ClockONE: digitalna oblika stenska ura

digitalna ura sodoben dizajn

ClockONE je digitalna ura tanka z 4mm debelo poganja majhen uro baterijo. Razvil Twelve24.
Prikazovalniki na osnovi digitalne naprave črnila množijo, v trgovinah in restavracijah.


Dogaja se tudi, da so hišo partucliers, ki jih zanima ta novi trend, ki združuje hi tech in notranje opreme. Tudi če je uporaba še vedno predmet nepredvidljivosti tehnologije.
Za uspešen projekt, med novimi tehnologijami in notranje opreme, raziskovanje in eksperimentiranje z novimi materiali so ključ do uspeha.

ClockOne je digitalna ura napaja z majhno baterijo Zanimiva oblika digitalna ura

To je izziv, ki še vedno čaka na sodobni oblikovalec, saj tehnologija ne ustavi, da razvijajo in ponujajo nove praktične rešitve, ergonomsko in estetsko.
Dvanajst 24, Andy Mitchelides je mlado podjetje, ki je napovedal ClockOne precej edinstveno stensko digitalno uro, saj uporablja E-Ink tehnologijo, ki je dobro znana v e-bralniki. To mu daje velik kontrast in kote široke vizije, niti od daleč. Dejansko je rezultat tesnega sodelovanja z oblikovalec Chris Lenart v svetu znana tehnološkega oblikovanja.
ClockONE je tudi zelo učinkovita ura, ko gre za vzdržljivost baterije, saj zahteva zelo malo energije in je sposoben delovati na enem CR2450 Gumb baterija za celo leto!
Lepa in izredno lahek digitalna ura se lahko pritrdi na steno s pomočjo magnetnega medija, ali pa preprosto namestimo na vrh pohištva. Na voljo je v različnih barvah.

Originalni dizajn ura kot nalašč za moderno notranjost digitalna ura-art deco clockone

ClockONE je tudi zelo učinkovita ura, ko gre za vzdržljivost baterijeZanimiva oblika deco ura

Elegantna moderna oblika ura Sodobna digitalna ura oblikovanje ideja