hår

Trend hårfärg 2016 säsongen Brondes och Broux

bronds röd hårfärg trend

Färgningen är ett bra sätt att sublimera sin frisyr utan radikal omvandling. Vad färgämnen 2016 trender? Dessa är de subtila färgsättningar, ljust och naturliga.


Den blonda färgen är fortfarande aktuell tillgänglig med en platina eller guld. Nyligen absoluta trenden är blandningar! Vet du vad det är "bronde" och "Broux"? Vi inbjuder dig att upptäcka vårt utbud av 50 exempel hårfärg trend 2016 ange tonen för hösten-vintern 2015-2016 säsongen. Värm din färg!

Trend hårfärg 2016: BROND, Broux, jordgubb blond ...

brun hårfärg trend

Bronde är ett ord som härrör från "rättvis" och "brown". Det är en färg som blandar olika nyanser av blond och brunt för en subtil kontrast och resultat. Denna färg är ofta en övergång, innan du väljer en "riktig blond" eller "sanna brown". Det är också ett bra knep för att ge ljusstyrka matt hår och markera ansiktet. Denna trend färg är idealisk för varmt och mörk hud. För blondiner är bronde också en bra lösning eftersom det ger dem en trevlig djup.

Trend hårfärg 2016: den bronde

Hårfärg trend

Den Broux är en term som härrör från "brown" och "röda". Det är en färg halvvägs mellan "brown" och "röda". Rötterna är bruna, medan längderna smyckas med kopparhöjdpunkter. Resultatet: ljusa och naturliga hår. Detta är ett bra sätt att vakna upp en tråkig hårfärg och tråkig. Detta är också den sökta för dem som inte vågar flammande rött alternativ.

Trend hårfärg och klippa

hårfärg trend bronds kort

Nyligen har en annan färg blivit mycket modern: den blonda-cutter. Principen för denna mycket fruktig färg är: en blond eller röd bas, vissa ljusrosa nyanser sattes till längder (scan). Denna färg är idealisk för ljus hy, hjälper det att värma hy och föra en lätt dos till matt hår.

Splashlight och jordgubbs blond: en verklig trend

färg trend blont hår Splashlight

Har du någonsin hört talas om Splashlight? Det är en färg som är att lägga till en färgglad blixt på långt hår. Detta är ett brett band av färg utspridda i mitten av längden. Rose - färska och roligt - denna effekt är idealisk för blont hår. Det är mjuk, söt och samtidigt originalet. En sådan färg inte förbli obemärkt!

ursprungliga blåfärgning

färg trend kvinna hösten-vintern 2016 modern kvinna cut idé

Den blekta blondinen är förmodligen en av de stora trenderna i den kommande säsongen. Denna skugga, närmare vitt än blond, men inte lämpar sig för alla. Dess glänsande reflektion kan snabbt devalvera ansiktet. Innan du väljer en sådan färg, är det lämpligt att tänka igenom din stil och smak. Om du redan har färgat hår, krulligt eller lockigt, är det inte möjligt att anpassa denna look. I allmänhet är fading alltför aggressiv för ömtåliga hår. Missfärgningar kan ske gradvis, men tänk dock att risken att skada ditt hår är mycket hög.

Den blonda missfärgad: elegant och framför allt hårfärg trend kvinna hösten 2016 vintersäsongen tednace

Vet du slips färg & Dye? Det är färgen block av färg. Detta är en omkastning av färger: den lättaste färgen är från rötterna, medan spetsarna är av en mörkare färg. En look som är lämplig för alla hårtyper och varje kvinna kan anta. För en framgångsrik och subtil resultat är det tillräckligt att nyanserna blanda försiktigt ...

Färg inverterad block: mörk färg och spikar ljusare färg

kvinna färgning hår trend

Som med alla fläckar, måste vi tänka skydda håret och håret för att bevara den naturliga skönheten i håret. Färgerna är ofta ganska aggressiv, men alltid är naturliga alternativ anpassade till olika typer av hår. Om du vill ändra snitt och färg, gå för det! Kom ihåg att ta hand om ditt hår.

Idea hårfärg trend för 2016

hårfärg trend 2016 kvinnliga rött hår idé

Att ta hand om dessa hår är viktigt. Skönhet kommer inifrån. Att ha vackert hår och hud mjuk, äta balanserad. Ät frukt och grönsaker rika på vitamin E: avocado, sparris, mandel, solrosfrön, etc. Hälsosam kost kan inte ersättas av någon skönhet produkt. Det senare är faktiskt mer en balanserad kost tillägg.

Färg trend för kvinnan med mörkt hår

hårfärg trend 2016 kvinnor långt hår cut idé

Vi hör ofta om "svepande". Denna partiella skuggning teknik är på modet under några år. Många kvinnor föredrar fyrfärg eftersom det är lätt att underhålla. Bara färg håret var tredje månad. Det verkar också mer naturligt och mindre imponerande.

Den bronde, färg trend för ljust hår

2016 färg trend kvinna blont hår

Kort hår är naturligtvis lättare att färga och underhålla.

modern frisyr och färg

hårfärg trend kvinna skära hår trend höst vinter 2016

För att ge en liten pep till håret med lätthet, färg bara lite. Denna teknik kallas "Splashight" och är inspirerad av modern japansk kultur.

färg idé Splashlight hår bronds

modern kvinna skära hårfärg trend trend ficklampa 2016

I utkanten av Brigitte Bardot är fortfarande trend. Kom ihåg att det inte går alls! lång ansikte? Yes! runda eller fyrkantiga ansikte? Snarare inte. Fråga din stylist om råd.

Blond missfärgad och skär trend

blekt blond kvinna cut idé idé trend färg trend 2016 säsongen

Hårfärg kvinna skära trend höst vinter 2016

Kvinna med naturligt blont hår och blå ögon

gyllene blont hår kvinna trendig färg idé

Scanning: Den tekniska utvecklingen av partiell färg

kvinna färgning hår trend 2016 BROND

Ombre hår, sjunkit hår, tie-dye och dip dye hår?

Du har säkert hört talas om den skuggade hårfärgningsteknik. Hon är att spela med nära nyanser av sin naturliga färg för att skapa en naturlig lutning. De skuggade hår vill diskret. Det ger ljusstyrka och föryngrar ansiktet. Nyligen såg vi även framväxten av en liknande teknik sjönk hår. Denna term hänvisar till en färgövergång ännu mer subtila.

Blanda inte ihop dessa två tekniker med det av slips och färgämne. Denna teknik innebär tillämpning av två nyanser. Det sätter en mörk ton för basen och en tydlig signal för tips. Dip dye hår är en annan teknik används i stor utsträckning färgläggning. Det är en blandning av två färger där pausen mellan de två är klart avgränsade.

Kvinna färg trend 2016 säsongen kort hår idé

kort blont hår kvinna idé höstsäsongen trend vintern 2016-Modern kvinna klippa kort rött hår tenderar idé trend Cup säsong färg

Dip dye hår: en skarp färgkontrast och omärkt

färg kvinna tenderar idé ursprungliga färghöstvintersäsongen 2016

Partiell hårfärgnings föryngrar ansiktet. Många kvinnor föredrar ljusare nyanser. Visste du varför? Av samma anledning! ofta sagt att de ljusare nyanser ge oss ett mer ungdomligt utseende. Nedan ser vi en kvinna i den partiella färg och hår retro chic:

blont hår färg idé modern höst vinter 2016 säsongen cut

Den här säsongen är vi naturligt. Under 2016 och 2017, hårfärgnings trenden naturligt. Det sublimerar sin bas färg. Vi lägger söta och ljusa reflektioner.

hårfärgnings kvinna ursprungliga idén 2016kvinna skära trend 2016 modern svart lockigt hårhårfärg trend 2016 moderna kvinnan hår axellångt cut idé

kvinna skära hår axellångt röda färgen idé

Den mest sällsynta hårfärg är röd. Om du är en del av denna sexiga minoritet, sedan gå vidare och sublimera din naturliga färg! Visste du hur många kvinnor du är vacker? Att vara rött är lycka.

kvinna hårfärg trend 2016 rött hår idé

Den blonda gick inte alls. Om du har blek hud, gör stylister inte rekommendera den. Slutligen är den bästa hårfärg som går med din hudton och dina ögon definitivt din naturliga färg.

blond kvinna missfärgade idé trend färg 2016

Vi älskar lockigt hår och skrymmande Beyoncé! Alla dess färgförändringar och kommer att skära honom vackert. Vilken typ av kvinna ...

Skär hårfärg trend 2016 idé kort hårfärg trend kvinna BROND långt hår modern klippt idé

Kvinnor med blont hår? Du hittar du några idéer hur man kan förbättra din naturliga hårfärg.

kvinna blont hår idé lång naturlig färg 2016 säsongen

Idea långt hår färg för kvinnor med brun eller mörkt blont hår

bron hår trend kvinna långt lockigt hår idé kvinna hår färg trend idé långt blont hår kvinna skära hår blond lång trend trend idéblont hår kvinna långt hår trend trend höstvintersäsongen idéhårfärg trend kvinna höst vinter 2016 idé Kvinna färg trend höst vinter 2016 hår trend långt lockigt tenderar idé kvinna skära trend färg blockera trend skär idé

Sarah Jessica Parker är en person som har inspirerat många kvinnor. Smart, modern och ändå elegant: en kvinna som tar sin styrka och skönhet. Hennes hår är alltid väl coiffed och svepande effekt.

Trend hårfärg av Sarah Jessica Parker

färg trend 2016 kvinnor hår idé lång blond kvinna

Kvinna med blå eller gröna ögon? Den röda passar dig perfekt! Titta vad en fantastisk kontrast:

2016 färg trend kvinna skära hårfärgnings idé Brouxhårfärg trend 2016 höst vintern idé trendig klippa håret blond kvinna modern färg

Trend hårfärg för kvinnor med rött hårfärg trend kvinna Broux 2016 höst vinterkvinna höstfärg cut idé trend vintern 2016


About the author

admin