali zelje se bodo zabavali z mini blagodejno zmaj, ki lahko spremenijo barvo, vzorec na zgornji sliki, ki Anthropologie prodano.

osvetlitev svetilka v rdeči barvi za okrasitev služkinja ali fant

Vzdušje svetilka dekoracijo vrtec roza rdeča zelena barva

In za sobo mladinsko, izberite srčkan mačke in srečo kitajske tradicije ali sconces ponavadi spremljajo igrive dodatki za dekle ali fanta! Tu sta dve drobni primeri spodnje slike:

Svetilka za otroške sobe: Maneki Neko mačka vrata sreča s Smoko

svetilka'ambiance chat chinois luminaire indirect decoration chambre enfant

Model svetilka kitajski srečen čar za otroke sobno fant ali dekle načrtih Smoko

indirektno osvetlitev svetilka vrtec dekoracijo dekle, fant sodobne oblike

Predlagani okras teen dekle ali fant soba s steno srečanj trend

luč komora dekompresijski kovinska barva elipse svetilka

svetilka modela trend za notranjo dekoracijo kovinski barvi, ki ga antropologije

stenske svetilke razsvetljava ideja deco Poleg zen odraslih soba


Like this post? Please share to your friends: