California Scan: handbok för en naturlig, lysande effekt – anews24.info

California Scan: handbok för en naturlig, lysande effekt

California svepande hår-cut-kort hår

Med ankomsten av sommaren anser vi allt för att ändra ditt utseende och ta hand om dig själv. Vi skulle alla ha en "semester retur" redan innan parterna.


Det är därför vi måste tänka på färgen. Vi vet alla om att solen på färgat hår. Det är därför i den här artikeln visar vi dig detta trendiga teknik som är Kalifornien scanning.

Vad California skanna och vad är dess största fördelarna?

how-to-scan-blond

Först måste du veta att detta färgningsteknik har funnits mycket länge. Det var dock bortglömd i tid men i dag är tillbaka snabbt. Det huvudsakliga syftet med denna färg är att få en avkastning från semestern effekt. Denna frisyr har en ljus, naturlig effekt, som till och med solen inte förstöra. Det är också lämplig för kvinnor med långt hår än de med kort hår.

Tekniskt eclat-håret kort

Vad är tekniken of California skanna?

Syftet med California scanning är att lätta hår. Som måste välja en färg som är åtminstone en eller två nyanser ljusare. en skanning kan göras på sin naturliga färg eller direkt driva en ny färg. Till detta läggs färgning med låg oxidation i botten av håret. Sedan måste vi sträcka med kammen för att blanda de två färgerna i det mest naturliga sättet. Vi måste betona på tips blixten produkterna och efter ca tjugo minuter, är jobbet gjort!

brown-hair long-idee

Så för att behålla din California skanna?

Detta kräver inte mycket tid. För att hålla håret, helt enkelt gå till frisören 2 till 4 månader för att framhäva dina färger. Eftersom färgen tenderar att torka ut håret, rekommenderar vi att du regelbundet använder en fuktgivande hår mask.

hår långa hår cutter

Huvudsyftet med skanningen är att belysa håret. Det är därför det är viktigt att det görs bra. Du kan utföra denna typ av färg hemma, men det är ganska riskabelt. Så, be åtminstone konsultera en frisör. Vi måste inse skanningen på de delar av håret runt ansiktet och på hjässan. Det är viktigt att låsen är naturligt smält.

Stiff hår-färg-Dodge

Initialt California scan är tänkt att vara för blondiner. Men idag många brunt och utföra denna typ av färg. Huvudsyftet är att ha mörka rötter och lätta ändar.

hår klippa håret lång

Genom att välja California skannar du kommer att undvika skador på rötter om det görs på din naturliga hår. Ljusare håret slinga för slinga är en verklig innovation i håret så att du inte skadar ditt hår.

idee-hair-axel-längd

Den andra fördelen med den kaliforniska skanningen är att det är idealiskt för kvinnor som just har haft vitt hår. Den här kommer att täcka brister i en liten stroke.

ljuseffekt-naturliga hår

Här är våra tips för din Sunlight scan:

Först vet att Kalifornien scan inte kommer att ha samma effekt på kort hår än långt hår. Faktum är att om du har håret för kort, reflektioner kommer inte att vara tillräckligt synlig. För att få önskad effekt zebra, tänk på att du alltid ska välja en färg på minst en eller två nyanser ljusare.

meches reflektion-rött hår

Även om denna nya teknik försöker bevara din friskt hår, är det ändå inte rekommendera att använda mer än 3 gånger per år. Om dina rötter växa ut igen för snabbt, då göra små justeringar.

levande hårt Idee-nyanser

Och här en märklig nyhet: Visste du att det finns ett svep henna? Men var försiktig! Använd aldrig henna efter färgning!


Like this post? Please share to your friends: