De skuggade hår karamell – för en gradient av lysande färger – anews24.info

De skuggade hår karamell – för en gradient av lysande färger

skuggade hår långt hår-färgglans karamell

Om du tittar noga, kan du märka att vi är fler och fler kvinnor som bär sitt hår upplyst av skuggeffekten. I själva verket är denna teknik växande trend idag tack vare hur man gör vår vackraste och möjlig naturliga hår.


Liksom i håret svepande, kommer skuggade hår i olika nyanser beroende på färgen på håret och det resultat som skall uppnås. I följande artikel kommer vi att tala om karamell skuggade hår, perfekt för soliga sommardagar.

hår-färgning mid-kurs

Nu när vi går till frisören kan du välja mellan flera olika typer av färg. Bland de mest kända omfatta blixten låsen, svepet, ton i ton, slips och färgämne och skuggade hår. Men innan du färg håret, måste du fråga dig själv om du verkligen behöver. Och om svaret är ja - som vill få till följd? Om du vill täcka en tidig vitt hår, skulle det vara bättre att välja en ljusare teknik och färgtoning. Den skuggade hår Caramel är bara en bra lösning.

Vad är den skuggade hår karamell och varför du gillar det så mycket?

hår-färgning konstkaram

De skuggade hår caramel gjorde oss alla fall för sin naturlighet och glänsande. Denna partiella skuggning teknik färger håret i olika nyanser, som börjar med roten och slutet av håret. Det erhållna resultatet är en trevlig gradient smält och glänsande. Färgerna är inte alltför skiljas från varandra, för den slutliga harmonisk och naturlig färg. Eller, för en karamell skuggade hår måste spelas mellan bruna och blonda nyanser.

hårfärgningsteknik-degraderat

Men hur gör sedan en skuggad hår karamell?

För första gången, rekommenderar vi att du anförtro din stylist. Detta kommer att guida dig bättre i ditt val av färg, för att uppnå den önskade effekten. Sen om du känner dig säker kan du utföra en skuggad hår hemma tack vare kit som säljs i specialbutiker eller varuhus. Innan du köper alltid ta hänsyn basfärgen på ditt hår.

hår-färgning lång partiell

Låt karamell skuggade hår är av missfärgning med början från hårfästet. Den gäller nyanser som bildar en smält-gradient. Missfärgningen är en viktig del. Det ger en vacker färg och för att förhindra håret gulnar med tiden.

färg-degraderat-glare-glans

Många undrar vad är skillnaden mellan en karamell hår och ett svep skuggade hår karamell. Faktum är att det är två mycket liknande tekniker. Som vi nämnde tidigare, lättar skuggade hår stegvis hår från rot till topp. Den bildar en vacker färg lutning. I det här fallet är gränsen mellan olika färger lite mer synliga för ögat som för håret svep. Det senare syftar till mörkare eller ljusare hårfärg eller blekmedel fina hårstrån. Det är känt för sin effekt "sol".

färg-partiell-reflektion-degraderat

Så för att behålla håret färgat i skuggan?

Färgningen själv tar dig 2-3 timmar av din tid. Återväxt förekommer naturligt, tack vare försämra och rötterna är aldrig för synliga. För underhåll, helt enkelt besöka din kolorist var 3 eller 4 månader. Samtidigt kom ihåg att återfukta håret med en speciell mask och hår av eteriska oljor.

färg färgning-hår vågig

Undvik att använda rakpermanentningsmedel eller curling, liksom en alltför vanlig hårtork. Kom också ihåg att klippa topparna av håret för att förhindra gaffel effekt.

idé-färgning-håret glans

Den skuggade hår är den perfekta tekniken för att visa alla typer av hår och ansikten. Genom att välja detta kommer du att få en naturlig effekt tillbaka från semester som vi alla älska!

bländning-shine-försämra-idee


Like this post? Please share to your friends: