Autumn Cup 2017-2018 snygg man: idéer för att vara i takt med tiden – anews24.info

Autumn Cup 2017-2018 snygg man: idéer för att vara i takt med tiden

hösten cut man trendig look

Fancy en ny höst snitt, mina herrar? Du kommer till rätt ställe! Idag kommer vi att presentera dig för våra idéer om de bästa nedskärningar Män 2017-2018 för den kommande säsongen.


falla se trendiga cut man 2017 2018

Ny säsong, ny snitt ... Vi vill ändra huvudet från tid till annan. Anländer till frisören, har vi en mycket bred uppfattning om vad vi kommer att skära bäst. Lyckligtvis finns det flera modeller av olika styckningsdelar. Med vårt utbud av 20 idéer, kommer vi att försöka att hjälpa dig hitta snittet anpassad till morfologi din visage.Vous bli förvånad - allt är på modet i år och gå tillbaka till retro trender är slutgiltigt.

Man Cup Fall 2017-2018: urval av tjugo idéer riktigt snyggt skurna!

Hösten man kortklippt hår idé

Läget, som går ur stil.

Tillbaka till 60, 70, 80 ... De cykliska trender gör oss gå tillbaka. Mannen skär 2017-2018 trend inspirerad av filmstjärnor Marlon Brando, Alain Delon och Belmondo. Vi säger ofta: mode är vad som händer ur stil.

Välj ett snitt som det känns bekvämt. Ett snitt som visar upp funktionerna i vårt ansikte och färgen på våra ögon. Detta är hösten cut trend man (och kvinna) universella. Om du väljer din del enligt dina önskemål, kommer du aldrig gå fel ...

höst klippa människohår trend man

Underskärningen, pottfrisyr, lång eller medellång hår - du väljer din klippa mannen falla i enlighet med dess önskemål och formen på ansiktet. På sommaren föredrar vi att bära ljus och klippa håret kort. Men på hösten, kan vi låta dem växa och ändra dess frisyrer. Allt beror på om du är bekväm med något längre hår.

klippt man klippa hösten 2017 2018

Den Morpho-frisyr: ett ansikte historia

I en nyligen publicerad, var vi intresserade hur man väljer skära enligt morfologi hennes ansikte. Tja, det är inte mycket komplicerat! runt ansikte, avlång, fyrkantig, rektangulär eller oval - sätta dig själv i spegeln och dra håret tillbaka. främre, hakan, käkben, längd - Här är fyra saker att tänka på som hjälper dig att avgöra din ansiktsform och valet av en lämplig snitt. Om du vill ha mer information om Morpho-frisyr, läs den här artikeln.

En långsträckt ansikte och en stor panna? Du kan sedan välja en nedskärning med lugg eller pottfrisyr! Låt ditt långa hår i mitten och kortare på sidorna - det här sättet kan du variera frisyrer med lugg eller utan. Idén om moprho-hår inte dölja sina brister, men för att markera sina funktioner vi gillar mest.

cut-man hösttrend kort

Den berömda cup underskärning är fortfarande mycket modern. Vissa associerar det med New York mode, andra vet att det genomför sitt ursprung i Tyskland. Och vi vet vi att denna minskning är så snygg och universell att det passar alla ansiktsformer. Lycka! Om du väljer snittet underskärning, förföraren ditt utseende 100% garanterad. Denna bägare är en bra kompromiss om du tvekar mellan en genväg och lång cut. Det är både på en gång! Du kommer att lämna lite hår ovanför huvudet och raka eller skära kortsidorna. Mycket enkelt, snabbt och alltid super original!

trendbrytare man-look-moderna trend 2017-2018

Bun: en ständigt närvarande tendens för 2017-2018 säsongen?

Om du vill hålla håret länge, kommer du förmodligen behöver frisyr idéer. Bun (bulle på engelska) är alltid i mode för män. Kombinera det med en tredagars skägg, en jeansjacka, en rutig skjorta och du kommer att få den romantiska musiker ser snygg 100%. Söt!

bun-människa-hair-fall-trend
Höstmannen cut skred trendig look 2017 2018

Autumn Cup Män 2017-2018 och zooma färg.

Du verkligen vill ändra huvudet och en ny frisyr är inte tillräckligt för dig? Tja, varför inte välja en originalfärg? Att föryngra ditt ansikte, är vårt råd att gå för en California scan eller ljusare färgen lite. Det är bättre att välja en partiell färg (balayge, skuggade hår, sjönk hår eller höjdpunkter). Den partiella färg är väldigt trendigt just nu eftersom det är mindre aggressiva för hår. Det finns också många moderna färg produkter med ingredienser som gör håret mjukt och glänsande. Vårt råd är att undvika aggressiv färg och lyfta fram din naturliga hår! Fläck några delar kommer att spela. I modedesign och frisör, är naturligt sätt. Vi vill inte vara i alla fall, eller hur? En bit av originalitet och självförtroende riktigt bra!

man-breaker fall-trend 2017-2018

Sätt gelen på hans hår fortfarande på modet?

Om du har mycket omfattande hår, använder du förmodligen ofta frysning. Mycket modern i slutet av Ricky Martin är gelen länge föråldrad. Jo, han är tillbaka i år! Med frysa, kan du experimentera och byte av håret varje dag. Återigen, råder vi dig att välja en produkt baserad på naturliga ingredienser och toning. Ta hand om hennes hår, är det viktigt att känna sig vacker och säker i sig själv.

cut-man höst-trend-look

Liten skägg som går med dina Autumn Cup, mina herrar?

Åh, skägg ... Long, skägg och mustasch ansågs super retro, och en del även en "stor fader sak." Inte längre! Det har varit några år att de skäggiga män har funnit sin väg in på catwalken. Om du har mjuka ansiktsdrag, skägg ger dig en maskulin utseende, till exempel. Kom ihåg skägg eller mustasch - båda frågar behandla varje dag med rätt produkter. Det är som om du har två snitt att styla samma gång!

Ju kortare ditt skägg eller mustasch, desto lättare att behandla och mindre produkt att använda. Välj din skägg eller mustasch beroende på formen på din käkben och hakan. På sommaren är det kanske inte den bästa idén att låta skägget växa. Hösten är en perfekt tid att låta skägget växa. Det kommer att hålla dig varm på vintern. Vilken smart idé, eller hur?

man-breaker fall-hår kort man skärmänskligt hår skuren lång hösthår lockar-man cut-fall-trend hår-cut människan trend 2017-2018hår-cut man-idéer Man-bun-bun-hair-fall-trendHuman Hair-long-look-trend-fall-breaker man hair-cut man höstenhår lockar cut-man höst


Like this post? Please share to your friends: